|
|
| Author |
Message |
Infinity
User Activ

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 6:17 pm Post subject: Exemplu Completare Formulare Inscriere |
|
|
Pentru a veni in sprijinul celor ce doresc sa inceapa o cariera de chathost si intampina probleme in completarea documentelor site-urilor populare, am creat acest post, exemplificand modul corect de completare al diverselor tipuri de contracte.
Aceste exemplare cat si modul lor de completare se adreseaza exclusiv modelelor care doresc sa lucreze independent.
iFriends
iFRIENDS AGE-RELEASE FORM & DOCUMENTATION PACKAGE (paginile 2, 3 si 4 ale documentului)
iFRIENDS VIDEO CHATHOST AGREEMENT (ultima pagina a documentului)
Streamray
BROADCAST SUBSCRIPTION AGREEMENT
VIDEO/PHOTOGRAPHIC MODEL RELEASE
Mult succes pe drumul pe care l-ati ales! |
|
| Back to top |
|
 |
adid22
User Activ

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 6:31 pm Post subject: |
|
|
| tot respectul.mai simplu nu se poate!s-a terminat cu bataile de cap si cu actele respinse aiurea.bravo! |
|
| Back to top |
|
 |
onlyme
User Junior+

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:06 pm Post subject: |
|
|
infinity....cand e ziua ta de nastere?? nu de alta dar sa stie toti cand sa-ti trimita cadourile..... ....meriti cu siguranta toata aprecierea si respectul tuturor pt efortul tau... |
|
| Back to top |
|
 |
alex21
User Activ

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:47 am Post subject: |
|
|
| onlyme wrote: | infinity....cand e ziua ta de nastere?? nu de alta dar sa stie toti cand sa-ti trimita cadourile..... ....meriti cu siguranta toata aprecierea si respectul tuturor pt efortul tau... |  |
|
| Back to top |
|
 |
DoarEu
User Avansat

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:54 pm Post subject: |
|
|
Iti propun sa-ti schimbi nick-ul din Infinity in SUPER INFINITY . Ceea ce faci tu este admirabil .
BRAVO BRAVO BRAVO |
|
| Back to top |
|
 |
rayden
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 8:27 pm Post subject: UR the Best |
|
|
| Multumesc |
|
| Back to top |
|
 |
Jessejames
|
Posted: Tue May 09, 2006 3:12 pm Post subject: |
|
|
ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa completez acte pt streamray ? se pare ca imaginele de aici nu mai sunt disponibile
multumesc mult |
|
| Back to top |
|
 |
SAD^^EYES
Site Admin

|
Posted: Fri May 12, 2006 2:10 am Post subject: |
|
|
| Jessejames wrote: | ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa completez acte pt streamray ? se pare ca imaginele de aici nu mai sunt disponibile
multumesc mult |
Gata s-a rezolvat, acum apar din nou si cele de la Streamray |
|
| Back to top |
|
 |
Parintele
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 4:15 pm Post subject: |
|
|
Salut, sunt nou pe forum si am o intrebare .. pe LiveJas nu merge sa faci doar cont de performer fara a avea un master account?
Multumesc anticipat |
|
| Back to top |
|
 |
foreigner
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 5:15 pm Post subject: |
|
|
oukei..cam ca parintele zic..formular pe streamray de studio manager, master account sau agent exista?
merci |
|
| Back to top |
|
 |
fantomachat
User Junior+

|
Posted: Mon Sep 25, 2006 7:37 pm Post subject: MULTUMESC Infinity |
|
|
Iti multumesc pentru ceea ce ai facut deoarece aveam nevoie de cineva ca tine  |
|
| Back to top |
|
 |
amana_21kiss
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:41 pm Post subject: respect infinity |
|
|
esti tare draga....mersi pt 'interventii'...mijto forum...:PPP pupiceiii  |
|
| Back to top |
|
 |
September
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 4:09 pm Post subject: |
|
|
| multumes inca o data pt formularul de inscriere pe ifriends, dar poate are cineva idee de ce nu imi accepta seria de pasaport? si formularul de in scriere trebuie uploadat dupa ce ti-ai creat cardul sau inainte?...multumesc |
|
| Back to top |
|
 |
geolica
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 6:56 am Post subject: |
|
|
e pentru prima data cand scriu pe acest forum si sper ca am apasat unde trebuia "replay" . in primul rand vreau sa multumesc SAD^^EYES, Infinity, WinXPfather si la restul care au avut bunavointza sa ajute. urmaresc acest forum de cateva luni si sunt mandru ca sunt roman. nu ma gandeam ca exista romani atat de binevoitori. va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat. am sa fac si eu acelasi lucru la randul meu. |
|
| Back to top |
|
 |
geolica
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 8:20 am Post subject: |
|
|
| si as avea o nelamurire ... daca nu am firma ce trec la "chathost representative business address" tinand cont ca sunt un mic si incepator studio ? |
|
| Back to top |
|
 |
ichwill
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 8:05 pm Post subject: mersi |
|
|
| ms .. chiar imi trebuia un Sample la iFriends Agreement |
|
| Back to top |
|
 |
man_xander07
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:19 am Post subject: help! |
|
|
dupa ce trec de early-approval pending care sunt pasii care mai trebuie urmati ? va rog sa ma ajutati !!  |
|
| Back to top |
|
 |
ALIKI
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 4:30 pm Post subject: Cine ma ajuta si pe mine sa ma inscriu pe imlive |
|
|
Nu am reusit sa trec de acel formular de la imlive ...am completat tot ..pot spune ca am fcaut un profil de milioane si am stat vreo o ora la el....cand sa dau submit mi se spune ca numele adresa si nr de telefon ,,nu s bune''.....completati spatiile galbene din nou si mi se ingalbeneste la nume ..adresa..si nr de telefon ...dc?? mentionez ca sunt din romania ......... |
|
| Back to top |
|
 |
SAD^^EYES
Site Admin

|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:50 pm Post subject: Re: Cine ma ajuta si pe mine sa ma inscriu pe imlive |
|
|
| ALIKI wrote: |
Nu am reusit sa trec de acel formular de la imlive ...am completat tot ..pot spune ca am fcaut un profil de milioane si am stat vreo o ora la el....cand sa dau submit mi se spune ca numele adresa si nr de telefon ,,nu s bune''.....completati spatiile galbene din nou si mi se ingalbeneste la nume ..adresa..si nr de telefon ...dc?? mentionez ca sunt din romania ......... |
Poate folosesti caractere care nu sunt permise in acele campuri (citeste in dreptul campurilor respective daca te lasa cu punct, virgula and so on)... daca nu incearca simplu... de ex: str Strazilor nr 4 bl 9 ... si la tel de forma 0040745658951 .. sper ca asta sa fi fost problema. Bafta acolo |
|
| Back to top |
|
 |
kali
User Junior

|
Posted: Thu Feb 28, 2008 2:27 pm Post subject: |
|
|
unul pt niteflirt nu aveti? mc |
|