Statistici private livejasminer?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ice999
User Activ
User Activ
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Hello people, pun si eu intrebare asta aici- CUM PROCEDEZ SA IMI FAC STATISTICILE DE PE LIVEJASMINER PRIVATE? Am vazut ca unele fete au asa, adica nu poti sa le vezi statisticile...si ma intreb cum se face! Merci de raspuns!
SoulCams Models Studios wanted
ladyinblack21
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

nu ai mai scapat de obsesia statisticilor ice?:))) Merge bine jasminu?:))))
eu stiu ca poti doar sa le stergi,adica nu le mai vezi nici macar tu:)) dar nu stiu exact cum :) bafta
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

ice999 scrie:Hello people, pun si eu intrebare asta aici- CUM PROCEDEZ SA IMI FAC STATISTICILE DE PE LIVEJASMINER PRIVATE? Am vazut ca unele fete au asa, adica nu poti sa le vezi statisticile...si ma intreb cum se face! Merci de raspuns!
Contactezi Webmasterul / ownerul siteului si se rezolva,

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
ice999
User Activ
User Activ
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

am rezolvat...am vorbit cu suportul si in doua ore erau sterse:))..Nu dar nu cred ca se sterg, adica sunt sigura de asta... Pentru ca am vazut la alte fele, inclusiv Nikki, cand uneori le avau ascunse o perioada de timp, apoi iar vizibile:)))
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”