Sfaturi

Sfaturi utile video-chat

Daca va hotarati sa incepeti o astfel de activitate, va recomand sa cititi cu atentie cerintele siturilor cu care intentionati sa lucrati. Incercati sa intelegeti ceea ce aveti voie si ce nu aveti voie sa faceti , ca membru (performer) al siturilor cu care intentionati sa colaborati. Acest lucru va fereste in viitor de incidente neplacute cum ar fi inchiderea contului pentru incalcarea regulilor. Este pacat sa pierdeti bani si distractie in acelasi timp. Acum toate siteurile au sistem de logare a chatului si a sesiunii video in privat. Romanii sunt celebrii pentru spam si fraude, este timpul sa dovedim ca putem mai mult de atat.

Oricum, un lucru este cert "Cei care au lucrat corect, au avut numai de castigat din video chat, pe termen lung"

Cateva recomandari generale:

  • Cititi cu atentie regulamentul sitului unde urmeaza sa intrati online
  • Evitati conectarea pe site daca sunteti obositi sau fara chef de munca – aveti mari sanse sa va stricati imaginea
  • Aratati si fata (capul) in imaginea live cel putin 90% din timpul petrecut cu vizitatorii / clientii (un corp fara cap, este inexpresiv);
  • Incercati pe cat posibil sa nu jigniti vizitatorii din free (pentru siturile cu free chat), indiferent de atitudinea acestora;
  • Folositi kickul si banul doar in cazurile extreme; cel mai indicat ar fi sa va folositi de comunicare pentru a calma diverse situatii mai neplacute
  • Evitati termenii negativi in conversatii. Cand limitele nu va permit sa indepliniti o cerere, incercati sa gasiti altceva decat "Nu pot", "Nu vreau" etc
  • Este indicat sa nu copiati stilul de lucru al altor modele, decat daca ceea ce copiati va reprezinta cu adevarat. Incercati sa va creeati un stil propriu. Atentie! Se intampla de foarte multe ori, ca un model incepator sa copieze mai mult partile proaste de la alt model… multa atentie la aceasta parte.
  • Cand sunteti la inceput EVITATI tot ceea ce v-ar putea distrage atentia de la munca: televizor, programe de messenger, muzica la maxim, multe siteuri concomitent etc. La inceput de drum scopul dumneavoastra este sa intelegeti cand mai bine sistemul in care lucrati. Concentrati-va la maxim pe siteul care va place si care are trafic acceptabil.
  • Daca in site-ul cu care lucrati, modelul isi poate seta singur pretul, NU SETATI CEL MAI MIC PRET.
  • Incercati pe cat posibil sa respectati REGULAMETUL siteurilor si printre cele mai importante reguli generale: nu cereti bani clientilor, nu cereti si sa nu dati informatii personale, nu plecati din fata camerei pana nu inchideti sesiunea, nu faceti reclama la alte situri etc

Cateva sfaturi care se pot constitui sub forma unui ghid al acestei activitati:

Trebuie sa intelegi, ca satisfactiile de orice fel legate de video chat, sunt direct proportionale cu seriozitatea cu care tratezi aceasta activitate. Cu cat seriozitatea este mai mare, cu atat vei fi mai informat, mai organizat, realizarile vor fi mai mari, munca va fi o placere. Cu cat este mai mare superficialitatea cu care tratezi video chatul, cu atat vei atrage la tine mai multe probleme: dezinformare, dezorganizare, realizari mici, dezamagire, munca se transforma intr-un chin… etc.

Citeste cu atentie urmatoarele articole:

Aceste articole si multe altele din forum, pot fi de maxim folos, doar daca au fost intelese principiile care au dus la elaborarea acestor sfaturi.
Daca esti la inceput, pastreaza langa tine tot ce ai citit in aceste articole, sfaturile de acolo te vor ghida pe drumul corect.
Daca ai ceva experienta, dar nu te multumesc rezultatele, incearca sa compari activitatea ta cu activitatea prezentata in articolele de mai sus. Daca vei trata subiectul cu obiectivitate, cu siguranta vei aduce imbunatatiri in munca ta. NU UITA: Nu este deajuns sa cunosti anumite lucruri, mai trebuie sa le si aplici pentru a le face cu adevarat RELEVANTE.
In final, daca tot ce ai citit se muleaza in mare masura pe felul in care iti conduci activitatea, esti pe drumul bun, mai lasa TEORIA, si pune “osul” la treaba :), prea multa teorie…STRICA.

Daca aveti nelamuriri cu privire la alegerea site-ului potrivit? Vizitati sectiunea Adult Video Chat Sites a forumului. Siturile de la inceputul listei sunt printre cele mai bine cotate la momentul actual.
Pentru nelamuriri cu privire la legalitatea acestei activitati, cititi cu atentie sectiunea Legalitate a forumului adult videochat.

Voi reveni cu sfaturi utile pentru a dezvolta aceasta rubrica. Intre timp VA UREZ SUCCES. Nu uitati! prin informare si schimb de experienta putem face pasul mai departe intr-un timp mult mai scurt. Va astept pe forumul adult videochat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *