|
|
| Author |
Message |
SAD^^EYES
Site Admin

|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:14 pm Post subject: DxLive |
|
|
| DxLive |
|
| Back to top |
|
 |
OBSESSION
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:57 am Post subject: |
|
|
UN site foarte bun, dar pentru fete nu vulgare si de preferat blonde gen babbydoll!  |
|
| Back to top |
|
 |
tmr40
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:38 pm Post subject: Din cate stiu eu |
|
|
Din cate stiu eu nu mai deschid conturi pentru Romania.
S-a schimbat ceva?
Siteul e bun dar modelele europene trebuie sa adopte un comportament diferit de cel obisnuit pe siteurile olandeze sau americane, de fapt se adreseaza modelelor asiatice, deci daca aveti modele asiatice BAFTA !  |
|
| Back to top |
|
 |
alex21
User Activ

|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:29 pm Post subject: Re: Din cate stiu eu |
|
|
| tmr40 wrote: | Din cate stiu eu nu mai deschid conturi pentru Romania.
S-a schimbat ceva?
Siteul e bun dar modelele europene trebuie sa adopte un comportament diferit de cel obisnuit pe siteurile olandeze sau americane, de fapt se adreseaza modelelor asiatice, deci daca aveti modele asiatice BAFTA !  |
intradevar un site fff buna dar din pacate nu mai primeste romania de aproximativ 3 ani cred.in plus aceste site se poate numi "mama" pt exshot si caribbeancomgirl...iar niste situri fff profitabile dar cum spuneai modelele trebuie sa capete un comportament mai "deosebit". |
|
| Back to top |
|
 |
OBSESSION
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 9:06 pm Post subject: |
|
|
Da intradevar sunt norocoasa ca am contul de acum 4 ani! Dar merge foarte bine si pt europence nu la fel de bine ca pt asiatice! Si traficul este foarte bun! |
|
| Back to top |
|
 |
bunny_yammi
User Activ

|
Posted: Wed Aug 01, 2007 11:50 am Post subject: |
|
|
| OBSESSION wrote: | Da intradevar sunt norocoasa ca am contul de acum 4 ani! Dar merge foarte bine si pt europence nu la fel de bine ca pt asiatice! Si traficul este foarte bun! |
si eu lucrez pe exshot...acelasi lucru....i merge intr-adevar bine. la inceput am crezut ca daca is blonda , nu o sa mearga f bine...ca toate asiaticele is brunete.
dar merge si chiar f bine!!! |
|
| Back to top |
|
 |
alexmalex
User Junior

|
Posted: Wed Aug 26, 2009 2:34 pm Post subject: e-mail????? |
|
|
| Salut la toti.Am descarcat Agreement-ul de pe site-ul DXLIVE.COM l-am completat si l-am trimis la adresa performer-en[at]dxlive.com insa primesc raspuns de la MAILER-DAEMON[at]yahoo.com cu FAILURE NOTICE.Asta inseamna ca nu e buna adresa??Voi pe ce e-mail ati trimis Agreement-ul?? |
|
| Back to top |
|
 |
alexmalex
User Junior

|
Posted: Thu Aug 27, 2009 12:21 pm Post subject: |
|
|
| Vrea cineva care cunoaste sa-mi raspunda si mie la intrebarea de mai sus??Va rog frumos! |
|
| Back to top |
|
 |
alexmalex
User Junior

|
Posted: Tue Sep 29, 2009 12:26 am Post subject: |
|
|
Vrea cineva sa-mi raspunda la intrebare de mai sus?...Am inteles ca nu se pot face conturi pe DXlive dar de ce-mi vine email inapoi de la MAILER-DAEMON[at]yahoo.com ??...adresa am trecut-o corect,adica performer-en[at]dxlive.com.
Va multumesc !! |
|
| Back to top |
|
 |
United Studios
User Avansat

|
Posted: Tue Sep 29, 2009 8:49 am Post subject: |
|
|
| si eu am patit la fel si m-am lasat pagubas. |