Asigurare medicala de stat

Discuții despre Legalitate în Lumea Adult fie ea de videochat, porno, onlyfans, Creatori de Conținut pentru Adulți și până la webmasteri, Afiliați și așa mai departe. Fiscalizare, optimizare financiară, taxe, soluții legale. Istoria legalității Adult în România. Dezbateri, păreri! SRL, PFA, Drepturi Autor, Schimbarea rezidenți fiscale, Declarația Unică, DAC7 EU ⚖️⚖️⚖️🪢🪢🪢🔗🔗🔗
Scrie răspuns
elizee
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 100
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Salutari!
Daca vrei sa-ti platesti o asigurare medicala de stat si declari ca nu realizezi venituri, te vor controla cei de la Fisc ca sa vada daca intr-adevar nu realizezi venituri asa cum ai declarat?
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Buna Elizee, cel mai probabil nu vor face verificari, dar riscul exista, nu sti niciodata ce se poate intampla pe viitor.... ideal este sa iti declari veniturile si asa scapi de griji... viewtopic.php?f=45&t=17860
These users thanked the author SAD^^EYES for the post:
elizee (02 Iul 2021, 17:32)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Sunt milioane de fosti someri de toate varstele carora somajul le-a expirat, nu au mai avut UNDE se angaja si deci neavand ce taxe sa plateasca dar avand nevoie de medic de familie si-au facut asigurare medicala individuala.
Pe asta a si mizat Statul cand a inventat asa ceva, sa ia niste bani chiar si de la cei care nu au un loc de munca, fiindca de exemplu toata industria orasului a fost pusa pe butuci.

O alta categorie de oameni care platesc asa ceva sunt fostii absolventi de liceu/facultate care nu si-au gasit inca ceva care sa le placa de munca.... (dupa care pleaca afara, pa)

O alta categorie de oameni care platesc asa ceva sunt femeile "casnice" care nu au avut niciodata un loc de munca si foarte probabil din cauza copiilor , sa nici nu apuce vreodata sa se duca la servici.

Nu cred ca prezinta vreun interes pentru Stat sa aloce cohorte de "controlori" (ore/om) pentru obtinerea unor venituri la buget absolut ridicol de derizorii .

Dar, pentru linistea ta spirituala si zambetul larg pe micul ecran, sincer, iti recomand sa iti declari veniturile si sa dormi linistita.
Avocatii, expertii, expertizele, contra-expertizele la expertize, amenzile, penalitatile s-ar putea sa te coste mai mult decat crezi si sa constati Doamne-fereste cum ca mica "evaziune" a fost nerentabila si paguboasa at the end.
These users thanked the author andromaca_mulge_vaca for the post (total 2):
SAD^^EYES (01 Iul 2021, 02:33) • elizee (02 Iul 2021, 17:32)
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
elizee
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 100
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

M-am gandit la intrarea in legalitate desigur doar ca nu am cum sa-mi fac PFA. Am citit ca e nevoie de contract de comodat pt. PFA ori proprietarul meu nu imi poate semna intrucat el lucreaza in strainatate. Apoi taxele sunt foarte mari pt. PFA.Am citit ca unii si-au putut declara veniturile fara PFA folosindu-se doar de acea declaratie unica. Voi stiti cumva daca as putea sa fac asa? Va multumesc mult pentru ajutor.
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Eu zic ca te complici inutil cu asigurarea medicala de stat care nu acopera mai nimic si ce acopera e in cele mai multe cazuri doar partial si prin servicii sub orice critica la care trebuie sa platesti ce nu e acoperit plus spaga la doctori, asistente, etc, plus ca degeaba intri in legalitate daca bancile resping una dupa alta veniturile din videochat chiar si cu forme de legalitate - sunt cazuri chiar aici pe forum.
Am incercat eu sa obtin anumite servicii medicale prin asa zisa asigurare medicala de stat - evident nu am primit nici un raspuns si totul a ramas in aer. Pana la urma am facut ce am avut nevoie la clinici particulare cu plata.
:)
These users thanked the author Memsy for the post:
SAD^^EYES (03 Iul 2021, 16:37)
elizee
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 100
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Memsy sa stii ca am vorbit cu o prietena care are asigurare privata si ea si sotul ei. Si inca din alea serioase pe bani grei. Mi-a spus ca e o bataie de joc si un furt. Daca ai probleme mici si medii e ok(e rapid,sunt draguti cu tine,ai conditii bune) dar daca ai complicatii fie iti iau niste sume astronomice fie te trimit la stat ca nu e rentabil pt. ei. Acum cica de cand li s-au marit salariile medicilor nu se mai da spaga la stat. Nu stiu cat de adevarat e...
La privat daca ai nevoie urgent in weekend sau in afara orelor de program platesti in plus mult.
La stat,da o sa astepti la cozi si nu o sa fie tocmai comfortabil dar daca doamne fereste ai un accident sau complicatii aia de la privat nu se vor complica cu tine sau o sa te coste mii de euro pe langa banii de asigurare.
Asa mi-am facut si eu analize si chestii minore la clinici private pana acum. Nu am probleme de sanatate dar nu se stie niciodata.
Scrie răspuns

Înapoi la “Legalitate în Video Chat și Industria Adult”