Paxum. Actualizare .

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Alisa28
Mesaje: 7
Membru din: 17 Mar 2020, 04:33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, folosesc metoda de plata paxum dar de 2zile am incercat sa transfer banii pe card si imi apare actualizarea datelor: nr de telefon, adresa si inclusiv cati bani primesc lunar si cat scot (sa scriu suma in Usd sau euro) . A mai patit cineva asa?
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

viewtopic.php?f=1&t=17696

Ieuroi or paraiuti!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
BubuPitic
Mesaje: 2
Membru din: 24 Mar 2020, 12:56
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Cum este cu Paxum-ul zilele astea stie cineva? Vreau să-mi fac cont si am tot auzit ca se refuză unele plăți la banci sau transferuri!?! Tot atat de mult durează venirea cardului? Si cu noul card visa de la ei are cineva mai multe informatii? Scuze dacă nu postez in topicul potrivit:D
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
BubuPitic scrie: 24 Mar 2020, 13:35 Cum este cu Paxum-ul zilele astea stie cineva? Vreau să-mi fac cont si am tot auzit ca se refuză unele plăți la banci sau transferuri!?! Tot atat de mult durează venirea cardului? Si cu noul card visa de la ei are cineva mai multe informatii? Scuze dacă nu postez in topicul potrivit:D
Bună, BubuPitic, și bine ai venit printre noi!

Una dintre problemele întâmpinate de Paxum a fost aceea că transferurile pe card extern au fost sistate pentru cardul Visa, serviciul funcționând doar cu MasterCard. Dar între timp se pare că au rezolvat problema și acum se pot face transferuri pe ambele, atât Visa cât și MasterCard.

Un alt aspect de luat în considerare este acela că sunt bănci care nu acceptă deloc transfer prin Paxum. Pe încercate știu că BCR nu acceptă transfer pe card extern, dar în schimb acceptă transfer EFT și Wire Transfer. Iar BRD nu acceptă niciun fel de transfer prin Paxum. Se întâmpla acum mai bine de un an, dar nu cred să se fi schimbat ceva de atunci. Posibil să mai fie și altele de care nu știu eu.

Nu în ultimul rând, sunt bănci care acceptă Paxum, dar nu acceptă bani proveniți din chat. Două dintre aceste bănci de care știu eu sunt Banca Transilvania și ING. Tu ai două variante: să le eviți, sau să transferi cu nerușinare până când vei fi prinsă. E o chestiune de timp. Când vei fi prinsă îți vor solicita să îți muți prăvălia. Pe unii încă nu i-au prins, și au trecut ani.

Bănci compatibile cu Paxum pe care le știu eu, atât ca modalități de transfer cât și politică interioară, sunt Garanti Bank și Raiffeisen Bank. Cu siguranță și altele, dar nu îți pot oferi decât ceea ce știu personal.

Venirea cardului Paxum - Eu l-am comandat în ianuarie anul acesta și mi-a ajuns într-o săptămână prin Poștă, de nu mi-a venit a crede că a ajuns atât de repede, mai ales că l-am comandat prin metoda de livrare Standard, adică cu Free Shipping. Cât despre acel card nou Visa, nu dețin informații. De comandat nu văd de ce le-ai comanda pe amândouă. Doar ca să plătești taxe în plus fără rost? Nu are sens. Zic și eu, acum tu știi mai bine ce să faci.

Mult succes în activități! :relaxed:
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Un mic update: Legat de Banca Transilvania, eu am tot făcut transferuri Paxum EFT - Banca Transilvania fără probleme. În această dimineață, însă, m-au sunat să îmi comunice că ei nu mai agreează Paxum, că nu mai acceptă transfer Paxum. Stimabila doamnă a specificat că vineri mi-au acceptat transferul, dar că pe viitor nu o vor mai face. Acum eu știam că ei nu acceptă bani din chat, dar se pare că nu vor mai accepta nici Paxum, și asta indiferent de unde provin banii. E bine că mi-am comandat cardul Paxum să am rezervă. Deci e bine să fie rezerve, că nu știi ce mai vine. Acum lucrurile se întâmplă repede, în viteză, și să ne găsească pregătiți.

Sănătate!
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
Nord
User Activ
User Activ
Mesaje: 254
Membru din: 25 Aug 2014, 11:22
Localitate: Maramures
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times
Contact:

Nu inteleg in ce baza aleg cei de la Transilvania pe cei carora nu le mai accepta transferuri de la Paxum! Mie mi-au cerut in Decembrie facturi justificatoare le-am dat, dupa care mi-au zis ca nu mai accepta transferuri de la Paxum! Deci de la inceputul anului m-am transferat la Raiffeisen si totul pare ok, deocamdata!
P.S. contul meu era unul pe PFA!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

In TOS la ei au specificat ca din activitati ca vch, cripto, casino, amanet, etc, nu mai accepta tranzactii. De vreo 2 ani au inceput nebunia. Stiu ca paxum e asociat acestor activitati, cu facturile le-ai confirmat. Din pacate nu avem ce face. Raiff e ok pana la noi ordine... Sa aiba o trecere Covid prietenoasa...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Cu privire la ce ai zis tu, Nord, mie nu mi-au cerut niciun act doveditor, nimic. Practic nu au fost curioși să mă întrebe de unde primesc eu bani pe Paxum, probabil bănuiau ei ceva. M-au sunat dimineață pe la 10, de nici nu știam dacă să răspund sau nu, că mie nu îmi place să răspund dacă nu cunosc numărul, dar am răspuns. Doamna de la telefon nu știa ce e ăla Paxum, i-am explicat că e procesator de plăți. Dar mi-a spus, și a subliniat de câteva ori, că sunt ordine de sus, că i s-a comunicat să îmi comunice că nu-l agreează pe acesta. Prea multe nu a zis. Am încuviințat (de parcă aveam altă opțiune) și i-am urat sănătate. A râs. Probabil a crezut că e cu sens peiorativ, ironic. Eu chiar eram sinceră, i-am urat sincer, conform contextului. Contextului actual, social. În aceste vremuri e indicat să rămânem sănătoși.

"Decât" atât. :slightly_smiling_face:
Salutând nemurirea printre muritori...
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

si eu tot la bt am cont , char sunt curioasa la urmatorul transfer daca intampin ceva probleme...
Avatar utilizator
Nord
User Activ
User Activ
Mesaje: 254
Membru din: 25 Aug 2014, 11:22
Localitate: Maramures
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times
Contact:

Contabilul meu mi-a recomandat CEC Bank! Zice el ca e de stat si ca nu prea ii intereseaza ce faci tu si de unde iti vin banii! Daca cei de la Raiffeisen schimba ceva o sa ma transfer la CEC!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
bellydancerx
Mesaje: 18
Membru din: 27 Noi 2019, 21:44
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

salutare! nord nu as recomanda deloc cec... sunt destul de curiosi .. iti spun din experienta proprie mi au blocat banii din cont a trebuit sa astept ceva zile pina i au delocat iti spun sigur nu s ok, am si eu contabil nu el imi spune ce banca ....o aleg eu atita timp cit functionez legal si tranzactiil;e sunt la vedere conf codului caen , nu e problema. ramii asa daca vor fii alte probleme desi nu as dori noi sigur vom gasi metoda corecta si perfect legala
Avatar utilizator
evaeva1
User Activ
User Activ
Mesaje: 367
Membru din: 20 Apr 2013, 09:05
Has thanked: 23 times
Been thanked: 26 times

Doar ma intreb : daca pe viitor nu vor mai agrea bancile transfer din paxum , oare nu am putea scoate cash de la orice ATM si sa declaram acele venituri ? se poate scoate extras de cont din paxum si se vad toate tranzactiile acolo. Ma gandesc la perioada cand multi dintre noi foloseam firstchoice si completam declaratia 201 .. Eu am un PFA pe care functionez, si o banca la care sunt de 2 ani fara incidente si probleme si fara intrebari suplimentare. Insa as vrea sa fiu pregatita just in case! :) Cu siguranta acum o buna perioada ma gandesc ca multe banci ar vrea orice ban , indiferent de activitatea din care provine !lol :yum:
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Unele persoane (fizice sau juridice) primesc mai multi bani decat se pot scoate din ATM, acela fiind cu limita pe zi si per scoatere.
Iar unele site-uri au desfiintat fostul si traditionalul transfer wire, cel care putea muta sume mari, asa ca persoanele in cauza au ramas in baza la transferul EFT din paxum-contul central catre contul bancar din Ro.
Dar, vorba ta, poate n-or fi inebunit toate bancile , mai ales pe criza ce va sa vina...
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
badwolf889
Mesaje: 1
Membru din: 05 Mai 2020, 11:21
Has thanked: 0
Been thanked: 0

hello!
Pana la urma BT a blocat definitiv paxum? incerc sa transfer niste bani. si m am lovit de un reject. Nu sunt sigur daca e din cauza mea sau a bancii dar am zis sa mai incerc o data.
Banii nu provin din chat s.a dar asta i singurul topic la zi pe subiectul asta :D
BTW cum functioneaza acel card Paxum? te duci cu el la orice ATM si scoti bani in LEI?

Multumesc!
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 184
Membru din: 19 Aug 2009, 22:40
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 9 times
Been thanked: 1 time
Contact:

badwolf889 scrie: 05 Mai 2020, 11:25 hello!
Pana la urma BT a blocat definitiv paxum? incerc sa transfer niste bani. si m am lovit de un reject. Nu sunt sigur daca e din cauza mea sau a bancii dar am zis sa mai incerc o data.
Banii nu provin din chat s.a dar asta i singurul topic la zi pe subiectul asta :D
BTW cum functioneaza acel card Paxum? te duci cu el la orice ATM si scoti bani in LEI?

Multumesc!
Da. Pana acum 1 luna puteam scoate 4000 Ron pe tranzactie la orice ATM. Dar acum am vazut ca toate ATM au bagat restrictii max 300 pe tranzactie . Poti face mai multe tranzactii dar va mari substantial comisionul . Cardulm 2$/ tranzactie + comisionul bancii de la care scoti banutii( din ceea ce am observat eu intre 1,5% si 2)
.............
Anita
Mesaje: 5
Membru din: 25 Mai 2022, 19:39
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Eu am avut in trecut pfa si acum am ditamai controlul de la anaf. Cel mai bun e srl-ul nu va mai complicati cu pfa urile. Sunt pacatoase. La srl platesti 1% plus 5% dividende.
Danutzza
Mesaje: 4
Membru din: 07 Dec 2022, 17:29
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Anita scrie: 25 Mai 2022, 19:50 Eu am avut in trecut pfa si acum am ditamai controlul de la anaf. Cel mai bun e srl-ul nu va mai complicati cu pfa urile. Sunt pacatoase. La srl platesti 1% plus 5% dividende.
Buna, si eu am control anaf.. pana la urma te-au pus sa platesti si TVA-ul sau cum ai rezolvat? Ai putea sa imi dai un update cum s-a solutionat la tine?
MichelleM
User Activ
User Activ
Mesaje: 236
Membru din: 03 Oct 2015, 20:10
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Buna fetele -
De 2 h incerc sa intru pe contul meu de Paxum , de pe tel sau laptop si nu merge. Nu imi intra deloc.
La voi e la fel?
multumesc
These users thanked the author MichelleM for the post:
Intrebmult (18 Feb 2023, 07:26)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”