Buna! Am si eu nevoie de un contabil de incredere pe zona de videochat in Brasov. Mentionez ca sunt model independent . Daca ma poate indruma cineva, ar fi minunat.
Multumesc anticipat!
Zi faina!
Căutarea a găsit 10 rezultate
- 31 Ian 2024, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Contabil videochat Brasov?
Buna Chloe, daca nu gasesti poti lucra cu contabila mea .,, mai este o fata din Brasov aici pe forum care este de un an la dansa , totul e telefonic si pe mail .. eu sunt in bucuresti dar nu ma vede contabila.. . ii trimit facturile si atat , daca am intrebari o sun sau wassap .. .. . Spor!
- 28 Apr 2024, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Contabil videochat Brasov?
Buna, as dori si eu numarul sau emailul contabilei daca se poate. multunesc in avans
- 29 Ian 2022, 02:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Legalitate videochat prin SRL sau PFA
Buna, Alexandra! te inteleg pefect, inainte sa imi fie recomandata doamna contabil, am vorbit cu contabili, avocati, habar nu aveau ...lasa-mi mesaj privat si iti las numarul..
- 02 Feb 2023, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Legalitate videochat prin SRL sau PFA
Salut. Sunt model pe mfc pe peste 10 ani. Din 2015 mi am facut SRL si platesc taxele. Am intampinat o gramada de probleme cu bancile si pana la urma am facut paxum business. Acum problema este ca mfc ul nu mai accepta sa teimita plata in numele companiei. Mai intampina cineva problema asta?
- 11 Iun 2024, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ajutor paxum bussines
buna! Daca iti faci slr trebuie sa ai un angajat , daca lucrezi doar tu iti vei face contract de munca in firma . acel contract il vor cei de la paxum , al tau sau a cuiva angajat ca model de catre firma ta .. te angajezi in firma model atelier artistic parca e functia ./.si ai doar 30 zile parca sa...
- 18 Noi 2023, 04:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Caut contabil bun pe domeniul de Videochat!!
Buna!! are cineva un contabil bun in Bucuresti pe domeniul de Videochat?
As dori cateva informatii si efectiv nu gasesc pe nimeni care sa lucreze si cu modele de videochat sau nu are suficiente informatii in legatura cu asta.
As dori cateva informatii si efectiv nu gasesc pe nimeni care sa lucreze si cu modele de videochat sau nu are suficiente informatii in legatura cu asta.
- 22 Feb 2024, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Caut contabil in Bucuresti.
rezolvat
next plz! hehe
- 21 Mar 2024, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
DAC7 VideoChat România - Articol detaliat, impact, întrebări, opinii, dezbateri ✅✅✅
Bună tuturor, :kissing_closed_eyes: :kissing_closed_eyes: :kissing_closed_eyes: Tocmai am publicat un nou Articol despre Legalitate în industria adult, fie ea de videochat sau monetizare conținut pe platforme de tip Onlyfans, Fansly, My.club, ManyVids și așa mai departe. Articolul despre DAC7 este f...
- 12 Mar 2024, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 33 de motive pentru plata impozitelor
Ca tot vorbim de legalitate, stie cineva datele de facturare catre Tik Tok? vreau sa mi bag banii de acolo pe firma dar nici contabila nu stie ce date de facturare au :( Multumesc! Ai citit asta? Te ajuta cu ceva, teoretic datele ar trebui sa fie pe factura generata de ei. https://ads.tiktok.com/he...