Site cu posibilitate configuratie webcam

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
mimy
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

stie cineva un site cu aceeasi configuratie ca a vechiului "Webcams.com"? am reusit sa lucrez fara probleme atatia ani, cu o imagine clara pt ca toate siteurile pe care le deschideam , le "fixam" daca la urma deschideam webcams.com. si imaginea ramanea clara , fara probleme. acum de cand au schimbat pe mydirtyhobby, si si-au schimbat si posibilitatea de a-ti configura singura setarile webcamului (sunt cateva dar la o rezolutie maxima si ma misc prea in reluare), nu mai pot sa imi fixez clar imaginea pe restul siteurilor. si xlovecam are posibilitatea de a-ti alege singura setarile webcamului dar nu stiu de ce , nu pot ramane cu situl ala deschis decat 3 secunde cu imaginea clara , apoi se pixeleaza maxim, si pixeleaza imaginea in lant pe toate siteurile. trebuie deschis alt site dupa el ca sa "fixez" imaginea, sa nu se pixeleze. sper ca nu vorbesc in dodii , cine a lucrat in stilul asta stie despre ce vorbesc. un sfat , va rog, care cunoaste?
SoulCams Models Studios wanted
readyforyou29
User Activ
User Activ
Been thanked: 1 time

Nu ne-ai spus pe ce lucrezi si cu ce lucrezi. Configuratie etc. Din ce zici pare a fi timpul pentru un upgrade de pc.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
Iuliana90
Been thanked: 0

Buna, eu stiu ca Xlove are un ghid complet din acest punct de vedere fa-ti un cont si vei gasii acolo toata documentatia.
Bafta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”