Cont inchis pe AdultWork
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Am o intrebare .... in caz ca s-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie...eu de 7 ani de cand lucrez pe AW niciodata. Eram online pe site in grup show si mi-a fost inchis contul instantaneu ( contul de model si contul de grup inclusiv ) ,cand incerc sa ma onectez apare membru inexistent ...Le-am scris si mi-au spus ca motivul inchiderii contului pe 2 saptamani este pentru nuditate in free , ceea ce eu niciodata nu am facut asa ceva .Daca eram adepta site-urilor cu nuditate in free aveam de unde alege , dar nu sunt genul meu astfel de site-uri. Pe de alta parte imi mai scriu in mail sa-i contactez peste 2 saptamani pentru o decizie finala in legatura cu situatia contului meu. Numai ei stiu la ce '' decizie '' se refera , deoarece motivul pentru care a fost inchis contul este o aberatie totala...Daca incalcam vreo regula era altceva...dar sa fii suspendat degeaba . Cine stie ce se va intampla cu banii din cont ....A mai patit cineva chestii de genul? Normal daca vrei sa faci rau cuiva nu trebuie sa ai motiv , se poate si fara...