|
|
| Author |
Message |
florintt
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 8:32 pm Post subject: naked.com |
|
|
da fantasy ce sa zic...chiar reget ca "informez lumea aiurea" despre naked.com
LOLOL.
cum zici tu...eu urasc sa ma cert cu cineva sau sa ma contrazic pana in ceruri ..dar cel mai mult urasc felul asta de a vorbi al tau..
dar in fine..ata ete..
Da eu chiar ii primesc saptamanal banii de la naked.com..
nush cum ii primesti tu sau altii,eu doar tin sa postez aici despre naked ca e bun si nu e tzeapa.
Si crede ma "aint a fantasy".
Salutare |
|
| Back to top |
|
 |
gogu4u
User Junior+

|
Posted: Wed Jul 02, 2008 1:06 am Post subject: |
|
|
| Quote: | | Dupa o anumita perioada de lucru inchid conturile pe motiv de frauda, chargebacks sau penibilul "modelele puneau video in loc de live streaming". Logic ca nu se mai dau DELOC banii castigati de catre modelele |
Tu-i pashtele ma-sii da chiar DELOC??Pe undeva tre sa fie o greseala,una mica-care conteaza.
E terifiant,ilogic,anormal-astea sunt cuvintele simple care imi vin acum.2 pustanei latino-americani care isi spun naked.com fac legea aici.
Capu' plecat sabia nu-l taie e strategia noastra mereu casigatoare.
Asa suntem noi. |
|
| Back to top |
|
 |
celeste
User Junior+

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 12:36 am Post subject: |
|
|
| Ok, vad oameni care au patit-o cu acest site, vad altii care sunt multumiti....am lucrat pe acest site cred ca maxim o saptamana pe un cont de studio, mi s-a parut bunicel dar acum vreau sa lucrez cu el de acasa si sa imi fac eu contul. Cred ca ma chinui de cel putin 2 luni sa dau de ei, am completat ce trebuie, am dat telefoane nimeni nu raspunde...ce se intampla? Au nevoie sau nu de performers? Sau accepta numai studio account? Imi poate zice cineva...ca sa nu mai ma agit aiurea ? |
|
| Back to top |
|
 |
absofuckinglutely
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 8:32 pm Post subject: |
|
|
| Nu am mai intalnit oameni ca cei ce lucreaza pt naked. Am incercat sa imi fac un account la ei, dupa promisiuni ca va fi aprobat in 48 ore, trec 2 saptamani si nimic. Le trimit un mail sa ii intreb ce se intamplat si imi raspund nepoliticos sa caut un alt site. Si plata e de nimic, 1 dolar pe min ca model independent, cand ei incaseaza de la membru 4. Eu nu mi-as risca pielea cu ei. |
|
| Back to top |
|
 |
celeste
User Junior+

|
Posted: Sun Mar 22, 2009 7:30 pm Post subject: |
|
|
| Absofuckinglutely eu am incetat sa mai ma agit pentru a-mi face cont la ei, pur si simplu nu imi raspund la emailuri sau telefoane de cateva luni bune. Asa ca imi concentrez atentia pe siteuri care chiar au nevoie de cat mai multe modele si sunt interesati de extinderea afacerii. Fare Well Naked |
|
| Back to top |
|
 |
sexybabe
VETERAN

|
Posted: Sun Mar 29, 2009 2:11 am Post subject: |
|
|
| Stie cineva, premiile de la concursul de week-end-uri acumulate de pe naked.com chiar se dau? A primit cineva? |
|
| Back to top |
|
 |
dnk
|
Posted: Sat Aug 22, 2009 1:51 am Post subject: NAKED |
|
|
am avut 2 fete pe naked....le-au inchis conturile pe acelasi motiv cum ca nu au facut ce au cerut membrii bla bla....bani s faceau...dar cand le-au inchis nu au mai trimis nimik...sunt niste tzepari...i-am cautat de f multe ori si nu am primit nici un raspuns...au un live support dar nu primesti nici un raspuns concret de la ei.
i-am cautat in numele unui model cu care au lucrat...de atunci pt modelul respectiv nu au vrut sa mai deschida cont....probabil accepta modele proaste care nu intreaba de ce nu le-au trimis banii samd. |
|
| Back to top |
|
 |
sexybabe
VETERAN

|
Posted: Mon Aug 24, 2009 4:37 am Post subject: Re: NAKED |
|
|
| dnk wrote: | | probabil accepta modele proaste care nu intreaba de ce nu le-au trimis banii samd. |
Eu am primit banii saptamanal de fiecare data. Imi pare rau pt experienta ta, si eu mi-am luat teapa de la niste situri mai demult, dar hai sa nu generalizam si sa nu jignim gratuit modelele care lucreaza acolo. |
|
| Back to top |
|
 |
HDK
User Activ

|
Posted: Mon Aug 24, 2009 11:27 pm Post subject: Re: NAKED |
|
|
| dnk wrote: | | probabil accepta modele proaste care nu intreaba de ce nu le-au trimis banii samd. |
Nu stiu cine este mai Prost aici ...Modelele care lucreaza pe site si isi iau banii sau Tu care nu ai mai luat banii  |
|
| Back to top |
|
 |
|