Căutarea a găsit 6 rezultate
- 14 Apr 2018, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: S-a INCHIS First Choice?!
Te va intreba la un moment dat, dar si cam stiu de unde vin;).
- 20 Apr 2018, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Parere, noua metoda de plata "COSMO"
Studio20 zice: "Mai devreme sau mai tarziu, orice card de genul asta va ajunge ca ePassporte si ca Choice." De aici: http://www.adultvideochat.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=17291&p=106311#p106311 Majoritatea stim asta, de asta si recomandari peste recomandari sa nu tineti banii aici...
- 24 Apr 2018, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
cand se aproba contul pe Cosmo(asta dupa ce trimiti acte si tot ce trebuie),se trimite mail de instiintare( de la ei)? Am uploadat actele de ceva timp dar nu apare nici o schimbare,nici nu -mi apare ca am trimis actele,nici ca sunt in curs de revizuire,nici ca... Cum decurg lucrurile? multumesc! Eu...
- 26 Apr 2018, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Card livrat. Am simtit o bucurie imensa cand am vazut plicul azi. Activarea contului a fost pe data de 18 aprilie. f repede s au miscat la mine. Cardul se activeaza dupa ce va intra primii bani de la siteuri.
O zi cat mai buna la toata lumea !
O zi cat mai buna la toata lumea !
- 02 Iul 2018, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Alte metode de plata - Ifriends ??
Miercuri.
- 05 Iul 2018, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Alte metode de plata - Ifriends ??
banii intra joi dupa amiaza, seara de regula …Bestthing2018 scrie: ↑05 Iul 2018, 12:13 Azi e joi :)bani pe ifriends inca NU ...oare din cauza ca a fost 4th miercuri ?sau ...A mai primit cineva banii pe if pt pp trecuta ?Multumesc .
o zi frumoasa !