Cum retrageti banii din paxum ?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Intrebmult
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Dupa cum spune si in titlu intrebarea mea este pe care din metodele oferite de paxum le folositi si care e diferenta dintre "Withdraw Funds by EFT Transfer " si "Withdraw Funds to External Credit Card " ? o alta intrebare si poate o sa deranjez pe multi dintre voi , pentru cei ce nu isi platesc taxele la anaf etc etc este riscant sa folosim paxum ? Multumesc anticipat
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

http://www.fluierul.ro/mobile/article/i ... ocurorilor

Nu deranjezi pe nimeni, de ce ai deranja? S-a tot discutat, daca vrei sa reiei nu e problema, dar aceleasi raspunsuri deja existente si evidente vei primi.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Intrebmult
Been thanked: 0

Pana acum cu fcp nu au fost probleme la mine , am auzit un zvon cand lucram la studio ca doar de la 10.000$ in sus atragi atentia autoritatilor e adevarat ? sau un sfat cum as putea face sa nu fiu " prinsa " ?
Beaj
Been thanked: 1 time

Intrebmult scrie: 28 Apr 2018, 18:14 Pana acum cu fcp nu au fost probleme la mine , am auzit un zvon cand lucram la studio ca doar de la 10.000$ in sus atragi atentia autoritatilor e adevarat ? sau un sfat cum as putea face sa nu fiu " prinsa "

10.000 pe luna sau pe an???
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”