Search AVC
Register Log in

Username:
Password:

Are you looking for Live Cam Girls? Check out these top adult video chat sites:

Camera video cu telecomanda

Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Discutii Tehnice
Author Message
alexia_petite

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 3:20 pm    Post subject: Camera video cu telecomanda Reply with quote

Salut, lucrez in domeniu de ceva timp cu un webcam Logitech 9000. Este dificil sa faci zoom etc.
As vrea o camera video, am auzit ca exista, care sa-mi permita sa pot controla prin telecomanda zoomul si orientarea camerei.
Va rog sa-mi dati un sfat, cei care stiu, ce camera ar fi mai buna pentru asta.
Merci.
Back to top
Ken
User Activ
User Activ

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 6:49 pm    Post subject: Reply with quote

Pai o camera cu zoom bun si sa aiba si pantilt sunt modelele sony evi pe care ti le recomand ... in special evi d100 .
Back to top
alexia_petite

PostPosted: Fri Apr 23, 2010 7:50 pm    Post subject: multumesc Reply with quote

Multumesc pentru raspuns ken, apreciez sincer ca mi-ai raspuns la intrebare.
Back to top
theselby

PostPosted: Sun Apr 25, 2010 11:07 am    Post subject: Reply with quote

Poti folosi camere Sony EVI care au pan/tilt/zoom integrat si sunt destul de scumpe (cel putin 500 euro una) sau poti incerca alta varianta - aceea de a-ti procura un pan-tilt de pe net (~140$) + o camera digitala (Sony/ Panasonic / etc) + placa de captura sau firewire. Tot ce-i posibil e ca varianta din urma sa te coste maim ~350 euro si vei avea calitate foarte similara cu EVI-urile, la un pret mai mic.

Spor
Back to top
alexia_petite

PostPosted: Sun May 16, 2010 5:35 pm    Post subject: se gasesc camere video cu telecomanda in Romania? Reply with quote

Exista in Romania magazine de unde as putea cumpara de exemplu camera SONY evi d 100?
Back to top
Ken
User Activ
User Activ

PostPosted: Sun May 16, 2010 6:49 pm    Post subject: Reply with quote

theselby ...... evi d100 se gasesc si la 400 euro foarte bune .... parerea mea decat sa dau 350 euro pe pantilt + handycam mai bine dau 400 sau chiar 450 pe un d100 .... vorbesc din proprie experienta am avut si eu un pan tilt ebenk + sony handycam dar nu se compara cu evi d 100 .... iar ptr cine nu are bani ptr asa ceva recomand webcam logitech pro 9000 modelul cu carcasa portocali daca se mai gaseste Smile

Bafta
Back to top
alexia_petite

PostPosted: Tue May 18, 2010 4:58 pm    Post subject: ... Reply with quote

Sunt perfect de acord cu tine Ken, mai bine dau o suma mai mare, sa iau o camera buna si sa nu am probleme, dar intrebarea este de unde sa o cumpar, un magazin, un site serios de unde s-o gasesc.
Multumesc inca o data.
Back to top
United Studios
User Avansat
User Avansat

PostPosted: Tue May 18, 2010 11:06 pm    Post subject: Reply with quote

nu vei gasi Sony Evi, fie ele D30 sau D100 pe site-uri sau in magazine. Sunt modele care nu se mai produc. Asadar, gasesti doar second hand

Eu iti pot furniza Sony Evi D30/31, la 350 euro sau Evi D100 la 500 euro.
Back to top
Ken
User Activ
User Activ

PostPosted: Tue May 18, 2010 11:16 pm    Post subject: Reply with quote

Incearca pe site-ul okazii.ro .... mai da un search si pe google si vei gasi , sunt si colegi pe forum care au de vanzare .

Bafta
Back to top
lilu

PostPosted: Wed May 19, 2010 11:10 am    Post subject: Reply with quote

Am eu aparatura completa (camera video jvc mg gz 610, lumini profesioniste cu umbrele, trepied si tv tuner) de vanzare la 1400 ron. Cam nu are telecomanda, tre sa o comanzi de pe net.
Back to top
UnderTaker79

PostPosted: Thu May 20, 2010 8:47 am    Post subject: Reply with quote

Ken wrote:
Pai o camera cu zoom bun si sa aiba si pantilt sunt modelele sony evi pe care ti le recomand ... in special evi d100 .

Il bagi pe om in faliment Smile)
Back to top
lilu

PostPosted: Thu May 20, 2010 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

Am garantie 2 ani fara vreo doua luni la ele.. daca te intereseaza contacteaza-ma. http://www.okazii.ro/catalog/41171893/Camera-JVC-gz-mg610-trepied-kit-cu-2-lampi-video-halogen.html
Back to top
alexia_petite

PostPosted: Mon Jul 05, 2010 11:13 pm    Post subject: Reply with quote

Salut,
Mi-am cumparat o camera SONY evi d30 cu telecomanda. Am un laptop Dell Inspiron 1525, si nu stiu de ce am nevoie ca sa fac legatura intre camera si computer, ce cablu e necesar sau daca e nevoie de un TV tuner sau de captura tv.
Multumesc.
Back to top
Ken
User Activ
User Activ

PostPosted: Tue Jul 06, 2010 1:12 am    Post subject: Reply with quote

alexia_petite wrote:
Salut,
Mi-am cumparat o camera SONY evi d30 cu telecomanda. Am un laptop Dell Inspiron 1525, si nu stiu de ce am nevoie ca sa fac legatura intre camera si computer, ce cablu e necesar sau daca e nevoie de un TV tuner sau de captura tv.
Multumesc.

Hai nu fi si tu ...... sa vb de atatea ori ca trebuie un tv tuner sau placa de captura intre sony evi si PC .....
Si ca sa nu fiu eu ...... iti trebuie un tv-tuner si un cablu s-video ... conectat intre tuner si camera Very Happy ... instalat tunerul si gata Very Happy ...
Exemple de tv-tunere gasesti pe forum ...

Bafta
Back to top
alexia_petite

PostPosted: Fri Jul 09, 2010 11:54 pm    Post subject: evi d30 si winfast palmtop Reply with quote

Am cumparat un SONY evi d30 si un tuner TV WinFast Palmtop.
Dar inca am o problema, imaginea are purici, apar niste dungi orizontale. Nici culorile nu arata prea bine, sterse, fata de cum aratau pe webcamul meu vechi.
M-am jucat cu brightness splitcam, setari la contrast dar nu am reusit sa obtin culori bune.
Camera e conectata la tuner cu un cablu S-Video. Cablul are 3-4 metri lungime, nu stiu daca si asta poate fi o problema.
Ma poate ajuta cineva in legatura cu problema asta?
Multumesc.
Back to top
elena_cristyna

PostPosted: Fri Jul 30, 2010 5:16 am    Post subject: Reply with quote

ai nevoie de un tv tuner pinacle dupa cum am zis si in postul tau anterior. succes
Back to top
United Studios
User Avansat
User Avansat

PostPosted: Fri Jul 30, 2010 8:03 am    Post subject: Reply with quote

noi, la camere Sony Evi D30/31, folosim asta:

http://www.emag.ro/tv_tunere/tuner-tv-leadtek-palmtop-tv-plus-fm-telecomanda-usb-20--pPalmTopTVPlus

Pinnacle erau bune, insa nu le mai gasesti
Back to top
alexia_petite

PostPosted: Sat Aug 07, 2010 4:38 pm    Post subject: Reply with quote

Salut, eu exact un Leadtek WinFast Palmtop am avut insa nu am reusit sa obtin o imagine buna, avea purici, culorile erau sterse. Poate ca nu am stiut sa fac setarile cum trebuie.
Imaginea de la SONY evi d30 e mai buna decat la un Logitech 9000, asa cum am eu acum? Ca imaginea pe SONY mi s-a parut un pic deformata.
Multumesc pentru orice sfat.
Back to top
MITI88

PostPosted: Sat Aug 07, 2010 10:58 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Salut, lucrez in domeniu de ceva timp cu un webcam Logitech 9000. Este dificil sa faci zoom etc.
As vrea o camera video, am auzit ca exista, care sa-mi permita sa pot controla prin telecomanda zoomul si orientarea camerei.
Va rog sa-mi dati un sfat, cei care stiu, ce camera ar fi mai buna pentru asta.
Merci.

Buna alexia_petite

Si eu folosesc webcam Logitech 9000 , dar ma gindesc ...cit timp folosim split cam calitatea la imagine lasa de dorit , sau exista vreo camera .care sa fie perfecta nu mai veniti cu camere SH ca nu pun botul nu am incredre sa cumpar o fi cel mai bun model poate? dar nu cumpar dupa ocazi stiu destule fete care au incercat si au fost tepuite sau nu a mai functionat acel web dupa 30 de zile de garantie web acela foarte laudat de uni e greu cu SH in romania.....bafta la membri.....
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Adult Video Chat Forum Index -> Discutii Tehnice All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1