Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

Cautam modele dragute interesate de castiguri...bune!!!
Goto page Previous  1, 2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Adult Video Chat Forum Index -> RECLAMA / ADVERTISING - Categorie VECHE - Inchisa
Author Message
darkangel
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Wed Feb 20, 2008 7:08 pm    Post subject: Reply with quote

deci daca m-ar interesa vreo oferta o pot face aici in bucuresti?...si banii cand se dau dupa filmare?
Back to top
vivids_eu_casting

PostPosted: Thu Feb 21, 2008 12:03 am    Post subject: Reply with quote

darkangel wrote:
deci daca m-ar interesa vreo oferta o pot face aici in bucuresti?...si banii cand se dau dupa filmare?

Mda...Se poate face la Bucuresti...Banii se primesc dupa filmare,evident...dupa fiecare scena filmata iti incasezi banutii...dar vb mai multe detalii pe pm,daca esti interesat/a...
Back to top
vivids_eu_casting

PostPosted: Tue Mar 04, 2008 11:57 am    Post subject: Nu mai sunt persoane interesate? Reply with quote

Nu mai sunt persoane interesate?
Mai e nevoie de fete si baieti.
Back to top
darkangel
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

s-a dus cineva pana acum la ei? As dori sa stiu si eu cum este.....mersi mult.... Very Happy
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 1:42 pm    Post subject: Reply with quote

darkangel wrote:
darkangel wrote:
s-a dus cineva pana acum la ei? As dori sa stiu si eu cum este.....mersi mult.... Very Happy
deci chiar te bate gandul.......
ai grija cu intrebarile acestea.. nu de alta dar exista marea posibilitate ca initiatorul forumului sa se cloneze si sa iti spuna cat de bine a fost cand el filma,el regiza,el executa scena...
Vezi utilizatorul.ShowXXXStream(recicle bin)..nu mai stiu linkul direct catre ce a ramas in urma lui..dezamagire, promisiuni deindeplinite, tepe frumoase.etc...

vivis sry nu vreau sa te discreditez / nu am nimik cu nimeni doar i-am atras atentia unei situatii care se poate intalni...

sa nu se interpreteze ma repet: exista posibilitatea...asa ca angel... ai grija cu intrebarile de genul....
Back to top
darkangel
User Junior+
User Junior+

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 2:20 pm    Post subject: Reply with quote

joesancez wrote:
darkangel wrote:
darkangel wrote:
deci chiar te bate gandul.......
ai grija cu intrebarile acestea.. nu de alta dar exista marea posibilitate ca initiatorul forumului sa se cloneze si sa iti spuna cat de bine a fost cand el filma,el regiza,el executa scena...
Vezi utilizatorul.ShowXXXStream(recicle bin)..nu mai stiu linkul direct catre ce a ramas in urma lui..dezamagire, promisiuni deindeplinite, tepe frumoase.etc...

vivis sry nu vreau sa te discreditez / nu am nimik cu nimeni doar i-am atras atentia unei situatii care se poate intalni...

sa nu se interpreteze ma repet: exista posibilitatea...asa ca angel... ai grija cu intrebarile de genul....

aaaa:( pai de-asta spuneam ca nu stiu ce si cum....ai dreptate si iti multumesc mult de tot...Singura prb era ca sunt intr-o situatie care am mare nevoie de bani si parea asa de usor...Sad te pup si mersi mult
Back to top
CamLover

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 2:47 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:

http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/studio-showxxxstream-vt7447.html#28663

http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/atentie-la-showxxxstream-com-vt7626.html#29572[/quote]
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

darkangel wrote:

aaaa:( pai de-asta spuneam ca nu stiu ce si cum....ai dreptate si iti multumesc mult de tot...Singura prb era ca sunt intr-o situatie care am mare nevoie de bani si parea asa de usor...Sad te pup si mersi mult

pt nimik, nici eu nu stiu Dar ti-am atras atentia ca traversezi one mined field
cand faci afirmatii de genul: automat omul ca e om are tendinta de a manipula informa gresit doar, doar..... obtine...(sa se mentioneze ca vrb la general)
Presupun ca stii povestea cu individul clonat....
P.s ai grija la greseli TOCMAI AI FACUT-O PE A 2-UA..
..ai precizat ca AI MARE NEVOIE DE BANI.... si asa sar rechini...cand simt sange,,,cand deschizi bandajul de la rana...

luam un exemplu: cand se duce cineva in targ (nu la mag) cumpere ceva... o masina...o vede e masina care o vrea o doreste...se duce arunca un ochii..pune 2 intrebari DELOC ENTUZIASMAT... atrage atentia asupra catorva neregularitati... o zgarietura ceva... si pleaca...(CHIAR DAKA AIA ESTE CEEA CE SI-A DORIT ATATA TIMP) DUPA 2-3 ORE ..se intoarce se uita din nou la ea..il mai intreaba pe ala cat e pretul ... la fel aceeasi impresie DEZINTERESATA... o serie intreaga ce tertipuri...care in final isi ating scopul...PLEACA CU MASINA CARE A VRUT-O...LA UN PRET MAI MIC.. Laughing
SITuatia 2 ...dace se duce la ala si ii sice ...mama ce tare e si mistho e o vreau e ceea ce mi-am dorit...bla bla... acelasi reZultat,,,,PLEACA CU EA... dar cu cateva sute/mii de euro in + FATA DE PRETUL INITIAL... ex masina "costa" 10,000 ///prima situatie o cumpara cu 9200 iar in a 2 situatie o cumpara cu 11,100 de cumparat tot o cumpara...cu o mica diferenta...
concluzia o tragi tu Angel...
Asta e o lectie de viata...deschide bine ochi ..ca in jurul nostru sunt numai rechini...

P.S. ai grija la PM-urile care e probabil sa le primesti cu tot felul de colaborari acum..ca doar ai nevoie de bani....

vivis Ma repet... era o situatie generala nimik direct legat de tine....
Back to top
bunny_yammi
User Activ
User Activ

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 4:39 pm    Post subject: Reply with quote

sunt de acord cu tine jeo
Back to top
vivids_eu_casting

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 7:07 pm    Post subject: Reply with quote

joesancez wrote:
darkangel wrote:

pt nimik, nici eu nu stiu Dar ti-am atras atentia ca traversezi one mined field
cand faci afirmatii de genul: automat omul ca e om are tendinta de a manipula informa gresit doar, doar..... obtine...(sa se mentioneze ca vrb la general)
Presupun ca stii povestea cu individul clonat....
P.s ai grija la greseli TOCMAI AI FACUT-O PE A 2-UA..
..ai precizat ca AI MARE NEVOIE DE BANI.... si asa sar rechini...cand simt sange,,,cand deschizi bandajul de la rana...

luam un exemplu: cand se duce cineva in targ (nu la mag) cumpere ceva... o masina...o vede e masina care o vrea o doreste...se duce arunca un ochii..pune 2 intrebari DELOC ENTUZIASMAT... atrage atentia asupra catorva neregularitati... o zgarietura ceva... si pleaca...(CHIAR DAKA AIA ESTE CEEA CE SI-A DORIT ATATA TIMP) DUPA 2-3 ORE ..se intoarce se uita din nou la ea..il mai intreaba pe ala cat e pretul ... la fel aceeasi impresie DEZINTERESATA... o serie intreaga ce tertipuri...care in final isi ating scopul...PLEACA CU MASINA CARE A VRUT-O...LA UN PRET MAI MIC.. Laughing
SITuatia 2 ...dace se duce la ala si ii sice ...mama ce tare e si mistho e o vreau e ceea ce mi-am dorit...bla bla... acelasi reZultat,,,,PLEACA CU EA... dar cu cateva sute/mii de euro in + FATA DE PRETUL INITIAL... ex masina "costa" 10,000 ///prima situatie o cumpara cu 9200 iar in a 2 situatie o cumpara cu 11,100 de cumparat tot o cumpara...cu o mica diferenta...
concluzia o tragi tu Angel...
Asta e o lectie de viata...deschide bine ochi ..ca in jurul nostru sunt numai rechini...

P.S. ai grija la PM-urile care e probabil sa le primesti cu tot felul de colaborari acum..ca doar ai nevoie de bani....

vivis Ma repet... era o situatie generala nimik direct legat de tine....

Stai linistit...Nici o problema ca nu ma supar...Sunt fel si fel de oameni...Lumea are tot dreptul sa stie.
Back to top
joesancez
VETERAN
VETERAN

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 12:53 am    Post subject: Reply with quote

vivids_eu_casting wrote:
Stai linistit...Nici o problema ca nu ma supar...Sunt fel si fel de oameni...Lumea are tot dreptul sa stie.

Ce e CORECT e corect, Felicitarile mele pt ca nu te-ai agitat nu ai incercat sa te scoti/ sa te arati, sau altceva care ar fi atras suspiciuni...
Efectiv ai vazut ca e ok ce am scris Si M-ai aprobat, felicitari pt asta,,,
E vorba de atitudine...
Back to top
vivids_eu_casting

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

joesancez wrote:
vivids_eu_casting wrote:

Ce e CORECT e corect, Felicitarile mele pt ca nu te-ai agitat nu ai incercat sa te scoti/ sa te arati, sau altceva care ar fi atras suspiciuni...
Efectiv ai vazut ca e ok ce am scris Si M-ai aprobat, felicitari pt asta,,,
E vorba de atitudine...

Mda...Pai nu aveam de ce sa ma agit...Ce e adevarat e adevarat si gata...Exista oameni de toate felurile iar cei mai slabi de inger si cei cu probleme trebuie sa aibe grija sa nu ajunga prada usoara...Aviz amatorilor! Very Happy
Back to top
soniadurau

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 2:08 pm    Post subject: Re: Cautam modele dragute interesate de castiguri...bune!!! Reply with quote

Hippie wrote:
vivids_eu_casting wrote:
ANIMATOARE ( nu apar in filme ) : 800 - 2000 EU / ZI

Am si eu o nelamurire: animatoarele ce fac pentru banii aia? Spun bancuri pe platou ca sa nu se plictiseasca actorii? Aduc cafea si Red Bull? Wink

ANIMATOARELE sunt acele tipe care pregatesc actorii..adica ii excita prin felatie.Acum esti lamurita?
Back to top
vivids_eu_casting

PostPosted: Sat Mar 08, 2008 8:59 am    Post subject: Reply with quote

darkangel wrote:

Nu o sa spuna nimeni nimic deoarece exista clauza de confidentialitate in contract si in caz de nerespectare acesta se reziliaza.Prin urmare e o intrebare inutila.Toate cele bune.
Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Adult Video Chat Forum Index -> RECLAMA / ADVERTISING - Categorie VECHE - Inchisa All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2