Posted: Sun Jun 20, 2010 1:01 pm Post subject:
Svideo wrote:
Incep sa cred ca unii se tampesc de la criza asta ...
Tampiti au existat dintotdeuna, cu mult inainte de crize
Sunt curios cum comenteaza marele svideo o situatie absolut ipotetica. Cum e sa fii mare patron de studio si sa-ti fuga proaspata sotie in luna de miere cu un membru si sa nu se mai intoarca? (fiind si a 2 a sotie fugara)
hahhahah Scuze rasul dar e atat de neimaginabil incat nu pot corela aceste 2 imagini impreuna: mare owner si sotie fugita cu membru. Nici in serialul zona crespusculara sau la limita imposibilului nu poti imagina asa scenariu )
Si unde mai pui ca imaginatia te poate duce pana acolo a-l vedea pe acest owner dupa patanie intr-un mic orasel din moldova, recent, sa se laude ca ce smecher e el si cine e un oarecare Marius?!
Ar fi prea mult si am da-o in horror sa ne mai imaginam ce patrunde acum acest mare owner, ca face dragoste cu balaurul. Sigur, toate femeiloe sunt frumoase, chiar si la 140 kg, nu la frumusetea fizica se referea visul... Numai saracul qashqai, se pare ca in poveste e si unul din asta, ne poate povesti despre suferinta
Desigur orice asemanare e absolut intamplatoare (sa nu ma mai lipesc de vreun proces de calomnie), e imposibila in real life, dar ca joc al imaginatiei cum ai comenta un asemenea scenariu ipotetic? Sa fii zero absolut (orice domeniu) si sa te compari cu cei din liga mare?! )
PS: Dupa ce-ti imaginezi asa ceva (stiu ca vei reusi) , scutura puternic din cap si uita, sa scapi de disconfortul provocat, nu poate fi placut...stim cu totii, mai ales cei in fata carora se lauda si zic mai mult sau mai putin pe la spate "PATETIC"!
De ce mi-am permis sa te intreb despre ceea ce-mi imaginez eu? Simplu, vreau sa aflu parerea ta ca esti un tip istet.
Multumesc,
Marius
Hahahah Sper ca e ipotetica faza ,oricum eu cred totusi ca este un sambure de adevar bine okay stiu sigur ))))E naspa ,tin minte ca acum cativa ani cand faceam bani cat un studio mai mic ,singura, am fost intrebata ''faci si tu ceva bani?'' amuzant:)))Well ,asta este lumea este plina de femei si barbati la fel.
Draga trompi,
Eu nu vad problema aici si nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine treaba asta! Ai convins-o si pe sora ta sa se apuce si te deranjeaza ca nu are contul ei personal? Eu consider ilegal sa incalci legea adliteram asa cum faci tu si multe altele ce fac videochat de acasa si/sau in prezenta minorilor. Pleci de la studiou legal ca sa faci de acasa ceva ilegal. Si daca te denunta cineva la politie pentru legile incalcate ce faci? Ca iti lasi familia si fara sursa de bani si fara fata. Stiu perfect legea, lucrez in domeniul legislativ si part-time la un studio de videochat si nu mi-e rusine. Nu acuz meseria ci naivitatea unor individe care pentru mai multi bani risca libertatea...si mi-e mila de ele.
Deci a venit lupul moralist , sa imi spuna mie,"individa" ca eu daca am copii acasa, copii care nu stiu ce lucrez eu si care nu au acces la camera mea de lucru, copii care nici macar nu viseaza noaptea la jobul meu, ei doar viseaza la papusele, masinute si ps3, eu nu ar trebui sa fac jobul asta din comfortul casei mele. Ca eu in ultimii 10 ani, ar fi trebuit sa dau un comision de cel putin 50% la un studio ca sa ce? Da sunt performer independent, da, lucrez de acasa, da, sunt mama singura, so wot?!?!
Prefer sa cheltuies comisionul care mi l-ar lua studioul pe copiii mei. Ca e ilegal? tell you wot...platesc tax fees pt ca stiu ca e in interesul meu. imi adun la pension si daca am nevoie de vreun tax credit sau credit check, am de unde scoate. Asa ca nu mai spune tu independent = ilegal ca nu toti suntem o apa si un pamant
Ca lucrezi tu in domeniu legislativ,,, irelevant. Ca ma spune vecinul?!?! Pai de unde si pana cand stie vecinul meu ce fac eu in casa mea.
Ca vrea sora sa lucreze? bafta ei, o ajut de pot...ca vrea mama sa lucreze, idem.
Anyway bafta in continuare miss or mrs legislatie
Posted: Fri Jul 16, 2010 1:05 pm Post subject:
Of, hai mai svideo, ai tot dreptul la a comenta cat mai mult... Doar ai facut iu iu iu la nunta, probabil a fugit proaspata sotie si cu darul tau . Doar e asociatul tau, dupa cum se "lauda" unui cunoscut "acum svideo scrie pe mine, nimeni nu are ce sa-mi mai faca" ... ba, esti nebun?! )
Nu vreau sa comentezi magariile pe care le face in domeniu si pentru care nu te mai duci la militie cum recomanzi altora sa faca, ma intereseaza doar partea mondena a lui svideo iasi.
Ce parere ai sa fii "mare PATRON" de vch si in luna de miere (cand ca penis al sotului ar trebui sa te bucuri de dulceata gurii sotiei) ea sa fuga cu MEMBRU in .de si sa faca cu gura extraconjugal.
Mai exista svideo iasi? WTF? Stiam ca a fost candva o colaborare intre doi, sh-apoi s-a destramat din tertze motive.
Btw... de ce transformati v-c-ul din ceea ce a fost in meetings flash-and-bones? (a se citi MFC lucky member partying one weekend in Bucharest with 20 SVideo models @ Mariott and Le Gaga)
Posted: Fri Jul 16, 2010 7:35 pm Post subject: Re: Folosirea datelor altor persoane la conturi...
pocahontas wrote:
joesancez wrote:
Raspunsul corect l-ai primit deja, Siteurile au sistemele lor proprii de recunoastere si identificare a cazurilor de acesst gen, in anumite situatii mai dau si gres, dar mai devreme sau mai tarziu tot ii gasesc:)
trompi wrote:
Siturile nu au si ele o politie care sa poate depista aceste persoane?
Hmm Greu de spus Politie... Cu siguranta sunt Useri/performeri/owneri de pe la noi care ar putea sa ocupe locuri de conducere daca siteurile ar avea acest departament...
Nu de alta dar ii vad in fiecare seara pe la fete prin roomuri interogand:
- Fei esti din buc sau din Timisoara?
- da merge treaba sau nu merge?
- lucrezi de acasa sau de la studio?
- baga id meu de mesenger XXXgigoloXXL69 (fictiv) sa vorbim mai bine
- Fai nu raspunzi tu-ti Beeep beep ,,
- Faci $ sau nu faci?
- Vino la mine la studio ca si io am
- da ce faci in privat acolo?
- si eu sunt performer
- fetele mele castiga mult
- ce camera folosesti?
- ce internet ai?
- cine canta melodia asta? ca imi place tare mult
- ai trei telecomende acolo la tine la ce iti folosesc?
- Etc etc
Daca s-ar gandi vre-un site sa faca departamentul de politie cu siguranta ca s-ar gasi doritori sa munceasca acolo, va da-ti seama ce ar iesi acolo??? ohh
P.S.orice asemanare cu persoane care utilizeaza astfel de practici(descrise mai sus) nu este intentionata
Hai ma Joe ,tu glumesti nu?Cum sa faca ele /ei asa ceva?Totul in videochat este roz-bombon ,acum tu vrei sa spui ca sunt o gramada de idioate si f f f multi tampiti ?O sa patesti ca saracul Cosmin care si-a luat ceva suturi in cur pe alt topic,adica tu vrei sa denigrezi lumea corecta si imaculata a videochatului in care lucreaza numai academician doctor docent si licentiate in corectitudine ???
Deci sunt de acord cu joe..nu exista seara sau zi cand intru online sa nu vina una sa ma intrebe :cum merge treaba.?.deci sunt total scarbita..fetele astea sunt obsedate..mai era una care zicea ca face 3000 la perioada dar se duce si prin alte room-uri sa vada cum ii mere la aia sau la cealalta..si i-am spus..mha fata tu dak faceai bani astia nu veneai pe site sa vezi ce face x sau y ca erai ocupata nu?eu una la inceput cand lucram ma uitam la una la alta mai mult ma ofticam mai mult..pana cand mi-am pus ambitia si m-am concentrat sa fac treaba si sa nu-mi mai pese ce face una sau alta si mi-a mers mult mai bine si am fost si mai linistita..eu chiar nu le inteleg dc nu se concentreaza sa faca bani,sa vrajeasca membrul?pentru ce vin la mine sau la alte fete ce castiga?experienta?