Ti-am explicat pozitia mea fata de asemenea actiuni. Forumul nu tine loc de "tribunal", iar eu nu voi accepta niciodata sa fiu "judecator", sau sa imi asum raspunderea pentru greselile utilizatorilor.
Am spus clar in nenumarate randuri "Inchirierea de conturi a adus si va aduce numai probleme", daca tu perfect16 intelegeai acest mesaj, acum nu te mai confruntai cu problema asta.
Totusi, pentru a nu fi inteles gresit, voi aproba printscreenul acela + povestea ta daca mai vrei sa o faci publica. Vor fi cateva conditii aici: nu voi aproba publicarea de date personale ale acelei persoane (nume real, email, adresa etc etc etc), poti totusi sa publici numele de utilizator din forum.
Persoana respectiva va fi informata despre acuzatiile care i se aduc, va avea dreptul la replica.
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:26 pm Post subject: ATENTIE!!
atunci fara printscreen ca pe ala se vad toate datele lui si mai ales numai injuraturi.deci situatia sta in felul urmator:eu am inchiriat de la DoarEu un cont pe camconomy,dupa ce mi-am primit de doua ori banii munciti a inceput sa intarzie cu urmatoarea plata pana cand am auzit ca defapt nu mai vrea sa plateasca deloc.este vorba de 800$ plata pe doua sesiuni plus inca 3mil bani ramasi restanti de la alte doua sesiuni din urma.atentie ptr cei care mai au conturi de la el sau care au de gand sa colaboreze cu el sa stiti ca nu sunt singurul intepat si ca asta e modalitatea lui de a face bani.cine vrea detalii poate sa ma contacteze si va pun la dispozitie printscreenuri si alte detalii.
stiu ca am gresit cand am inchiriat acest cont si imi asum toata partea mea de vina dar macar sa invete si altii din asta.
mult succes si spor la treaba
as vrea sa pun si eu un print screen la un mail primit de mine de la cineva in care imi spune ca nu ma mai plateste ptr ca asa vrea el
daaa . de mine cred ca vorbesti cumetre .
mesajul asta e pe nevazute , ca inca nu a aprobat SAD ce screenshot ai facut tu sau mai stiu eu ce "copy" / paste .
il pun asa pe orbeste pentru ca nu ma intereseaza ce ai de zis sau ce incerci sa demonstrezi .
Nu neg ca am sa-ti dau banii . Nu neg ca ti-am zis ca nu tii dau . Trebuie sa admiti ca ti-am zis ca singura conditie in care iti dau banii este sa te deplasezi la Braila si sa sustii tot ce ai zis despre mine in mailuri , PM-uri , mess , si in discutiile cu altii pe mess .
Nu mai intru in amanunte pentru ca m-am saturat de toti cei care nu au altceva mai bun de facut toata ziua .
Cineva pe care tu ai amenintat pe mess (ca baietii de baieti asa au ajuns sa ameninte fetele pe mess)mi-a spus o vorba inteleapta care suna asa :"cine acuza se scuza" .
Atat am avut de spus .
In continuare , ca raspuns la orice magarie ai postat sau vei posta aici , iti spun atat : nu lucrez cu ifriends ... dar asta nu ma impiedica sa-ti arat un payment de 12.000. Intelegi ce vreau sa zic ... Daca nu ai probe , le fabrici .
Si in final vreau sa precizez ca nu voi raspunde la nici un fel de provocare pe acest forum in primul rand pentru ca asa i-am promis lui SAD , si in al doilea rand pentru ca oricum mesajele nu ar fi publicate . Acesta este primul si singurul reply pe acest topic .
Pentru bani vii la Braila sa tii iei . Ai toate datele problemei : adrese , telefoane , si mai mult de atat mai ai si o persoana care daca vii te aduce el pana la mine la usa . Incerci sa demonstrezi ca esti barbat . Fii barbat si vin-o .Daca nu , nu ai decat sa urlii pe forum pana ragusesti .
SAD , stii bine pozitia mea referitoare la multe lucruri . Nu sunt de acord cu cenzura . De aceea lasa-l (in limita bunului simt) sa publice ce vrea el . Cei care ma cunosc cu adevarat vor stii cat este de adevarat sau de fals ceea ce zice el . De ceilalti nu ma intereseaza .
[Modificat de Admin - nu pot aproba linkurile catre printscreenuri, limbajul din acele emailuri este de ultima speta, deasemenea contine adrese personale etc]
Posted: Tue Apr 11, 2006 5:41 pm Post subject: pentru Sad Eyes
Sad Eyes de ce nu stergi toate anunturile de inchiriere de conturi ,pentru ca sunt ilegale si predispun la tzepe.oameni de aceasta factura ar trebui exclusi din comunitatea noastra,oameni care nu inteleg ca nu faci avere dand tzepe ,cel putzin in aceasta afacere.
SI CAND TE GANDESTI CA SI EU VROIAM SA INCHIRIEZ CONTURI DE LA...
Nu le sterg pentru ca trebuie lasate ca exemplu, unele din ele chiar au fost evidentiate ca ex. negative. Sunt o parte din ele care trebuiesc curatate, numai ca nu le-am gasit inca, sunt totusi aproape 10000 de mesaje prin care trebuie sa ma uit.
Normal ca imi doresc 100% ca cei care se ocupa de asemenea chestii sa nu mai faca parte din aceasta comunitate, ideea de baza este ca e aproape imposibil de moderat asa ceva. Plus ca intotdeauna o poveste are mai multe fete, si nimeni nu poate fi sigur daca varianta facuta public este sau nu reala, iar eu am mai spus, nu sunt aici sa imi nenorocesc resursele intr-o lupta pierduta din start.
Si ca sa va dau si un exemplu despre natura umana: A fost un caz in studioul in care lucrez, un model nu a primit salariul pe 1 luna. Nu ca nu i s-ar fi dat, dar nu a mai venit niciodata sa isi ia acest salariu. De ce ? Impreuna cu prietenul ei care lucra ca operator, au furat piese de calc in valoare de vreo 18 mil, in momentul cand au fost acuzati, nu au venit cu nici un fel de motivatie, toate probele indicau ca ei au fost faptasii. Povestea a ramas asa, ironia sortii ca salariul lor era mai mare decat ceea ce au furat.. povestea mai continuua dar e nerelevant. Ideea este asa, maine astia 2 se duc la alt studio si povestesc o chestie incredibila, la care reactiile sunt "vai cum se poate asa ceva" etc etc etc, dar realitatea poate fi alta.
Eu nu am spus niciodata ca nu ma intereseaza de toate aceste fraude, am spus doar ca nu sunt in masura sa decid care este adevarul, pentru ca nu ai pe ce anume sa te bazezi. Am spus asta pentru ca am primit cateva reprosuri, pentru modul in care actionez in anumite situatii.
Bineinteles ca daca voi primi mai multe reclamatii, cum este defapt cazul si in aceasta poveste cu DoarEu, voi lua anumite masuri atat cat se poate. De exemplu: excluderea din site, poate email informativ la camconomy, informarea continuua a celorlati utilizatori etc.
Dar toate aceste masuri nu vor opri niciodata fenomenul. Ideea mea a fost urmatoarea, prin informarea la maxim despre aceste acte frauduloase, sa combat problema din start. Cu alte cuvinte, din moment ce siteul AVC va spune clar, negru pe alb, ca inchirierea de conturi a adus numai probleme, si ca exista sute de situri care primesc din romania, de ce unii simt nevoie sa se arunce disperati in colaborari de acest gen, fara contracte, fara siguranta , fara nimic...
Si atunci cei care au ignorat sfaturile mele, pataniile altora etc, mi se pare normal sa suporte consecintele. Din punctul meu de vedere o parte din vina o poarta si cel care s-a bagat in asemenea combinatii.
Nu este o solutie sa sterg posturile care se refera la acest subiect, toti cei care sunt mai putin informati, se vor lovi de aceleasi probleme. Pana la urma un anunt de inchirieri de conturi se poate da pe orice site de anunturi, daca cineva vrea sa fure pe altcineva, va gasi metode sa atraga "naivii" indiferent de toate masurile din lume pe care as putea sa le iau eu.
Am impresia ca multi din utilizatori imi supraevalueaza atributiiunile de admin. Eu zic asa, daca vreti sa avem o atmosfera mai aparte in comunitatea asta, puneti si voi umarul macar 5 min din timpul vostru si mai ales cand vine vorba de fenomene din astea. Anul trecut mai bine de cateva luni, era un utilizator care trimetea mesaje private in draci, la o gramada de utilizatori din forum. Mesaje cu caracter dubios... Dar din zecile poate chiar sutele de mesaje trimise, nu am primit decat o reclamatie, si aia in momentul cand omul era sa se friga. Dar nimeni nu a dar de la el 30 de secunde sa imi faca un forward la unul din mesajele cu pricina.
Altii vin cu tot felul de povesti auzite de la unu si de la altul, majoritatea fara a avea o baza in afirmatii: ca am auzit eu, ca mi-a zis mie cineva, etc... si eu ce ar trebui sa fac ? Sa banez probabil 90% din forum.
Voi lua in continuare masuri de prevenire a acestor fenomene, lucrez la site in permanenta, modific acum paginile de inceput pentru ca textele de acolo sunt invechite. Voi avea grija sa evidentiez cat mai bine fenomenele negative stiute si riscurile la care se supun cei care apeleaza la asemenea optiuni.
Bafta acolo.
Last edited by SAD^^EYES on Tue Apr 11, 2006 7:45 pm; edited 5 times in total
eu am trimis mail la camconomy ..si aceeasi problema despre care spunea Sad desi sunt mai multi care au luat teapa cu acest DoarEu nimeni nu a luat 5min din timpul lor sa le scrie si sa le spuna ce face acest individ.Sunt singurul care le scrie si este cuvantul meu impotriva cuvantul lui care este un presupus detinator de studio.Pe cei care au aceasi problema ca si mine legat de camconomy si de acest DoarEu va rog sa le scrieti si sa le spuneti problema.
Succes
perfect16, daca ai fi urmarit forumul cel putin la cateva zile, ai fi vazut ca am avut ceva replici cu DoarEu,nu prea ortodoxe, daca ai fi citit , sigur nu mai facei greseala sa bati palma cu el. Daca e adevarat ce sustii, nu ti face prb, DoarEu o sa piarda mult mai mult, asa face D zeu balanta.
Pt tine acum, daca ai facut banii aia pe site, inseamna ca muncesti destul de serios, hai sa te invat cum poti obtine aprobare unor conturi pe Camconomy:
Le dai un email , te inscrii pe site le spui ca locuiesti in strainate, iti alegi o tara serioasa, unde fiscalitatea este destul de severa, staful lor este in Elvetia, elvetienii sunt niste oameni smecheri si lingai, asa trebuie sa fii si tu in email si n completarile din site, apoi daca ai pe cinjeva in tara respectiva il rogi sa ti inchirieze o casuta postala(trambulina, de unde ordoni sa ti le trimita in Ro la adresa ta) unde o sa primesti eventualele scrisori de teste, reclama sau convocari la diverse partiuri. Pe un singur screen poti sa bagi mai multe modele, adica tot agent te numesti , ei vor spre autentificare un contract semnat o poza, de preferinta 9/12, si o copie de pe pasaport color. Apoi astepti pana te contacteaza ei, sa nu i zapacesti la cap cu emailuri, lasa i sa te anunte ei, or sa te anunte ca esti acceptat, apoi poti sa te apuci de treaba.Sa nu ti faci prb din cauza ip urilor, este vb numai de eticheta.
Iar daca ai bani cinstiti de recuperat de la el, nu te lasa, recupereaza ti banii! Metode sunt multe, cauta le!
Posted: Wed Apr 12, 2006 1:47 am Post subject: Re: poza?
DoarEu wrote:
Atat am avut de spus .
In continuare , ca raspuns la orice magarie ai postat sau vei posta aici , iti spun atat : nu lucrez cu ifriends ... dar asta nu ma impiedica sa-ti arat un payment de 12.000. Intelegi ce vreau sa zic ... Daca nu ai probe , le fabrici .
Si in final vreau sa precizez ca nu voi raspunde la nici un fel de provocare pe acest forum in primul rand pentru ca asa i-am promis lui SAD , si in al doilea rand pentru ca oricum mesajele nu ar fi publicate . Acesta este primul si singurul reply pe acest topic .
Ceea ce ai postat tu ca screenshoturi sunt reale din cate imi aduc eu aminte , dar nu reprezinta doar corespondenta ta cu mine , ai mai bagat pe cineva la mijloc , insa asta conteaza mai putin . Trebuia insa sa te tina motoarele si sa postezi si celelalte mesaje din lunga noastra corespondenta , ca sa inteleaga toata lumea despre ce este vorba . Eu nu am sa postez nimic pentru ca dupa lungile mele ceruri pe aici , am inteles ca asta nu e un tribunal ci un simplu forum , si nu are rost sa ma obosesc . Daca e ceva in joc aici , asta e doar imaginea mea , si ma repet , cine ma cunoaste isi poate da seama daca sunt sau nu tepar .
Nu am negat si ma repet , nu neg acuzatiile ce mi le aduci . Insa povestea pe care o expui este mult mai lunga , si decizia pe care am luat-o in privinta ta are o motivatie solida . Tu stii foarte bine asta tommy.
Am avut mai multe hartuieli cu diverse persoane , unele din ele poate chiar mai exista in Zona Crepusculara a acestui forum , altele poate doar au ramas pe retina unora dintre voi . Din toate acestea am iesit cu capul sus , dar cu imaginea patata datorita limbajului folosit sau alte chestii de genul asta .
Asta e unul din motivele pentru care nu comentez acuzatiile tale , pentru care nu expun screen-shoturi , si pentru care refuz acest dialog cu tine .
Nu am zis ca nu-ti dau banii , am zis ca nu tii dau decat cu o singura conditie , am spus asta si mai sus . Daca vrei banii cu atata ardoare , vin-o si incaseaza-i , ce atata deranj ?
Din cate vezi , nu am dat acest reply pentru a nega veridicitatea celor pe care le-ai postat , ba din contra le confirm , cu amendamentul ca nu exprima intreaga poveste si intregul dialog .
Ma repet , tipetele tale pe aici nu o sa te conduca la incasarea banilor asa cum crezi si ameninti tu .
Conversatiile tale cu unele din modelele cu care colaborez nu-ti vor baga nici un ban in buzunar . Nu inteleg de ce totusi ai o atitudine amenintatoare la adresa lor (in special la Roxy Heaven) desi ea nu lucreaza la mine in studio si nu are nici o legatura cu acest topic .
Nu inteleg de ce preiei numere de telefon ale modelelor mele din studio , de la amicul tau din Braila , le suni pe acestea si le jignesti . Care e vina lor in povestea asta ?
Am sa ma opresc aici din comentarii , pentru ca oricum am zis ca nu mai postez la acest topic si totusi am facut-o. De data aceasta insa ma voi tine de cuvant
Posted: Wed Apr 12, 2006 1:15 pm Post subject: Re: pentru Sad Eyes
michelexsex wrote:
Sad Eyes de ce nu stergi toate anunturile de inchiriere de conturi ,pentru ca sunt ilegale si predispun la tzepe.oameni de aceasta factura ar trebui exclusi din comunitatea noastra,oameni care nu inteleg ca nu faci avere dand tzepe ,cel putzin in aceasta afacere.
SI CAND TE GANDESTI CA SI EU VROIAM SA INCHIRIEZ CONTURI DE LA...
Suntem in sectiunea frauda si nu inteleg de ce ? Nu inteleg de ce unii din voi se grabesc sa arunce cu noroi . Pe ce baza ? Ce aveti voi aici ? In afara de niste printscreenuri (90% reale dealtfel)- si alea pline de injuraturi si care nu evidentiaza nimic altceva din ceea ce am afirmat eu pana acum , nu aveti nimic .
Nu am nimic de demonstrat nimanui , si nu am sa public printscreenuri de dragul de a publica ceva , dar am sa va spun ca fiecare dintre voi , aveti in colaborarile voatstre cu modelele (fie din studiouri fie colaborari la distanta) niste regulamente de ordine interioara . Daca modelul nu le respecta ce se intampla ? E simplu - de la amenda pana la dat afara .
Asa e si aici .
Cand am informat persoana in cauza despre greselile facute (dovada nu era alta decat keyloggerul de la cc trimis pe e-mail)nu am primit decat negatii . Am pulsat si am amenintat ca daca nu isi revizuieste comportamentul inchid contul (eci colaborarea) si retin banii . Ce a urmat ? Caracter - injuraturi si amenintari ca vine peste mine , face si drege . Mai mult de atat a deranjat si alte persoane , atat partenerul meu , cat si telefonic (prietenii stiu de unde avea numarul)un model de la mine din studio , si un altul cu care colaborez de la distanta , si pe care le-a facut in toate felurile .
I-am comunicat adresele unde ne poate gasi atat pe mine cat si pe amicul cu care colaborez si pe care il consider partenet cu mine , si l-am informat ca nu-i dau banii decat in momentul in care vine omul si-si sustine proba practica pentru tot ceea ce a amenintat prin PM-uri si e-mailuri .
Asta e tot .
Omul este frustrat . Asa va ramane . Anumite lucruri sunt de neschimbat .
De aici si pana la concluzii de tip "frauda" sau "teapa" e cale mai mult decat lunga .
Multi dintre voi [Modificat de Admin] 'credeti in "teoria lui Perfect" precum mai sunt multi altii in aceiasi postura cu a lui . Unde sunt ? Toti colaboratorii mei in proportie de 80% m-au "agatat" de aici . Unde sunt ei acum de nu vad acest topic si sa sara sa-i dea dreptate lui perfect16 si sa zica "si mie mi-a dat teapa" .
Oameni buni . Pretindeti ca sunteti un pas in fata vremurilor . Tango . Unul in fata , doi in spate !
Posted: Wed Apr 12, 2006 4:54 pm Post subject: mda
nu stiu cum poti sa ai atata nerusinare incat sa minti in continuare.Sti foarte bine ca ultima noastra discutie s-a terminat cu iti pun banii luni dimineata (asta fiind intr-o joi sau vineri seara) dupa care ai disparut pur si simplu.Nu veni acum sa spui ca mi-ai zis ca am facut nu stiu ce pe respectivul cont ( si hotaraste-te o data ..ca la unii spui ca am subinchiriat contul iar la altii ca am cerut bani de la clienti) pentru ca si tu si eu stim foarte bine ca aceasta discutie nu a avut loc intre noi si in acelasi timp sti foarte bine ca nu am facut nici unul dintre acele lucruri.Nu ma mai intereseaza sa demonstrez la nimeni ca esti un escroc insa te-as ruga sa demonstrezi si tu ,tot prin poze,ca mi-ai spus tu mie ca am facut nu stiu ce pe acel cont si mi-ai spus ca daca nu incetez o sa imi inchizi contul si nu o sa mai vad banii.Ar fi chiar culmea sa si vrei sa faci asta ..pentru ca stim amandoi foarte bine ca aceasta discutie nu a avut loc intre noi si ca nu am facut nimik gresit.
si esti la frauda din cauza ca furi NU MAI FACE PE VICTIMA ptr ca stie toata lumea ca esti HOT
ce sa se intample ? astept sa scrie aici pe forum cine are de scris nu pe messenger la X sau Y .
Altul la rand . Care mai esti care ai de primit banii .
Un singur lucru vad plauzibil in discutia asta pe mess ... si e ceva legat de forum si de calitatea unora de aici . Oare de ce tipam eu acum ceva vreme ?
Pentru DoarEu-daca ai de dat bani-ce mai astepti! da-le oamenilor banii ca te-ai facut de cacao!
Asa este romanul-vrea sa ciupeasca si el ceva de pe spatele altora!
FRATILOR NU VA MAI LASATI PACALITI DE ASTFEL DE OAMENI! INCHIRIEREA DE CONTURI ADUCE NUMAI PROBLEME- DE REGULA PENTRU CEI CARE AU DE LUAT BANI!
Orice inceput are un sfarsit si orice sfarsit un inceput!
Posted: Wed Apr 12, 2006 11:00 pm Post subject:
Nu vreau sa iau partea nimanui,doar vreau sa-mi spun varianta mea de poveste.DoarEu mi-a trimis banii atunci cand a promis ca ii trimite,sunt la prima perioada platita si totul a fost OK.Nu au fost probleme,cand am avut nevoie sa-l gasesc l-am gasit.
Cat despre Tommy-te-am ajutat cand ai cerut o mana de ajutor,sa-ti dau nr de telefon a lui Alex,sa fac cumva sa dau de el,etc...Am facut-o si pe asta cu buna crediintza.
Inteleg ca ai pb cu Alex in privintza banilor,poate si eu as fi reactionat mai violent intr-un caz de genul asta,dar daca e sa ma ard...ma ard si singura,nu e nevoie sa ma avertizezi de o mie de ori sa am grija.
Si pana una alta,Tommy...daca tot nu te faci vinovat cu absolut nimic in povestea asta si esti cu contiintza impacata,de ce nu te duci la Braila sa iei banii personal de la Alex?
Asta nu prea inteleg eu....poate Alex are de discutat cu tine face 2 face(si nu cred ca amenintari de genul k "ii rupi capul " ajuta la ceva) ,de ce eviti intalnirea cu el atat de mult, daca tu n-ai gresit cu nimic?Stii,cine ishi ascunde capul in nisip se cam acuza involuntar.
REPET,NU IAU PARTEA NIMANUI IN ACEASTA POVESTE,EU MI-AM EXPUS ATAT PUNCTUL DE VEDERE CAT SI EXPERIENTA PERSONALA IN LEGATURA CU USERUL "DoarEu".
Roxy(Heaven)
eu lucrez pentru Doar Eu de o gramada de timp pe camconomy si niciodata nu am avut nici un fel de probleme ..banii mi-au fost trimisi pana la ultimul cent .
Posted: Thu Apr 13, 2006 8:39 am Post subject: aha
problema e ca io locuiesc in dambovita si el in braila si numai motorina pana acolo ma costa 2 mil plus ca stiu sigur ca nu vrea sa imi dea banii ptr ca tu crezi ce vb el dar io nu.de ce nu ii trimite banii ca pana acum.precizez ca mi-a trimis banii de doua ori pana acum dar si de alaea doua dati tot si-a tras cate 1,5 mil de ci 3 in total in ideea ca are ceva pb cu banca si ca nu poate sa plateasca toti colaboratorii.
si ptr ultimul post...normal ca iti da banii din moment ce stai cu el in casa.