Ce se intampla? vor scoate payonerul?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
sselena
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua. Am o prietena care nu a mai primit banii de la chaturbate pe payoneer(motivul fiind ca in tara noastra ar fi ceva probleme cu fiscul!!) stie careva ceva? ce se intampla? ce va urma? credeti ca va afecta si myfreeul?
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu, si prietena ta a inteles gresit.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sselena

adica? imi poti explica mai mult te rog frumos?
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

sselena scrie:adica? imi poti explica mai mult te rog frumos?
Nu = nu vor scoate payoneer
prietena ta a inteles gresit = nu au fost probleme cu fiscul sau mai stiu eu cine ( au fost ceva probleme cu un partener al Payoneer , problema partenerului a afectat transferurile bancare dinspre payoneer spre banci )
mai multe explicatii = transferurile de la site-uri pe conturile de payoneer continua fara probleme ca si pana acum ( si de la Chaturbate , si de la Mfc si de la oricare site ) - momentan nu mai sunt posibile transferurile de pe payoneer in banca ( sunt utilizatori de payoneer care nu au cont cu card atasat , au un cont virtual pe payoneer dar banii le ajungeau in conturile lor bancare )

spor
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
ice999
User Activ
User Activ
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

omg..Apropo de asta, zilele trecute am vazut pe Instagram, un post de genul "Payoneer a cazut ca metoda de plata pt studiourile de videochat"...si cred ca era o gluma sau ceva de genul, dar chiar si asa, DE CE o astfel de gluma?? Ca mai apoi, a doua zi sa vad pe Jasmin, la sectiunea "news" ca au introdus Paypal ca metoda de plata! Ceva ceva tot se leaga!!!
Morningstar
User Junior
User Junior

Payoneer ramane in vigoare, a fost o problema cu un procesator care opera transferurile spre conturile bancare, card-urile insa nu au nicio treaba, functioneaza fara probleme.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”