Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

NiteFlirt
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites
Author Message
Kaye
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Fri May 25, 2007 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

Dap, Skype works best.
Back to top
unknown23
User Activ
User Activ

PostPosted: Sat May 26, 2007 9:30 am    Post subject: vreau si eu!! Reply with quote

sunt interesata ...ma poate ajuta cineva??dati-mi e-mail si discutam...
Back to top
mario21
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Wed May 30, 2007 4:00 am    Post subject: Reply with quote

danger21 poti sa imi spui si mie cum cumpar numar de usa?
am o persoana de incredere in usa, dar tot nu inteleg ce tre sa fac sa imi fac cont pe niteflirt
mersi
Back to top
cuteanjelina

PostPosted: Sun Jan 06, 2008 11:38 pm    Post subject: niteflirt-URGENT Reply with quote

buna as vrea si eu sa discut cu cineva despre acest site avand in vedere k sunt din romania sa mi explice tot ce trebuie cumparat pt a putea avea un account pe acest site astept urgent reply sau id de mess ms ms ms
Back to top
qtandsexy
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Mon Jan 07, 2008 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

skype pt telefon
Back to top
gica_care_este
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Tue Feb 19, 2008 7:18 am    Post subject: NF Reply with quote

Daca doriti, putem sa colaboram pe acest site.
Cine este doritor va rog pm.

O zi buna
Back to top
DesireMe
User Junior
User Junior

PostPosted: Tue Feb 19, 2008 10:05 am    Post subject: Re: NF Reply with quote

buna,m-ar interesa si pe mine ce comision percepi adika cat oferi la suta.. ma intereseaza o colaborare...pt gica:d
Back to top
angel001
User Junior
User Junior

PostPosted: Sun Aug 31, 2008 5:23 pm    Post subject: Reply with quote

buna

as vrea sa stiu si eu cate ceva despre money slavery, tot ce poti sa spui free, deocamdata, pt am avut diverse probleme cu comp, net, fosti "sefi" la care am lucrat, altii de la care aveam conturi etc
prietenii sunt de acord ca sunt ghinionista, nu ca as cauta eu problemele cu lumanarea, ba, dimpotriva, pot spune...
si totusi...tare sunt curioasa despre ce este vb cu acest money slavery?

merci anticipat si bafta la banuti
Back to top
tyna_secret

PostPosted: Tue Jan 06, 2009 5:17 pm    Post subject: buna Reply with quote

ella wrote:
Buna!
NiteFlirt e un site super bun... Lucrez de 6 luni pe el si se castiga foarte bine... Conditia principala e sa sti engleza foarte bine, sa ai un tel cu nr de afara si sa sti sa improvizezi Twisted Evil
De intrat pe site e mai usor decat as fi crezut vreodata dar intradevar tre sa platesti taxe pt banii pe care ii faci... dar la sume de peste 2000/luna iti permiti.
Incercati-l ca e super ok... mie mi se pare cel mai tare

poti sa imi spui daca ash ptea sa imi fac cont pe el, daca am un prieten in america care e de f mare incredere?poate stii sa ii explici ce trebuie sa facem.Ms mult
Back to top
SweetKick
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Wed Jan 07, 2009 3:49 am    Post subject: Reply with quote

se poate sa intri pe NiteFlirt si sa castigi bani fara taxe, daca faci contract cu firma mea externa si se retin taxele la sursa. Da, asa e, NiteFlirt e cel mai bun site la ora asta.
Bafta la $$
Back to top
swettkarina24

PostPosted: Sun Jan 18, 2009 4:28 pm    Post subject: rog detalii colaborare Reply with quote

SweetKick wrote:
se poate sa intri pe NiteFlirt si sa castigi bani fara taxe, daca faci contract cu firma mea externa si se retin taxele la sursa. Da, asa e, NiteFlirt e cel mai bun site la ora asta.
Bafta la $$

ciao...te rog sa imi spui cum trebuie procedat pentru o colaborare. ce ma intereseaza pe mine este colaborare Niteflit.....spune-mi care sunt conditiile care este comisionul, etc......multumesc mult si astept raspuns
Back to top
azraelle

PostPosted: Fri Feb 13, 2009 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

multa bafta pe NF fetelor! voua cum va merge? sunt curioasa sa stiu un minim un maxim ceva si daca imi puteti spune intre ce ore va merge cel mai bine?
..eu voi incepe in curand
Back to top
DesireMe
User Junior
User Junior

PostPosted: Fri Feb 13, 2009 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

multa bafta iti doresc.... mie personal imi merge f prossssssssssssst.. insa... cand mergea la mine era intre orele 4 dimineata pana la 10 dimineata
Smile acuma insa stau aproape toata ziua online si canta cucu!!!Sad(
Back to top
SweetKick
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Wed Mar 25, 2009 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

NiteFlirt merge foarte bine la ora asta si a mers mereu, dar sistemul de lucru trebuie adaptat riguros, nu se compara cu nici un alt site de chat, la mine a ajuns situl de baza in firma si cred ca o sa si ramana.
Bafta la toata lumea la $$
Back to top
kamalina

PostPosted: Mon Apr 27, 2009 9:56 am    Post subject: Reply with quote

nu accepta din Romania nici daca primesti banii pe firma ?Nu prea inteleg ce ar trebui sa fac, sa imi cumpar un numar de state si sa folosesc si skype-ul ?
Back to top
sexybabe
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Mon Apr 27, 2009 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

kamalina wrote:
nu accepta din Romania nici daca primesti banii pe firma ?Nu prea inteleg ce ar trebui sa fac, sa imi cumpar un numar de state si sa folosesc si skype-ul ?

Sa-ti faci domiciliu (reziednt eventual) si cont in banca in una din tarile acceptate.
Back to top
need_speed1

PostPosted: Fri May 15, 2009 8:59 am    Post subject: Niteflirt Reply with quote

Buna. Imi zice si mie cineva cum mergw situl acesta, as vrea sa ma inscriu.
Back to top
little_suzy

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 10:49 pm    Post subject: Am nevoie de ajutor pe NiteFlirt Reply with quote

Salut,

Vreau să lucreze la NiteFlirt, dar am aflat că acceptă numai modele din SUA. Am auzit că este posibil să se ia un cont de skype de a avea un număr de telefon în SUA. Dar am nevoie, de asemenea pentru a deschide un cont bancar din SUA si nu stiu cum se face acest lucru. Embarassed

poate cineva să mă ajute? Aş fi foarte recunoscatoare Rolling Eyes
Back to top
Maddy
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Fri Oct 30, 2009 2:01 am    Post subject: Reply with quote

Merge bine , e un site bun , plateste 70 % , daca stii sa vorbesti engleza foarte bine ( actiunea e la telefon in principal ) e ok , mai greu e cu metoda de plata americana ( cec-ul !!!) care nu ai cum sa il primesti in Romania , nici pe pf nici pe pj dar daca rezolvi problema asta mai ramane doar sa astepti 4 saptamani sa iti intre banii in cont dupa ce ai depus cecul la banca .
Back to top
little_suzy

PostPosted: Sat Oct 31, 2009 12:03 am    Post subject: Reply with quote

Bună Maddy,

Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns atit de repede Smile

Dar, vreau sa intreb despre modul de a deschide un cont bancar in SUA. Poti sa-mi dai orice sfat despre acest lucru. Orice link-uri pot utiliza sau direcţii despre cum se deschide un cont.
Apreciez sincer.
multumesc din nou Smile

Maddy wrote:
Merge bine , e un site bun , plateste 70 % , daca stii sa vorbesti engleza foarte bine ( actiunea e la telefon in principal ) e ok , mai greu e cu metoda de plata americana ( cec-ul !!!) care nu ai cum sa il primesti in Romania , nici pe pf nici pe pj dar daca rezolvi problema asta mai ramane doar sa astepti 4 saptamani sa iti intre banii in cont dupa ce ai depus cecul la banca .
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2