Hey everyone...Voi ce parere aveti despre acel dreptunghi alb care apare pe ecranul pe care ne vedem noi? Si de parca nu era de ajuns, se mai si blocheaza camera de cand s-a introdus prostia asta, ca niciodata!! Am intrebat la support si au spus ca "we are sorry about this, we had many complaints but unfortunately that can't be removed"
Credeam ca visez...astia chiar isi bat joc de noi in cel mai enervant mod??? La ce ne foloseste noua dreptunghiul ala, SERIOS??...Ce credeti?
Mobile view- alt update stupid pe Jasmin
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
AlejandraSc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
buna , am observant si eu pe soft ca se sacadeaza din cand in cand imaginea . dar membrii ne vad ok , fara intreruperi .
e enervant dreptunghiul respectiv, sper sa fie ceva imbunatatire pentru cei care se logheaza de pe telefon sau tableta, pentru ca mereu se blocheaza privatul cand cineva intra de pe telefon si noi iesim in pierdere, parerea mea.
e enervant dreptunghiul respectiv, sper sa fie ceva imbunatatire pentru cei care se logheaza de pe telefon sau tableta, pentru ca mereu se blocheaza privatul cand cineva intra de pe telefon si noi iesim in pierdere, parerea mea.