NOUTATI STREAMATE

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Avem un newsletter fresh pentru toate Modelele Streamate! Dorim sa va informam ca echipa Streamate munceste neincetat in spatele cortinei sa se asigure ca puteti transmite o calitate foarte buna de streaming, sa va aduca constant optiuni noi si imbunatatiri ale platformei. La fel ca multi dintre voi, si noi lucram acum de acasa si a trebuit sa facem multe ajustari, dar suntem extrem de incantati de ceea ce urmeaza sa se intample! Stati cu ochii pe noutati!

Noutati Uriase in legatura cu Jucariile Interactive!

Optiunea noastra de jucarii interactive te lasa sa conectezi jucariile care sunt compatibile, prin SMConnect. Acest lucru instiinteaza vizitatorii cand jucaria este conectata si le da control direct cand acestia dau GOLD. Avem cateva noutati despre aceasta optiune:
• Implementarea jucariilor Lovense – pe langa Kiiroo si WeVibe, SMConnect este acum compatibil si cu jucariile Lovense!
• Optiuni noi avansate: Poti sa personalizezi felul in care jucaria reactioneaza atunci cand primesti GOLD. Comenzile depind de marca jucariei, dar TOATE jucariile compatibile au optiuni avansate disponibile.
• Conecteaza Jucarii Multiple - Acum poti conecta mai multe jucarii in acelasi timp la SMConnect. Schimba-le intre showuri, sau porneste-le pe toate in acelasi timp!

Verifica noua pagina de ajutor pentru Jucarii Interactive unde vei gasi instructiuni despre cum sa conectezi jucariile si detalii despre optiunile avansate. Ai o problema de conectare? Verifica in partea de jos a paginii FAQ, ce va continua sa se dezvolte cat va fi nevoie.

Vizualizare Chat Impartit in SMConnect ( Split Chat View )
Tipul de chat ‘toate intr-unul’ din SMConnect functioneaza foarte bine pentru multe dintre modelele noastre, insa am primit de asemenea multe cereri sa aducem inapoi experienta de chat de pe pagina clasica de streaming . Ei bine, v-am ascultat! Inainte ca pagina clasica de streaming sa fie scoasa de pe site pe 30 Iunie, am actualizat SMConnect si am adaugat o optiune similara de a imparti chatul. Pentru a o incerca, deschide Setarile SMConnect, da click pe Preferinte si alege aspectul de ''Split Chat''.
Atunci cand optiunea de ‘split chat’ este activata, chatul, va fi impartit in doua: chatul platit va aparea sus, iar chatul de vizitatori va fi jos. Scrie in josul oricarui chat si vei trimite mesajul catre acel grup. Cand un chat platit incepe sau se termina, chenarele se vor ajusta automat pentru a te ajuta sa-ti focusezi atentia in directia corecta. Poti, de asemenea, sa deschizi sau sa inchizi manual chenarul de chat folosind pictogramele din partea dreapta.
Apasa pe numele unui membru sa vezi mesajele lui si scrie un mesaj privat doar pentru el. Apasa pe antetele ''platit'' sau ''vizitator'' sa te intorci la chatul cu intregul grup. Poti verifica catre cine se trimit mesajele tale verificand ''catre'' care apare pe campul unde scrii mesajul.
Poti sa adaugi si sa folosesti toate raspunsurile predefinite apasand pe pictograma "+" din josul fiecarui chenar de chat. Foloseste culorile si pictogramele disponibile sa-ti reamintesti rapid ce raspunsuri predefinite ar trebui folosite in fiecare chenar de chat.
Te incurajam sa folosesti orice tip de chat consideri ca te avantajeaza sa comunici mai bine cu membrii. Daca erai in asteptarea acestei noi optiuni, incearc-o si spune-ne ce parere ai!

Mai multe Imbunatatiri ale chat-ului in SMConnect:
Incet-incet, am facut o multime de alte schimbari ale chat-ului din SMConnect.
• Unele profiluri ale membrilor, listeaza acum limba lor preferata. Mergi cu cursorul de la mouse peste pictograma fisier de langa numele unui membru unde probabil iti va aparea listata o limba non-Engleza. Retine aceasta informatie si daca vorbesti limba listata de catre membru, surprinde-l cu un chat rapid!
• Nivelul cheltuielilor unui membru este acum afisat langa toate mesajele lor.
• Pictogramele cu rapsunsuri rapide sunt acum ascunse pana apesi butonul "+" din josul paginii si le tragi in sus.
• Am optimizat felul in care sunt afisate mesajele in chat pentru a putea fi citite mai usor.
Avem mai multe imbunatatiri care sunt in progres. Ai o idee ce va face SMConnect mai usor de folosit? Spune-ne, trimitandu-ne feedback.

Noi Limite in Eliminarile Voturilor
Deseori, primim cereri din partea modelelor de a elimina voturi mici oferite de catre clientii care nu s-au bucurat de show in totalitate. Am descoperit ca analizarea acestor cerinte, ocupa extrem de mult timp din partea echipei noastre de support. Din acest motiv, am schimbat politica in legatura cu eliminarile voturilor:

• Daca un membru lasa un vot dupa ce a petrecut mai putin de 3 minute intr-un show, vom elimina votul cu cea mai mare placere.
• Daca show-ul a durat 3 sau mai multe minute, nu vom elimina votul. Votul este posibilitatea prin care membri isi exprima parerea, si este de asteptat ca nu toate voturile vor fi de 5 stele. Poti cere oricand membrilor care au avut o experienta pozitiva sa-ti voteze showul des pentru a-ti imbunatati media stelelor pe profil.
Echipa de suport, va continua sa scoata voturile primite pe nedrept daca le oferi detalii, dar in general, vor evita eliminarea voturilor unde show-urile depasesc 3 minute. Acest lucru va permite echipei de support, sa petreaca timp indeplinind alte sarcini si ajutandu-te mai mult cu alte aspecte.

Schimbari pentru GOLD
De curand am schimbat modul in care calculam GOLD-ul in diferite tari. Anterior, 1 GOLD inseamna 1 din moneda locala. De exemplu, un vizitator Canadian platea 1 Dolar Canadian si un vizitator Britanic platea 1 Lira. Proncetajul modelului din aceasta suma era apoi convertit in Dolari Americani in raportul incasarilor.

Cu aceasta schimbare, 1 GOLD va insemna intotdeauna 1 Dolar American. Asta inseamna ca membrii din Canada, UK sau din orice alta parte, vor plati echivaletul unui Dolar American atunci cand ofera 1 GOLD. Suma incasata din GOLD, va fi acum consecventa in raportul incasarilor, si de asememea va fi mai usor inteles.


Ce mai faci? Spune-ne!

Una din modalitatile prin care vrem sa ajutam modelele este sa le oferim simtul normalitatii, ca atunci cand se logheaza sa poata sa se concentreze si sa continue sa prospere ca model de webcam. Pentru a putea face asta, ne-ar placea sa auzim de tine. Trimite-ne feedback si spune-ne cum esti.
Stiind prin ce provocari unice treci, ne va ajuta sa intelegem cum putem sa te sprijinim in urmatoarele saptamani si luni.
These users thanked the author Cata.Streamate for the post:
Adrian (26 Apr 2020, 23:25)
SoulCams Models Studios wanted
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

bine ar fi sa adaugam si o sectiune de poze si video in sectiunea fan club separata de celelalte poze,video din galerie
Avatar utilizator
SFG2707
VIP
VIP
Mesaje: 515
Membru din: 19 Sep 2010, 19:30
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Cata.Streamate scrie: 23 Apr 2020, 12:38 ... Echipa de suport, va continua sa scoata voturile primite pe nedrept daca le oferi detalii, dar in general, vor evita eliminarea voturilor unde show-urile depasesc 3 minute. Acest lucru va permite echipei de support, sa petreaca timp indeplinind alte sarcini si ajutandu-te mai mult cu alte aspecte...
Ca de ex. ? Ce inseamna in viziunea Streamate vot nedrept? Eu consider orice vot sub 5* nedrept. Doar frustratii voteaza sub 5*. Cei normali la cap, daca sunt nemultumiti, pleaca si nu se mai intorc, fara sa se "razbune" votand prost un model, pentru ca placutul e subiectiv. Am ajuns sa fiu evaluata de niste labari frustrati carora li se pare ca nu mi-am bagat-o suficient de " faster, deeper, harder" ? Sau care intra unii peste altii in privat si cer lucruri total diferite de nu mai stii ce drac sa faci sa-i impaci pe toti? Unde mai pui ca uneori nici nu apuci sa vezi mesajele tuturor. Sau care nu dau doi bani pe faptul ca tu oferi C2C sau alte cele doar in Exclusive? Ce inseamna vot nedrept? Unul ce cheltuie 15$ poate sa spuna " Nah... asta e cam de 3*... " ca el, in scenariile din capul lui merita ceva mai bun, mai mult decat i-ai oferit tu, indiferent ce ar insemna asta?
Daca suportul e prea ocupat sa stearga voturi sub 5* dati posibilitatea modelelor sa-si stearga ele voturile pe care ELE le considera nedrepte ca ele isi distrug fizicul si psihicul facand munca asta si producand bani nu doar pentru ele ci si pentru site.
Nu mi se intampla des sa fiu votata prost, blochez instant orice membru care voteaza sub 5* dar sa citesti alb pe negru ca "evaluarea" celui care sta 3 min in pvt e mai importanta decat felul in care un model se simte dupa aceasta evaluare e dezamagitor. Unde mai pui ca fiecare vot conteaza in asezarea in pagina, cu atat mai mult cu cat poate nu ai multe voturi dintr-un motiv sau altul...
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

Eu vreau sa felicit initiativa si efortul depus pentru implementarea acestor updateuri, cu siguranta nu este usor sa te mentii competitiv in era free chatului. Dar uite ca acolo unde se vrea se poate, de aceea eu cred ca trebuie vazut si apreciat efortul si dorinta de a updata websiteul si de a face lucrurile mai usoare sau mai interesante. Oferind tooluri care sa ajute modelul in interactiunea cu membrul.



Bravo :clap: :clap: :clap:
These users thanked the author Adrian for the post:
Cata.Streamate (27 Apr 2020, 19:42)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

betterthansex scrie: 24 Apr 2020, 19:31 bine ar fi sa adaugam si o sectiune de poze si video in sectiunea fan club separata de celelalte poze,video din galerie
Lucram la aceste alternative care vor permite modelului sa isi incarce si content in Fan Club :)
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

SFG2707 scrie: 25 Apr 2020, 10:43
Cata.Streamate scrie: 23 Apr 2020, 12:38 ... Echipa de suport, va continua sa scoata voturile primite pe nedrept daca le oferi detalii, dar in general, vor evita eliminarea voturilor unde show-urile depasesc 3 minute. Acest lucru va permite echipei de support, sa petreaca timp indeplinind alte sarcini si ajutandu-te mai mult cu alte aspecte...
Ca de ex. ? Ce inseamna in viziunea Streamate vot nedrept? Eu consider orice vot sub 5* nedrept. Doar frustratii voteaza sub 5*. Cei normali la cap, daca sunt nemultumiti, pleaca si nu se mai intorc, fara sa se "razbune" votand prost un model, pentru ca placutul e subiectiv. Am ajuns sa fiu evaluata de niste labari frustrati carora li se pare ca nu mi-am bagat-o suficient de " faster, deeper, harder" ? Sau care intra unii peste altii in privat si cer lucruri total diferite de nu mai stii ce drac sa faci sa-i impaci pe toti? Unde mai pui ca uneori nici nu apuci sa vezi mesajele tuturor. Sau care nu dau doi bani pe faptul ca tu oferi C2C sau alte cele doar in Exclusive? Ce inseamna vot nedrept? Unul ce cheltuie 15$ poate sa spuna " Nah... asta e cam de 3*... " ca el, in scenariile din capul lui merita ceva mai bun, mai mult decat i-ai oferit tu, indiferent ce ar insemna asta?
Daca suportul e prea ocupat sa stearga voturi sub 5* dati posibilitatea modelelor sa-si stearga ele voturile pe care ELE le considera nedrepte ca ele isi distrug fizicul si psihicul facand munca asta si producand bani nu doar pentru ele ci si pentru site.
Nu mi se intampla des sa fiu votata prost, blochez instant orice membru care voteaza sub 5* dar sa citesti alb pe negru ca "evaluarea" celui care sta 3 min in pvt e mai importanta decat felul in care un model se simte dupa aceasta evaluare e dezamagitor. Unde mai pui ca fiecare vot conteaza in asezarea in pagina, cu atat mai mult cu cat poate nu ai multe voturi dintr-un motiv sau altul...

Iti inteleg punctul de vedere dar trebuie sa tii cont si de restul modelelor de pe site care incalca regulile trisand, tragad de timp, mintind membrii ca fac ceva si apoi in privat nu fac acel ceva s.a.m.d. Daca modelele ar avea optiunea sa scoata voturi singure, inclusiv cele care sunt la 2 stele ar fi la 5 stele si asta nu ar mai fi corect pentru modelele care isi dau silinta si se straduiesc sa ofere o calitate superioara.

Modelele care cunosc platforma, membrii si comportamentul acestora, nu primesc des voturi mici iar cele primite sunt de obicei date pe nedrept din privaturi premium unde erau mai multi membrii cu cereri diferite sau au stat foarte putin in privat.

Se lucreaza la anumite alternative in care probabil voturile mici primite din privaturi foarte scurte ( sub 3 minute ) nu vor mai fi calculate pe profil. Inca verificam posibilitatile!
Voturile sunt importante ca de altfel si pe site-uri precum booking.com sau Tripadvisor, unde esti votat de catre clienti si nu ai dreptul sa stergi acele voturi deoarece acestea determina caliatea serviciului. Pot fi modificate sau scoase de catre site-ul in sine daca nu sunt adevarate.
La fel si pe Streamate, aceste voturi determina modelele sa ofere o calitate cat mai buna, iar membrii sa aiba oportunitatea de a evalua timpul petrecut impreuna. Pentru cei abuzivi care dau voturi pe nedrept, acelea sunt scoase intotdeauna. Dar daca sunt privaturi mai lungi unde modelul a avut sansa sa ofere un timp excelent membrului, acelea cel mai probabil nu vor fi scoase decat in anumite exceptii.
Avatar utilizator
SFG2707
VIP
VIP
Mesaje: 515
Membru din: 19 Sep 2010, 19:30
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Cata.Streamate scrie: 27 Apr 2020, 19:42
Iti inteleg punctul de vedere dar trebuie sa tii cont si de restul modelelor de pe site care incalca regulile trisand, tragad de timp, mintind membrii ca fac ceva si apoi in privat nu fac acel ceva s.a.m.d. Daca modelele ar avea optiunea sa scoata voturi singure, inclusiv cele care sunt la 2 stele ar fi la 5 stele si asta nu ar mai fi corect pentru modelele care isi dau silinta si se straduiesc sa ofere o calitate superioara.

Modelele care cunosc platforma, membrii si comportamentul acestora, nu primesc des voturi mici iar cele primite sunt de obicei date pe nedrept din privaturi premium unde erau mai multi membrii cu cereri diferite sau au stat foarte putin in privat.

Se lucreaza la anumite alternative in care probabil voturile mici primite din privaturi foarte scurte ( sub 3 minute ) nu vor mai fi calculate pe profil. Inca verificam posibilitatile!
Voturile sunt importante ca de altfel si pe site-uri precum booking.com sau Tripadvisor, unde esti votat de catre clienti si nu ai dreptul sa stergi acele voturi deoarece acestea determina caliatea serviciului. Pot fi modificate sau scoase de catre site-ul in sine daca nu sunt adevarate.
La fel si pe Streamate, aceste voturi determina modelele sa ofere o calitate cat mai buna, iar membrii sa aiba oportunitatea de a evalua timpul petrecut impreuna. Pentru cei abuzivi care dau voturi pe nedrept, acelea sunt scoase intotdeauna. Dar daca sunt privaturi mai lungi unde modelul a avut sansa sa ofere un timp excelent membrului, acelea cel mai probabil nu vor fi scoase decat in anumite exceptii.
Eu nu fac parte din categoria celor care triseaza, nu mint in legatura cu ceea ce ofer ( majoritatea nici nu intreaba inainte daca oferi ce doresc ei ), sunt politicoasa, draguta cu toti, asa ca ... la tine apelez cand ma simt nedreptatita :grin: :blush:
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

SFG2707 scrie: 27 Apr 2020, 20:47
Cata.Streamate scrie: 27 Apr 2020, 19:42
Iti inteleg punctul de vedere dar trebuie sa tii cont si de restul modelelor de pe site care incalca regulile trisand, tragad de timp, mintind membrii ca fac ceva si apoi in privat nu fac acel ceva s.a.m.d. Daca modelele ar avea optiunea sa scoata voturi singure, inclusiv cele care sunt la 2 stele ar fi la 5 stele si asta nu ar mai fi corect pentru modelele care isi dau silinta si se straduiesc sa ofere o calitate superioara.

Modelele care cunosc platforma, membrii si comportamentul acestora, nu primesc des voturi mici iar cele primite sunt de obicei date pe nedrept din privaturi premium unde erau mai multi membrii cu cereri diferite sau au stat foarte putin in privat.

Se lucreaza la anumite alternative in care probabil voturile mici primite din privaturi foarte scurte ( sub 3 minute ) nu vor mai fi calculate pe profil. Inca verificam posibilitatile!
Voturile sunt importante ca de altfel si pe site-uri precum booking.com sau Tripadvisor, unde esti votat de catre clienti si nu ai dreptul sa stergi acele voturi deoarece acestea determina caliatea serviciului. Pot fi modificate sau scoase de catre site-ul in sine daca nu sunt adevarate.
La fel si pe Streamate, aceste voturi determina modelele sa ofere o calitate cat mai buna, iar membrii sa aiba oportunitatea de a evalua timpul petrecut impreuna. Pentru cei abuzivi care dau voturi pe nedrept, acelea sunt scoase intotdeauna. Dar daca sunt privaturi mai lungi unde modelul a avut sansa sa ofere un timp excelent membrului, acelea cel mai probabil nu vor fi scoase decat in anumite exceptii.
Eu nu fac parte din categoria celor care triseaza, nu mint in legatura cu ceea ce ofer ( majoritatea nici nu intreaba inainte daca oferi ce doresc ei ), sunt politicoasa, draguta cu toti, asa ca ... la tine apelez cand ma simt nedreptatita :grin: :blush:
Desigur, cu cea mai mare placere :blush:

Verificam impreuna aspectele si daca este asa cum imi comunici, iti voi elimina voturile primite pe nedrept!
These users thanked the author Cata.Streamate for the post:
SFG2707 (28 Apr 2020, 00:19)
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Cum sa profiti cat mai mult de concursuri

Ești pregatit(a) pentru concursul care se va desfasura pe o saptamana intreaga, din 26 Aprilie - 2 Mai? Vor fi 200 de câștigători, inclusiv un premiu de 5000$, plus un premiu bonus pentru orice model care sta online cel puțin 25 de ore! Citește detaliile complete aici.

Indiferent dacă ajungi sau nu in top 200, va fi totuși un moment foarte bun de a fi online. Consultă sugestiile de mai jos pentru a afla cum poti profita la maxim din acest concurs desfasurat pe o saptamana intreaga.

Timp limitat pentru a face streaming? Tot beneficiezi! Traficul este în creștere, iar ultimele două concursuri au energizat vizitatorii și au crescut incasarile pe site. Acest lucru este excelent pentru toate modelele care pot intra online, chiar dacă la final nu primești un premiu.

Caștigă bonusul! Acest concurs are un premiu special pentru orice model care reuseste sa fie online cel puțin 25 de ore în timpul evenimentului. Dacă poți atinge acest număr de ore, poti castiga cu usurinta $25, $50 sau $100 în funcție de suma realizata în timpul respectiv.

Profită la maxim de timpul petrecut online. Săptămâna trecută v-am reamintit de mesajele de grup. Alege o zi din săptămâna viitoare pe care vrei să te concentrezi, apoi trimite un mesaj de grup din timp pentru a invita clienții recenți să ți se alăture. Memento: Asigura-te că trimiți mesajul de grup cu cel puțin 48 de ore înainte de a dori ca mesajul să fie transmis.

Oferă servicii stelare. Concursul se va încheia după o săptămână, dar noii membri fidelizati, vor rămâne cu tine pe termen lung. Ofera la toti membrii noi o prima impresie foarte buna si asigura-te ca acestia te vor tine minte!

Indiferent dacă ținta ta este catre topul clasamentului sau îți păstrezi programul normal, sperăm să te vedem online în timpul evenimentului!
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Cata.Streamate scrie: 27 Apr 2020, 19:31
betterthansex scrie: 24 Apr 2020, 19:31 bine ar fi sa adaugam si o sectiune de poze si video in sectiunea fan club separata de celelalte poze,video din galerie
Lucram la aceste alternative care vor permite modelului sa isi incarce si content in Fan Club :)
Ar fi super , ar incuraja mai multi sa se inscrie in fan club
These users thanked the author betterthansex for the post:
Cata.Streamate (29 Apr 2020, 21:14)
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

SFG2707 scrie: 25 Apr 2020, 10:43
Cata.Streamate scrie: 23 Apr 2020, 12:38 ... Echipa de suport, va continua sa scoata voturile primite pe nedrept daca le oferi detalii, dar in general, vor evita eliminarea voturilor unde show-urile depasesc 3 minute. Acest lucru va permite echipei de support, sa petreaca timp indeplinind alte sarcini si ajutandu-te mai mult cu alte aspecte...
Ca de ex. ? Ce inseamna in viziunea Streamate vot nedrept? Eu consider orice vot sub 5* nedrept. Doar frustratii voteaza sub 5*. Cei normali la cap, daca sunt nemultumiti, pleaca si nu se mai intorc, fara sa se "razbune" votand prost un model, pentru ca placutul e subiectiv. Am ajuns sa fiu evaluata de niste labari frustrati carora li se pare ca nu mi-am bagat-o suficient de " faster, deeper, harder" ? Sau care intra unii peste altii in privat si cer lucruri total diferite de nu mai stii ce drac sa faci sa-i impaci pe toti? Unde mai pui ca uneori nici nu apuci sa vezi mesajele tuturor. Sau care nu dau doi bani pe faptul ca tu oferi C2C sau alte cele doar in Exclusive? Ce inseamna vot nedrept? Unul ce cheltuie 15$ poate sa spuna " Nah... asta e cam de 3*... " ca el, in scenariile din capul lui merita ceva mai bun, mai mult decat i-ai oferit tu, indiferent ce ar insemna asta?
Daca suportul e prea ocupat sa stearga voturi sub 5* dati posibilitatea modelelor sa-si stearga ele voturile pe care ELE le considera nedrepte ca ele isi distrug fizicul si psihicul facand munca asta si producand bani nu doar pentru ele ci si pentru site.
Nu mi se intampla des sa fiu votata prost, blochez instant orice membru care voteaza sub 5* dar sa citesti alb pe negru ca "evaluarea" celui care sta 3 min in pvt e mai importanta decat felul in care un model se simte dupa aceasta evaluare e dezamagitor. Unde mai pui ca fiecare vot conteaza in asezarea in pagina, cu atat mai mult cu cat poate nu ai multe voturi dintr-un motiv sau altul...
Dacă iau un rating de 1 stea, nu ma deranjează. Sunt conștientă ca poate am zile când nu sunt cea mai buna,n am fost pe placul membrului, avea așteptări mai mari etc. Ce ma deranjează mai rău sunt ratingurile de 3,4 stele. Gen i a plăcut, dar nu prea :D
Cu toate astea rămâne un site bun, rar iau un rating prost, și atunci când se întâmplă ma gândesc și ca n am cum sa fiu pe placul tuturor. Mai sunt și idioți, dar unde nu sunt?
These users thanked the author betterthansex for the post:
Cata.Streamate (08 Mai 2020, 16:07)
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Iunie 2020 Stiri si Actualizari

Avem cateva actualizari si momento-uri pentru toate modelele Streamate.

SMConnect va fi in curand varianta #1 de Streaming!
Ne apropiem de 30 Iunie, cand SMConnect pentru desktop si mobil va fi metoda oficiala de streaming pentru toate modelele noastre. Citeste aici toate detaliile complete ale acestei modificari.

Daca inca folosesti pagina clasica de streaming sau aplicatia Neon Live Streaming, schimba cu SMConnect acum pentru o experienta mai buna, rapida si complet acceptata. De pe calculator sau dispozitivul tau mobil, da click pe butonul ‘’SMConnect’’ din partea de sus a dashboard-ului, pentru a-l incerca. Vizualizeaza un tur al caracteristicior de baza din pagina de ajutor SMConnect sau citeste pagina de Gestionare a Camerei de Chat pentru sfaturi despre desfasurarea unui show fara probleme. De asemenea, ne poti contacta daca ai intrebari sau feedback.

Noi imbunatatiri in SMConnect Mobil
Continuam sa imbunatatim versiunea mobila a SMConnect si suntem incantati sa anuntam aceste noi optiuni si functii.
Pagina de streaming SMConnect Mobil este acum disponibila ca aplicatie web. Acest lucru iti va permite sa adaugi o pictograma pe desktop-ul tau si va lansa pagina ca o aplicatie pe ecranul complet, care imbunatateste experienta si ingreuneaza parasirea accidentala a streamingului tau. Pentru a utiliza SMConnect mobil ca aplicatie web:

1. Logheza-te pe contul tau Streamate Models de pe un dispozitiv mobil si deschide SMConnect
2. Utilizeaza optiunile browserului pentru a salva pagina pe ecranul de pornire:
• Pe Android atinge pictograma meniului 3-puncte din Chrome si apoi atinge ‘’Adaugare pe Ecranul de Pornire’’
• Pe iOS, atinge pictograma de partajare din Safari (patratul cu sageata din partea dreapta sus), apoi atinge ‘’Adaugare pe Ecranul de Pornire’’
3. O pictograma va aparea pe ecranul de pornire al dispozitivului tau. Atinge-l pentru a deschide SMConnect mobil ca aplicatie web si incepe show-ul!
Meniul Gold este acum disponibil pe experienta mobila. Atinge pictograma meniului 3-puncte din partea dreapta sus. Vei vedea o noua optiune pentru ‘’Meniul Gold’’. Atinge pentru a-ti vedea Meniul Gold curent si pentru a face modificari. Utilizeaza comutatorul de sus pentru a activa si dezactiva meniul. Meniul Gold este disponibil doar in chatul gratuity, acesta nu apare pe durata unei sesiuni private. Citeste aici mai multe despre Meniul Gold.

Si in final, am adaugat toate Raspunsurile Predefinite existente in mobil. Cand atingi bula de chat sa vizualizezi mesajele din chat, pictogramele pentru raspunsurile predefinite vor aparea in partea de jos langa chenarul de chat. Atinge pictograma ‘’+’’ sa vizualizezi, editezi, sa adaugi noi raspunsuri predefinite sau atinge orice pictograma de raspuns rapid pentru a trimite imediat acel mesaj in chat.

Avem multe detalii planificate pentru SMConnect Mobil, asa ca ramai la curent! Poti da clic aici pentru a avea un tur al design-ului SMConnect Mobil si pentru a citi mai multe despre caracteristicile actuale.

Momento: Eliminarea membrilor din chatul tau SMConnect
Dorim sa iti reamintim ca indifferent daca transmiti cu SMConnect pe desktop sau mobil, esti responsabil(a) de chatul tau si poti controla cine are voie sa fie acolo.
Daca este un vizitator in chatul tau pe care doresti sa il elimini:
• Pe desktop, gaseste-le numele in lista ta de vizitatori. Treci peste iconita sub forma de dosar pentru a vedea mai multe optiuni. Da click pe butonul ‘’Kick’’ sau ‘’Block’’ pentru a-i elimina.
• Pe mobil, atinge pictograma sub forma de persoana pentru a vedea lista ta de vizitatori (utilizeaza pictograma ‘’ >’’ pentru a extinde fiecare sectiune). Atinge numele vizitatorului si apoi clic pe butonul ’’Kick’’ sau ’’Block’’.
Dand afara un membru prin butonul Kick, il va scoate temporar, deci se va putea intoarce mai tarziu. Blocand un membru, previne intoarcerea acestuia. Foloseste aceste butoane cand ai nevoie sa elimini clientii nepotriviti si controleaza starea de spirit a chatului tau.

Noua Politica Lingvistica pentru Profilul tau Public
Cand schimbi textul pe profilul tau public, il poti adauga in cel mult patru limbi listate. Pana de curand ti s-a solicitat sa incluzi Engleza ca una dintre optiuni. Am eliminat aceasta cerinta permitandu-ti sa alegi oricare dintre cele patru limbi listate. In prezent audienta Streamate include membri din intreaga lume si dorim sa ai posibilitatea de a saluta in limbile alese de tine.

Daca doresti sa iti actualizezi textul profilului public, acceseaza dashboard-ul de pe contul tau. In sectiunea ‘’Profilul Meu’’ gaseste link-ul ‘’Editare Descriere Show’’. Alege pana la patru limbi disponibile si adauga text pentru fiecare limba.

Fan Club: Mai multe optiuni si beneficii disponibile!
Am dezvoltat Fan Cluburile pentru a adauga mai multe functii pe care le asteptai, inclusiv avantajele video, preturi mai mari si posibilitatea de a publica mai multe planuri. Citeste detaliile de mai jos.

Mai multe optiuni la creare de noi planuri
Acum poti oferii beneficii video atunci cand incepi un nou plan Fan Club! Poti alege sa oferi Access Complet la Galeria Video (abonatii actuali vor putea viziona gratis TOATE videoclipurile disponibile din galeria ta), sau poti oferi Access Complet la Galeria de Video Private (abonatii actuali vor putea viziona TOATE videoclipurile private care nu sunt disponibile in galeria ta). Pentru a se potrivi cu aceste avantaje noi, am extins si optiunile de pret pana la $49,99 USD pe luna.

Inainte de a publica un plan cu beneficiu video, iti recomandam sa verifici toate videoclipurile la care membri vor avea acces. Vezi cate videoclipuri vor fi distribuite si ia in considerare stergerea celor pe care nu doresti sa le incluzi. Asigura-te ca pretul oricarui plan care include video se potriveste cu continutul pe care il va primi membrul!

Mai multe Planuri Publicate si Gestionarea mai Simpla a Planului
Acum poti publica trei planuri diferite in acelasi timp, oferind membrilor posibilitatea de a alege in ce plan vor sa se alature. Acest lucru iti permite sa te joci cu mai multe optiuni, cum ar fi adaugarea unei optiuni cu pret redus cu mai putine avantaje, sau o optiune cu costuri mari cu beneficii fantastice. Daca membrii nu par interesati intr-unul dintre planurile tale, poti anula publicarea si poti inlocui cu un plan diferit. (Daca un plan anulat inca are membri activi, acestia vor continua sa primeasca beneficii, insa alti membri nu vor putea alege acel plan decat daca il publici din nou.)

Cand oferi video membrilor din fan club, vei putea selecta din planurile diferite. Acest lucru iti permite sa oferi fanilor videoclipuri la preturi diferite, in functie de planul in care se afla.
Pentru a te ajuta sa mentii pagina de abonare organizata, acum vei putea sa stergi orice plan care are 0 abonati. Daca un plan inca are abonati activi, nu-l vei putea sterge.

De retinut: Daca un membru s-a abonat la unul dintre planuri si doreste sa treaca la un alt plan, cere-I sa contacteze suportul pentru asistenta. In viitor vom face mai usor pentru membrii trecerea de la un plan la altul pe cont propriu.

Creste-ti abonatii!
Am extins recent pagina de ajutor Fan Club pentru a te ajuta sa iti cresti numarul abonatilor. Te va ghida prin crearea primului tau Fan Club, promovarea planurilor penru membrii tai si beneficii creative pe care le poti adauga pentru a face mai tentant sa ti se alature. Speram ca o sa arunci o privire!

Exista mai multe actualizari ale Fan Club in progres, inclusiv unele care au fost inspirate din feedback-ul vostru. Ai o opinie despre aceasta ultima actualizare sau ce doresti sa vezi in continuare? Ne-ar placea sa o auzim!

Momento: NOUL Beta Foto Manager disponibil acum
Am anuntat recent un nou mod de a-ti gestiona fotografiile pe care le poti accesa de pe computer sau dispozitivul mobil. In dashboard pe contul tau Streamate Models, in partea de jos a paginii cauta sectiunea ‘’Galerii’’ si deschide noul ‘’Beta Foto Manager’’. Atinge butonul albastru pentru a incarca poze sau atinge o poza existenta pentru editare sau stergere. Am facut procesul mult mai simplu: fotografiile nu mai trebuie adaugate intr-un album si am eliminat jetoanele de stergere care iti permite sa stergi imaginile oricand doresti.

De retinut: Pozele incarcate prin intermediul Beta Foto Manager nu vor aparea pe un numar mic de site-uri din reteaua noastra din cauza unei probleme de compatibilitate. Ceea ce inseamna ca unii vizitatori din chatul tau iti pot spune ca nu pot vedea noile fotografii. Acest lucru nu va afecta multi vizitatori, asa ca te incurajam sa incepi sa utilizezi Beta Foto Manager cat mai repede! Lucram la rezolvarea acestei probleme, astfel incat toti vizitatorii sa se poata bucura in curand de noile tale fotografii.

Doua sondaje scurte de feedback
In prezent avem doua sondaje live pentru a colecta gandurile voastre care ajuta la formarea schimbarilor viitoare.
Cu 2 saptamani in urma am anuntat sondajul despre Beta Foto Manager. Dupa ce incerci noul manager foto, ne-ar placea sa auzim parerea ta!

Avem de asemenea un sondaj nou despre Accesarea Contului tau de pe Mobil. Indiferent daca te conectezi frecvent sau rar de pe mobil, ne-ar placea sa iti evaluezi experientele in acest scurt chestionar.

Multumim! Feedback-ul tau ne ajuta sa stim pe ce ar trebui sa ne concentram in continuare si ne place sa iti stim gandurile.

Daca ai intrebari cu privire la orice parte din acest newsletter, nu ezita sa ne contactezi.
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Salut tuturor!

Am postat un articol nou pe Blog despre ''Cum si de ce sa faci streaming de oriunde folosindu-ti mobilul?''

Daca sunteti interesati/interesate sa il cititi, il gasiti aici: http://www.streamatemodels.ro/cum-si-de ... i-mobilul/

Numai bine,
Catalina
These users thanked the author Cata.Streamate for the post:
Mery24 (13 Iul 2020, 23:58)
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Buna tuturor!

Ce reprezinta aceasta activitate pentru voi, job sau pasiune? Ei bine eu am indraznit sa scriu un articol in blog despre acest lucru. Pentru curiosi, il puteti citi aici: http://www.streamatemodels.ro/cammingul ... u-pasiune/ O:-)
These users thanked the author Cata.Streamate for the post:
Mery24 (14 Aug 2020, 11:52)
MichelleM
User Activ
User Activ
Mesaje: 236
Membru din: 03 Oct 2015, 20:10
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Buna, a facut sau face cineva live streaming de pe telefonul mobil?
E ok?intra membrii in privat , cum e fata de pc?
multumesc frumos
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

MichelleM scrie: 17 Aug 2020, 06:25 Buna, a facut sau face cineva live streaming de pe telefonul mobil?
E ok?intra membrii in privat , cum e fata de pc?
multumesc frumos
Buna Michelle,

Nu pot decat sa te incurajez sa o faci, nu ai nimic de pierdut :slightly_smiling_face:
Streamingul de pe mobil este o modalitate buna de a-ti surprinde fanii/clientii. Ideal este sa te asiguri ca intri de pe o conexiune de internet buna ca sa nu ai probleme.

Toate cele bune,
Catalina
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Salut!

Ce mai faceti voi?
Pe langa faptul ca incerc sa stau disponibila si sa mai postez ocazional aici in forum, am vrut sa va salut si sa va intreb ce mai faceti? :hugging:
MichelleM
User Activ
User Activ
Mesaje: 236
Membru din: 03 Oct 2015, 20:10
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Salutare
Ce s-a intamplat cu stremate-ul?De 1h incerc sa ma conectez ,sa intru online si tot mi se incarca pagina si nu merge.
"Te rog asteapta. Această fereastră se va închide odată ce vom verifica conexiunea dvs. de streaming."

Acesta este mesajul.
A picat site-ul?
Am intrebat inca 2 prietene si e la fel?Stie cineva ceva?HELP!?
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

A fost picat un nod
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

MichelleM scrie: 17 Mar 2021, 19:32 Salutare
Ce s-a intamplat cu stremate-ul?De 1h incerc sa ma conectez ,sa intru online si tot mi se incarca pagina si nu merge.
"Te rog asteapta. Această fereastră se va închide odată ce vom verifica conexiunea dvs. de streaming."

Acesta este mesajul.
A picat site-ul?
Am intrebat inca 2 prietene si e la fel?Stie cineva ceva?HELP!?
Buna,

Am avut noi o problema tehnica pe site la acel moment. Din fericire lucrurile s-au solutionat de atunci si totul a revenit la normal. :blush:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”