Căutarea a găsit 6 rezultate
- 20 Sep 2021, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Vreau sa incep activitatea
Buna Lyria, bine ai revenit - am sa fiu scurt pt ca asa imi place. Camera este inutilizabila - este antica + ca ai nevoie de placa de captura. La ora actuala un webcam logitech este cu mult peste. Recomand Brio --- Pc - cel putin i9 - 9900k + celelate componente undeva la 4000 ron --- Sunt mai multe...
- 20 Sep 2021, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Vreau sa incep activitatea
Se vede ca ai lucrat acum 10 ani in domeniu - de cand ai mentionat modelul camerei am zambit in sinea mea. Acum x ani am testat "N" camere video de la sony in combinatii cu diferite placi video in incercarea de a obtine calitate maxima,,, intre timp s-au schimbat multe si acele echipamente...
- 06 Noi 2012, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Articol detaliat despre setarile de lumina pentru videochat
Salut tuturor, in acest topic am sa dezvolt un alt subiect important pentru aceasta activitate in special pentru partea video. Dupa cum bine stiti calitatea video este rezultatul unui cumul de factori dintre care amintesc lumina folosita expunerea si balansul de alb. In acest topic / tutorial am sa ...
- 30 Oct 2020, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: buna
Din pacate nu prea mai intra baietii care ofereau sfaturi tehnice sau nu mai vor sa ofere sfaturi, habar nu am... Eu intentionez sa-mi fac un PC nou in urmatoarea perioada si pot sa va spun cam la ce ma gandesc eu. In functie de asta va puteti orienta si voi dar nu garantez ca sunt cele mai bune/ i...
- 07 Aug 2019, 06:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Poveste - Cum m-am apucat eu de chat!
Ady the gr8, Brio si Nana A fost o data ca niciodata o artista cu experienta de studio. De capul acelei artiste era ceva ,dar nu suficint incat sa iasa in evidenta. Tot participa la preselectii de tot felul ,dar nu se alegea mare lucru de eforturile ei. Cand era pe val , zbang o gafa. Cand se decone...
- 02 Iul 2013, 06:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Video Chatul si atragerea clientilor prin MUZICA
Salut tuturor, Am observat ca foarte multe Studiouri si Modele nu constientizeaza importanta muzicii in atragerea clientilor. Muzica de calitate nu doar ca ii atrage dar naste si subiecte de discutii mai interesante, ii face pe guesti sa fie mai calmi in free chat, duce la privaturi mai lungi si la ...