Căutarea a găsit 97 rezultate

Return

de Mery24
15 Iul 2019, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Videochatul si banuielile iubitului

:writing_hand: Oamenii vin și pleacă. Oamenii mor, oamenii se schimbă. Fizic sau sufletește. Totul în viață este efemer, e o lege nescrisă. Așa a fost întotdeauna, așa va fi mereu. Ceea ce dăinuiește este spiritul, credințele bine implementate. Dacă tu alegi să îți îngrădești dorințele, exprimarea p...
de Mery24
20 Iul 2019, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Configuratie pc

:writing_hand: http://www.adultvideochat.ro/forum/viewtopic.php?f=29&t=17564. Am recomandat eu această configurație cu ceva timp în urmă. Procesorul o să îți stea undeva în jur 40% CPU cu cele 3 sites deschise + youtube, și o să te poți bucura de el câțiva anișori. Acum tu poți să îți iei și cev...
de Mery24
20 Iul 2019, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Configuratie pc

:writing_hand: Dar în același timp, eu nu am LiveJasmin în lista mea de sites, iar din câte am înțeles, LiveJasmin consumă foarte mult comparativ cu alte sites. Eu când am zis în jur de 40% CPU, m-am raportat la site-urile mele, care consumă fiecare dintre ele aproximativ la fel de mult, și m-am gân...
de Mery24
18 Aug 2019, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Poveste - Cum m-am apucat eu de chat!

:writing_hand: Salutări, Anonima_me! Salutări, Unicornskaty! Vă mulțumesc frumos amândurora pentru aprecieri! Unicornskaty, da, cred că ar fi o întâlnire interesantă și sub clar de lună, desigur, având în vedere schimbarea de opinii și nu numai. Malul Mării Negre cu siguranță că este mai fascinant d...
de Mery24
23 Aug 2017, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Mai vrem, mai vrem! Că ești talentată și haioasă. :)
de Mery24
25 Aug 2017, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Da, da, da! Bucuroaso, unora chiar ne face plăcere să citim fragmente și povești de viață interesante. Mai scrie-ne. Despre orice vrei tu. Surprinde-ne! E mai incitant așa decât să știm dinainte despre ce va fi vorba în următoarea postare. E ca o partidă de sex: când știi sigur că se va întâmpla, ge...
de Mery24
13 Aug 2019, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

:writing_hand: Anonima_me, personal, după o absență de doi ani de zile, mă bucur să te revăd, mă bucur că ai revenit să împărtășești cu noi crâmpeie din experiențele tale de viață, plăcute și mai puțin plăcute. Cu toate că pe acest forum se postează relativ puțin în ultimul timp, să știi că este un ...
de Mery24
20 Aug 2019, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

:writing_hand:
Unicornskaty scrie: 19 Aug 2019, 20:03 Trupul femeii este o opera de arta ! :heart_eyes:
A-de-vă-rat! *) :nail_care: :dress: :princess:
de Mery24
13 Noi 2019, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Membru (fost) regular nu imi mai intra in pvt, doar in free

:writing_hand: Ehh, "și-a pierdut interesul", pentru că primește atenție gratis. Iar când vede că primește atenție gratis și ești la dispoziția lui, pentru ce să mai plătească, pentru ce să mai lupte? Și la o adică dacă chiar și-a pierdut interesul cu adevărat, păi să plece atunci, nu să s...
de Mery24
16 Noi 2019, 06:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Membru (fost) regular nu imi mai intra in pvt, doar in free

:writing_hand: sa ii faci sa isi doreasca sa te ajute financiar. Din punctul meu de vedere "ajutor" e mult spus. Că nu e organizație de caritate ca să fie ajutor, e o gamă de servicii. Că și ei unii tot asta vor să pretindă, că te ajută. Nu, nu te ajută, plătesc pentru un serviciu, indispe...
de Mery24
19 Noi 2019, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Site-uri de videochat geman

:writing_hand: Salut! Sites nemțești de care știu eu, sunt: Visit-X , 777livecams și PX24 . Mai multe detalii despre aceste sites găsești aici: https://www.wecamgirls.com/review/camsites/. Reviews - Camsites - All Camsites, și acolo le cauți pe rând și citești despre ele, atât păreri cât și alte inf...
de Mery24
24 Ian 2020, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Optiunea de a da discount membrilor pe Jasmin

:writing_hand: Depinde și cum știi să te folosești de acest concept, cum creezi iluzia. Gen cum o fac ai noștri de Black Friday: cu vreo lună înainte măresc prețurile și în ziua minunată îți oferă "discount-ul", adică readuc prețurile la normal. Sau să presupunem că eu ca model stau azi pe...
de Mery24
25 Ian 2020, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

:writing_hand: Memsy, unii oameni aici știu care este treaba cu discount-ul pe LiveJasmin, dar ei pot să răspundă sau nu. E alegerea fiecăruia. Și atunci dacă nu îți răspunde nimeni, ce faci, rămâi așa în plop, preferi să nu știi? Întrebi la Support, pentru numele lui Dumnezeu! Și într-un minut ai u...
de Mery24
28 Ian 2020, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

:writing_hand: Memsy, aici userii Merry24 si GlamChatstudio, vin cu tot felul de argumente ilogice si irealiste, daca incecri sa spui ca nu merge, adica adevarul, ele or sa incerce sa dea exemple cu Nokia si Apple si mai stiu eu ce branduri sau stuatia de pe bursa, total deplasat si enervant. Lasa-n...
de Mery24
31 Ian 2020, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

:writing_hand: Betterthansex ești minunată! Isa și ea este o minunată. Și mai sunt și alte domnițe minunate aici. Dar și minunați! :blush: Cât despre tine, Ice999 , nu vrei să faci și tu parte din Clubul Minunaților ??? O:-) :relaxed: Și uite că a ieșit soarele!!! :sun_with_face: :sunny: :sun_with_f...
de Mery24
13 Mar 2020, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: laptop pentru noua versiune jasmin

:writing_hand: si de ce i9 si nu amd care i diferenta? va rog nu va suparati. vreau sa stiu AMD nu e compatibil cu programele create de LiveJasmin. Ei au dezvoltat softurile lor pe Intel. Poate o vor face cândva și pe AMD, dar până atunci mergi pe ce se poate, practic joci cum cântă ei. :slightly_sm...
de Mery24
23 Apr 2020, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Introducere Streamate.com

:writing_hand: Bună, Cătălina, și mulțumesc pentru informațiile oferite! Acum întrebarea mea este... Legat de Lovense, în secțiunea de FAQ a site-ului scrie așa: " you must be on the same wifi network as the computer you’ll stream from ", iar problema mea este că eu nu am aceeași conexiune...
de Mery24
24 Apr 2020, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

:writing_hand: Adrian și Cătălina, vă mulțumesc din suflet pentru răspunsuri! Da, da, la ceva de genul mă gândisem și eu, doar că nu eram sigură, căutam și alte alternative. Mă gândisem chiar să îl configurez singură, sper să îmi iasă bine, că nu am mai configurat router. Că de tutoriale e plin, teo...
de Mery24
26 Apr 2020, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

:writing_hand: Ce frumos ai explicat, Adrian! Ești de 10 stele! O:-)

:star2: :star2: :star2: :star2: :star2: :star2: :star2: :star2: :star2: :star2:
de Mery24
06 Mai 2020, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: retardatii astia de la LJ si-au facut o obisnuinta din a suspenda conturile in fiecare zi

:writing_hand: Mda... Plină lumea de retardați. Blestemele ca blestemele, dar la tine te gândești? Că te necăjești de atâția ani cu saitul ăsta și nu îți folosește la nimic. Mai ales când sunt atâtea saituri. Probabil nu ți se potrivește, nu ești de acolo. Mereu învățăm, mereu creștem. Devenim mai î...
de Mery24
06 Mai 2020, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: retardatii astia de la LJ si-au facut o obisnuinta din a suspenda conturile in fiecare zi

:writing_hand: Cred ca esti prea ´´filozoafa´´ pentru Ice. Ea e mai dintr-o bucata, asa consider eu. Sa o numesc mai realista poate. Da, da, e foarte realistic să pierzi ani din viață cu un site care nu îți folosește la nimic. Să drăcuiești în stânga și în dreapata pentru că un site de videochat nu ...
de Mery24
20 Mai 2020, 06:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Suspendata Pe Livejasmin ?

:writing_hand: Eh, Adrian ! Multe și în zi de azi cred că ele fac bani saitului, că ele sunt spuma, nu că de fapt saitu' respectiv le-a oferit un loc de muncă, o șansă, o oportunitate, și că la un moment dat se poate întâmpla să fie "concediate". Că în toată treaba este și un sâmbure de ad...