Căutarea a găsit 44 rezultate

Return

de anabeauty37
17 Ian 2024, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Despre Stripchat

buna, Michelle! da, marti se primesc banii, de regula in prima parte a zilei, eu am primit ieri banii pe la 13 . vezi sa nu ai o limita la transfer., doar cand ai limita tokensii raman acolo ..
de anabeauty37
23 Ian 2024, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Legalitate videochat prin SRL sau PFA

shadow , poti avea si paxum busness si paxum personal.,
de anabeauty37
25 Ian 2024, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Buna! Alice, inca o postare si apoi imi poti trmite mesaj privat , asa cred :)
de anabeauty37
25 Noi 2023, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Taxe. TIN code. Jasmin

Buna! Stie cineva pe ce data trimit siteurile informatiile noastre? Nu de alta dar renunt definitiv de la 15 decembrie ca nu se mai merita. Din cate am inteles, pe 1 ianuarie sau ma insel? As vrea sa nu trimita datele mele daca numai lucrez oricum, de asta intreb ca eu nu am platit nimic pana acum ...
de anabeauty37
30 Noi 2023, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

memsy, sper, eu sincer imi doresc ca noi modelele de videochat sa fim unite sa ne ajutam cu ce putem , si asa ne blameaza toata lumea,.
de anabeauty37
04 Dec 2023, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Am fost astazi la contabilitate sa las facturile, am inteles ca au mers azi la dansa 2 fete de pe forum si maine mai merg 2 sa intre in legalitate, eu personal le felicit . Am intrebat ce se poate face de acum pt fetele care nu platesc taxe.. mi- a spus ca acea declaratie nu se mai poate depune, dec...
de anabeauty37
02 Dec 2023, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Streamate TIN/VAT no

georgiana , nu sunt model pe streamate dar nu inteleg de ce trebuie sa inchizi contul de model independent .. probabil pe el faci bani, te stiu deja membrii.. cand si daca decizi sa intri in legalitate cum e normal altfel risti si simti si tu ca nu e de bine.. in contul de model trebuie doar sa adau...
de anabeauty37
31 Ian 2024, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: legalitate platforme videochat

Punctul 3 nu stiu despre ce e vorba dar nu exista asa ceva, pe cei de la anaf ii intereseaza strict cat iti intra tie in cont, tu tai factura catre site cu suma intrata in cont de la ei .. ... . situl va face dovada transferurilor eventual, fix ce ne-au transferat nu ce incaseaza ei.. asa a fost pan...
de anabeauty37
31 Ian 2024, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Contabil videochat Brasov?

Buna Chloe, daca nu gasesti poti lucra cu contabila mea .,, mai este o fata din Brasov aici pe forum care este de un an la dansa , totul e telefonic si pe mail .. eu sunt in bucuresti dar nu ma vede contabila.. . ii trimit facturile si atat , daca am intrebari o sun sau wassap .. .. . Spor!
de anabeauty37
20 Feb 2024, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Michelle te pup! scuze, ti am raspuns si pe celelalt forum.,,.. toate vor raporta, pe amberforum fetele au primit raspuns ca lucreaza la asta , chiar daca situl nu este din europa, modele sunt si ei sunt obligati sa semneze aceasta declaratie si sa raporteze .. este un topic acolo cu DAC asta inclus...
de anabeauty37
21 Feb 2024, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Caut contabil in Bucuresti.

buna SHmbala, nu ma deranjezi de loc, imi [place sa raspund si sa ajut dar nu am primit nimic de la tine ::, nici un mesaj .
de anabeauty37
08 Mar 2024, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Buna, Win! nu mai am rabdare , am renuntat sa mai citesc, intru doar sa vad mesaje private dar si la acelea raspund pe scurt, nu mai pot , am obosit . Sa faca fiecare cum considera , dar ma bucur ca am putut ajuta fete cu incasari bune sa intre in legalitate, suntem vreo 10 -15 de pe forumuri la fir...
de anabeauty37
08 Mar 2024, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Legat de contabilitate, pentru cine urmareste subiectul cu legalitatea, acum vin de la contabila, mi-a spus ca modeleor care au incasari mai mici, le ia 550 lei pentru contabilitate, cele cu incasari mari 1000 lei .. .. macar atat .
de anabeauty37
12 Mar 2024, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 33 de motive pentru plata impozitelor

adevarat! Dana, sunt model de videochat independent, lucrez legal . pai ce declari s-a tot discutat, mergi la un contabil bun, te invata de la A la Z ce ai de facut sa ai parte de tot ce e scris mai sus . Pe langa toate enumerate, pentru mine cel mai important motiv pt plata impozitelor a fost sa st...
de anabeauty37
15 Mar 2024, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Imprumut din activitatea de videochat

wild, din ce stiu si nu se da pe firma dar da mi mesaj pt sa iit spun cum am cumparat eu apt cu credit de la banca :P) poate te ajuta ...
de anabeauty37
23 Mar 2024, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

:)) Nici macar nu-mi place mare ....
de anabeauty37
24 Apr 2024, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Streamate traffic

buna! nu lucrez pe sm dar daca te ajuta cu ceva din pacate de cateva luni sau cel putin anul asta lumea a saracit, eu am 400.700 users in camera pe cb si fac jumatate din incasarile de inainte de criza asta .. ... si toate fetele pe care le cunosc se plang indiferent de situl pe care lucreaza ... Ma...
de anabeauty37
23 Apr 2024, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

buna! pm poti da doar daca ai 4 mesaje pe forum , din pacate nu iti pot da model fiinda nu stiu sa tai datele mele de acolo :) eu tai facrtura cu programul smart bill . pe factura apare in stanga datele furnizorului ( firma mea ) si in dreapta datele clientului ( ale sitului ) dedesupt prestari serv...
de anabeauty37
11 Iun 2024, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ajutor paxum bussines

buna! Daca iti faci slr trebuie sa ai un angajat , daca lucrezi doar tu iti vei face contract de munca in firma . acel contract il vor cei de la paxum , al tau sau a cuiva angajat ca model de catre firma ta .. te angajezi in firma model atelier artistic parca e functia ./.si ai doar 30 zile parca sa...
de anabeauty37
03 Sep 2024, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Buna, Ana! imi poti da mesaj privat eu lucrez legal de 6 ani fara nici o problema si iti raspund cu drag!