Am fost din nou penalizata in pre-show ul de pe live jasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Mateea
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor! Nu am mai scris niciodată aici dar va citesc zilnic de o luna de zile. As avea o nelămurire ,știți cumva de ce în pre show rile de pe live jasmin adminii mă sancționează pt orice poziție indecenta (îmbrăcată) iar în free chat am văzut atâtea fete care efectiv stau cu sânii sau alte părți intime la vedere și nu pățesc nimic iar la cuplu am văzut chiar și sex oral in free chat. Sunt foarte supărata de ce mă sancționează pe mine pt că m am aplecat puțin . Știți cumva daca in pre show sunt mai drastice regulile,sunt mai atenți adminii,sau? Va mulțumesc anticipat!
SoulCams Models Studios wanted
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Buna Mateea, probabil depinde si la ce categorie esti, sa nu fi pe la Hot Flirt, nu stiu... cel mai bine este sa intrebi la live support ca raspund repede si chiar daca nu te lamureste primul support, mai intra de 2-3 ori pana gasesti un support mai bun care sa iti ofere un raspuns decent.

P.S. Bine ai venit pe forum
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”