Cosmo transfer

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Harley
Mesaje: 3
Membru din: 06 Oct 2016, 06:42
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hello! Din cauza problemelor pe care le am cu EpayService, nu pot folosi cardul lor, pentru ca dupa cum stiti l-au scos de pe piata. Intre timp mi-am facut cont pe Cosmo, mi-au aprobat contul, insa imi lipseste cardul. Card pe care nu il pot obtine, daca nu il comand, iar pentru a-l comanda am nevoie de un utilizator Cosmo, care colaboreaza deja cu ei. Intrebarea mea este: Exista cineva cumsecade care ma poate ajuta sa obtin acest card? Vom stabili detallile de plata in privat. Multumesc, zi frumoasa.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Salut!

Pentru a comanda cardul CosmoPayment NU ai nevoie de un utilizator CosmoPayment. Trebuie doar să ai în contul tău CosmoPayment suma de 12.95 USD, care reprezintă costul cardului, ceea ce este foarte simplu de obținut. Adaugi CosmoPayment ca metodă de plată la un site cu care colaborezi, iar din primii bani livrați în CosmoPayment îți comanzi și plătești cardul. Dacă în urma acestei operațiuni mai îți rămân bani în contul CosmoPayment, până îți ajunge cardul fizic (maxim două săptămâni), poți să îi cheltui prin intermediul cardului virtual pus la dispoziție de către site, SAU poți să îi transferi într-un cont bancar din RO.

Mult succes!
Salutând nemurirea printre muritori...
Harley
Mesaje: 3
Membru din: 06 Oct 2016, 06:42
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Mulțumesc de răspuns, însa NU se poate cum îmi sugerezi tu. M-am gândit și eu la asta, ce să vezi … Eu colaborez doar cu un singur site, iar metoda de plata e alta. Revenind la problema și întrebarea mea, dacă exista un utilizator existent CosmoPayment care vrea să mă ajute cu suma X in cont pentru a putea comanda cardul, ar fi minunat! Desigur, voi plăti suma necesară și costurile aferente. Thanks in advance.
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Raspund oarecum off topic - din pacate nu te pot ajuta pentru ca si eu am aceeasi problema cu epay si vreau sa spun ca nu vor oferi noi carduri in curand, probabil chiar sa nu mai ofere deloc.
De unde stiu? Pai azi ma trezesc ca subit vor sa ma verifice random si am pierdut o ora sa fac video de verificare. Bun, apoi am intrebat de card si asta e raspunsul pe care l-am primit:
We are working to launch a new card program as it was announced, however, at present, unfortunately, we cannot inform any dates of the new card program launch. There will be mass-mailing notifications made as far as the new card program is launched. Please accept our sincere apology for the inconvenience caused.

Rudy Shepherd
29.10.2021
13:06
Acum in legatura cu cosmo :: ce tip de carduri ofera? visa sau mastercard? merg la orice atm? mersi
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
Harley scrie: 28 Oct 2021, 23:33 Mulțumesc de răspuns, însa NU se poate cum îmi sugerezi tu. M-am gândit și eu la asta, ce să vezi … Eu colaborez doar cu un singur site, iar metoda de plata e alta. Revenind la problema și întrebarea mea, dacă exista un utilizator existent CosmoPayment care vrea să mă ajute cu suma X in cont pentru a putea comanda cardul, ar fi minunat! Desigur, voi plăti suma necesară și costurile aferente. Thanks in advance.
Dacă nu știam sigur că funcționează cum ți-am spus eu, cu siguranță nu pierdeam timpul degeaba să postez, am lucruri mai importante de făcut, crede-mă! Din ce zici tu în cea de-a doua postare deduc că site-ul cu care colaborezi nu are CosmoPayment ca metodă de plată, cred că asta ai vrut să exprimi prin "metoda de plată e alta". Ce să vezi, la asta nu m-am gândit deoarece nu are logică să vrei să comanzi un card pe care site-ul cu care lucrezi nu îl are ca opțiune pentru plăți, practic acel card nu îți va folosi la nimic. Dar tu știi mai bine, eu doar încercam să te ajut într-un mod mult mai rapid și sigur (cred).

Mult succes în găsirea unui utilizator existent CosmoPayment care vrea să te ajute cu suma X în cont pentru a putea comanda cardul, ar fi minunat!
Salutând nemurirea printre muritori...
Harley
Mesaje: 3
Membru din: 06 Oct 2016, 06:42
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Mery24, îți foarte mulțumesc ca ți-ai pierdut timpul sa îmi răspunzi la postare, însă te asigur ca îmi este complet inutil răspunsul tău. Eu lucrez cu LiveJasmin și atât; colaborez cu EpayService dar fără card, iar un CosmoPayment card mi-ar fi de mare ajutor să pot face transferul între cele două. Îmi cer scuze că am omis să specific toată informația - succes in tot și-n toate.
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Pai merge transfer din cont epay pe card cosmo? Ne-ar fi de folos aceasta informatie celor care suntem in aceeasi situatie cu epay. Multumim anticipat pentru clarificare.

Btw - daca nu gasesti pe nimeni sa ajute cum ai cerut atunci iti poti face cont pe un site care ofera ca si metoda de plata cosmo, faci suma minima de plata care iti va fi trimisa in cont si asa vei putea comanda cardul cosmo. Va dura mai mult dar e mai sigur decat sa apelezi la necunoscuti, zic eu.
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 188
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

EpayService -Revolut. Asa transfer de cand s- au dezactivat cardurile epay
Sper sa va ajute
These users thanked the author mireya_sb for the post:
Harley (05 Noi 2021, 20:12)
Harley
Mesaje: 3
Membru din: 06 Oct 2016, 06:42
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Buna, Memsy. Nu stiu exact daca merge transferul intre cele doua, dar tind sa cred ca ar functiona - e doar o tranzactie de ordin bancar;) Sa ne spuna cei care au cunostiinta despre lucrul acesta. Iar referitor la alte metode de a primi plati CosmoPayment, nu cred ca o sa imi deschid cont pe alt site doar pentru a primi o plata, LJS imi mananca tot timpul si nervii:D Multumesc de sfat. LiveJasmin-ul mai are la metode de plata si WebMoney, Directa24, le foloseste cineva?


Mireya, multumesc. Mi-am facut cont, astept cardul Revolut. De la Cosmo utilizatori, sa obtin un card,mi-am luat gandul.;)
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
Memsy scrie: 29 Oct 2021, 17:12 Acum in legatura cu cosmo :: ce tip de carduri ofera? visa sau mastercard? merg la orice atm? mersi
Cardul meu CosmoPayment este VISA, dar din câte am citit pe alte forumuri, ar avea și MasterCard. Merge cam la orice ATM, dar poate mai sunt și excepții (nu am întâmpinat).

Memsy scrie: 02 Noi 2021, 10:54 e mai sigur decat sa apelezi la necunoscuti, zic eu.
Cam asta încercam și eu să îi explic, să facă cumva să obțină cardul ăla pe cont propriu, nu să apeleze la necunoscuți, că nici nu știi peste cine dai, acestea nu sunt informații de dat la necunoscuți pe internet. Câte cazuri nu au fost că s-au trezit cu conturile golite, nu s-au mai putut loga în cont și tot felul de situații, și după, tot ele vin și se plâng pe forumuri. E bine să fii precaut, nu poți avea încredere așa în oricine, dar no, răspunsul i-a fost inutil.

Harley scrie: 30 Oct 2021, 17:56 te asigur ca îmi este complet inutil răspunsul tău.
Te asigur că nu ai cum să primești răspunsuri utile la postări incomplete, trebuia să știi asta de la început deoarece omul nu are cum să ghicească ce vrei tu să spui dacă tu nu spui :). Și atunci deduce, intuiește, și pierde timpul cu soluții ipotetice care la o abordare corectă ar fi putut fi evitate din start. Dar în urma expunerii întregii situații, există o soluție pe care ți-o pot da, și care ar putea să funcționeze, dar poate în cazul tău va fi complet inutilă, că văd că ești setată pe utilizatori necunoscuți care să te ajute.

Odată ce ai aprobat contul CosmoPayment și e totul în regulă, ei îți generează un card virtual care este identic cu cel fizic, practic poți să vezi nume, codul de 16 cifre, SAN, CVV și data expirării - este același card. Acest card virtual este tot ce ai nevoie ca să îți trimiți bani din ePayService să vezi dacă funcționează și să îți și comanzi cardul CosmoPayment. Cum ai zis și tu, și eu tind să cred că ar funcționa, cel puțin ideea în sine este foarte bună. La ePayService - Transfer to external card bagi datele de la cardul virtual CosmoPayment pe care le găsești în secțiunea My Account. În cazul în care încerci să transferi și nu funcționează, la fel nu va funcționa nici cu cardul fizic, deoarece cum am zis și repet, datele sunt aceleași, deci același card. Dacă operațiunea are succes, ești bravo, și te pui să comanzi card fizic!

mireya_sb scrie: 03 Noi 2021, 00:20EpayService -Revolut. Asa transfer de cand s- au dezactivat cardurile epay
Revolut, Monese și Wise sunt carduri care pot fi adăugate ca external card la ePayService și Paxum. Despre Wise nu știu detalii, dar despre celelalte două, Revolut și Monese, știu că nu acceptă plăți din domeniul adult, specifică în Termeni și condiții. Dacă te prind ce bani virezi în conturile lor sau suspectează ceva și îți cer documente care să dovedească proveniența banilor, îți vor bloca conturile, implicit banii. Tocmai de asta nu recomand aceste carduri, plus că au și limite mici. Acum că mai transferi din când în când sume micuțe, nu vor fi probleme, dar nu constant și sume mari care să bată la ochi și să ridice semne de întrebare ca apoi ei să îți ceară dovezi.
These users thanked the author Mery24 for the post (total 3):
SAD^^EYES (05 Noi 2021, 11:43) • Harley (05 Noi 2021, 13:21) • Shambala (11 Noi 2021, 01:41)
Salutând nemurirea printre muritori...
Harley
Mesaje: 3
Membru din: 06 Oct 2016, 06:42
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Mery24, să transfer in cardul virtual de pe EpayService a fost primul lucru pe care l-am făcut după aprobarea contului Cosmo, dar surpriza: “Hello,

You can increase your available balance if you receive payments from other Cosmo users or companies associated with us.

We have the following shipping options, but in order to request it you need to have the funds available in your account”, de asta eram eu “ setată” pe utilizatori Cosmo să mă ajute 😔.

Probabil ar funcționa transferul între cele două, doar ca îți trimit banii înapoi … dacă nu ești Cosmo User. Mulțumesc din nou, fără ironie, când am citit ideea ta, mi se luminase cerul pentru 60 de secunde apoi mi-am amintit că am încercat-o. 👍🏼
sheep
Mesaje: 15
Membru din: 03 Mar 2012, 23:09
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Cum ati reusit sa transferati prin external card de pe ePayService pe Revolut? Am incercat de cateva ori si nimic...
Harley
Mesaje: 3
Membru din: 06 Oct 2016, 06:42
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Ca să fac un postscriptum update la postarea mea: Am obținut ce mi-am dorit, singură, nu m-a ajutat niciun necunoscut, din păcate sau din nefericire, însă …. cred că a fost in zadar. Epayservice Wallet transfer către CosmoPayment Card - nu (mai) cred că e posibilă, ei acceptând plăți doar de la companiile asociate cu ei iar LJS nu se numără printre ele. 😩


Sheep - pentru a transfera pe cardul tău Revolut e destul de simplu: te loghezi pe contul Epayservice - Secțiunea Withdrawal- Transfer To external card - Introduci datele cardului Revolut cât si numele posesorului - Currency - Amount- Reason si o să funcționeze.
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Harley scrie: 06 Noi 2021, 13:19 Ca să fac un postscriptum update la postarea mea: Am obținut ce mi-am dorit, singură, nu m-a ajutat niciun necunoscut, din păcate sau din nefericire, însă …. cred că a fost in zadar. Epayservice Wallet transfer către CosmoPayment Card - nu (mai) cred că e posibilă, ei acceptând plăți doar de la companiile asociate cu ei iar LJS nu se numără printre ele. 😩
Pai daca ar merge transfer din ePayservice Wallet pe card CosmoPayment in mod logic ar aparea ca si sursa transfer din ePayServices nu direct din site-urile care au trimis banii, in cazul tau din Jasmin dar in fine.. probabil ca tot nu merge - cele doua companii de plati virtuale nefiind asociate intre ele ci de fapt concurente.

Deocamdata, ca si solutie temporara - ai putea schimba metoda de plata pe Paxum si sa iti comanzi card UnionPay care merge la ATM-urile Euronet. Cauta topicele cu detalii despre Paxum si acest card.
Harley scrie: 06 Noi 2021, 13:19 Sheep - pentru a transfera pe cardul tău Revolut e destul de simplu: te loghezi pe contul Epayservice - Secțiunea Withdrawal- Transfer To external card - Introduci datele cardului Revolut cât si numele posesorului - Currency - Amount- Reason si o să funcționeze.

Eu inteleg ca zice ca a incercat si nu merge si intreaba la altii cum de merge.. daca nu ma insel.
sheep
Mesaje: 15
Membru din: 03 Mar 2012, 23:09
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Exact, am incercat cu Transfer to external card, am introdus datele si dupa cateva ore primesc banii inapoi pe epayservice :(
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
sheep scrie: 08 Noi 2021, 15:00 Exact, am incercat cu Transfer to external card, am introdus datele si dupa cateva ore primesc banii inapoi pe epayservice :(
În general funcționează, dar se întâmplă să mai aibă erori din când în când, s-au mai plâns și alții. Încearcă de mai multe ori, până reușești :slightly_smiling_face:.
Salutând nemurirea printre muritori...
sheep
Mesaje: 15
Membru din: 03 Mar 2012, 23:09
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Multumesc, o sa mai incerc
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Buna, tocmai am incercat sa imi schimb metoda de plata de pe streamate din epay in cosmo dar imi cere sa introduc Card id si sunt confuza : care este id-ul cardului din cosmopayment? Card Number sau San number? La ambele imi apare acolada verde semn ca sunt acceptate dar nu stiu pe care dintre ele ar trebui sa le bag. Mersi anticipat.
alexxxandra
Mesaje: 21
Membru din: 28 Ian 2017, 11:40
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0

Buna!
Am verificat la mine, se pare ca la card ID am san number introdus.
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Ok, am introdus SAN number, multumesc.
liquid
Mesaje: 25
Membru din: 31 Ian 2015, 07:39
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna are cineva probleme cu cosmo?nu am cum sa scot banii de la nici un atm,si nici nu ma pot loga in cont ,imi zice ca e incorect username-ul sau parola si sunt mai mult ca sigura ca le scriu corect
a mai patit cineva?
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Eu tocmai m-am logat acum cu email, acces code si apoi codul care se trimite automat pe email si pare ok . Esti sigura ca te loghezi unde si / sau cum trebuie?

Daca da atunci poti da click pe Forgot Acces Code, iti cere sa introduci SAN Number si email, ar trebui sa fie ok.

https://portal.cosmopayment.com/default/cosmopayment
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”