Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

LiveJasmin
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites
Author Message
gooiebes

PostPosted: Fri Oct 23, 2009 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

exclusivmedia wrote:
oricum eu recomand Livejasmin.. merge inca bine si e in top! Are si protectie charge back!

Imi spuneti va rog,pentru a lucra pe LJ trebuie sa instalez vreun software de la ei?
Back to top
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin

PostPosted: Fri Oct 23, 2009 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

gooiebes wrote:
exclusivmedia wrote:
oricum eu recomand Livejasmin.. merge inca bine si e in top! Are si protectie charge back!

Imi spuneti va rog,pentru a lucra pe LJ trebuie sa instalez vreun software de la ei?

Da trebuie sa instalezi acel activex
Back to top
stefania
User Junior
User Junior

PostPosted: Fri Oct 23, 2009 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

nu e de la calculatorul tau, tb sa instalezi programul ala.bafta
Back to top
Cybergirl

PostPosted: Tue Jan 12, 2010 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

exclusivmedia wrote:

eu tin sa te contrazic in privinta charge-backurilor de pe jasmin,eu primul charge back l-am primit in vara lui 2009(adica asta vara)de la un tip care imi fusese in pvt in luna februarie,si de atunci se cam intampla la fiecare perioada sa imi gasesc un charge back,chiar si acum perioada asta am primit charge back de la tip-urile unuia,daca vorbesc cu adminii de la jasmin imi dau mereu aceeasi pastila ca au avut cc-urile compromise si furate si cineva a fost in locul lor si oamenii isi vor banii inapoi.mi se pare ridicol,de ce sa mi se ia inapoi 50 de dolari pt care practic trebuie sa muncesc dublu,o data cand i-am facut si a doua oara ca sa ii pun la loc sa fiu de la 0 la payment?
Back to top
angymya25

PostPosted: Sat Jun 05, 2010 11:51 pm    Post subject: buna seara Reply with quote

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat
acum cateva luni bune mi.am sters contul de pe live jasmine iar zilele astea am dat un search si am gasit aceleasi poze pe alte siteuri, de ex tot live jasmine dar in limba germana parca. stiu ca sunt tot siteuri care sunt in colaborare cu acest lj dar cum asi putea sa fac sa mi se stearga si conturile de acolo?
multumesc
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2