Nu stiu despre ce studio este vorba, insa nu incurajez astfel de practici. Daca urasc ceva este aceasta practica de a insela modele. Urmeaza sa duc o camapnie foarte agresiva impotriva studiourilor care insala modele si care expun tot felul de informatii mincinoase in campaniile lor de marketing.
Nu ma amestec in bucataria interioara a nimanui, nu ma intereseaza cum isi fac unii marketingul sau cum isi aplica managementul, insa inselatul modelelor ne afecteaza pe noi toti.
Drept urmare, rog cea care a intiat acest post, sa- mi dea un mesaj cu numarul ei de telefon. Te asigur de confidentialitatea convorbirii pe care urmeaza sa o avem. Vreau sa te invat sa ii dai in judecata si cum sa procedezi sa iti recuperezi banii.
Nu exista scuza pe care studioul sa o poata invoca pentru a nu- si plati modelul.
Va dau un exemplu care s- a intamplat in trecut intr- unul din studiourile noastre, exemplu care din pacate s- a repetat chiar astazi: un model a furat o camera video. Chiar daca am avut camere de supraveghere in studio. Am incetat colaborarea cu ea, am facut reclamatie la politie, i- au deschis dosar penal pentru furt. Cu toate astea am platit venitul modelului integral, desi a recunoscut ca a furat camera. Zilele ce urmeaza o sa revin cu detalii pe aceasta speta.
Orice model care a fost insealata de vreun studio, o rog sa imi scrie pe adresa
markus@prostudio.ro
Promit sa o ajut sa isi recupereze toti banii pe cai legale si o asigur de confidentialitatea convorbirii mele cu ea.