Retragere bani de pe cardul FCP

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Daca termini de retras bani de pe cardul de la FCP, in cat timp iti repun cei 10.000 usd pe card? Daca ai bani in contul de FCP stransi, in cat timp iti repun bani pe card pentru retragere?
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Ti-i baga automat imediat ce incepi sa scoti. Scoti 5k, iti intra 5k samd.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

WinXPfather scrie: 17 Apr 2018, 21:02 Ti-i baga automat imediat ce incepi sa scoti. Scoti 5k, iti intra 5k samd.
Multumesc pentru raspuns. Dar nu stiu daca m-am exprimat bine. Eu ma refer la cineva care deja are bani stransi pe contul FCP si trebuie sa ii retraga pe toti cu ajutorul cardului. Am trei prietene care spun ca au avut 10.000 pe card, au scos si observa ca nu se repun cei 10.000...pe masura ce retrag li se scade din cantitatea banilor si nu li se repune (desi au suficient in cont). Binenteles ca asta se intampla acum dupa problema cu FCP..pentru ca inainte, imediat dupa retragere li se repunea instantaneu.
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Da, acum poti retrage doar ce e pe card. Poate pe viitor...e incert.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”