oricum eu recomand Livejasmin.. merge inca bine si e in top! Are si protectie charge back!
eu tin sa te contrazic in privinta charge-backurilor de pe jasmin,eu primul charge back l-am primit in vara lui 2009(adica asta vara)de la un tip care imi fusese in pvt in luna februarie,si de atunci se cam intampla la fiecare perioada sa imi gasesc un charge back,chiar si acum perioada asta am primit charge back de la tip-urile unuia,daca vorbesc cu adminii de la jasmin imi dau mereu aceeasi pastila ca au avut cc-urile compromise si furate si cineva a fost in locul lor si oamenii isi vor banii inapoi.mi se pare ridicol,de ce sa mi se ia inapoi 50 de dolari pt care practic trebuie sa muncesc dublu,o data cand i-am facut si a doua oara ca sa ii pun la loc sa fiu de la 0 la payment?
Posted: Sat Jun 05, 2010 11:51 pm Post subject: buna seara
va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat
acum cateva luni bune mi.am sters contul de pe live jasmine iar zilele astea am dat un search si am gasit aceleasi poze pe alte siteuri, de ex tot live jasmine dar in limba germana parca. stiu ca sunt tot siteuri care sunt in colaborare cu acest lj dar cum asi putea sa fac sa mi se stearga si conturile de acolo?
multumesc