Metoda Plata Check(Mail) Flirt4Free

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ed3n
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Va salut, numele meu este Robert si lucrez de aproape un an pe Flirt4Free. Problema este ca pana acum am avut selectat ca metoda de plata Wire Transfer si sincer m-am saturat sa le dau $35 la fiecare tranzactie. Payoneer (cel care il folosesc pe streamate) nu am reusit sa-l folosesc pentru ca aparent imi trebuie neaparat un payoneer prepaid card pentru ei, ceea ce nu am, pentru ca streamate nu are nici o problema cu faptul ca am contul meu bancar de ING inregistrat pe payoneer. Acum vreau sa ma informez despre metoda de plata mentionata in titlu, pentru ca am zero informatie. Imi bate postasul la usa cu cecul in mana? Pot incasa de la ING? comisioane? Cat dureaza pana imi livreaza banca banii in cont? Orice informatie este de apreciat ! Va multumesc !
SoulCams Models Studios wanted
readyforyou29
User Activ
User Activ
Been thanked: 1 time

Mai bine lipsa.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
Ed3n

Doar ce am vorbit cu supportul si mi-au spus ca ofera doar wire transfer si payoneer ca metode de plata, nu stiu de ce aveam eu impresia ca au si cec.
ladyinblack21
User Junior
User Junior

iti comanzi cardul payo,iti vine intr`o saptamana si aia e....
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”