Cum inchid contul?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Blacksoul
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna as avea si eu o intrebare ... muncesc intr-un studio si in 15 cand se incheie perioada pe livejasmin voi incheia colaborarea cu ei si as vrea ca ei sa-mi inchida contul ... se poate sa imi inchida contul inainte de a li se pune banii de la jssmin in cont ? Si daca da cum pot verifica daca contul mi-a fost inchis ?
SoulCams Models Studios wanted
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Pot cere inchiderea oricand, nu afecteaza incasarea banilor deja facuti. Poti cere si tu inchiderea dupa despartirea de studio daca vrei, discuti la OS, dovresti cine esti si gata.

Intrebarea este insa ce vrei sa obtii cu asta pentru ca:
- daca ai contul inchis sau nu, oricum iti poti face si altul, cu exceptia cazului in care lucrezi la un studio care are agreement de protectie cu Jasmin si in cazul asta nu conteaza ca e inchis, nu iti vei putea deschide altul in perioada de protectie
- eventualele poze sau materiale cu tine vor ramane pe siturile webmasterilor (daca au ajuns acolo) mult timp dupa ce iti vei inchide contul, uneori si dupa 2-3 ani insa sunt "ramasite", nu urgenteaza cu nimic inchiderea

Succes!
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Blacksoul

Multumesc pentru raspuns ! Nu vreau sa obtin nimic cu inchiderea contului pur si simplu mi se pare normal sa il inchida daca nu mai colaborez cu ei . Nu stiu daca studioul unde am muncit are agreement de protectie cu jasmin nici nu stiu in ce consta asta exact .... e vreo posibilitate sa aflu ?
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Blacksoul scrie: Nu stiu daca studioul unde am muncit are agreement de protectie cu jasmin nici nu stiu in ce consta asta exact .... e vreo posibilitate sa aflu ?
Vei afla cu siguranta cand o sa vrei sa-ti deschizi alt cont independent si ti se va spune ca 6 luni nu poti:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Blacksoul

Sper sa nu fie asa ... din ce am citit pe aici ei ar trebui sa fie studio de top ca sa poata face asta si sa aibe incasari de peste 15.000 . Ceea ce nu poate fi discutat in cazul de fata . Sper sa fie corect ceea ce am citit pe forum .
BasGLM
User Avansat
User Avansat

IsaGlamChat scrie:
Blacksoul scrie: Nu stiu daca studioul unde am muncit are agreement de protectie cu jasmin nici nu stiu in ce consta asta exact .... e vreo posibilitate sa aflu ?
Vei afla cu siguranta cand o sa vrei sa-ti deschizi alt cont independent si ti se va spune ca 6 luni nu poti:)

Acum se poate si un an :)) 3 , 6 , 12 luni .
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”