|
|
| Author |
Message |
Kaye
User Junior+

|
Posted: Fri May 25, 2007 1:32 pm Post subject: |
|
|
| Dap, Skype works best. |
|
| Back to top |
|
 |
unknown23
User Activ

|
Posted: Sat May 26, 2007 9:30 am Post subject: vreau si eu!! |
|
|
| sunt interesata ...ma poate ajuta cineva??dati-mi e-mail si discutam... |
|
| Back to top |
|
 |
mario21
User Junior+

|
Posted: Wed May 30, 2007 4:00 am Post subject: |
|
|
danger21 poti sa imi spui si mie cum cumpar numar de usa?
am o persoana de incredere in usa, dar tot nu inteleg ce tre sa fac sa imi fac cont pe niteflirt
mersi |
|
| Back to top |
|
 |
cuteanjelina
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:38 pm Post subject: niteflirt-URGENT |
|
|
| buna as vrea si eu sa discut cu cineva despre acest site avand in vedere k sunt din romania sa mi explice tot ce trebuie cumparat pt a putea avea un account pe acest site astept urgent reply sau id de mess ms ms ms |
|
| Back to top |
|
 |
qtandsexy
User Junior+

|
Posted: Mon Jan 07, 2008 3:33 pm Post subject: |
|
|
| skype pt telefon |
|
| Back to top |
|
 |
gica_care_este
VETERAN

|
Posted: Tue Feb 19, 2008 7:18 am Post subject: NF |
|
|
Daca doriti, putem sa colaboram pe acest site.
Cine este doritor va rog pm.
O zi buna |
|
| Back to top |
|
 |
DesireMe
User Junior

|
Posted: Tue Feb 19, 2008 10:05 am Post subject: Re: NF |
|
|
| buna,m-ar interesa si pe mine ce comision percepi adika cat oferi la suta.. ma intereseaza o colaborare...pt gica:d |
|
| Back to top |
|
 |
angel001
User Junior

|
Posted: Sun Aug 31, 2008 5:23 pm Post subject: |
|
|
buna
as vrea sa stiu si eu cate ceva despre money slavery, tot ce poti sa spui free, deocamdata, pt am avut diverse probleme cu comp, net, fosti "sefi" la care am lucrat, altii de la care aveam conturi etc
prietenii sunt de acord ca sunt ghinionista, nu ca as cauta eu problemele cu lumanarea, ba, dimpotriva, pot spune...
si totusi...tare sunt curioasa despre ce este vb cu acest money slavery?
merci anticipat si bafta la banuti |
|
| Back to top |
|
 |
tyna_secret
|
Posted: Tue Jan 06, 2009 5:17 pm Post subject: buna |
|
|
| ella wrote: | Buna!
NiteFlirt e un site super bun... Lucrez de 6 luni pe el si se castiga foarte bine... Conditia principala e sa sti engleza foarte bine, sa ai un tel cu nr de afara si sa sti sa improvizezi
De intrat pe site e mai usor decat as fi crezut vreodata dar intradevar tre sa platesti taxe pt banii pe care ii faci... dar la sume de peste 2000/luna iti permiti.
Incercati-l ca e super ok... mie mi se pare cel mai tare |
poti sa imi spui daca ash ptea sa imi fac cont pe el, daca am un prieten in america care e de f mare incredere?poate stii sa ii explici ce trebuie sa facem.Ms mult |
|
| Back to top |
|
 |
SweetKick
User Junior+

|
Posted: Wed Jan 07, 2009 3:49 am Post subject: |
|
|
se poate sa intri pe NiteFlirt si sa castigi bani fara taxe, daca faci contract cu firma mea externa si se retin taxele la sursa. Da, asa e, NiteFlirt e cel mai bun site la ora asta.
Bafta la $$ |
|
| Back to top |
|
 |
swettkarina24
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 4:28 pm Post subject: rog detalii colaborare |
|
|
| SweetKick wrote: | se poate sa intri pe NiteFlirt si sa castigi bani fara taxe, daca faci contract cu firma mea externa si se retin taxele la sursa. Da, asa e, NiteFlirt e cel mai bun site la ora asta.
Bafta la $$ |
ciao...te rog sa imi spui cum trebuie procedat pentru o colaborare. ce ma intereseaza pe mine este colaborare Niteflit.....spune-mi care sunt conditiile care este comisionul, etc......multumesc mult si astept raspuns |
|
| Back to top |
|
 |
azraelle
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 2:14 pm Post subject: |
|
|
multa bafta pe NF fetelor! voua cum va merge? sunt curioasa sa stiu un minim un maxim ceva si daca imi puteti spune intre ce ore va merge cel mai bine?
..eu voi incepe in curand |
|
| Back to top |
|
 |
DesireMe
User Junior

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 6:00 pm Post subject: |
|
|
multa bafta iti doresc.... mie personal imi merge f prossssssssssssst.. insa... cand mergea la mine era intre orele 4 dimineata pana la 10 dimineata
acuma insa stau aproape toata ziua online si canta cucu!!! ( |
|
| Back to top |
|
 |
SweetKick
User Junior+

|
Posted: Wed Mar 25, 2009 8:15 pm Post subject: |
|
|
NiteFlirt merge foarte bine la ora asta si a mers mereu, dar sistemul de lucru trebuie adaptat riguros, nu se compara cu nici un alt site de chat, la mine a ajuns situl de baza in firma si cred ca o sa si ramana.
Bafta la toata lumea la $$ |
|
| Back to top |
|
 |
kamalina
|
Posted: Mon Apr 27, 2009 9:56 am Post subject: |
|
|
| nu accepta din Romania nici daca primesti banii pe firma ?Nu prea inteleg ce ar trebui sa fac, sa imi cumpar un numar de state si sa folosesc si skype-ul ? |
|
| Back to top |
|
 |
sexybabe
VETERAN

|
Posted: Mon Apr 27, 2009 12:39 pm Post subject: |
|
|
| kamalina wrote: | | nu accepta din Romania nici daca primesti banii pe firma ?Nu prea inteleg ce ar trebui sa fac, sa imi cumpar un numar de state si sa folosesc si skype-ul ? |
Sa-ti faci domiciliu (reziednt eventual) si cont in banca in una din tarile acceptate. |
|
| Back to top |
|
 |
need_speed1
|
Posted: Fri May 15, 2009 8:59 am Post subject: Niteflirt |
|
|
| Buna. Imi zice si mie cineva cum mergw situl acesta, as vrea sa ma inscriu. |
|
| Back to top |
|
 |
little_suzy
|
Posted: Thu Oct 29, 2009 10:49 pm Post subject: Am nevoie de ajutor pe NiteFlirt |
|
|
Salut,
Vreau să lucreze la NiteFlirt, dar am aflat că acceptă numai modele din SUA. Am auzit că este posibil să se ia un cont de skype de a avea un număr de telefon în SUA. Dar am nevoie, de asemenea pentru a deschide un cont bancar din SUA si nu stiu cum se face acest lucru.
poate cineva să mă ajute? Aş fi foarte recunoscatoare  |
|
| Back to top |
|
 |
Maddy
User Junior+

|
Posted: Fri Oct 30, 2009 2:01 am Post subject: |
|
|
| Merge bine , e un site bun , plateste 70 % , daca stii sa vorbesti engleza foarte bine ( actiunea e la telefon in principal ) e ok , mai greu e cu metoda de plata americana ( cec-ul !!!) care nu ai cum sa il primesti in Romania , nici pe pf nici pe pj dar daca rezolvi problema asta mai ramane doar sa astepti 4 saptamani sa iti intre banii in cont dupa ce ai depus cecul la banca . |
|
| Back to top |
|
 |
little_suzy
|
Posted: Sat Oct 31, 2009 12:03 am Post subject: |
|
|
Bună Maddy,
Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns atit de repede
Dar, vreau sa intreb despre modul de a deschide un cont bancar in SUA. Poti sa-mi dai orice sfat despre acest lucru. Orice link-uri pot utiliza sau direcţii despre cum se deschide un cont.
Apreciez sincer.
multumesc din nou
| Maddy wrote: | | Merge bine , e un site bun , plateste 70 % , daca stii sa vorbesti engleza foarte bine ( actiunea e la telefon in principal ) e ok , mai greu e cu metoda de plata americana ( cec-ul !!!) care nu ai cum sa il primesti in Romania , nici pe pf nici pe pj dar daca rezolvi problema asta mai ramane doar sa astepti 4 saptamani sa iti intre banii in cont dupa ce ai depus cecul la banca . |
|
|
| Back to top |
|
 |
|