Mi-am reluat activitatea pe ImLive, dar nu mai merge deloc

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
blueladycat
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Salutari! Un timp de cateva luni bune am lucrat pe alt/alte site-uri, insa de curand am decis sa imi reiau activitatea si pe ImLive. Problema este ca nu imi mai merge deloc, niciun ratacit nu mai intra in camera mea. Se datoreaza asta faptului ca am fost inactiva o lunga perioada de timp? (7-8 luni) Ce as putea sa fac?
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu tine de tine.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
MichelleM
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Uneori depinde si de tine - Trebuie sa incerci diferite ture,diferite outfit-uri si mult timp online petrecut.
Eventual decor sau alte chestii noi.
Ori de ce nu,alte site-uri ...
Orice e posibil
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Poate pe alte siteuri, pe imlive de multisor nu mai e orice posibil. Limitele sunt fff jos.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Ai dreptate Win, desi imi e greu sa inteleg de ce. Imlive este destul de activ pe zona de afiliere, inovativ (broadcasting de pe smartphone)... fac si brading, sunt vizibili si la evenimente ... ce lipseste in mix-ul lor?
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Miha Baby
Been thanked: 0

Imlive inca are trafic destul de bun ... problema este ca au disparut membri platitori de pe acest site ! Au migrat catre site-uri mai diversificate sau pur si simplu au strans cureaua dupa sarbatori ! :mrgreen:
Am fost fan Imlive pana acum 2-3 luni . Not anymore ... :)
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Pai e simplu...cel putin din ce am vazut eu...din ce experiente am avut cu ei. Cand bagi un model pe site cu absolut tot ce trebuie: poze profi, teasere, filmulete, decor, imagine cristal, etc... si este pe pagina 185 si bate vantul... ce sa faci? Te duci si vorbesti cu ei...si raspunsul este ceva de genul: "Da..sunt frumoase si filmuletele si poze dar... noua ne plac chestiile naturale...pune fetele sa faca selfie si sa se filmeze singure"...Pe bune?... Din ce am observat cu cat este mizeria mai mare...cu cat se vede mai prost si cu cat are un selfie la posterior ca poza de profil..cu atat e mai promovata. Plus ca procentul este de 30% si calitatea modelelor care au ramas pe site tine pretul foarte jos...
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
UniqueAttitude
User Junior
User Junior
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Imlive-ul,de vreo 2 ani, si-a indreptat atentia catre anumite (3 la numar) studio-uri din Bucuresti...cam atunci a inceput "declinul"
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”