ia705 scrie:googlefun scrie:googlefun scrie:
Daca ai 20 de ani
si ceva bani - te-as putea ajuta ca -
intr-un an de zile sa ajungi la 50-55 de kile !!
Vei vedea altfel lucrurile din perspectiva celor 170 cm inaltime si 50 kilograme ! :lol:
P.S Nimeni nu face discriminari ! Acestea fiind spuse , acceptam (chiar) si banii parintilor ...

)))
Eu consider ca mie mi-a raspuns acolo , in postarea cu cei 10k de coco ..... :lol:
Voi credeti ce vreti !
Nu, nu v-am raspuns acolo. Va raspund acum. Nu ma intereseaza ”oferta”. Sunt satula pana peste urechi de astfel de texte cu sportul si mancatul sanatos. Da, am incercat- n-a mers si nu ma mai intereseaza sa platesc
iluzii si chinuiala sport si mancare sanatoasa.
Pacat ca nu te intereseaza ! I-ati gandul atunci , si de la VCH ( oricum , nici mental nu pari pregatita , dupa cum spui ) cu atat mai mult de la studioaie ...deschise

))
Zici ca ai mai incercat .Eu iti spun ca nici pentru chestiunea aia nu ai fost pregatita psihic .Nu poate fi doar o incercare de weekend , trebuie sa fii pregatita ca pentru razboi , nefiind o gluma pentru pierderea a 2-3 kile , asa de moft . Daca ar fi fost asa de simplu , recrutorii de modele (for catwalks ) ar sta ciorchine pe langa shaormerii , ar face casting cu bucatarese s.a.m.d !
Orice vei face in viata , sa stii ca este foarte important modul cum arati , cum te prezinti , ba unii merg pana acolo incat afirma ca succesul vine mai repede la persoane "prezentabile " , starea de bine aducandu-le zambetul pe fata mult mai des . Sa nu mai amintim de beneficiile pentru sanatate , care sunt si mai importante pana la urma , decat "succesul "...
Nu am de gand sa-ti tin o prelegere aici despre asa ceva , pt ca oricum zici ca nu te intereseaza , dar mi-am adus aminte de suma de care "dispui " si vorba ta , nu ar fi bine sa o risipesti ! Suma care , ar indestula , si s-ar putea imparti in mod egal intre un nutritionist (sportiv , nu din ala de pe la TV ) si un antrenor personal
Sunt sigur ca acum ma injuri in gand , citind astea ... :lol:
Eu nu !
Sa auzim de bine ,
googlefun@