Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

DxLive

Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites
Author Message
SAD^^EYES
Site Admin
Site Admin

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:14 pm    Post subject: DxLive Reply with quote

DxLive
Back to top
OBSESSION

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 11:57 am    Post subject: Reply with quote

UN site foarte bun, dar pentru fete nu vulgare si de preferat blonde gen babbydoll! Smile
Back to top
tmr40

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 12:38 pm    Post subject: Din cate stiu eu Reply with quote

Din cate stiu eu nu mai deschid conturi pentru Romania.
S-a schimbat ceva?
Siteul e bun dar modelele europene trebuie sa adopte un comportament diferit de cel obisnuit pe siteurile olandeze sau americane, de fapt se adreseaza modelelor asiatice, deci daca aveti modele asiatice BAFTA ! Very Happy
Back to top
alex21
User Activ
User Activ

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 7:29 pm    Post subject: Re: Din cate stiu eu Reply with quote

tmr40 wrote:
Din cate stiu eu nu mai deschid conturi pentru Romania.
S-a schimbat ceva?
Siteul e bun dar modelele europene trebuie sa adopte un comportament diferit de cel obisnuit pe siteurile olandeze sau americane, de fapt se adreseaza modelelor asiatice, deci daca aveti modele asiatice BAFTA ! Very Happy

intradevar un site fff buna dar din pacate nu mai primeste romania de aproximativ 3 ani cred.in plus aceste site se poate numi "mama" pt exshot si caribbeancomgirl...iar niste situri fff profitabile dar cum spuneai modelele trebuie sa capete un comportament mai "deosebit".
Back to top
OBSESSION

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Da intradevar sunt norocoasa ca am contul de acum 4 ani! Dar merge foarte bine si pt europence nu la fel de bine ca pt asiatice! Smile Si traficul este foarte bun!
Back to top
bunny_yammi
User Activ
User Activ

PostPosted: Wed Aug 01, 2007 11:50 am    Post subject: Reply with quote

OBSESSION wrote:
Da intradevar sunt norocoasa ca am contul de acum 4 ani! Dar merge foarte bine si pt europence nu la fel de bine ca pt asiatice! Smile Si traficul este foarte bun!

si eu lucrez pe exshot...acelasi lucru....i merge intr-adevar bine. la inceput am crezut ca daca is blonda , nu o sa mearga f bine...ca toate asiaticele is brunete.
dar merge si chiar f bine!!!
Back to top
alexmalex
User Junior
User Junior

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 2:34 pm    Post subject: e-mail????? Reply with quote

Salut la toti.Am descarcat Agreement-ul de pe site-ul DXLIVE.COM l-am completat si l-am trimis la adresa performer-en[at]dxlive.com insa primesc raspuns de la MAILER-DAEMON[at]yahoo.com cu FAILURE NOTICE.Asta inseamna ca nu e buna adresa??Voi pe ce e-mail ati trimis Agreement-ul??
Back to top
alexmalex
User Junior
User Junior

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

Vrea cineva care cunoaste sa-mi raspunda si mie la intrebarea de mai sus??Va rog frumos!
Back to top
alexmalex
User Junior
User Junior

PostPosted: Tue Sep 29, 2009 12:26 am    Post subject: Reply with quote

Vrea cineva sa-mi raspunda la intrebare de mai sus?...Am inteles ca nu se pot face conturi pe DXlive dar de ce-mi vine email inapoi de la MAILER-DAEMON[at]yahoo.com ??...adresa am trecut-o corect,adica performer-en[at]dxlive.com.
Va multumesc !!
Back to top
United Studios
User Avansat
User Avansat

PostPosted: Tue Sep 29, 2009 8:49 am    Post subject: Reply with quote

si eu am patit la fel si m-am lasat pagubas.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1