|
|
| Author |
Message |
darkangel
User Junior+

|
Posted: Wed Feb 20, 2008 7:08 pm Post subject: |
|
|
| deci daca m-ar interesa vreo oferta o pot face aici in bucuresti?...si banii cand se dau dupa filmare? |
|
| Back to top |
|
 |
vivids_eu_casting
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 12:03 am Post subject: |
|
|
| darkangel wrote: | | deci daca m-ar interesa vreo oferta o pot face aici in bucuresti?...si banii cand se dau dupa filmare? |
Mda...Se poate face la Bucuresti...Banii se primesc dupa filmare,evident...dupa fiecare scena filmata iti incasezi banutii...dar vb mai multe detalii pe pm,daca esti interesat/a... |
|
| Back to top |
|
 |
vivids_eu_casting
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 11:57 am Post subject: Nu mai sunt persoane interesate? |
|
|
Nu mai sunt persoane interesate?
Mai e nevoie de fete si baieti. |
|
| Back to top |
|
 |
darkangel
User Junior+

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 1:21 pm Post subject: |
|
|
s-a dus cineva pana acum la ei? As dori sa stiu si eu cum este.....mersi mult....  |
|
| Back to top |
|
 |
joesancez
VETERAN

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 1:42 pm Post subject: |
|
|
| darkangel wrote: | | deci daca m-ar interesa vreo oferta o pot face aici in bucuresti?...si banii cand se dau dupa filmare? |
| darkangel wrote: | s-a dus cineva pana acum la ei? As dori sa stiu si eu cum este.....mersi mult....  | deci chiar te bate gandul.......
ai grija cu intrebarile acestea.. nu de alta dar exista marea posibilitate ca initiatorul forumului sa se cloneze si sa iti spuna cat de bine a fost cand el filma,el regiza,el executa scena...
Vezi utilizatorul.ShowXXXStream(recicle bin)..nu mai stiu linkul direct catre ce a ramas in urma lui..dezamagire, promisiuni deindeplinite, tepe frumoase.etc...
vivis sry nu vreau sa te discreditez / nu am nimik cu nimeni doar i-am atras atentia unei situatii care se poate intalni...
sa nu se interpreteze ma repet: exista posibilitatea...asa ca angel... ai grija cu intrebarile de genul.... |
|
| Back to top |
|
 |
darkangel
User Junior+

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 2:20 pm Post subject: |
|
|
| joesancez wrote: | | darkangel wrote: | | deci daca m-ar interesa vreo oferta o pot face aici in bucuresti?...si banii cand se dau dupa filmare? |
| darkangel wrote: | s-a dus cineva pana acum la ei? As dori sa stiu si eu cum este.....mersi mult....  | deci chiar te bate gandul.......
ai grija cu intrebarile acestea.. nu de alta dar exista marea posibilitate ca initiatorul forumului sa se cloneze si sa iti spuna cat de bine a fost cand el filma,el regiza,el executa scena...
Vezi utilizatorul.ShowXXXStream(recicle bin)..nu mai stiu linkul direct catre ce a ramas in urma lui..dezamagire, promisiuni deindeplinite, tepe frumoase.etc...
vivis sry nu vreau sa te discreditez / nu am nimik cu nimeni doar i-am atras atentia unei situatii care se poate intalni...
sa nu se interpreteze ma repet: exista posibilitatea...asa ca angel... ai grija cu intrebarile de genul.... |
aaaa:( pai de-asta spuneam ca nu stiu ce si cum....ai dreptate si iti multumesc mult de tot...Singura prb era ca sunt intr-o situatie care am mare nevoie de bani si parea asa de usor... te pup si mersi mult |
|
| Back to top |
|
 |
CamLover
|
|
| Back to top |
|
 |
joesancez
VETERAN

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 3:02 pm Post subject: |
|
|
| darkangel wrote: |
aaaa:( pai de-asta spuneam ca nu stiu ce si cum....ai dreptate si iti multumesc mult de tot...Singura prb era ca sunt intr-o situatie care am mare nevoie de bani si parea asa de usor... te pup si mersi mult |
pt nimik, nici eu nu stiu Dar ti-am atras atentia ca traversezi one mined field
cand faci afirmatii de genul: automat omul ca e om are tendinta de a manipula informa gresit doar, doar..... obtine...(sa se mentioneze ca vrb la general)
Presupun ca stii povestea cu individul clonat....
P.s ai grija la greseli TOCMAI AI FACUT-O PE A 2-UA..
..ai precizat ca AI MARE NEVOIE DE BANI.... si asa sar rechini...cand simt sange,,,cand deschizi bandajul de la rana...
luam un exemplu: cand se duce cineva in targ (nu la mag) cumpere ceva... o masina...o vede e masina care o vrea o doreste...se duce arunca un ochii..pune 2 intrebari DELOC ENTUZIASMAT... atrage atentia asupra catorva neregularitati... o zgarietura ceva... si pleaca...(CHIAR DAKA AIA ESTE CEEA CE SI-A DORIT ATATA TIMP) DUPA 2-3 ORE ..se intoarce se uita din nou la ea..il mai intreaba pe ala cat e pretul ... la fel aceeasi impresie DEZINTERESATA... o serie intreaga ce tertipuri...care in final isi ating scopul...PLEACA CU MASINA CARE A VRUT-O...LA UN PRET MAI MIC..
SITuatia 2 ...dace se duce la ala si ii sice ...mama ce tare e si mistho e o vreau e ceea ce mi-am dorit...bla bla... acelasi reZultat,,,,PLEACA CU EA... dar cu cateva sute/mii de euro in + FATA DE PRETUL INITIAL... ex masina "costa" 10,000 ///prima situatie o cumpara cu 9200 iar in a 2 situatie o cumpara cu 11,100 de cumparat tot o cumpara...cu o mica diferenta...
concluzia o tragi tu Angel...
Asta e o lectie de viata...deschide bine ochi ..ca in jurul nostru sunt numai rechini...
P.S. ai grija la PM-urile care e probabil sa le primesti cu tot felul de colaborari acum..ca doar ai nevoie de bani....
vivis Ma repet... era o situatie generala nimik direct legat de tine.... |
|
| Back to top |
|
 |
bunny_yammi
User Activ

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 4:39 pm Post subject: |
|
|
| sunt de acord cu tine jeo |
|
| Back to top |
|
 |
vivids_eu_casting
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 7:07 pm Post subject: |
|
|
| joesancez wrote: | | darkangel wrote: |
pt nimik, nici eu nu stiu Dar ti-am atras atentia ca traversezi one mined field
cand faci afirmatii de genul: automat omul ca e om are tendinta de a manipula informa gresit doar, doar..... obtine...(sa se mentioneze ca vrb la general)
Presupun ca stii povestea cu individul clonat....
P.s ai grija la greseli TOCMAI AI FACUT-O PE A 2-UA..
..ai precizat ca AI MARE NEVOIE DE BANI.... si asa sar rechini...cand simt sange,,,cand deschizi bandajul de la rana...
luam un exemplu: cand se duce cineva in targ (nu la mag) cumpere ceva... o masina...o vede e masina care o vrea o doreste...se duce arunca un ochii..pune 2 intrebari DELOC ENTUZIASMAT... atrage atentia asupra catorva neregularitati... o zgarietura ceva... si pleaca...(CHIAR DAKA AIA ESTE CEEA CE SI-A DORIT ATATA TIMP) DUPA 2-3 ORE ..se intoarce se uita din nou la ea..il mai intreaba pe ala cat e pretul ... la fel aceeasi impresie DEZINTERESATA... o serie intreaga ce tertipuri...care in final isi ating scopul...PLEACA CU MASINA CARE A VRUT-O...LA UN PRET MAI MIC..
SITuatia 2 ...dace se duce la ala si ii sice ...mama ce tare e si mistho e o vreau e ceea ce mi-am dorit...bla bla... acelasi reZultat,,,,PLEACA CU EA... dar cu cateva sute/mii de euro in + FATA DE PRETUL INITIAL... ex masina "costa" 10,000 ///prima situatie o cumpara cu 9200 iar in a 2 situatie o cumpara cu 11,100 de cumparat tot o cumpara...cu o mica diferenta...
concluzia o tragi tu Angel...
Asta e o lectie de viata...deschide bine ochi ..ca in jurul nostru sunt numai rechini...
P.S. ai grija la PM-urile care e probabil sa le primesti cu tot felul de colaborari acum..ca doar ai nevoie de bani....
vivis Ma repet... era o situatie generala nimik direct legat de tine.... |
Stai linistit...Nici o problema ca nu ma supar...Sunt fel si fel de oameni...Lumea are tot dreptul sa stie. |
|
| Back to top |
|
 |
joesancez
VETERAN

|
Posted: Thu Mar 06, 2008 12:53 am Post subject: |
|
|
| vivids_eu_casting wrote: | | Stai linistit...Nici o problema ca nu ma supar...Sunt fel si fel de oameni...Lumea are tot dreptul sa stie. |
Ce e CORECT e corect, Felicitarile mele pt ca nu te-ai agitat nu ai incercat sa te scoti/ sa te arati, sau altceva care ar fi atras suspiciuni...
Efectiv ai vazut ca e ok ce am scris Si M-ai aprobat, felicitari pt asta,,,
E vorba de atitudine... |
|
| Back to top |
|
 |
vivids_eu_casting
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 12:35 pm Post subject: |
|
|
| joesancez wrote: | | vivids_eu_casting wrote: | | Stai linistit...Nici o problema ca nu ma supar...Sunt fel si fel de oameni...Lumea are tot dreptul sa stie. |
Ce e CORECT e corect, Felicitarile mele pt ca nu te-ai agitat nu ai incercat sa te scoti/ sa te arati, sau altceva care ar fi atras suspiciuni...
Efectiv ai vazut ca e ok ce am scris Si M-ai aprobat, felicitari pt asta,,,
E vorba de atitudine... |
Mda...Pai nu aveam de ce sa ma agit...Ce e adevarat e adevarat si gata...Exista oameni de toate felurile iar cei mai slabi de inger si cei cu probleme trebuie sa aibe grija sa nu ajunga prada usoara...Aviz amatorilor!  |
|
| Back to top |
|
 |
soniadurau
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 2:08 pm Post subject: Re: Cautam modele dragute interesate de castiguri...bune!!! |
|
|
| Hippie wrote: | | vivids_eu_casting wrote: | | ANIMATOARE ( nu apar in filme ) : 800 - 2000 EU / ZI |
Am si eu o nelamurire: animatoarele ce fac pentru banii aia? Spun bancuri pe platou ca sa nu se plictiseasca actorii? Aduc cafea si Red Bull?  |
ANIMATOARELE sunt acele tipe care pregatesc actorii..adica ii excita prin felatie.Acum esti lamurita? |
|
| Back to top |
|
 |
vivids_eu_casting
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 8:59 am Post subject: |
|
|
| darkangel wrote: | s-a dus cineva pana acum la ei? As dori sa stiu si eu cum este.....mersi mult....  |
Nu o sa spuna nimeni nimic deoarece exista clauza de confidentialitate in contract si in caz de nerespectare acesta se reziliaza.Prin urmare e o intrebare inutila.Toate cele bune. |
|
| Back to top |
|
 |
|