|
|
| Author |
Message |
olandezu
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 12:06 am Post subject: |
|
|
Eu cred ca sunt fete frumoase romancele si ca aia s tampiti...dar ce ne arata omu asta aici pot fi smecherii...care se fac cu ajutorul baietilor. Hackerilor I mean!
So... nu va jucati cu focul....hackerii fac bani...dar e 15 ani inchisoarea pentru participare....la asemenea actiuni! |
|
| Back to top |
|
 |
Ericssson
User Activ

|
Posted: Mon Aug 21, 2006 11:20 pm Post subject: |
|
|
As tine sa te contrazic aici
PE Cam daca vrei ca membru sa cheltuiesti peste 100 Usd pe zi, trebuie sa fii membru verificat , adica sa trimiti o cerer scrisa la ei, copie fata verso dupa CC, si nu mai stiu ce naiba.
Pe Cam mai greu la sume mari cu hakeri, nu cred ca ai sa vezi charge back de peste 100 usd niciodata. |
|
| Back to top |
|
 |
WinXPfather
VETERAN

|
Posted: Mon Aug 21, 2006 11:46 pm Post subject: |
|
|
| olandezu wrote: | Eu cred ca sunt fete frumoase romancele si ca aia s tampiti...dar ce ne arata omu asta aici pot fi smecherii...care se fac cu ajutorul baietilor. Hackerilor I mean!
So... nu va jucati cu focul....hackerii fac bani...dar e 15 ani inchisoarea pentru participare....la asemenea actiuni! |
Vorbesti in totala necunostinta de cauza, pe CC in 6 ani pe 3 studiouri nu am avut nici un 1$ charge back, pana in 10$ bani retrasi de catre membri din motive puerile. CC e cel mai "safe" site, a detaliat Ericssson mai mult.
Dar desigur, cum tot am zis, putini stiu cati bani se pot face din videochat, dar nu dezchilotzand fata .
Oare ce ai zice daca ai vedea niste paymenturi de pe IF, care nu prea pot fi comparate cu nimic de pe CC? |
|
| Back to top |
|
 |
paulll
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 1:57 pm Post subject: Re: Screen pe CamContacts |
|
|
| ALNI wrote: | Buna.
Am inteles ca nu mai accepta inscrieri de la Romania. Avind in vedere ca eu sunt domiciliat in Germania, pot ajuta pe cineva in baza unui comision, respectiv este cineva interesat intr-o colaborare. Evident si cu alte Site-uri. |
daca as fi interesat de o sesiune cum te pot contacta?
my yahoo id puticaputoi |
|
| Back to top |
|
 |
WinXPfather
VETERAN

|
Posted: Mon Aug 28, 2006 7:50 pm Post subject: |
|
|
| Pare rau dar eu nu inchiriez. Nu ai face bani cat sa se merite lucrand de la tine, si ne-am agita degeaba. Cauta si vei gasi persoane care sa-ti inchirieze. |
|
| Back to top |
|
 |
avc.studio
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:47 am Post subject: legat de conturi pe cam... |
|
|
| Daca ai offshore in state de exemplu...si imi fac conturile din germania...din momentul care ma conectez pe un cont de model cu ip din romania raman fara ele?are careva habar? |
|
| Back to top |
|
 |
WinXPfather
VETERAN

|
Posted: Thu Sep 07, 2006 2:41 am Post subject: |
|
|
| La intrebarea asta chiar eu ti-am raspuns inante de a o pune... |
|
| Back to top |
|
 |
irina25
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 1:07 am Post subject: |
|
|
buna..sunt noua in meseria asta..lucrez doar pe jasmin.as vrea sa stiu sigur .daca imi pot face totusi un cont pe camcontacs..avand in vedere ca stau in ro..as aprecia mult daca m ati putea ajuta si sfatui cu ce site uri as putea sa mai lucrez...sa-mi recomandati ..ceva..va rog din suflet sunt cam in ceatza...multumesc  |
|
| Back to top |
|
 |
WinXPfather
VETERAN

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 3:10 am Post subject: |
|
|
| Dupa ce citesti toate posturile, de pe forumul asta si tot in ceata esti, problema trebuie cautata in alta parte. Am presupus ca nu ai citit pe aici tot, dupa intrebarea adresata, adica am mare incredere in capacitatea ta de intelegere. |
|
| Back to top |
|
 |
studio_eden
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 6:07 pm Post subject: |
|
|
| cloelia wrote: | | si eu stau pe Camcontacts...si nu ma pot plange...mi-am facut un studio de 19 screenuri si am inchiriat cateva...parerea mea este ca merge super bine si la non adult...una din fete a facut 500$ in 5 zile....era newbie....insa si acum ii merge la fel de bine...voi ce parere aveti? |
e super bine si eu am auzit de ei ca sunt ok si ca merge bine insa nu am incercat inca ....insa chiar nu mai accepta romani ? |
|
| Back to top |
|
 |
simone66
|
Posted: Fri Dec 22, 2006 6:47 pm Post subject: buna |
|
|
| buna. sunt noua in acest domeniu si as vrea sa ma ajuti. vreau sa vb pe messenger. supergirl_simone[at]yahoo.com |
|
| Back to top |
|
 |
madalina
User Junior

|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:23 am Post subject: |
|
|
| eu lucrez pe cc la non adult,stau ore intregi,am poze,dar nu intra decat foarte rar cineva,spuneti-mi si mie voi pe ce categorie stati sau ceva sfaturi sa intre clientii |
|
| Back to top |
|
 |
Irina___
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 9:15 am Post subject: |
|
|
Hello. Dupa cum stiti, pentru a fi acceptata ca si host pe camcontacts, trebuie sa le trimit si o poza cu mine si cu buletinul. Ei bine le-am trimis 5 mailuri!!! Poze facute cu aparat digital, mie mi s-au parut f ok imaginile, au fost draguti, mi-au raspuns imediat de fiecare data, dar mereu acelasi reply "not clear enough, too blurry, we appreciate your efforts bla bla bla"
Dar erau chiar foarte clare!!!
Am senzatia ca isi bat joc de mine, sau chiar se distreaza copios pe seama mea.
Ati mai avut astfel de probleme?
Please give me an answer, incep sa-mi pierd rabdarea, tocmai am primit al cincilea refuz in dimineata asta si sunt atat de contrariata incat in loc de cafea mi-am turnat un pahar cu vin |
|
| Back to top |
|
 |
karla21xy
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:21 pm Post subject: |
|
|
| Apropo de faza cu pozele neaceptate din motiv de "prea neclare" , stai linistita si numai incerca degeaba . Acelasi lucru am patit si eu cred ca asta este un nou mod de a continua cu restrictiile pentru romani, eu m-am lasat pagubasa te sfatuiesc sai lasi naibi cu siteul lor |
|
| Back to top |
|
 |
dEviLa
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:54 pm Post subject: |
|
|
ai dreptate ..de cateva zile oricate poze le trimit ... primesc reply in maxim 10 min cu acelasi mesaj
"Unfortunately, we could not accept the pictures as the information represented on the documents was not clearly visible and hardly readable."
bla bla ..daca le trimiti alte poze ..ei iti trimit inapoi exact acelasi mesaj se pare ca acesta este mesajul lor de refuz  |
|
| Back to top |
|
 |
Ghizmo
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:53 am Post subject: |
|
|
| studio_eden wrote: | | cloelia wrote: | | si eu stau pe Camcontacts...si nu ma pot plange...mi-am facut un studio de 19 screenuri si am inchiriat cateva...parerea mea este ca merge super bine si la non adult...una din fete a facut 500$ in 5 zile....era newbie....insa si acum ii merge la fel de bine...voi ce parere aveti? |
e super bine si eu am auzit de ei ca sunt ok si ca merge bine insa nu am incercat inca ....insa chiar nu mai accepta romani ? |
CamContacts accepta romani pe site  |
|
| Back to top |
|
 |
buhuhu
User Junior

|
Posted: Wed Nov 28, 2007 2:36 pm Post subject: |
|
|
nu stiu daca voua vi se intampla .. cel putin la mine nu`mi mai accepta certificat de nastere
vor buletin + pasaport sau carnet de conducere
si daca`i intreb ce acte vor imi zic ... buletin , certificat de nastere , pasaport si carnet de conducere |
|
| Back to top |
|
 |
2ONCAM
User Junior+

|
Posted: Wed Nov 28, 2007 7:33 pm Post subject: |
|
|
| Da-i un pic de sharpness in photoshop la poza aia si merge. |
|
| Back to top |
|
 |
AllEyezOnMe07
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 11:27 am Post subject: |
|
|
Vad ca ultimele posturi sunt tocmai de prin 2007 ... pacat ca nu e lumea mai activa pe forumu asta pt ca este grozav.
App de CamContacts.. a durat ceva timp pana sa reusesc sa ma inscriu la ei. Au facut figuri la pozele facute cu telefonu la rez de 1.3 si nu au acceptat. A fost nevoie sa le fac cu camera digitala si le-au acceptat din prima.
Aveti grije ca sunt destul de pretentiosi la calitatea pozelor , in schimb .. sunt de treaba cand vine vorba de explicarea problemelor , asculta ce ai de spus si dupaia ia o decizie .
Zilele astea incep pe siteul lor sa vedem ce iese
Dintre voi mai lucreaza careva pe el ? daca da cum merge ? (mai ales la barbati..)
PS: Primu meu post pe forum  |
|
| Back to top |
|
 |
AllEyezOnMe07
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 11:28 am Post subject: |
|
|
Am scris ditamai postu si nu a fost acceptat , wtf ? |
|