Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

Cele Mai Profitabile Situri?
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites

Cele mai profitabile siteuri
LiveJasmin
35%
 35%  [ 20 ]
Cams.com
5%
 5%  [ 3 ]
Imlive
10%
 10%  [ 6 ]
Ifriends
3%
 3%  [ 2 ]
Webcams
0%
 0%  [ 0 ]
Xlovecam
12%
 12%  [ 7 ]
CamContacts
3%
 3%  [ 2 ]
MyFreeCams
14%
 14%  [ 8 ]
Xcams
0%
 0%  [ 0 ]
Flirt4Free
1%
 1%  [ 1 ]
AdultWork
7%
 7%  [ 4 ]
Alte siteuri
5%
 5%  [ 3 ]
Total Votes : 56

Author Message
adele
User Junior
User Junior

PostPosted: Tue Sep 20, 2005 10:36 pm    Post subject: Cele Mai Profitabile Situri? Reply with quote

As dori sa stiu parerea voastra

Code:
Admin - Sondajul de opinie a fost resetat la data de 16 februarie 2010
Back to top
DoarEu
User Avansat
User Avansat

PostPosted: Tue Oct 25, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

As schimba un pic intrebarea ... sau as dori complectari din partea celor care au ales ifriends in acest pol . Si anume : care ar fi siteul care merge cel mai bine cu o singura sesiune deschisa ( se stie ca ifriendsul merge cu mai multe) . Deci , cati dintre cei care au "votat" ifriends au o singura sesiune cu care lucreaza acolo ? Parerea mea : zero
Back to top
MARKUS
User Activ
User Activ

PostPosted: Thu Oct 27, 2005 6:47 am    Post subject: Reply with quote

cred ca ar fii fost mai bine daca in loc de CUMTV puneai STREAMRAY..sunt multi care nu stiu ca e unu si acelasi lucru
Back to top
onlyme
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Sun Oct 30, 2005 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

DoarEu wrote:
As schimba un pic intrebarea ... sau as dori complectari din partea celor care au ales ifriends in acest pol . Si anume : care ar fi siteul care merge cel mai bine cu o singura sesiune deschisa ( se stie ca ifriendsul merge cu mai multe) . Deci , cati dintre cei care au "votat" ifriends au o singura sesiune cu care lucreaza acolo ? Parerea mea : zero

tin sa te contrazic .... Wink depinde fff mult de fata...daca are trafic mare e aproape imposibil sa stea pe mai multe sesiuni...iti spun din experienta nu din auzite... Cool
Back to top
vio_smile4u

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

eu as spune altfel.pentru majoritatea studiourilor din romania topul preferintelor ar fi urmatorul.
CUMTV(STREAMRAY)
IMLIVE
IFRIENDS
LIVEJASMIN
FLIRT4FREE
SPREAD4U
PEEKSHOWS
PRIVATECAMS
voi ce parere aveti?eu una asa vad deoarece divashow nu mai e de mult un site in preferinte.
Back to top
WinXPfather
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 5:19 am    Post subject: Reply with quote

DoarEu wrote:

Nu mai schimba tu nimic ca esti pe dinafara. Si parerea te e zero. Aici pot vota doar cei ce cunosc toate sitele propuse la vot, asa e corect, pentru ca numai cineva care le cunoaste temeinic pe toate poate sa aiba o parere.
Si tie ti-e complet necunoscut ifriends-ul si va ramane o nebuloasa pentru tine, asa ca abtine-te de la comentarii. Si if nu e singur site pe care se sta pe mai multe sesiuni odata, si nici macar nu stii de la ce considerent a plecat acest multisession pe if. Si stiu asta pentru ca tu crezi ca se sta pe mai multe sesiuni pe if ca sa faci mai multi bani, doar partial adevarat. Cu totul altul e motivul. Si chiar daca vei afla , oricum vei afla mai tarziu sau prea tarziu, intotdeauna dupa altii...
Esti prea superficial, ca sa patrunzi in misterele profunde ale activitatii astea.
Back to top
alex21
User Activ
User Activ

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

WinXPfather
parerea mea...
..Ifriends e chiar bun si merita sa fie pe primul loc si sper sa dureze cat mai mult..mai sunt si altele care merg bine dar fiecare cu parerea lui si mai mult sunt persoane care nici macar nu stiu ce e de capul unor siteuri si comenteaza (deci ai dreptate)..
..sunt multi care stau pe if on multisesion pt ca banii sa curga cat mai multi dar acu..in fine...toti voteaza dupa cum le dicteaza inimioara si in cele din urma e aleregerea lor ce le place si ce nu ,pe ce le merge bine sau prost..
..in final se va vedea care e mai de bun cotat

hai bafta la toti si sa nu va mai suparati ca nu de alta dar...un zambet pe fata ca vine Craciunul si nu e bine sa fim morocanosi Smile ve pup
Back to top
WinXPfather
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Hmmm....eu nu spun acolo ca if e cel mai bun, nici ca am votat cu if (poate da, poate nu), doar fac un comentariu la o afirmatie falsa.
Back to top
adele
User Junior
User Junior

PostPosted: Tue Feb 07, 2006 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

Multumesc pentru raspunsuri
Back to top
passion

PostPosted: Sat Mar 04, 2006 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

DoarEu wrote:

hmmmmm...da...eu am 1 singura sesiune...si...fetele mele lucreaza pe iF doar pe 1 singura sesiune...si merge super ok....nu exterm de multi bani...dat intre 500 si 1000 pe saptamana...
Back to top
Ellyeda

PostPosted: Tue Mar 14, 2006 9:26 am    Post subject: Reply with quote

Ca bine le mai zici Win!
Back to top
pskjust4ady

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 1:08 am    Post subject: eu votez privatecams Reply with quote

eu tin cu privatecams stau d acasa la categoria cuplu... si facem minim 600 e pe luna Shocked mai nou incerc si camcontacts dar merge greoi...nu mai e cum era odata...
Back to top
Alexandra

PostPosted: Sat May 13, 2006 5:05 pm    Post subject: IFRIENDS CLAR Reply with quote

SE FAC BANI FRUMOSI 1000 PE LUNA II FACI LEJER
Back to top
jayxflash
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

minim 3000$ pe luna pe livejasmin cum vi se pare ?
Back to top
pagany

PostPosted: Thu Jul 20, 2006 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

MARKUS wrote:
cred ca ar fii fost mai bine daca in loc de CUMTV puneai STREAMRAY..sunt multi care nu stiu ca e unu si acelasi lucru
sau cams.com...acelashi lucru cu streamray sau cumtv
Back to top
WinXPfather
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Thu Jul 20, 2006 10:21 pm    Post subject: Reply with quote

jayxflash wrote:

E foarte bine, dar tot nu se apropie de sumele ce se fac pe if.....nepunand in calcul volumul de munca care e mult mai mare si mai obositor.
Back to top
soho71
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Fri Feb 09, 2007 12:03 pm    Post subject: eu stau de acasa Reply with quote

sunt de acasa de cam 3 ani ...si sunt multumite de cam contacts ...imlive ..privatecams si pe la sf ifriends ..

dar in general merg pe siturile care fac plata trasfer bancar ...si sau epass ..asa ca am cam renuntat la ifriends

numai de bine la toata lumea
Back to top
lovely*mist

PostPosted: Mon Feb 12, 2007 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

ok in primul rand trebuie sa precizez ca sunt noua pe site, l-am descoperit acum 3-4 zile si de atunci citesc frenetic tot ce e pe el, lucrez in bransa de 3 ani, nu mi-am dat silinta extraordinar de mult, dar avand in vedere timpul acordat, tebuie spus ca nu ma pot plange de rezultate, eu personal lucrez doar pe imlive; de curand ce am deschis si un cont pe webcams.com, nu merge prea bine pe site-ul acela din cauza free preview-ului Smile eu una fiind obisnuita cu imlive, nu prea stiu sa ma comport in fata unui free preview Smile.... deci momentan pot spune cu mana pe inima ca sunt f f f multumita de imlive... deoarece, stau in chirie, si imi platesc totul singura doar din asta Smile (netu, chiria, taxa la sc si tot ce mai tine de sc etc, fara nici un fel de alt ajutor) si asta considerand ca nu am fost ever in HOF, sau ca nu-mi petrec mai mult de 5-7 ore pe zi (7 cand chiar am chef de munca Razz , adik, cam de 3-4 ori pe pp ) pe site.... dar as avea si eu o intrebare.. cum resusesc celelalte modele sa lucreze pe mai multe site-uri simultan?? adik ce fac in mom in care au video pe unul din ele si pe celelalte au free cam?? si in free ele numai vb deloc? multumesc
Back to top
bombonik

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

jayxflash wrote:

buna referitor la intrebarea ta cum vi se pare minim 3000 p luna p jasmin..........vin cu o complectare da p jasmin eu fac 6500 p perioada....daca vrei dovada ti-o aduc cu placere......kiss si bafta
Back to top
WinXPfather
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Thu Jul 05, 2007 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

bombonik wrote:
jayxflash wrote:

buna referitor la intrebarea ta cum vi se pare minim 3000 p luna p jasmin..........vin cu o complectare da p jasmin eu fac 6500 p perioada....daca vrei dovada ti-o aduc cu placere......kiss si bafta

Hai mai...ati inebunit cu totii? Ce dracu e cu sumele astea? In 3 luni se ajunge la 10000/perioada....cat despre dovezi ...s-a saturat lumea de prelucrari in "paint". Ca sa nu deschid alt topic propun aici postarea celor mai frumoase "opere"...pot fi lucrate in orice soft de editare. Mai propun ca vb (userul vb) sa fie arbitru principal.

PS: Wink
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Adult Video Chat Sites All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3