Cont bancar ca sa platesc taxe

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Pacino
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Buna.Doresc sa deschid un cont bancar pentru a putea fi platita de site-uri si ca sa platesc taxe.Trebuie sa spun la banca pentru ce deschid contul?N-am mai avut tangente cu bancile de mult timp,ma va intreba profesia etc.Si cum e mai bine:in ron sau $?Multumesc mult!
SoulCams Models Studios wanted
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Te vor întreba pentru ce deschizi contul și cu ce te ocupi. Eu le-am spus că lucrez ca freelancer/web designer în mediul online, iar contul îl deschid pentru a primi plățile pentru serviciile oferite, servicii pe care le ofer cu preponderență în străinătate, dar de asemenea mai folosesc cardul și pentru diverse cumpărături online.

Dacă vrei Wire Transfer poți și în dolari, dar dacă vrei Paxum – EFT Withdrawal, unde taxele sunt mult mai mici decât la Wire Transfer, atunci poți doar cont în lei sau în euro.
Salutând nemurirea printre muritori...
Pacino
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Oh merci mult!Si cand ii declar,trebuie sa cer extras de cont de la banca?Vreau sa folosesc declaratia 201.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”