|
|
| Author |
Message |
SAD^^EYES
Site Admin

|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:15 pm Post subject: DirectSex |
|
|
DirectSex
Last edited by SAD^^EYES on Tue Dec 09, 2008 6:51 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
elis_studio
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 5:50 pm Post subject: |
|
|
Poate cineva sa dea mai multe detalii depre acest site in special cum poate un studio sa deschida o camera la ei?
|
|
| Back to top |
|
 |
mada
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:39 am Post subject: |
|
|
| da cunosc foarte bine acest site..am lucrat aproape un an pe el..se lucreaza numai in studio..se fac bani dar patrunul iti c-am fura bani..din cate stiu eu e un singur studio in bucuresti..pe dorbanti |
|
| Back to top |
|
 |
mada
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 12:44 am Post subject: heyy |
|
|
| cosnusoc foarte bine situl..daca vrei detalii iti spun |
|
| Back to top |
|
 |
MARKUS
User Activ

|
Posted: Sat Jul 22, 2006 5:10 am Post subject: |
|
|
| mada wrote: | | da cunosc foarte bine acest site..am lucrat aproape un an pe el..se lucreaza numai in studio..se fac bani dar patrunul iti c-am fura bani..din cate stiu eu e un singur studio in bucuresti..pe dorbanti |
mada draga esti in urma cu stirile...da ai dreptate a fost un studio in dorobanti....a lui calin....dar el nu mai are demult studio.....si la mine lucreaza vroe 3-4 modele care au lucrat la el.....
suntem 3 studiouri in romania care lucram cu ds. |
|
| Back to top |
|
 |
plasma
User Activ

|
Posted: Thu Nov 16, 2006 7:08 am Post subject: |
|
|
| ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi despre cum as putea obtine un cont de studio pe acest site?? Multumesc anticipat :* |
|
| Back to top |
|
 |
Svideo
VETERAN

|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:27 pm Post subject: |
|
|
Este un site deosebit, softcore, recomandat in special modelelor care vorbesc limba engleza foarte bine si care prefera 3 ore de discutii in locul a 30 de minute de show ...
Nu orice model se poate descurca pe DirectSex dar daca reusesti ... a meritat efortul.
Nu se lucreaza decat in studio (in cazul nostru numai in Bucuresti) si exista un program fix si ferm saptamanal, intre 3 si 6 ture la alegera fiecareui model, tura avand 6 ore. |
|
| Back to top |
|
 |
beginer_one
User Activ

|
Posted: Wed May 09, 2007 4:03 pm Post subject: |
|
|
| bun....dar de ce nu pot accesa site-ul? |
|
| Back to top |
|
 |
Svideo
VETERAN

|
Posted: Thu May 10, 2007 10:56 pm Post subject: |
|
|
Pentru ca e blocata Romania complet, ca si majoritatea proxy-urilor, ca sa nu avem pe cap toti idiotii ca pe alte situri  |
|
| Back to top |
|
 |
beginer_one
User Activ

|
Posted: Sat May 12, 2007 4:31 pm Post subject: |
|
|
| sincer.... nu t intzeleg p deplin... Adica nu stiu daca ar trebui sa o iau ca p o chestie personala... Daca da,spune-mi... daca nu...bafta multa |
|
| Back to top |
|
 |
gica_care_este
VETERAN

|
Posted: Sat May 12, 2007 11:01 pm Post subject: |
|
|
O persoana mai slaba de inger ar fi putut sa creada ca numai cei care lucreaza cu acest site nu sunt tampiti, restul sunt.
Dar, desigur ca noi ne-am dat seama si nu este nimeni slab de inger aici ca altfel nu ar fi ajuns pe forum  |
|
| Back to top |
|
 |
WinXPfather
VETERAN

|
Posted: Sun May 13, 2007 2:23 am Post subject: |
|
|
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
TARE TARE TARE!
PS: Fiecare o ia cum poate!!! Se spune ca unora le place pe la spate, vorbeste lumea....realitatea e ca fiecare o ia cat poate  |
|
| Back to top |
|
 |
ContSters2
VETERAN

|
Posted: Mon May 14, 2007 12:22 am Post subject: |
|
|
| gica_care_este wrote: | O persoana mai slaba de inger ar fi putut sa creada ca numai cei care lucreaza cu acest site nu sunt tampiti, restul sunt.
Dar, desigur ca noi ne-am dat seama si nu este nimeni slab de inger aici ca altfel nu ar fi ajuns pe forum  |
Bahahah..care este:)) |
|
| Back to top |
|
 |
Svideo
VETERAN

|
Posted: Sat May 19, 2007 11:37 am Post subject: |
|
|
| beginer_one wrote: | | sincer.... nu t intzeleg p deplin... Adica nu stiu daca ar trebui sa o iau ca p o chestie personala... Daca da,spune-mi... daca nu...bafta multa |
Stai linistit, nu ma refeream la tine ca nu aveam de unde sa stiu cat de idiot esti ...
Plec de la premiza ca nu esti un pusti cretin care sta prin ICafe si streseaza modele in free pe siturile de videochat
Deci nu era personal. |
|
| Back to top |
|
 |
SAD^^EYES
Site Admin

|
Posted: Sat May 19, 2007 12:16 pm Post subject: |
|
|
| Chiar daca, accesul din Romania nu ar fi restrictionat pe DS, modelele nu au cum sa simta daca se umple sau nu siteul de "idioti", din moment ce accesul la chat este permis doar membrilor, si doar in privat. Cred ca unul din motivele principale al resctrictionarii, in cazul DS, este sa mai economiseasca niste banda de net, pe langa faptul ca se reduce semnificativ frauda. |
|
| Back to top |
|
 |
gica_care_este
VETERAN

|
Posted: Sat May 19, 2007 1:14 pm Post subject: |
|
|
| Svideo wrote: |
Stai linistit, nu ma refeream la tine ca nu aveam de unde sa stiu cat de idiot esti ... |
No offense dar, aici premiza este ca STI ca e idiot insa, nu sti cat LOLOLOLOL
Just noticing cum poate fi interpretata treaba asta de catre altii..... |
|
| Back to top |
|
 |
Svideo
VETERAN

|
Posted: Sat May 19, 2007 6:06 pm Post subject: |
|
|
| SAD^^EYES wrote: | | Cred ca unul din motivele principale al resctrictionarii, in cazul DS, este sa mai economiseasca niste banda de net, pe langa faptul ca se reduce semnificativ frauda. |
corect  |
|
| Back to top |
|
 |
dnk
|
Posted: Sat Aug 22, 2009 2:04 am Post subject: DS |
|
|
| de curand am cont de studio cu ei....nu stiu sigur cate studiouri sunt in romania care colaboreaza cu ei dar oricum nu cred ca foarte multe....au niste reguli stricte si nu este softcore...si acolo se fac showuri daca un mem cere.....sa posteze aici fiecare pers care are cont de studio poate aflam si noi cate mai sunt in romania:) |
|
| Back to top |
|
 |
dirtyminded
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 4:00 am Post subject: |
|
|
| imi poate spune cineva cat plateste si cum? thx |
|
| Back to top |
|
 |
pscmartin
|
Posted: Wed Feb 03, 2010 10:01 pm Post subject: |
|
|
Daca vei lucra la Bucuresti o sa-ti spuna 35% ,daca alegi Sibiu ai sa primesti 43-44% .Site-ul trimite 50% ,dar sunt ceva comisioane ,anyway nu 35% .E un site bun  |
|
| Back to top |
|
 |
|