Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

Vesti Bune !! Jasminul Sia facut upgrade la Banned Country!
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Discutii chathost-uri / Chathosts (models, performers) Discussions
Author Message
OradeaStudio

PostPosted: Sun Jul 11, 2010 4:23 pm    Post subject: Vesti Bune !! Jasminul Sia facut upgrade la Banned Country! Reply with quote

From now on you have the option to choose your home country as banned, so quests and Members from your country won't have access to your profile page and Free chat, and you won't appear on listpages for these visitors.

ATTENTION: as Members from your home country cannot see you if set as banned, you can lose a serious portion of your income!

Find the new option under Settings - Banned country in your account.

Deci reveniti la profilele abandonate ca pe campul de batalie si incepeti recoltarea dolarilor fara a va mai gandi ca intra vreun coleg performer din romania, sau vcinu, sau fostul sef Smile))

Bafta tuturor.
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Sun Jul 11, 2010 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Da sa anuntat de doua zile aceasta schimbare... intr-un fel benefica...

Mai triaza din Freeloaderi si din colege/colegi de breasla care care isi faceau vremea la tine in room si te faceau in toate felurile...
Cel putin chathostii acum trebuie sa isi inchida propria sesiune ca sa te streseze pe tine Laughing

vom vedea ce impact va avea in timp,
Back to top
alyce_18
User Activ
User Activ

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 10:54 am    Post subject: Reply with quote

off topic: de unde dau sonorul mai incet la jasmin? ma refer la sunetul acela de alerta cand intra cineva in privat....
Thx
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

alyce_18 wrote:
off topic: de unde dau sonorul mai incet la jasmin? ma refer la sunetul acela de alerta cand intra cineva in privat....
Thx

Nu exista optiunea de a schimba intensitatea Volumului este standard...
Dar poti sa Dai sunetul per total mai incet Wink
Back to top
alyce_18
User Activ
User Activ

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 2:34 pm    Post subject: Reply with quote

thx joe ,dar cand dau sunetul total mai incet, membrul nu mai aude ce muzica ascult:(...chiar si la un volum de 5-6 ,ma aude tot blocul cand intra cineva in pvt ....o sa ma conformez
Back to top
tiska

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 12:16 am    Post subject: Reply with quote

hihi, alyce, postul tau a fost un deliciu pt mine, cred ca am ras toata ziua. Ai incercat sa dai volumul mai incet din boxe de ex si un pic mai tare muzica din winamp? E grele! Si daca tot ai sunet, membrul tau e mai pasionat de muzica pe care o asculti tu sau de vocea ta? Anyway, ai fost tare! Thumbs up!

ONTOPIC: In sfarsit!!!!!!!!!!!!!! Adio gay, modele frustrate, owneri de studio cu oferte care mai de care mai "incantatoare". E liniste! In sfarsit!
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 1:21 am    Post subject: Reply with quote

tiska wrote:
ONTOPIC: In sfarsit!!!!!!!!!!!!!! Adio gay, modele frustrate, owneri de studio cu oferte care mai de care mai "incantatoare". E liniste! In sfarsit!

Nu spune "Hop" pana nu vezi cum decurg lucrurile... Sa speram ca o sa fie bine pana la urma si ca oamenii o sa isi vada de treaba lor.
Totusi in timp o sa vedem rezultatul acestei actiuni...

Ganditi-va ca au ramas dintrodata cateva zeci/sute de oameni fara ocupatie... (cei care frecau menta in camerele fetelor)
ei ce o sa faca? o sa renunte???? sunt 3 posibilitati:
-se muta pe alte siteuri
-cauta metode de ocolit banarea respectiva
-Renunta
....
Question

Last edited by joesancez on Tue Jul 13, 2010 2:13 am; edited 1 time in total
Back to top
WinXPfather
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 1:46 am    Post subject: Reply with quote

Eu deja am gasit a 4 varianta... ma masturbez la poze...
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 2:15 am    Post subject: Reply with quote

WinXPfather wrote:
Eu deja am gasit a 4 varianta... ma masturbez la poze...

Da nici pozele nu le poti vedea Wink Cred ca ai aterizat pe la rusoaice Wink
Back to top
alyce_18
User Activ
User Activ

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 8:45 am    Post subject: Reply with quote

tiska wrote:
Si daca tot ai sunet, membrul tau e mai pasionat de muzica pe care o asculti tu sau de vocea ta? Anyway, ai fost tare! Thumbs up!

La strip and dance ,imi cam trebuie muzica ...nu pot sa le fac pe muteste Smile)...O sa incerc si faza cu winampul Wink Thx anyway
Back to top
coffeegirl
User Activ
User Activ

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 9:19 am    Post subject: Reply with quote

alyce_18 cea mai buna varianta e totusi un mp3 player cd player care sa aiba port usb , un stick cu memorie mare si ai muzica tot timpul si poti pune sunetul la pc pe mute !
Back to top
alyce_18
User Activ
User Activ

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 9:56 am    Post subject: Reply with quote

thx coffee, dar vad k merge si faza cu winampul la maxim;)
Back to top
geovi24
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

De mult asteptam aceasta optiune.Ma bucur ca intr-un final a si aparut:)
Back to top
sweetgirl
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Sun Jul 25, 2010 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

Nu stiu ce fel de upgrade e asta ca de guesti si membrii romani nu duc lipsa ! E same shit ! SI la voi la fel??
Am upgradat acolo la settin guest and members too sau only guests ,dar cum am spus nu duc lipsa !
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Tue Jul 27, 2010 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

sweetgirl wrote:
Nu stiu ce fel de upgrade e asta ca de guesti si membrii romani nu duc lipsa ! E same shit ! SI la voi la fel??
Am upgradat acolo la settin guest and members too sau only guests ,dar cum am spus nu duc lipsa !

Nu este de mirare Guestii astia sunt inventivii mai ales daca nu au altceva mai bun sa faca...
Back to top
crazyareola

PostPosted: Tue Aug 17, 2010 12:15 am    Post subject: Reply with quote

sweetgirl wrote:

M-am bucurat degeaba , mai aveam putin si ma duceam la admini sa-i felicit ca in sfarsit au facut si ei o treaba buna dar de unde , au facut un s...t .
Am room ul plin de romani care nu au altceva defacut decat sta sa caste gura sa vada ce fac altii si cati bani fac , numai sta ii intereseaza frate , nu am putut sa vad cat de stresanti sunt romanasii nostri si cat de invidiosi pfffffff iti vine sa-i trimiti undeva ... departeeeeeeeee
Back to top
sunflower

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 2:15 am    Post subject: Reply with quote

Corect. "Ce faci papushe"?
Back to top
princessmanager

PostPosted: Sat Aug 21, 2010 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

am facut o reclamatie la suport din cauza romanilor care inca invadeaza room-urile la fete si a spus ca doar in cazul in care vor fi mai multe reclamatii de acest gen se va lua in calcul intoducerea banarii definitive atat a guestilor cat si a membrilor din romania!Deci eu zic ca ar fi deosebit de bine sa se ia masuri din partea noastra in acest sens pentru a putea sa fim mai linistiti fara a mai avea romani in room-uri care sa strice buna dispozitie!
Back to top
BlueEyes19

PostPosted: Sun Aug 22, 2010 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

Daca va uitati atent la "banned country" veti vedea acolo ca scrie : Ban guests ( country) and members ([b]CITY/ REGION/ STATE[/b] )...
deci nu au facut nimic deosebit ,doar romanii din orasul tau nu te pot vedea dar ...asa cred ei, ptr ca o colega de munca a sotului meu tocmai l-a intrebat daca fac videochat ptr ca era la niste prieteni si m-a vazut pe site....
in concluzie..au facut un mare shit....

princessmanager...ar fi o idee buna, dar ma indoiesc ca maj colegilor nostri de breasla vor dori sa lupte ptr a schimba ceva...
Back to top
princessmanager

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

nu dureaza decat 10 min maxim pentru a fi exprimata parerea in acest sens celor de la jasmin eu zic ca nu este mult tinand cont ca toti cei care fac din acest job perfomanta si tind mereu sa fie cat mai sus investesc mult mai mult in acest job bani nervi si timp etc...deci eu spun ca macar acum trebuie sa luam initiativa..
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Discutii chathost-uri / Chathosts (models, performers) Discussions All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2