Retragere bani paxum

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Buna, am si eu o intrebare. Avand in vedere ca multi opteaza pt paxum cosmo, epay etc probabil si altii se intreaba chestia asta. Daca pana pot da comanda la cardul paxum apelez la transfer bancar sau fac retrageri de pe un card emis de o banca romaneasca de sume sub 1000e pe luna se intampla ceva? adica risc sa trezesc suspiciuni? va rog mult cei rautaciosi sa se abtina. Toti am folosit firstchoice deci foarte putini au declarat. Multumesc pentru raspunsuri. Apropo, voi declara la un moment dat dar la anul :) Ma intereseaza sa scot strict bani pentru datorii, restul pot astepta.
SoulCams Models Studios wanted
evaeva1
User Activ
User Activ
Has thanked: 27 times
Been thanked: 30 times

Dacă e să mă întrebi pe mine suspiciuni trezesti indiferent de metoda prin care scoti banii: transfer pe card românesc sau pur si simplu utilizarea acelui card paxum firstchoice la un ATM. Nu te gândi că dorm toti pe lângă tine si habar nu au ei ce tranzacții se fac la atm sau unde mai dai tu cu cardul paxum la cumpărături. La unii din domeniu a durat ani si prejudicii de milioane de euro , evaziune fiscală urmărită ani de zile pana in momentul in care s a luat o măsură. Deci cea mai bună soluție pt a dormi linistit noaptea este sa găsești o forma atât cât se poate de legală sa achiti macar impozite pe sumele încasate daca nu o forma juridică legală care sa acopere activitatea ta. Eu am mai spus că declarația 201 nu este o forma legală de lucru însă macar se vede " intenția de a fi corect. Nu ca intenția ar conta conform zicalei însă tot e ceva decât să iei banii si sa ii folosesti integral. Baftă acolo!
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+

Multumesc pentru raspuns, da ai dreptate..dar nu a fost vorba niciodata de sume extraordinar de mari, acum pana se rezolva cu cardul paxum nu intentionez sa scot decat strictul necesar si oricum voi plati ca nu e vorba de sume extraordinar de mari de dat la stat dar momentan am cateva probleme care au intaietate..si sper sa nu se intample ceva pana atunci:))
evaeva1
User Activ
User Activ
Has thanked: 27 times
Been thanked: 30 times

Evaziunea fiscală se numeste la fel atât pt sume alocate strictului necesar cat si pt sume mai importante. Nu exista ai facut " un pic " de evaziune:-))) acum nah! Ce sa zic? Baftă acolo sa fie cu noroc!
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Daca obiectivul tau este sa nu ridici suspiciuni (cred, nu este ceva sigur), daca scoti de la ATM nu mai mult de 2500 euro pe zi si nu treci de suma de 10.000 euro anual in contul tau bancar romanesc, banca nu o sa te puna sa justifici nimic si nu o sa informeze nimic.
Daca gresesc va rog sa ma corectati cu ceea ce stiti voi.
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+

Multumesc pentru raspuns. Voi folosi contul romanesc strict pentru cheltuieli urgente, orice altceva poate astepta. Nu cred ca va trece prin contul ala mai mult de 1500€, sper sa fie ok
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”