Ce se intampla? vor scoate payonerul?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna ziua. Am o prietena care nu a mai primit banii de la chaturbate pe payoneer(motivul fiind ca in tara noastra ar fi ceva probleme cu fiscul!!) stie careva ceva? ce se intampla? ce va urma? credeti ca va afecta si myfreeul?
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- eldiablo
- VIP

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Nu = nu vor scoate payoneersselena scrie:adica? imi poti explica mai mult te rog frumos?
prietena ta a inteles gresit = nu au fost probleme cu fiscul sau mai stiu eu cine ( au fost ceva probleme cu un partener al Payoneer , problema partenerului a afectat transferurile bancare dinspre payoneer spre banci )
mai multe explicatii = transferurile de la site-uri pe conturile de payoneer continua fara probleme ca si pana acum ( si de la Chaturbate , si de la Mfc si de la oricare site ) - momentan nu mai sunt posibile transferurile de pe payoneer in banca ( sunt utilizatori de payoneer care nu au cont cu card atasat , au un cont virtual pe payoneer dar banii le ajungeau in conturile lor bancare )
spor
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
-
ice999
- User Activ

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
omg..Apropo de asta, zilele trecute am vazut pe Instagram, un post de genul "Payoneer a cazut ca metoda de plata pt studiourile de videochat"...si cred ca era o gluma sau ceva de genul, dar chiar si asa, DE CE o astfel de gluma?? Ca mai apoi, a doua zi sa vad pe Jasmin, la sectiunea "news" ca au introdus Paypal ca metoda de plata! Ceva ceva tot se leaga!!!
-
Morningstar
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Payoneer ramane in vigoare, a fost o problema cu un procesator care opera transferurile spre conturile bancare, card-urile insa nu au nicio treaba, functioneaza fara probleme.