Cei de la studio nu imi inchid conturile!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Bamby
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hei..in trecut am lucrat pt.un studio,de acasa..si m-am hotarat sa incep pe cont propriu..problema este ca nu inteleg de ce cei de la studio nu se indeamna sa imi inchida conturile atata timp cat i-am contactat si le-am spus clar sa le inchida..aici vorbesc de CB si MFC.Exista posibilitatea de a le inchide eu personal ? Si daca da,imi afecteaza in vreun fel contul facut de mine ? :?
SoulCams Models Studios wanted
readyforyou29
User Activ
User Activ
Been thanked: 1 time

Pe CB poti sa iti faci cate conturi vrei. Nu stiu pe MFC cum sta problema.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
mia_m
Been thanked: 0

Am avut aceeasi problea cand am plecat de la studio si am inceput sa lucrez de acasa. motivul: "nici un studio nu o sa te primeasca daca noi nu iti inchidem conturile." Dar pe CB poti sa iti faci conturi fara numar, la fel si pe jasmin. Cu mfc e putin mai complicat ca trebuie sa vorbesti cu suportul daca cei de la studio au facut contul pe numele tau. tu incearca sa-ti faci conturi pe ce site-uri vrei. Daca nu merge, te duci frumos sa suport, le spui ca nu mai folosesti contul veci si vrei unu nou si se rezolva.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”