De ce este asa de slab pe toate site-urile de la inceputul acestui an?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Aveti vreo idee despre motivul pentru care este asa de slab pe toate siteurile de la inceputul acestui an? Eu de fel faceam in jur de 3-4k perioada chiar si anul trecut prin decembrie am depasit 4k/pp, din pacate de cand a inceput anul asta 2020 nu reusesc sa trec de 1k - 1,5k perioada.
Pe jasmin inteleg ca s-a scos free chatul dar pe celelete sites... jur ca nu inteleg! Am scazut si pp/min si degeaba... ma refer ca nici nu am trafic de membrii si guesti cu care sa vorbesc, nu am pentru cine face tease adica efectiv nu mai vin membrii pe sites si afirm asta ca am vazut aceiasi chestie si la modele mult mai populare decat mine, adica nu au cu cine vorbi efectiv trag de membri sa vorbeasca si sa raspunda!
Aveti idee de ce se intampla asta..? Imi zise cineva ca e posibil sa aiba legatura cu noua epidemie de corona virus dar mi se pare un motiv cam stupid, nu stiu ce sa mai cred sincer...
Daca ar fi membri si nu m-ar place apoi ar pleca as intelege ca poate e problema la mine, dar asa.. nu inteleg de ce nu mai am trafic pur si simplu nu mai vin membri pe sites dintr-o data!
Nu am idee ce ar fi putut sa se schimbe la mine atat de radical intr-un timp atat de scurt de doar 2 luni. Deja ma gandesc cu mahnire la alt job pentru ca efectiv vdc nu se mai merita.
SoulCams Models Studios wanted
bellydancerx
Mesaje: 18
Membru din: 27 Noi 2019, 21:44
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Buna! stai lin e o perioada cum a fost mereu ... desi nu pot spune ca tuturor li se intimpla ce spui tu , ideal ar fi sa nu clachezi totul se schimba mai in bine , mai in rau sunt model de 10 ani si stiu ca trebuie sa te mulezi bine pe schimbari e un job de rezistenta psihica, fii deschisa la nou , timpul le rezolva pe toate, avem in fata concurente sau asa zis insa ce ne deosebeste pe fiecare ... e unicitatea noastra. keep calm! si smile toate trec spor si gindeste pozitiv
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

E bine că te gândești la alt job, practic joburi cu o mie-o mie jumate pe juma' de lună sunt peste tot, doar alea cu salariul minim sunt mai rare și pe ele se bate lumea.
Serios acuma, împarte-ți site-urile in două grupe și stai prin rotație : azi grupa A , mâine grupa B sau 4 ore grupa A 4 ore grupa B, când membrii văd că dispari te iau rapid în pvt atunci când binevoiești să apari.
Nu uita, bărbatul trebuie să vâneze, dacă îi scapi printre degete o să alerge după tine.
Mie una, niciodată nu mi-a plăcut statul online otova... Când intri ca guest și vezi aceeași fată online (in free) oră după oră după oră te gândești : pe asta n-o ia nimeni, precis are ea ceva, nu merită să strici banii pe ea.
Spune-le la toți : vezi că lucrez pe 5 site-uri , dacă dispar am privat pe alt site, așteaptă-mă și tu o oră-două că n-o fi foc, să-i vezi ce încep să se miște :))) Sau apucă-te dansează , fă mișcare, se umple camera de băgători de seamă și deodată scrii : "încep un show pe alt site, vin înapoi în circa 30 de minute”, le închizi room-ul în nas și te muți pe grupa B sau te duci prin casă , faci o ciorbă, să-i vezi câți te așteaptă când te întorci și cum îi disciplinezi... Aceia vor fi viitorii tăi regulari.
Hai baftă.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Pai practic sunt si alte joburi bine platite (chiar si pt persoane avand doar liceul cu bacul cum sunt eu) am facut research si mi-am fcut o lista, un job cu salariu garantat mi-ar oferi o anumita stabilitate de care simt nevoia.
In videochat nu am venit garantat, cat stau online desi teoretic lucrez si consum resurse (curent, net, etc) nu am venit garantat, si ma seaca ca nu stiu dinainte cat o sa fac de pe o zi pe alta si cand scad la bani se intampla din motive care nu tin neaparat de mine. de ex. trecerea timpului care este in defavoarea modelelor vechi, membrii sunt in permanenta in cautare de "fresh meat".
Este incredibil cum membrii care acum cativa ani ma considerau suficient de worthy sa imi stea in pvt 2-3-4 ore acum nu mai vin nici sa spuna hello, in schimb sunt buluc la modele noi.
Cat despre sfatul cu programul: eu nu-mi permit sa fac asemenea experimente cu programul deoarece vreau sa folosesc tot timpul stat online pe toate siteurile si daca iau pauza 2-3 h nu mai inteleg nimic din tura de lucru.
Daca mai aveti si alte sfaturi sunt binevenite, va multumesc.
ice999
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 06 Feb 2015, 10:28
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Mda, e asa din Noiembrie...In alta ordine de idei:

Bai deci ori eu sunt nebuna ori astia sunt afectati de Mercur retrograd. Cititi va rog:

As you might have experienced recently, LiveJasmin is trying to approach an even more glamourous way to ensure that our website continues to be the best in the world. This means that we would like to have our categories focused less on sexually provocative poses, outfits and environments, thus these are forbidden in free chat area and profile pictures. Models will need to wear proper clothing so that their body is covered suitably and need to engage with users in a well decorated room with a sophisticated atmosphere.
To summarize it:

- The outfit and room should reflect a high-end, sophisticated atmosphere

- Your face must be visible

- Nudity and partial nudity (including being topless), displaying sex toys, VibraToy or dildos are not allowed

- Sexually suggestive behaviour, poses, focusing on body parts are prohibited

Adica mai avem putin si tre sa fim calugarite, sau cum? Nu mai ai voie sa arati un picior, un abdomen (sunt totat de acord cu politica anti-vulgaritate), nimic care sa ademenasca membrii? DUPA CE CA MERGE CA VAI DE El, s-au gandit ei ca ar trebui sa fim mai sfinte, ca asa poate-poate vin membrii in privat, dupa ce alte siteuri sunt pline de nude freechat. Astia oare gandesc? ma intreb
webcammodel
Mesaje: 18
Membru din: 04 Sep 2019, 21:38
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Nu stiu de ce te plangi memsy, daca nu lucrezi de la studio si faci cate 1-1,5k la perioada, si asa este ok . Adica unde mai faci cate 2-3 k pe luna in romania?Slabe sanse sa gasesti un job unde sa castigi atat, plus a nu te streseaza nimeni, iti faci singura programul. Poate ca e o periada mai slaba cum sunt in fiecare an de altfel, nu ai cum sa o tii la acelasi nivel tot anul,mai sunt fluctuatii dar important e ca si asa rau cum e, tot e mai ok decat in alta parte. Si eu am membrii care acum cativa ani ma luau in privat is stateau mult si acum imi intra in free si ies imediat sau nu imi intra deloc. Dar important e ca vin si membrii noi iar eu prefer sa nu imi consum energia cu cei vechi care oricum s-au plictisit de mine si eu de ei la urma urmei.
webcammodel
Mesaje: 18
Membru din: 04 Sep 2019, 21:38
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Nu vreau sa spun ca ii ignor pe toti cei vechi, dar cand vad ca si-au pierdut interesul si am facut de toate,nu ma mai trag de ei. Incerc sa atrag altii noi.
GOTfan
Mesaje: 13
Membru din: 16 Feb 2019, 11:17
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Buna
Ma bucur ca cineva in sfarsit mai posteaza probleme reale ale modelelor independente . in ultimul timp de fapt mereu nu este decat despre studiouri si cum sunt ele cele mai tare cele mai bune care mai decare, pe noi modelele independente nu ne intereseaza, fix 0. Iti inteleg frustrarea si problema, sunt sigura ca sunt atatea modele cu probleme de genul asta .
Atunci cand vezi ca a trecut o luna.. au trecut 2.. si parca totul merge in declin incepi da, clar sa iti pui anumite intrebari. Deseori ne invinovatim pe noi ... gasim defecte.. avem intrebari fara raspunsuri si toate astea duc la o stare generala lipsita de idei. am si eu momente zile saptamani unde observ trafic slab si incasarile scad semnificativ... si incep sa imi pun aceleasi intrebari dar las timpul sa treaca. Schimb ceva decorul camerei.. caut ceva ce sa ma faca sa ies din acea stare depresiva ,
Cred ca e mai bine sa te concentrezi pe membrii noi si iar cei vechi daca nu vor sa mai intre la tine pur si simplu nu te stresa pe lucrul asta. vin altii noi in fiecare zi.
Modelele noi? sunt in fiecare zi , timpul cerne si raman doar cele ce se daruiesc si conteaza, restul? next, e simplu.
Nu sunt adepta multor site uri de stat on dar pot intelege si modelele ce stau pe mai multe o data. incearca sa filtrezi site urile pe care sti ca ai potential si ramai doar pe acelea. fa o schimbare in decorul camerei poate sa stai mai confortabil, poate o infatisare noua a tunsorii, poate orice te ar face sa te simti mai bine si sa iti ridice moralul.

Concurenta intre site uri este imensa, si sunt sigura ca fiecare trebuie sa isi regandeasca la un moment dat strategia si sa vina cu altceva si altceva pentru ca astea sunt timpurile.. atat timp cat industria se duce pe un fagas FREE.. e din ce in ce mai greut pentru noi dar si noi ne adaptam, e nevoie.

Atunci cand este mort peste tot eu am invatat din trecut ca trebuie doar sa astept acel val . inainte ma stresam extrem de mult si aveam decaderi psihice. timpul.. dupa parerea mea rezolva, pur si simplu gandeste ca este o perioada mai slaba ce va trece. Da, stiu parca perioada moarta a inceput sa se extinda.. sa fie parca mai lunga si atunci si stresul nostru e mai mare ca ne gandim ce facem... dar foloseste acel timp intr un scop care sa te ridice moral.
Iesi afara, cu prietenii, familia, deconecteaza te putin si revino cu forte noi .

Sper sa te ajute cu ceva postarea mea pentru ca si eu am trecut prin aceleasi stari si te inteleg perfect.

Sper sa nu vad Studiouri care mai de care gasind raspunsul perfect asa cum au ele mereu (un raspuns
la toate).. aici este despre modelele independente... so please stay away.

Multumesc frumos si capul sus!
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

ice999 scrie: 08 Mar 2020, 22:53 Mda, e asa din Noiembrie...In alta ordine de idei:

Bai deci ori eu sunt nebuna ori astia sunt afectati de Mercur retrograd. Cititi va rog:

As you might have experienced recently, LiveJasmin is trying to approach an even more glamourous way to ensure that our website continues to be the best in the world. This means that we would like to have our categories focused less on sexually provocative poses, outfits and environments, thus these are forbidden in free chat area and profile pictures. Models will need to wear proper clothing so that their body is covered suitably and need to engage with users in a well decorated room with a sophisticated atmosphere.
To summarize it:

- The outfit and room should reflect a high-end, sophisticated atmosphere

- Your face must be visible

- Nudity and partial nudity (including being topless), displaying sex toys, VibraToy or dildos are not allowed

- Sexually suggestive behaviour, poses, focusing on body parts are prohibited

Adica mai avem putin si tre sa fim calugarite, sau cum? Nu mai ai voie sa arati un picior, un abdomen (sunt totat de acord cu politica anti-vulgaritate), nimic care sa ademenasca membrii? DUPA CE CA MERGE CA VAI DE El, s-au gandit ei ca ar trebui sa fim mai sfinte, ca asa poate-poate vin membrii in privat, dupa ce alte siteuri sunt pline de nude freechat. Astia oare gandesc? ma intreb
Aiurea, si cand ma gandesc ca unul dintre cele mai populare modele de pe jasmin (redbunny) are acest still de a face tease care depaseste cu mult limita de simplu tease ma intreb oare cum o sa-i interzica sa mai lucreze in stilul ei consacrat? Sau poate or sa inchida ochii si o sa penalizeze in continuare modele de pe ultimile pagini carora le scapa cate un sfarc din greseala? Pana acum a fost ok, acum dintr-o data nu mai este! Desi in mod contrar au aprobat o gramada de poze de profil topless sau in pozitii sexual sugestive! Cine draq sa-i mai inteleaga?! Ce fac totusi modelele care nu sunt pe stilul glam? De ce e musai sa fie toate glam? Ma intreb oare unde vor sa ajunga cu toate aceste schimbari?
webcammodel scrie: 09 Mar 2020, 02:18 Nu stiu de ce te plangi memsy, daca nu lucrezi de la studio si faci cate 1-1,5k la perioada, si asa este ok . Adica unde mai faci cate 2-3 k pe luna in romania?Slabe sanse sa gasesti un job unde sa castigi atat, plus a nu te streseaza nimeni, iti faci singura programul. Poate ca e o periada mai slaba cum sunt in fiecare an de altfel, nu ai cum sa o tii la acelasi nivel tot anul,mai sunt fluctuatii dar important e ca si asa rau cum e, tot e mai ok decat in alta parte. Si eu am membrii care acum cativa ani ma luau in privat is stateau mult si acum imi intra in free si ies imediat sau nu imi intra deloc. Dar important e ca vin si membrii noi iar eu prefer sa nu imi consum energia cu cei vechi care oricum s-au plictisit de mine si eu de ei la urma urmei.
Ideea e ca pe langa timpul efectiv lucrat online (in care nu am nici o garantie in legatura cu suma pe care o voi face) mai trebuie si investitii in outfits, high heels, accesorii, cosmetice, mers la sala, la salon, la cosmetica, inainte de fiecare tura trebuie machiat si coafat, se ajunge la o durata cu mult peste timpul lucrat efectiv online si consider ca nu se mai merita.
In alta domeniu poate e salariu mai mic dar programul e program, liberul e liber, nu trebuie sa mai fac atat de multe chestii pe langa. Pot lucra in continuare in vdc pana gasesc ceva care sa merite schimbarea, de ex. ma gandeam sa incerc sa prind un job de stewardesa (nu trebuie sa fie neaparat in Romania), ar fi o schimbare de 1-2 ani sa vad cum ma simt dupa aia in legatura cu acest job.
GOTfan scrie: 09 Mar 2020, 06:46 Buna
Ma bucur ca cineva in sfarsit mai posteaza probleme reale ale modelelor independente . in ultimul timp de fapt mereu nu este decat despre studiouri si cum sunt ele cele mai tare cele mai bune care mai decare, pe noi modelele independente nu ne intereseaza, fix 0. Iti inteleg frustrarea si problema, sunt sigura ca sunt atatea modele cu probleme de genul asta .

____

Sper sa nu vad Studiouri care mai de care gasind raspunsul perfect asa cum au ele mereu (un raspuns
la toate).. aici este despre modelele independente... so please stay away.

Multumesc frumos si capul sus!
Pai la studiouri intotdeauna merge, n-o sa vezi studio sa vina sa spuna ca nu merge din simplu motiv ca un model din studioul respectiv nu mai face bani, eventual fac restul si tendintza e sa dea vina pe model ca nu e cum trebuie si ca nu face ce trebuie! Studiourile nu prea au solutii pentru modelelele care nu mai prind pe piata din ce am observat, in schimb au doar pretentii cu carul.
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Memsy scrie: 09 Mar 2020, 09:01

Pai la studiouri intotdeauna merge, n-o sa vezi studio sa vina sa spuna ca nu merge din simplu motiv ca un model din studioul respectiv nu mai face bani, eventual fac restul si tendintza e sa dea vina pe model ca nu e cum trebuie si ca nu face ce trebuie! Studiourile nu prea au solutii pentru modelelele care nu mai prind pe piata din ce am observat, in schimb au doar pretentii cu carul.
Aici o sa te contrazic un pic: rolul unui studio, cel putin al unuia care aduce plus-valoare nu doar inchiriaza camere si echipamente, este tocmai sa ajute modelele care nu se descurca singure sa creasca si asta facem zi de zi, o armata de oameni. Evident, sunt cazuri in care nu avem ce face pentru ca un model nu vrea sa stea online destul, nu vrea sa asculte nici o sugestie, samd - insa acolo unde modelul vrea si lucreaza cu noi avem 99% reusita in final, modelul va face bani. Poate in 1 luna, poate in 2-3-6 luni, dar va face bani, cel putin va ajunge la media de 3000$ pe perioada pe care o consideram ca fiind minim acceptabila pentru un model Studio20.

Si asta nu se aplica doar la modelele care lucreaza din studio, avem o multime de modele care lucreaza acasa si care au aceleasi probleme, succese sau insuccese.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
ice999
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 06 Feb 2015, 10:28
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

"Aiurea, si cand ma gandesc ca unul dintre cele mai populare modele de pe jasmin (redbunny) are acest still de a face tease care depaseste cu mult limita de simplu tease ma intreb oare cum o sa-i interzica sa mai lucreze in stilul ei consacrat? Sau poate or sa inchida ochii si o sa penalizeze in continuare modele de pe ultimile pagini carora le scapa cate un sfarc din greseala? Pana acum a fost ok, acum dintr-o data nu mai este! Desi in mod contrar au aprobat o gramada de poze de profil topless sau in pozitii sexual sugestive! Cine draq sa-i mai inteleaga?! Ce fac totusi modelele care nu sunt pe stilul glam? De ce e musai sa fie toate glam? Ma intreb oare unde vor sa ajunga cu toate aceste schimbari?"

Exacttt...sunt multe modele care doar prin tase din ala agresiv isi atrag mebrii:)) si membrii IUBESC asta...

Altfel, de ce crezi ca penalizeaza modelele de pe ultima pagina? Ai avut experiente sau care e ideea? Adica de unde stii/crezi/ deduci asta?
Avatar utilizator
shadowgrl
Mesaje: 21
Membru din: 10 Mar 2020, 11:47
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Buna fetelor.Fiti tari si incercati sa nu va pierdeti rabdarea sau increderea in voi.Cred ca e important sa rezistam si in aceste perioade mai putin bune.Nu esti singura si nici ultima care trece prin asta.Cum au spus si altii ,trebuie sa iti canalizezi energia pe lucrurile positive din viata ta si sa nu disperi.

In legatura cu noile reguli de pe jasmin...Mereu vor exista modele care fac tease,care sunt mai sumar imbracate,care vor incalca regulile s.a.m.d .Mai rau e cand se intampla asta cu modele din studiouri si au spatele asigurat.Vad ca nimeni nu a precizat de modelele care "folosesc" lush toy in free chat pe Jasmin si prostesc membrii ca acea jucarie merge cu tips.Acelasi lucru se intampla si cu vibratoy,cereau fetele tips in free. Nu sariti ca stau sa urmaresc alte modele pentru ca prefer sa nu imi consum energia astfel, dar lumea-i mica si mai exista si membri care o fac pe "spionii".Interesant e ca vin si cu dovezi pentru ca tu insisti ca asa ceva nu e posibil si e total interzis,cel putin asa zic cei de la support.

Keep it up ,girls!



"Be Strong enough to walk away from what isn't best for you, and be patient enough to wait for the blessings you deserve."
These users thanked the author shadowgrl for the post (total 2):
Studio20 (10 Mar 2020, 16:45) • Adrian (10 Mar 2020, 19:55)
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

eu zic ca mai conteaza si ce se intampla la nivel mondial .E si perioada taxelor, e si minunatul coronavirus etc
Una peste alta, tot e mai bine decat orice alt job si aici ma refer la incasari.
These users thanked the author betterthansex for the post:
Studio20 (11 Mar 2020, 13:47)
ice999
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 06 Feb 2015, 10:28
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Dar acum pe bune, cum va explicati politica asta de "Hot flirt" pe care au introdus-o recent??? Adica cum plm frate, astia vin aici excitati si ei vor sa stam imbracate in blugi si camasa?? Jur logica mea nu intelege, poate aveti voi vreo explicatie logica
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

ice999 scrie: 12 Mar 2020, 02:02 Adica cum plm frate, astia vin aici excitati si ei vor sa stam imbracate in blugi si camasa?? Jur logica mea nu intelege

Daca ai stii cati bani se pot face in blugi si camasa ( sau orice alt outfit casual ) nu ai mai fi confuza ... si logica ar avea un rost ... :)

Sunt bani de luat este un business ... bineinteles ca nu este pt toata lumea :) altfel toate modelele ar fi TOP cu 3/4 ore lucrate din 3 in 3 zile.
These users thanked the author Adrian for the post:
WinXPfather (12 Mar 2020, 03:38)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
ice999
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 06 Feb 2015, 10:28
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Daca ai stii cati bani se pot face in blugi si camasa ( sau orice alt outfit casual ) nu ai mai fi confuza ... si logica ar avea un rost ... :)

Da LOGIC, dar eu vorbesc la general, nu de cazuri rare. Videochat= sex. Simplu. E ca si cum ai spune ca te duci la o pizzerie dar vrei sa comanzi prajituri. Intelegi? Hai sa fim seriosi..totusi mi se pare ceva ascuns, probabir vor sa reduca numarul de modele, cum fac astia cu Coronavirusul si populatia planetei:)))
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”