Căutarea a găsit 10 rezultate

Return

de Chloe1709
31 Ian 2024, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Contabil videochat Brasov?

Buna! Am si eu nevoie de un contabil de incredere pe zona de videochat in Brasov. Mentionez ca sunt model independent . Daca ma poate indruma cineva, ar fi minunat.
Multumesc anticipat!
Zi faina!
de anabeauty37
31 Ian 2024, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Contabil videochat Brasov?

Buna Chloe, daca nu gasesti poti lucra cu contabila mea .,, mai este o fata din Brasov aici pe forum care este de un an la dansa , totul e telefonic si pe mail .. eu sunt in bucuresti dar nu ma vede contabila.. . ii trimit facturile si atat , daca am intrebari o sun sau wassap .. .. . Spor!
de cruelladeville
28 Apr 2024, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Contabil videochat Brasov?

Buna, as dori si eu numarul sau emailul contabilei daca se poate. multunesc in avans
de anabeauty37
29 Ian 2022, 02:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Legalitate videochat prin SRL sau PFA

Buna, Alexandra! te inteleg pefect, inainte sa imi fie recomandata doamna contabil, am vorbit cu contabili, avocati, habar nu aveau ...lasa-mi mesaj privat si iti las numarul..
de Roxi0707
02 Feb 2023, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Legalitate videochat prin SRL sau PFA

Salut. Sunt model pe mfc pe peste 10 ani. Din 2015 mi am facut SRL si platesc taxele. Am intampinat o gramada de probleme cu bancile si pana la urma am facut paxum business. Acum problema este ca mfc ul nu mai accepta sa teimita plata in numele companiei. Mai intampina cineva problema asta?
de anabeauty37
11 Iun 2024, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ajutor paxum bussines

buna! Daca iti faci slr trebuie sa ai un angajat , daca lucrezi doar tu iti vei face contract de munca in firma . acel contract il vor cei de la paxum , al tau sau a cuiva angajat ca model de catre firma ta .. te angajezi in firma model atelier artistic parca e functia ./.si ai doar 30 zile parca sa...
de SweetDeea24
18 Noi 2023, 04:46
Jump to forum
Jump to topic

Caut contabil bun pe domeniul de Videochat!!

Buna!! are cineva un contabil bun in Bucuresti pe domeniul de Videochat?
As dori cateva informatii si efectiv nu gasesc pe nimeni care sa lucreze si cu modele de videochat sau nu are suficiente informatii in legatura cu asta.
de SAD^^EYES
21 Mar 2024, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

DAC7 VideoChat România - Articol detaliat, impact, întrebări, opinii, dezbateri ✅✅✅

Bună tuturor, :kissing_closed_eyes: :kissing_closed_eyes: :kissing_closed_eyes: Tocmai am publicat un nou Articol despre Legalitate în industria adult, fie ea de videochat sau monetizare conținut pe platforme de tip Onlyfans, Fansly, My.club, ManyVids și așa mai departe. Articolul despre DAC7 este f...
de SAD^^EYES
12 Mar 2024, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 33 de motive pentru plata impozitelor

Ca tot vorbim de legalitate, stie cineva datele de facturare catre Tik Tok? vreau sa mi bag banii de acolo pe firma dar nici contabila nu stie ce date de facturare au :( Multumesc! Ai citit asta? Te ajuta cu ceva, teoretic datele ar trebui sa fie pe factura generata de ei. https://ads.tiktok.com/he...