Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

Exemplu Completare Formulare Inscriere
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Discutii chathost-uri / Chathosts (models, performers) Discussions
Author Message
Infinity
User Activ
User Activ

PostPosted: Fri Nov 04, 2005 6:17 pm    Post subject: Exemplu Completare Formulare Inscriere Reply with quote

Pentru a veni in sprijinul celor ce doresc sa inceapa o cariera de chathost si intampina probleme in completarea documentelor site-urilor populare, am creat acest post, exemplificand modul corect de completare al diverselor tipuri de contracte.

Aceste exemplare cat si modul lor de completare se adreseaza exclusiv modelelor care doresc sa lucreze independent.

iFriends

iFRIENDS AGE-RELEASE FORM & DOCUMENTATION PACKAGE (paginile 2, 3 si 4 ale documentului)

iFRIENDS VIDEO CHATHOST AGREEMENT (ultima pagina a documentului)

Streamray

BROADCAST SUBSCRIPTION AGREEMENT

VIDEO/PHOTOGRAPHIC MODEL RELEASE

Mult succes pe drumul pe care l-ati ales!
Back to top
adid22
User Activ
User Activ

PostPosted: Fri Nov 04, 2005 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

tot respectul.mai simplu nu se poate!s-a terminat cu bataile de cap si cu actele respinse aiurea.bravo!
Back to top
onlyme
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Fri Nov 04, 2005 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

infinity....cand e ziua ta de nastere?? Smile nu de alta dar sa stie toti cand sa-ti trimita cadourile..... Wink ....meriti cu siguranta toata aprecierea si respectul tuturor pt efortul tau...
Back to top
alex21
User Activ
User Activ

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 11:47 am    Post subject: Reply with quote

onlyme wrote:
infinity....cand e ziua ta de nastere?? Smile nu de alta dar sa stie toti cand sa-ti trimita cadourile..... Wink ....meriti cu siguranta toata aprecierea si respectul tuturor pt efortul tau...
Laughing
Back to top
DoarEu
User Avansat
User Avansat

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Iti propun sa-ti schimbi nick-ul din Infinity in SUPER INFINITY . Ceea ce faci tu este admirabil .
BRAVO BRAVO BRAVO
Back to top
rayden

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 8:27 pm    Post subject: UR the Best Reply with quote

Multumesc
Back to top
Jessejames

PostPosted: Tue May 09, 2006 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa completez acte pt streamray ? se pare ca imaginele de aici nu mai sunt disponibile Sad

multumesc mult
Back to top
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin

PostPosted: Fri May 12, 2006 2:10 am    Post subject: Reply with quote

Jessejames wrote:
ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa completez acte pt streamray ? se pare ca imaginele de aici nu mai sunt disponibile Sad

multumesc mult

Gata s-a rezolvat, acum apar din nou si cele de la Streamray
Back to top
Parintele

PostPosted: Thu Jun 22, 2006 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

Salut, sunt nou pe forum si am o intrebare .. pe LiveJas nu merge sa faci doar cont de performer fara a avea un master account?

Multumesc anticipat
Back to top
foreigner

PostPosted: Mon Sep 25, 2006 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

oukei..cam ca parintele zic..formular pe streamray de studio manager, master account sau agent exista?

merci
Back to top
fantomachat
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Mon Sep 25, 2006 7:37 pm    Post subject: MULTUMESC Infinity Reply with quote

Iti multumesc pentru ceea ce ai facut deoarece aveam nevoie de cineva ca tine Very Happy
Back to top
amana_21kiss

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 1:41 pm    Post subject: respect infinity Reply with quote

esti tare draga....mersi pt 'interventii'...mijto forum...:PPP pupiceiii Razz
Back to top
September

PostPosted: Sat Feb 17, 2007 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

multumes inca o data pt formularul de inscriere pe ifriends, dar poate are cineva idee de ce nu imi accepta seria de pasaport? si formularul de in scriere trebuie uploadat dupa ce ti-ai creat cardul sau inainte?...multumesc
Back to top
geolica

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 6:56 am    Post subject: Reply with quote

e pentru prima data cand scriu pe acest forum si sper ca am apasat unde trebuia "replay" Smile . in primul rand vreau sa multumesc SAD^^EYES, Infinity, WinXPfather si la restul care au avut bunavointza sa ajute. urmaresc acest forum de cateva luni si sunt mandru ca sunt roman. nu ma gandeam ca exista romani atat de binevoitori. va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat. am sa fac si eu acelasi lucru la randul meu.
Back to top
geolica

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 8:20 am    Post subject: Reply with quote

si as avea o nelamurire ... daca nu am firma ce trec la "chathost representative business address" tinand cont ca sunt un mic si incepator studio ?
Back to top
ichwill

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 8:05 pm    Post subject: mersi Reply with quote

ms .. chiar imi trebuia un Sample la iFriends Agreement
Back to top
man_xander07

PostPosted: Mon Jul 30, 2007 10:19 am    Post subject: help! Reply with quote

dupa ce trec de early-approval pending care sunt pasii care mai trebuie urmati ? va rog sa ma ajutati !! Crying or Very sad
Back to top
ALIKI

PostPosted: Sat Sep 15, 2007 4:30 pm    Post subject: Cine ma ajuta si pe mine sa ma inscriu pe imlive Reply with quote

Nu am reusit sa trec de acel formular de la imlive ...am completat tot ..pot spune ca am fcaut un profil de milioane si am stat vreo o ora la el....cand sa dau submit mi se spune ca numele adresa si nr de telefon ,,nu s bune''.....completati spatiile galbene din nou si mi se ingalbeneste la nume ..adresa..si nr de telefon ...dc?? mentionez ca sunt din romania ......... Crying or Very sad
Back to top
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 3:50 pm    Post subject: Re: Cine ma ajuta si pe mine sa ma inscriu pe imlive Reply with quote

ALIKI wrote:

Nu am reusit sa trec de acel formular de la imlive ...am completat tot ..pot spune ca am fcaut un profil de milioane si am stat vreo o ora la el....cand sa dau submit mi se spune ca numele adresa si nr de telefon ,,nu s bune''.....completati spatiile galbene din nou si mi se ingalbeneste la nume ..adresa..si nr de telefon ...dc?? mentionez ca sunt din romania ......... Crying or Very sad

Poate folosesti caractere care nu sunt permise in acele campuri (citeste in dreptul campurilor respective daca te lasa cu punct, virgula and so on)... daca nu incearca simplu... de ex: str Strazilor nr 4 bl 9 ... si la tel de forma 0040745658951 .. sper ca asta sa fi fost problema. Bafta acolo
Back to top
kali
User Junior
User Junior

PostPosted: Thu Feb 28, 2008 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

unul pt niteflirt nu aveti?Very Happy mc
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Discutii chathost-uri / Chathosts (models, performers) Discussions All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2