Ce se intampla cu site-urile , cu membrii?

Patroni, Acționari, Manageri, Traineri aici este locul Dumneavoastră de discuții pe teme legate de Administrare, Management Studio videochat sau Agenție de Modele! Aici este locul unde puteți face schimb de informații, să vă exprimați opiniile, părerile, cugetările, sarcasmul fin, șimțul umorului și așa mai departe! ✅✅✅
Antoine
Mesaje: 34
Membru din: 24 Noi 2007, 09:06
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Ce se intampla cu site-urile , cu membrii ? Ori sunt eu nebun , ori astia au luat-o razna rau de tot , sau poate au deviat de la ceea ce ne obisnuisem noi .
In primul rand site-urile . Au inceput sa aiba probleme...... As putea sa dau exemplu Xlove , care iti plesneste cate o vena la tample de fiecare data cand te scoate din privat , sau din free atunci cand tocmai l-ai convins pe ala sa-ti intre in privat .
Un bucata problema pe streamray apoi . Uite cum e treaba : softul face poze automat la diferite intervale de timp ; membrii care au bani in acel moment se pot vedea . Cand am un membru cu bani in camera si softul face poza , ma deconecteaza . Cand in camera nu am membru cu bani si softul face poza , nu se intampla nimic , raman conectat . Deconectarea se produce in 95% din cazurile cand in camera e un mebru cu bani , si aproape niciodata cand in camera sunt persoane fara bani . Fetele primesc mail de la membri cum ca vor sa faca pv cu ele , dar nu reusesc sa se conecteze in camera lor , sau sa le vada online . Am 20$ pe studio toata perioada asta , ca fetele nu reusesc sa faca private . Supportul zice ca sunt singurul care a raportat aceasta problema . Toate programele din computer sunt updatate la ultima versiune , inclusiv flash , java etc , am incercat mai multre browsere . Daca cineva mai are aceasta problema rog sa posteze .
Ar mai fi si alte probleme cu alte siteuri , de ex jasminul unde baietzii de la suport sunt retardatzi : bag poze noi la una din fete si zice ca nu le accepta ca nu sunt ale ei . Fata baga poze la misto luate de pe net , care nu semanau nici pe departe cu ea , si idiotzii le accepta . M-au luat spumele , ca m-am chinuit 3 zile sa-i bag un set de poze . Ce draq , 50% din pozele de pe jasm sunt luate de pe net , si tot pe mine , care bag poze reale , ma freaca la cap .


Dar , dupa parerea mea , cea mai agasanta problema in ultima vreme sunt membrii . S-au invatzat sa li se arate tot in free . Site-urile sunt suprapopulate cu modele care lucreaza ieftin , arata in free aproape tot si se bucura la un pv de 1-2 minute . Daca modelul nu are un dildo cat termosul si nu si-l baga in toate orificiile naturale pe tot , nu le convine . Ma uitam la una pe jasmin intr-o zi avea in fata un castron de plastic plin cu vro 10-15 dildo-uri de toate marimile , si langa castron statea cuminte regele dildo-urilor , o chestie mare cat un pechinez .M-am si speriat , unde draq si-l baga ma pe asta ? Am aflat ulterior ca se poate , se juca intr-o zi cu el pe free. Uro si scato sunt la ordinea zilei , daca nu faci nu vor sa intre in pv . Ce draq sa fac , sa instalez wc-uri in camera ?

In sfarsit , poate ca numai la mine la studio se intampla lucrul asta , poate suntem noi prea demodatzi si nu mergem cu trendul .
SoulCams Models Studios wanted
avcmodels
Mesaje: 47
Membru din: 19 Iun 2007, 19:24
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Antoine scrie:o chestie mare cat un pechinez.

:P :P :P :shock: :P :P :P :shock: :P :P :P

Cam atat?
[img]http://www.avcmodels.com/avc.gif[/img]
www.avcmodels.com - 80% payouts - Epassporte &Wire Transfer
adina1
User Activ
User Activ
Mesaje: 256
Membru din: 09 Noi 2006, 00:55
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Antoine, legat de "cea mai agasanta problema" exagerezi. lasa ce fac altele in free si vezi-ti de studioul tau. Daca n-ai umbla pe la altele prin free, nu te-ai mai enerva atat.
STARSTUDIO
User Junior
User Junior
Mesaje: 54
Membru din: 16 Feb 2008, 15:08
Localitate: oradea
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Ideea este ca nu ar trebui sa te incurce asa-zisa concurenta. Poate ca ar trebui sa fii mai preocupat de ceea ce se intampla inside the studio decat de ce fac alte modele. Ar fii bine sa-ti verifici modelele tale , sa incerci si alte site-uri , etc... Apropos , ce fel de modele ai? Cat ai investit in training?Samd...
Noi nu suntem ieftini, noi suntem buni
Avatar utilizator
Nephthys
User Activ
User Activ
Mesaje: 370
Membru din: 25 Mar 2008, 20:34
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Antoine scrie:Dar , dupa parerea mea , cea mai agasanta problema in ultima vreme sunt membrii . S-au invatzat sa li se arate tot in free . Site-urile sunt suprapopulate cu modele care lucreaza ieftin , arata in free aproape tot si se bucura la un pv de 1-2 minute . Daca modelul nu are un dildo cat termosul si nu si-l baga in toate orificiile naturale pe tot , nu le convine . Ma uitam la una pe jasmin intr-o zi avea in fata un castron de plastic plin cu vro 10-15 dildo-uri de toate marimile , si langa castron statea cuminte regele dildo-urilor , o chestie mare cat un pechinez .M-am si speriat , unde draq si-l baga ma pe asta ? Am aflat ulterior ca se poate , se juca intr-o zi cu el pe free. Uro si scato sunt la ordinea zilei , daca nu faci nu vor sa intre in pv . Ce draq sa fac , sa instalez wc-uri in camera ?
Eterna problema legata de capra vecinului... De ce te intereseaza ce fac altele? Fetele mele nu-si baga nimic in niciun orificiu. Ba chiar sunt zile in care din 10 show-uri, numai in 1-2 se ajunge la orificii. Membrii sunt de fapt satui de asa ceva, depinde numai de host sa le ofere mai mult decat cele mentionate de tine. Ideal ar fi sa te uiti la fetele tale, si sa vezi ce fac ele mai exact pentru a avea private mult mai lungi de 1-2 minute, iar timpul pe care il investesti pentru a te plimba in free la altele, investeste-l in training pentru ale tale. Daca nu te descurci, angajeaza pe cineva care sa se ocupe cu asta.
Tortura! Intotdeauna o solutie pentru oamenii civilizati.
dondoggy46
Mesaje: 44
Membru din: 18 Ian 2008, 17:31
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Cum dreq sa nu iti pese de capra vecinului cand capra vecinului e proasta gramada...Antoaine are dreptate. Din pacate... normal ca te enervezi cand vezi femeile care se masturbeaza in free si scot tzatze si buci la interval si asa mai departe ...cand iti intra membru si zice ...la ce dreq sa iti intru in pvt ??? Ca dincolo o facea pe gratis... mai ales la baieti care daca ar avea un negru langa ei ....l-ar introduce inauntrul ...in freeeeee....

Eu unu nu am nici o problema cu concurenta dar asta nu e concurenta...asta e bataie de joc din partea performerilor care se vand pe 2 mici si o bere cat si din partea ownerilor care promoveaza aceasta tactica.
Avatar utilizator
joesancez
Elite User
Elite User
Mesaje: 1102
Membru din: 16 Ian 2008, 17:15
Localitate: Fetesti/Bahamas
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

dondoggy46 scrie:Cum dreq sa nu iti pese de capra vecinului cand capra vecinului e proasta gramada.
Aha ca bine ai Spus-o ...LMAO ..de fapt ma amuzat la culme....
si totusi de fapt care e rostul pandiri altor "capre" in Free ,,si daca ajungi sa faci asta
PUNE MANA SI PANDESTE-le pe cele CARE MERITA,,, nu alea proaste gramada
ca e pline campiile cu verzisori de capre proaste..dar printre ele este si cateva oi destepte...
Deci daca tot panditi ceva panditi-le pe cele care merita...

nu de alta dar s-ar putea sa aveti o revelatie:)..succes si numai binela toata lumea..

Apropo Vreau si eu niste lapte de capra Proasta cine ma ajuta?
Imagine
Avatar utilizator
Nephthys
User Activ
User Activ
Mesaje: 370
Membru din: 25 Mar 2008, 20:34
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

dondoggy46 scrie:Cum dreq sa nu iti pese de capra vecinului cand capra vecinului e proasta gramada...
Daca va pasa atat de mult de capra vecinului, puneti mana si studiati caprele din Awards (Jasmin) si Hall of Fame (ImLive). Caprele alea de pe primele pozitii nu arata nimic atat de enervat in free, din contra, nu arata nimic. Tocmai asta e ideea. Normal ca bietii membri dupa ce au vazut 5 show-uri free au senzatia ca toate sunt o apa si un pamant, si nu-i costa nimic sa ceara acelasi lucru de la fetele "cuminti". So what? 80% dintre cei care in loc de Hello spun, Show me your ass, ajung de fapt sa stea 20-30 min in pvt. Multi dintre ei cer pentru a vedea cu cine au de-a face de fapt. Deci... cautati caprele destepte si aflati care-i mecanismul si cum functioneaza rotitele.
NU e normal sa te enervezi, asa cum NU e normal nici pentru un model sa se enerveze. Nervii aia se vad foarte clar pe cam, si atunci chiar ca numai de pvt de 1-2 minute au parte.
Nu cred ca ati avut placerea sa vedeti un model bun din toate punctele de vedere facand show in free sau aratand bits and pieces. Cand spun bun nu ma refer la aspectul fizic, get the hint? :wink:
Tortura! Intotdeauna o solutie pentru oamenii civilizati.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Rejina di mai sus zishi ghini tari shi zishi.

Mai era un post pe aici cu cineva ce se intreba de ce toti membrii ce intra stau cateva minute si sunt setati pe "show me", si se intreba daca astia sunt membrii siteului respectiv, lj in speta parca.
Pai e destul de simplu..."ceva" ii determina sa se comporte astfel. Un motiv poate fi si felul in care sunt educati de ceilalti hosti care in free fac ce ar trebui sa faca in privat, si desigur incearca in toate roomurile. De ce nu ar incerca? Moca e mai bine ca pe bani:).
Dar! Nu peste tot merge, nu cu toti hostii, cu unii nici nu incearca. Intrebarea e...de ce? "Ceva" ii reduce la tacere, le castiga respectul si-si revizuiesc atitudinea.
Exercitiu... Lasati subconstientul sa primeze in timp ce intrati random prin roomuri si incercati sa constientizati primul cuvant ce va vine in minte si defineste acel room. Nu alegeti roomurile dupa poza de profil ca asta aduce constientul in fata, ci doar clickaiti la intamplare. Probabil o sa fiti surprinsi cand veti auzi vocea interioara: saraca, frumoasa, stramba, coarda, fata cuminte, camera proasta, intuneric, somnoroasa etc....
Ei bine, asa vad si membrii, si ganditiva ca ei vad de cateva ori mai limpede totul ca au experienta de partea aialalta a camerei cum voi aveti de partea astalalta. Experienta de viata e un plus, si probabil au si acest atu avand in vedere ca majoritatea membrilor au peste 30ani.
Daca vezi astfel lucrurile nu trebuie sa te mai mire cand te intreaba membrul ce program tv urmaresti chiar daca tu ai aruncat privirea doar pentru o secunda, sau cu cine vorbesti, cine mai e in camera cu tine etc.
Ceva v-a determinat sa definiti acea camera in acel cuvant. Poate fi orice...de obicei un detaliu, dar detaliile concura intr-o logica clara si in functie de personalitatea fiecaruia. Personalitatea se reflecta in tot ce faci, in domeniu...de la cum te machezi, cum stai in camera, cum setezi camera, ce decor folosesti, ordinea din camera, privire, mimica, atitudine, gesturi, mod de tastare, limbaj pana la etc. Cred ca oricat ai incerca sa schimbi ceva, in cazul in care vrei sa pozezi in ce nu esti cateva detalii scapa, dar pot sa nu scape unuii alt ochi si pana la a defini cu prefacuta nu e cale lunga. De asta eu am considerat ca e mai bine sa se faca ce se simte in camera de catre model decat a modela sabloane.
Exista membri pentru fiecare, toti suntem diferiti si ne dorim lucruri diferite. Ce sa mai zic de cele ce fura poze sau descrieri....nu au absolut nici o sansa.
Revenind la "show me" ... detalii din promovarea modelului cred ca determina acesta reactie. Cu siguranta tuturor li s-a intamplat asta...dar mai departe a contat modul de abordare, daca te supui nu vei face decat sa confirmi presupunerile, si cu siguranta membrul va pleca. Nu ai ce sa arati deosebit, ceva ce nu s-a mai vazut, cineva inaintea ta a facut acel lucru. Modelul va face 3 minute de privat si va zice ca sitele nu merge. Pe de alta parte modelul care la show me riposteaza cu un hi etc...cat se cearta poate face mai mult de 3 min de privat, sau (cu siguranta) cu replici spirituale si mimica pe masura poate face privaturi de ore fara a slobozi vreun sfarc (papa-l-as tot).
Daca le supraevaluati bagandu-le in seama pe cele ce in free se destrabaleaza gresiti pierzandu-va timpul in loc sa faceti altceva constructiv. Ele starnesc doar mila prin patetismul manifestat. De ce credeti ca membrii ar simti altceva? Desigur, influenteaza atitudinea membrilor, tot ce interactioneaza in univers se influenteaza reciproc, dar polul mai puternic influenteaza pe cel mai slab. Cum Qced=Qabs pana se ajunge la media artimetica asa si modelul daca stie ce vrea ajunge cu negocierea pana la limita compromisurilor acceptate de ea.
Daca esti convins si pe cale logica ajungi la concluzia ca membrii nu vor papusi care sa faca ce li se cere (ca si in viata de altfel) intelegi ca cele ce fac show in free nu fac bani. Filesharingurile sunt pline de material moca, si totusi se dau $/min poate pe 0show. Se ajunge si la show, si asta mai mult nevoii de dominare, dar unele stiu cand si pentru ce suma si stiu sa-l ofere ca pe un premiu si sub titlu de unicitate.
Mai sus regina specifica "nu neaparat frumoasa", e o vorba ...frumoasa dar proasta... sunt de acord ca mult mai mult o personalitate clar conturata, sprijinita de niste atu-uri are succes mult mai mare.
Problema e ca se vine pe aici cu afirmatii de genul: sitele cutare e mort. Corect ar fi : sitele cutare e mort pt mine. Cei noi ce intra pe forum si nu stiu inca despre ce e vorba chiar o i-au de buna si pleaca din start cu handicapuri.
Mie de ex nu-mi place lj, dar trebuie pastrata obiectivitatea si recunoscut ca e cel mai tare site al momentului. Un site pe care sunt sute de performeri dintre care sunt destui ce fac peste 10.000$/luna trebuie tratat cu respect si cu atitudinea ce o merita. Valabil si pentru imlive unde sunt la fel modele ce castiga peste 10.000.
Suportii retarzi...nu stiu nu am vb vreodata cu unul, modele in show pe free...am vazut multe...si ce? Atat timp cat e trafic si stiu ca e un top in care sunt modele ce castiga cat altii nu viseaza fac tot posibilul sa fiu acolo. Poate nu ajung...dar cu siguranta cresc. Dar cum altii pot eu de ce sa nu pot? Daca ma plang de cele ce fac fingareala in free cu siguranta nu sunt pe drumul bun. Trebuie sa zic "saracele" si sa ma uit in sus...Suportul...ce nevoie sa ai de suport pe lj cand totul e asa de clar...

Apropo de "show me" in viata reala...
S-a intamplat sa vedeti sau chiar sa fiti din protagonisti, cand intr-un grup de baieti sa fluieri dupa fete pe stada. Dar curios nu dupa toate...dar unele chiar injurate, altele atinse, dupa altele doar susoteli dupa trecerea lor. De ce reactii diverse? Acelasi principiu...fiecare inducea o traire si de aici si manifestarea. Nu ca ar fi normal...dar se intampla...si asta cand e gasca formata, mai rar barbat singur sa fluiere de nebun.
Asa si pe chat, cand pe chatul modelului e serparie, guesti cualizati fac caterinca de tot ce e acolo, daca intra cineva care chiar a vazut ceva ce l-a atras si vede chatul plin de tampenii pleaca sau se alatura gastii. E un fapt ca oamenii adera la gasti. De asta blocati orice tentativa de hora, impuneti propiile reguli ca acolo esti stapan.

Astea sunt povesti...imlive, livejasmin, ifriends, exista siteurile noi cu 2-3 hosti online, ca sa avem posturi de genul: sitele x mi-a dat tzeapa...cum recuperez cascavalul. Acolo nu e concurenta frate, mai platesc si pe ora mai dau si bonusuri prin gura fierbinti...
Dar daca nu sunt astea noi....e xcams....care merge de rupe...pana vine si se plange de x de pe forum ca nu mai raspunde la telefon.

Ifriends silent
Imlive dead
Livejasmin sucks
xcams rulz

PS: Daca probleme persista infiintam o asociatie!
These users thanked the author WinXPfather for the post:
Mery24 (26 Apr 2018, 23:00)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Sad, ce mi-ai facut cu butonul Edit? :) Cum imi mai corectez greselile de care ma rusinez? Ar trebui sa-ti dau tema pentru acasa sa mi le corectezi. :))


Sanatosi sa fim...sa nu dam banu din vch prin spitale!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
dondoggy46
Mesaje: 44
Membru din: 18 Ian 2008, 17:31
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Faceti o confuzie. Nu era vorba despre fetele care isi vad de treaba si stiu care e pvt-ul si care e free-ul. Stiu ca sunt fete care din principiu nu ar face nimik in free si le respect pt asta.

Dar kiar nu le-a adus nimeni in discutie ! Pur si simplu era vorba de membri care sunt invatati sa ceara moca! Atat si nimik mai mult.

Si sunt invatati de aceste "capre" :P nu foarte destepte!
Avatar utilizator
Nephthys
User Activ
User Activ
Mesaje: 370
Membru din: 25 Mar 2008, 20:34
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Aberezi cu gratie pisi :) Nu facem nicio confuzie. Daca nu ai reusit sa desprinzi ideile principale, incearca sa citesti printre randuri, epifania vine cand te astepti mai putin. Sau cauta o Muza.
Dar sa incercam matematic, fiindca spui ca pur si simplu era vorba de membri, milogii aia zgarciti si peste poate de nesimtiti. Incepem cu membrii, desi nu e corect.
Membri invatati sa ceara moca => Fete care ofera moca=>
Antoine scrie:Daca modelul nu are un dildo cat termosul si nu si-l baga in toate orificiile naturale pe tot , nu le convine . Ma uitam la una pe jasmin intr-o zi avea in fata un castron de plastic plin cu vro 10-15 dildo-uri de toate marimile , si langa castron statea cuminte regele dildo-urilor , o chestie mare cat un pechinez .M-am si speriat , unde draq si-l baga ma pe asta ? Am aflat ulterior ca se poate , se juca intr-o zi cu el pe free. Uro si scato sunt la ordinea zilei , daca nu faci nu vor sa intre in pv . Ce draq sa fac , sa instalez wc-uri in camera ?
De aici ce rezulta? ca fetele din studioul respectiv nu stiu sa lucreze. Le lipseste ceva esential, in caz contrar stimabilul domn Antoine nu si-ar pune intrebarea "Ce draq sa fac?"
In plus, chiar crezi ca e de-ajuns sa stii care e pvt-ul si care e free-ul? Ce spui tu, straine... :)
Bottom line, te-ai gandit ca atat atitudinea modelelor care arata tot in free cat si aceea a membrilor care cer moca pot fi explotatate in vederea maximizarii profitului? Think :wink: .
O singura idee in legatura cu model conduct-ul... sau un tip. Un model in mintea caruia membrii sunt o hoarda de labagii notorii, nicidecum niste oameni ca si el/ea nu va putea niciodata sa-i respecte. Si respectul asta se simte in plan virtual mai ceva decat in real life. Va asteptati ca un astfel de model sa fie tratat cu respect de catre membri? There's no way in hell. Chiar daca e vorba de o activitate de tip adult, factorul social primeaza, acei labagii sunt manati de nevoia de socializare in primul rand, nu de nevoia unei labe pe care o pot face gratis la orice ora, internetul fiind suprasaturat de free porn. Singura problema e ca nevoia pur fizica este constientizata inaintea nevoii "spirituale" daca vrei, de socializare, daca modelul dispune de 2 neuroni activi care se freaca intr-o sinapsa, poate reuseste sa le schimbe ordinea celor doua nevoi, si asa rezulta privatul ala de 2-3 ore in care ea nu da jos nimic, iar el pleaca de 10 ori mai satisfacut decat daca ar fi facut 10 labe.
Deci in loc sa bantuiti free chatrooms si sa va plangeti de nesimtirea membrilor, incercati sa invetiti timpul pierdut aiurea in ceva mai constructiv, si anume educarea modelelor.
Tortura! Intotdeauna o solutie pentru oamenii civilizati.
Avatar utilizator
joesancez
Elite User
Elite User
Mesaje: 1102
Membru din: 16 Ian 2008, 17:15
Localitate: Fetesti/Bahamas
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

WinXP scrie:Revenind la "show me" ... detalii din promovarea modelului cred ca determina acesta reactie. Cu siguranta tuturor li s-a intamplat asta...dar mai departe a contat modul de abordare
tuturor ni sa intamplat asta,dar acum stau si ma intreb, cum ai reactionat Tu cand ai auzit prima data :shock: "show me" :shock:
Ce ai zis in sinea ta?: "hmmm Oare sa intalnit Hotu cu Prostu??? Nu ii arat nimik NU SUNT CA CEILALTI" :lol: :lol:
Sau: "Daca ii arat sigur se Sperie/pleaca/ma musca..etc..etc"

Cer scuze pt acest mesaj offtopic, si vreau sa mentionez ca e indicat a se citit in totalitate portul de unde am extras eu aceste 2-3 cuvinte,
A fost scris cu o vadita intentie de a Ajuta, Lamuri, si de data Asta in mod Direct Felicitari !!!
WinXP scrie:Sad, ce mi-ai facut cu butonul Edit? Cum imi mai corectez greselile
Da si eu am vrut sa corectez cateve greseli/prostti spuse in acest post dar din pacate am cautat botonul Edit si nu mai exista ...
he he ...la scos Sad Datorita Abuz-ului
Imagine
Antoine
Mesaje: 34
Membru din: 24 Noi 2007, 09:06
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Interesant cat de repede judeca lumea si cat de repede sa grabesc sa dea sfaturi : x nu este un studio "profesionist" , modelele nu stiu sa atraga membrii , modelele sunt fade , in sfarsit tot felul de pareri mai mult sau mai putin negative . Post-ul nu s-a vrut a fi o lamentare .
Cum draq sa nu studiezi alte modele ? Chestia cu capra vecinului e general valabila , orice firma studiaza concurenta . In fond nici nu conteaza pe cine studiezi , daca luam fetele de pe jasm care fac show in free pot fi un bun exemplu "nu faceti ca ea" . Sa nu spuna nimeni ca nu a studiat modelele din top , "ia sa vad mah ce draq face asta de e in top , dc are asa multi clienti " . Termenul tehnic se numeste "reverse engineering" , studiul unui produs de succes al concurentei si gasirea unei metode de adaptare in contextul afacerii tale .
E normal sa incerci sa-ti imbunatatesti "produsele" , vorbind aici de modele , training , conditii de lucru , cursuri de limbi straine , discovery channel , euronews , wikipedia , 10 metode de a servi ceaiul in stil londonez etc. , doar nu vrei sa fie o copie fidela a altora , trebuie sa fie diferite , "exotice" , mai bune s.am.d.
Credeti ca McDonald's-ul nu a studiat niciodata fast-food-ul de vis-a-vis ? Erau cazuri cand in Mac batea vantul si dincolo era ditamai coada . Ce zice managerul : "Nu dom'le noi facem training si perfectionam produsele , nu ne intereseaza ce face concurenta . Foarte multe mac-uri de prin tara au produse si servicii specifice locatiei .
Al exemplu : Coca-Cola . Bautura asta carbogazoasa are un gust diferit in fiecare tzara . Astia parca n-or fi facut studii de piata , n-or fi cautat sa vada ce merge si ce nu merge pe papilele consumatorului local.
Mi se pare ipocrizie sa spui ca nu te-ai uitat niciodata la alte modele . Macar asa cand n-aveai ce face , cand n-aveai chef de nimik , tot dadeai un click aiurea pe un model .
Modelele determina comportamentul membrilor , iar daca foarte multe modele incep sa aiba un comportament anume , cu siguranta si o parte din membri isi vor schimba comportamnetul . Actiune si reactiune .

Hai ca am palavragit prea mult. O rugaminte am totusi , raspundeti-mi va rog la problema tehnica pe care am postat-o in legatura cu streamray . Se pare ca toata lumea a comentat paragraful cu membrii , poate se gaseste cineva sa ma ajute cu cealalta problema. Am deschis un post separat pentru asta .
Avatar utilizator
Maddy
User Activ
User Activ
Mesaje: 238
Membru din: 28 Sep 2005, 13:51
Localitate: Romania
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Si pana la urma nimeni nu a vrut sa recunoasca ca lucrurile sunt intr-un anumit regres , cam tot globu e in regres , probabil de la costul petrolului , asa ca eu votez cu Antoine si recunosc ca lucrurile nu mai sunt super roz .
dondoggy46
Mesaje: 44
Membru din: 18 Ian 2008, 17:31
Has thanked: 0
Been thanked: 0

In primul rand sunt baiat ! Deci daca imi zici pisi exista sansa sa fii gay. In al doilea rand postul tau m-a plictisit ingrozitor si pur si simplu nu am putut sa il citesc pe tot. Aberezi prea mult si iei totul prea personal.

Ideea este simpla. Cand o fata sau un baiat se labaresc in free unii membri ...nu toti iti spun...si mi s-a intamplat personal ...hmm tu de ce nu arati una sau alta.. ca ala arata...nu esti funny.

Simplu. Si atat nimik mai mult. Acum trage tu concluzia daca kestia ajuta sau nu!

In legatura cu Streamray nu lucrez cu ei. Nu cunosc detalii.


:)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Sper ca nu te referi la mine cu judecata Antoine, eu nu am facut asta, eu doar am vorbit la modul general, chestii pe care le cred general valabile. Nu puteam face greseala sa judec, neavand absolut nici o data, necunoscandu-te. Mai mult, cred ca s-a nimerit de am postat pe topicul asta raspunzand de fapt la altele, o si spun undeva pe acolo.
Nici eu nu am contestat faptul ca modelele influenteaza membrii, ba chiar am afirmat-o, cum si reciproca e valabila si de asemenea afirmata. De asta si zic uneori ca membrii de pe if, aia ce mai sunt, nu se compara cu nici unii altii....
Nu are rost sa ma repet si sa repet ce zic antipostatori...ca membrii nu cauta show...unii din ei inca nici nu au clar in minte ce cauta...afla tot cautand si testand si din experienta nefericita in experienta nefericita afla ca vor aprecierea, recunosterea unei femei care ii face sa se simpta importanti care ii face sa uite de taxe, asupra careia sa-si reverse atentia. De fapt ei isi proiecteaza femeia ideala pt ei asupra unui chathost care ii pare a fi aceea femeie. Trairile pe care ti le dau vibratiile inimii nu se compara ca intensitate cu cele ale penisului. Tinerea de mana de la 15 ani va insemna mai mult decat penetrarea de la 30. Pe chat relatia e una platonica, unii membri stiu de cand intra ca sunt in imposibilitatea unui contact fizic. Cei mai multi prefera sa se amageasca ca cineva, undeva departe ii iubeste, ii accepta asa cum sunt, ii intelege. Sunt cazuri in care s-a vorbit pe chat luni si in momentul intalnirii s-a naruit tot...realitatea nu era nici pe departe cu modelul creat si imaginat in minte. Altfel cum ar putea fi jucati de mii de para pe WU? Daca ar dori doar sa se masturbeze ar exista doar xcams fiind cred cel mai ieftin site. Sigur ca majoritatea o fac, dar interesant! acelasi membru vorbeste seara de seara cu un model vrute si nevrute si pleaca in alt room la alt model si in 10 minute se masturbeaza. Interesant nu?
Trebuie vazuta esenta, inante de a fi membri, membrii sunt barbati. Daca ii tratezi doar ca membri vei avea doar ce vrea un membru, daca ii vezi ca pe barbati si stii ce vor barbatii vei avea un iubit virtual. Si un barbat pana a patrunde e un sclav. V-as recomanda filmul The Other Boleyn Girl, e de meditat :). Daca se vad lucrurile astfel intelegi ca un sac de vibratoare nu fac cat un zambet sincer. Stiu ca unele vor zice ca aberez sau ca idealizez nostalgic, dar multe vor intelege exact ce vreau sa zic.
Pare foarte rau ca niciodata nu reusesc sa exprim exact ce gandesc, nu am pic de talent la explicat, sunt zero pedagog. Cum am ajuns sa vad lucrurile asa? Punanadu-mi intrebari studiind fetele cu care am avut contact doar nu m-am nascut invatat. Ma intrebam: de ce x face bani de rupe si y care e super inteligenta nu si z care e o papusa nu face mai mult. Nu e tot una daca urmaresti fetele din top...ca nu ai toate datele, nu stii ce e in spate. In cazul in care modele ti-au fost si iubite cunoscandu-le si in viata reala, stand impreauna zi de zi, poti trage concluzii. De la ele am invatat, nu invers:) de asta am si incetat activitatea.

Eu sunt Antoine, unul din cei care niciodata nu s-a uitat pe siteuri dupa alte modele. Fetele da o faceau. Imi dadeau linkuri, faceau comentarii. Nu deschideam linkurile nu citeam comentariile, incepuse sa ma irite chestiile astea, le spuneam sa-si vada de treaba. Si acum mi se mai intampla de imi mai dau amici, la unii din respect pentru persoana o fac arunc o privire inchid si arunc un zambet. Mai vad prin toolurile de pe siteuri fete in free goale si niciodata nu dau click sa intru. Nu cred sa fie ceva mai plictisitor decat asta. Nu exista plictis mai mare ca asta....mai ales ca nu poti trage absolut nici o concluzie, din contra tragi concluzii gresite. Prefer sa fac orice altceva, si vai vai cate sunt de facut... Nu stiu screenname-uri nu stiu topuri, niciodata nu am stiut. Ma intreba lumea ce parere am de cutare...cum dracu e in top...habar nu aveam cine e respectiva si nici curios sa aflu.

Am vazut lucrurile mult mai pragmatic...stiam ca pe net e porcoiul de bani si mi-am propus sa bag mana cat mai adanc. Am vazut 2 posibilitati...ori prin volum, ori prin studiu. Volum ...fete multe si implicare mai mult administrativa...in rest fiecare cum se descurca, ori fete putine si pe cat mai multe sesiuni. Desigur am incercat calea ce parea mai usoara...fete multe...pt mine nu prea s-a potrivit, pe vremea aia eram ff implicat si ma durea inima ca nu ma pot implica pe cat trebuie. Asa ca m-am apucat de treaba cu cateva fete pe cate 30 sesiuni cand multi daca abia reuseau sa stea pe 2. Acum am cedat si variantei astea...de 2 ani nu m-am mai putut implica...oboseala...
Dar gandeam asa...platforma e aceeasi regulile aceleasi, membrii aceeasi, de ce sa ma uit eu ce fac altii sa astept ca altii sa vina cu ceva nou si eu sa fur cand pot face eu ceva ... Intotdeauna am studiat regulamentele siteurilor si am mers pana la limita permisa scrisa sau nescrisa daca ma ajuta pt un castig mai mare cu tot ce a insemnat reguli. Am incercat sa cunosc sitele cat mai bine, nu hostii...si altfel se facu ca erau momente cand si 20% din sesiunile de pe if erau ale mele...era greu sa dai pe langa ele ca membru.
Ca fff bun fost jucator de sah, am corelat repede tabla cu platforma si adversarul cu membrul si nu cu ceilalti hosti. Asta e greseala ce o fac majoritatea...cred ca adversarul e hostul de langa...gresit! Tu membru trebuie sa aduci in room asta e obiectivul si sa mai si stea , nu sa-i dai in cap hostului de langa tine sa-i furi descriere poze etc...asta e adevartul fake. (Sa nu mai facem confuzii..."tu" se refera la tu cititor eventual host sau owner ce ai adversar gresit din punctul meu de vedere, nu la Antoine)
Pentru a castiga o partida de sah in primul rand trebuie sa-i stii ff bine regulile, sa cunosti si stilul adversarului...si daca acela e membrul sa stii ce vrea si ce cauta pe acolo de asta facui pledoria de mai sus...ca daca era hostul gol in free era simplu...ala e meci castigat din default.
Cand eram mic si naiv credeam ca in matematica se gasesc toate raspunsurile vietii, dar am descoperit ca daca distanta cea mai scurta intre 2 puncte ramane tot dreapta poate sa nu fie si drumul cel mai bun. Tot sahul prin sacrificiu m-a facut sa inteleg compromisul. Obiectivul e matul, nu conteaza piesele ce raman pe tabla, poti ceda piese importante momeala creindu-ti drumul spre mat. E tehnica perversa dar culmea nu incalca regulile stricte ale jocului. Si uite asa inveti sa trisezi, sa faci compromisuri sa ai in minte si drumul drept sa stii ce e bine ce e rau si sa stii pana unde sa mergi cu compromisul astfel incat sa nu pierzi mai mult decat ai putea castiga urmand drumul batatorit.
Ce vreau sa zic e ca cel mai mult conteaza experienta de viata. Cunoscand cat mai mult poti avea succes in orice domeniu. Concluzia mea e ca fetele care cunosc, simt viata, au succes mai mare in domeniu asta si nu neaparat cele fff frumoase si cele doar inteligente. Eu un singur merit am avut cu fetele ce au fost pe la mine in perioada cand mai eram inca entuziat...le-am aratat ca se poate...ca nu exista limite, ca totul e posibil. Cred ca inainte de toate trebuie ca modelul sa vrea, apoi sa creada si abia apoi restul... Cand modelul vrea si crede nu mai are nevoie de nimeni sa o puna sa studieze sitele, sa faca poze, sa updateze profil etc. Va sti cum sa se vanda ...pana unde sa mearga cu vrajeala...
De asta am si fost adeptul postarii de paymenturi, nu lauda... cred ca e ceva constructiv...nu se mai poate afirma ca sitele x e mort. Moarte sunt cele fara modele. E o legatura directa intre numarul de modele on si numarul de membri. Unde sunt modele multe sunt si membri multi si invers. Nu exista siteuri secrete....sa va amagiti ca pe sitele x sunt 5 modele si mii de membri si ca doar tu ai auzit de el si restul de modele mii stau pe imlive degeaba nu au nici o conexiune si nu aud de sitele minune. Si unui site ii trebuie cel putin un an sa creasca daca e sa creasca...deci nu pierdeti nimic daca va uitati peste sitele minune peste 6 luni...daca o mai exista. Posibil sa pierdeti mai mult tot incercandu-le si plangandu-va de tzepe pe forum. Consumi energie incercand si testand siteuri iluzorii in loc sa te focusezi pe ceva consacrat si care sigur iti poate aduce satisfactii.

O lege spune ca nimic nu se pierde totul se transforma :). Castiguri mai mici la unii pot insemna castiguri mai mari la altii... Da e adevarat ca nu mai merge ca inante...dar nu in sensul exprimat mai sus...nu mai merge asa de usor ca inante...adica ai un pc oarecare, pui o cam, un sfarc ,astepti putin, bum un membru si...gata gologanii... da...nu mai e ca inainte... Acum 3 4 ani auzeam la fel...peste 2 3 probabil voi auzi la fel...dar tot vor fi altii care vor zice ca merge. E normal sa fim diferiti, altfel ce plictis ar fi in lume....ce ar fi sa regulezi mii de femei la fel....ar fi ca si cum ai fi insurat.

Se spune ca de la mana pana la gura e o diatanta asa mica...pana intr-un metru si daca se intampina opozitie prefacuta recomandarea e sa nu-i recomanzi sa-si imagineze ca penisul sunt buzele sotului ca de alea cu siguranta e satula si dai naspa :)

Despre problema care o intampini Antoine nu te pot ajuta, nu stiu care e problema, e locala oricum...adica nu e de la site...de obicei problemele care apar sunt locale...sunt useri care nu au avut niciodata nici un fel de problema tehnica.
These users thanked the author WinXPfather for the post:
Mery24 (26 Apr 2018, 23:01)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
donni2006
User Junior
User Junior
Mesaje: 92
Membru din: 30 Ian 2007, 09:44
Has thanked: 0
Been thanked: 0

WinXPfather scrie:Despre problema care o intampini Antoine nu te pot ajuta, nu stiu care e problema, e locala oricum...adica nu e de la site...de obicei problemele care apar sunt locale...sunt useri care nu au avut niciodata nici un fel de problema tehnica.

un pic as vrea sa te contrazic,xlove chiar are probleme tehnice si sunt chiar grave unele..
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Da confirm ca e problema lor si ca e chestie de necompatibilitate, dar tot problema lor ramane ca un soft trebuie sa ruleze perfect pe toate configuratiile. Zic necompatibilitate ca pe un laptop ruleaza perfect...pe altul din timp in timp ori se inchide sesiunea din senin ori se deconcteaza, pe ambele laptopuri fiind instalata aceeasi imagine.

Asta e problema siteurilor noi...le trebuie timp pana rezolva bug-uri..de asta tot pledez pt siteuri consacrate, dar pana si la astea apar probleme la schimbari majore...vezi betapro a lj etc. Dar pt orice exista solutii...de asta nici nu am stat doar pe un site...doar nu o sa mor odata cu el...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
ContSters2
Veteran
Veteran
Mesaje: 556
Membru din: 03 Dec 2005, 05:40
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nephthys scrie:Aberezi cu gratie pisi :) Nu facem nicio confuzie. Daca nu ai reusit sa desprinzi ideile principale, incearca sa citesti printre randuri, epifania vine cand te astepti mai putin. Sau cauta o Muza.
Dar sa incercam matematic, fiindca spui ca pur si simplu era vorba de membri, milogii aia zgarciti si peste poate de nesimtiti. Incepem cu membrii, desi nu e corect.
Membri invatati sa ceara moca => Fete care ofera moca=>
Antoine scrie:Daca modelul nu are un dildo cat termosul si nu si-l baga in toate orificiile naturale pe tot , nu le convine . Ma uitam la una pe jasmin intr-o zi avea in fata un castron de plastic plin cu vro 10-15 dildo-uri de toate marimile , si langa castron statea cuminte regele dildo-urilor , o chestie mare cat un pechinez .M-am si speriat , unde draq si-l baga ma pe asta ? Am aflat ulterior ca se poate , se juca intr-o zi cu el pe free. Uro si scato sunt la ordinea zilei , daca nu faci nu vor sa intre in pv . Ce draq sa fac , sa instalez wc-uri in camera ?
De aici ce rezulta? ca fetele din studioul respectiv nu stiu sa lucreze. Le lipseste ceva esential, in caz contrar stimabilul domn Antoine nu si-ar pune intrebarea "Ce draq sa fac?"
In plus, chiar crezi ca e de-ajuns sa stii care e pvt-ul si care e free-ul? Ce spui tu, straine... :)
Bottom line, te-ai gandit ca atat atitudinea modelelor care arata tot in free cat si aceea a membrilor care cer moca pot fi explotatate in vederea maximizarii profitului? Think :wink: .
O singura idee in legatura cu model conduct-ul... sau un tip. Un model in mintea caruia membrii sunt o hoarda de labagii notorii, nicidecum niste oameni ca si el/ea nu va putea niciodata sa-i respecte. Si respectul asta se simte in plan virtual mai ceva decat in real life. Va asteptati ca un astfel de model sa fie tratat cu respect de catre membri? There's no way in hell. Chiar daca e vorba de o activitate de tip adult, factorul social primeaza, acei labagii sunt manati de nevoia de socializare in primul rand, nu de nevoia unei labe pe care o pot face gratis la orice ora, internetul fiind suprasaturat de free porn. Singura problema e ca nevoia pur fizica este constientizata inaintea nevoii "spirituale" daca vrei, de socializare, daca modelul dispune de 2 neuroni activi care se freaca intr-o sinapsa, poate reuseste sa le schimbe ordinea celor doua nevoi, si asa rezulta privatul ala de 2-3 ore in care ea nu da jos nimic, iar el pleaca de 10 ori mai satisfacut decat daca ar fi facut 10 labe.
Deci in loc sa bantuiti free chatrooms si sa va plangeti de nesimtirea membrilor, incercati sa invetiti timpul pierdut aiurea in ceva mai constructiv, si anume educarea modelelor.
Ce spui tu nu este o regula general valabila pentru toata lumea in legatura cu acest paragraf te pot contrazice cu probe ''Un model in mintea caruia membrii sunt o hoarda de labagii notorii, nicidecum niste oameni ca si el/ea nu va putea niciodata sa-i respecte. Si respectul asta se simte in plan virtual mai ceva decat in real life. Va asteptati ca un astfel de model sa fie tratat cu respect de catre membri? There's no way in hell. '' Yes way by the way eu am fost un astfel de model care i considera si inca i mai consider pe membrii niste cretini frustrati dar asta nu inseamna ca nu am putut socializa cu ei 7 ani pana le am rupt cartile de credit.Puteam sa socializez si cu Hitler atata timp cat cecul iesea mai mare de 5mii si crede ma pe cuvant ca am fost super iubita de membrii m am lasat de cateva luni si primesc zeci de emailuri cu ''pls come back online ''Depinde la ce categorie de membrii aderi si cum te impui pe orice site si bineinteles cat de bine stii sa ti ascunzi trairile interioare .Daca lasi sa se vada cel mai mic sentiment sincer esti mancat.Eu aveam o scarba infinita fata de acesti membrii si inca am de aceea m am si lasat dar din pacate nici acum nu am scapat de ei pentru ca trebuie sa mai scriu din and in cand pentru modelele mele si e naspa dar macar pot sa i injur la greu si cu voce tare si sa ma stramb cat vreau :lol: Inca ceva privind pe siteuri cate modele au curaj sa si scrie la descriere de ex " nu fac show pentru labarii cretini care mi cer sa ma dezbrac in 2 secunde"? Foarte putine si asta de teama de a nu pierde traficul.Ele gandesc ceva d genul '' vai daca mi scriu asta la profil nu mai intra nici dracu la mine'' .Eu mai mult de 5 ani am avut pe 2 siteuri f mari asha ceva scris cu caps la profil .

Mai degraba sunt de acord cu ce a spus Winx de fapt sunt de acord in totalitate .
STARSTUDIO
User Junior
User Junior
Mesaje: 54
Membru din: 16 Feb 2008, 15:08
Localitate: oradea
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

dondoggy46 scrie:Cum dreq sa nu iti pese de capra vecinului cand capra vecinului e proasta gramada...Antoaine are dreptate. Din pacate... normal ca te enervezi cand vezi femeile care se masturbeaza in free si scot tzatze si buci la interval si asa mai departe ...cand iti intra membru si zice ...la ce dreq sa iti intru in pvt ??? Ca dincolo o facea pe gratis... mai ales la baieti care daca ar avea un negru langa ei ....l-ar introduce inauntrul ...in freeeeee....

Eu unu nu am nici o problema cu concurenta dar asta nu e concurenta...asta e bataie de joc din partea performerilor care se vand pe 2 mici si o bere cat si din partea ownerilor care promoveaza aceasta tactica.
Gresit!
Honey, pt baietii mei concurenta proasta este benefica.
Si stii de ce?
Pt ca noi nu suntem ieftini , noi suntem buni.
Daca ti ai educa si tu modelele in spiritul asta , sigur nu ai mai avea timp sa stai sa te lamentezi de "marfa proasta expusa la vitrina" , si nu ti ar mai ajunge timpul sa le promovezi
Win , respectele mele :D
Noi nu suntem ieftini, noi suntem buni
dondoggy46
Mesaje: 44
Membru din: 18 Ian 2008, 17:31
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ce e moca...numai conteaza ca are burta sau nu are lumina in camera ori ca nu stie nici romana dar engleza... sunt membri care se respecta si nu tanjesc la aceste milogeli dar sunt si cei care daca i-au vazut capu :)) innebunesc ;) si pe urma isi incearca norocul si in alte room-uri care se respecta !
Scrie răspuns

Înapoi la “Administratori de Studio Video Chat”