Am deschis acest topic deoarece vreau să vorbesc despre importanța decorului din experiența mea. Cu ceva timp în urmă eram convinsă că decorul nu este așa important, mai ales în cazul site-urilor gen Chaturbate. Dar am avut o mare surpriză când am constatat că m-am înșelat.
Să vă spun cum stă treaba. Eu locuiesc singură într-un apartament unde îmi și desfășor activitatea dar fără niciun fel de decor (canapea extensibilă și un perete alb în spate). Părinții mei locuiesc în alt oraș și din când în când îi mai vizitez. Nu obișnuiesc să îmi desfășor activitatea de videochat în casa părinților, dar ultima dată când am fost acasă, mai alesc că nu aveam altceva mai bun de făcut, am intrat online cu gândul că atâta cât pică e bun picat. Țin să precizez că în această casă camera mea este foarte mare, cu un dormitor imens și cu o bibliotecă plină de cărți. Și ce să vezi? Am stat online în jur de 5 ore în 3 nopți consecutive în care am avut încasări mult mai mari ca de obicei, peste așteptări chiar. În 5 ore am făcut cât fac de obicei în 3 zile/8 ore pe zi în apartamentul meu care nu are decor. Același webcam și internet de 15 lei de la rds
Să fi fost noroc, nu știu. Ceea ce am mai observat este că traficul nu l-am avut mult mai mare ca de obicei, însă atitudinea membrilor a fost mai diferită ca în mod normal (în sensul bun) și ei mult mai largi la pungă. Eu zic că decorul a avut un rol foarte important în acest caz. Săptămâna asta o să merg din nou în vizită la ai mei și sunt foarte curioasă să văd cum vor decurge lucrurile. De asemenea, m-aș bucura enorm dacă mi-ați împărtăși părerile voastre în legătură cu experiența mea și dacă ați avut și voi experiențe similare.
Pe această cale, vă mulțumesc tuturor pentru postările voastre, cât și celor care au făcut posibilă existența acestui forum care la momentul de față este o sursă imensă de informații despre videochat, despre viață, psihologie cât și despre atitudinea cu care trebuie să ne urmăm cursul vieții.
Sad˄˄Eyes, Eldiablo, GlamourFoto, Nord, googlefun, fetish, IsaGlamChat, WinXPfather, trompi, DarkBOO+ alții, sunt preferații mei pe care îi consider niște oameni minunați. (ordinea este aleatorie) .