Membru (fost) regular nu imi mai intra in pvt, doar in free

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Buna, am o dilema in sensul ca nu prea stiu cum ar trebui sa ma comport cu un membru fost regular care nu imi mai intra in pvt, doar in free.
Problema nu e neaparat ca nu imi mai intra in pvt, inteleg ca si-o fi pierdut interesul, dar faptul ca se logeaza cu numele de membru, imi intra in free si sta pur si simplu, ma baga in seama si se asteapta la aceeiasi atentie pe care i-o dadeam ca atunci cand imi intra in pvt in mod regulat.
Imi distrage atentia pentru ca eu m-am obisnuit sa ii dau atentie in mod special ca oricarui membru regular de altfel dar stiind ca nu imi mai intra in pvt ma face sa ma simt aiurea, deci chiar nu stiu cum sa ma comport cu el, ce sa ii zic... De privat nu ii mai zic ca nu imi mai intra si ma simt penibil.
Bani are si un job foarte bun deci nu cred ca a saracit peste noapte. Pur si simplu nu vrea sa imi mai intre in pvt. Acum la momentul cand scriu acest topic de exemplu el este logat la mine in free la mine dar nu mi-a mai intrat in pvt de aproape 3 luni, ultimul pvt cu el a fost pe 18 august, de fiecare data gaseste aceleasi motive: ca trebuie sa plece la servici sau ca e la la servici, sau ca nu are privacy. Eu as vrea sa nu mai vina pur si simplu daca si-a pierdut interesul, adica ce vrea de fapt..?
Va multumesc anticipat pentru orice sfat.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
manuela222
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 19 Oct 2015, 01:58
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Da din cate spui pot deduce ca si-a pierdut interesul. Dar asta e inevitabil pentru noi modelele asa ca pass on! Poate va mai intra in privat dar va sta mai putin. Daca tot te viziteaza inca, fii directa si intreaba-l ce are de gand sa faca in continuare.
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Ehh, "și-a pierdut interesul", pentru că primește atenție gratis. Iar când vede că primește atenție gratis și ești la dispoziția lui, pentru ce să mai plătească, pentru ce să mai lupte? Și la o adică dacă chiar și-a pierdut interesul cu adevărat, păi să plece atunci, nu să stea toată ziua pe capul tău, să îți distragă atenția de la potențialii membri plătitori, pe care poate îi ignori fiind prea prinsă în discuțiile cu el. Trei luni de zile?! Păi e foarte mult, măi fată. Dar joacă-l de să nu mai știe de el! Bine, acum să nu o dăm în extrema cealaltă, că și conversația în free-chat își are rolul ei, dar cu limită. Și eu am membri cu care stau la discuții, mai schimb câte o părere în free chat, despre filosofie, viață, tehnologie, etc., și chiar îmi face plăcere, dar asta nu toată ziua, cu limită, le dau doar o mostră din ce reprezint eu, o posibilitate să mă cunoască, să știe la ce să se aștepte.

Ideea este să îți faci niște reguli clare după care să te ghidezi încă de la început, pe care încet, încet le implementezi tu în chatul tău, în funcție de cum vrei să decurgă lucrurile la tine în room, reguli de la care nu te abați. Niște reguli cât mai apropiate de ceea ce reprezinți tu în realitate, de ce îți place ție să faci în viața de zi cu zi, de cum te comporți tu într-o relație de cuplu și nu numai, ce anume aștepți de la partener/prieteni, ce le permiți, ce nu, etc. Acum strict legat de LiveJasmin, poate să fie un pic mai greu cu regulilie, dar nu imposibil, depinde de abordarea ta, cum știi tu să te impui, ce cuvinte folosești.

Și acum să expun niște situații clare întâlnite, cu precizarea că oamenii îți iau fix cât le dai, iar dacă tu ești foarte permisivă cu ei, ei vor tot lua, și mai mult de atât, vor împinge limitele, pentru că dacă pot, de ce nu?

O situație întâlnită de curând: am un membru care mereu îmi intră în privat, dar nu stă mult. El este tot timpul excitat și pus pe dirty talk. Înainte de privat îmi vine în free, îmi spune că ajunge acasă în 20 de minute și că o să îmi intre când ajunge acasă. Mai vorbim un pic pe acolo, și la un moment dat mă întreabă: "-How many orgasms did You have today?", la care îi răspund: "-The question is, how many orgasms can You make me to have today?!" "- So many, bb!" "- Very good then, I am waiting You to show me!". Și am terminat discuția, nu mă lungesc eu să-i dau detalii intime pe moca fiindcă așa vrea el.

O altă situație: genul ăla de membru care începe în free să îți povestească cum și ce ți-ar face el, și o lungește de îl bate Dumnezo acolo! Inițial îi pun niște emoticoane, reacționez cumva, dar dacă văd că continuă și nu dă tips, nu intră în privat, nimic, îi spun de la obraz: "I prefer this kind of conversation in intimacy, in public chat I like people to be polite in my room". În unele cazuri se simte omul și zice " - Sorry". Dar în cele mai multe cazuri continuă să spameze, și atunci efectiv îl ignor, sau în cel mai rău caz dacă văd că nu se oprește și devine deranjant de nu mai văd ce scriu ceilalți membri, îi dau kick.

Acum mai este o situație, omul vrea dirty talk dar nu pe gratis, dă tips-uri. Nu știu cum e pe LiveJasmin, că despre el cred că e vorba, dar pe unele sites există opțiunea să-i scrii membrului mesaj privat direct din chat. Și dacă omul dă tips, îl întrețin în dirty talk, de banii pe care îi dă, că dacă e pe bani ce mai contează dacă e în free sau în privat? Când se oprește el din dat tips, mă opresc și eu din a-l întreține în dirty talk. O altă situație întâlnită este aceea în care el îți dă 1$ și de banii ăia așteaptă să-l întreții big time. Dar când se oprește el, mă opresc și eu, și el încă continuă cu întrebările, și îmi spune că eu nu-l excit cum trebuie. Aaa, îmi spui de la obraz? Păi hai că îți spun și eu: "- I only give what I get./I play just the way You play./You are not giving me pleasure as well., etc". Misunderstandings in my room??? Never, sweetie, never!

Mai am niște băieței cu niște fetish-uri mai speciale, ciudate, diferite de ale majorității. Le fac, nu-i problemă, dar pentru asta trebuie să îmi vină în exclusiv, mă rog, într-un fel de privat în care să fim doar noi, să nu mai poată intra nimeni cu noi în acel privat, iar acel gen de privat este mai scump decât cel normal. Și la un moment dat se trezește unul că el nu mai vrea în exclusiv, el vrea în privat fantezia, și îmi intră în privat. Și îi zic: "- We are in private here, not exclusive." Și zice "- Come on!" A da, așa faci??? Continui: "- As You know, I play this fantasy in exclusive only, sorry", și-l scot din privat. După a venit în exclusiv, desigur. Putea să nu vină, dar mi-am asumat un risc. Știam că dacă accept asta o dată, o voi face mereu, și nu se poate așa ceva, ori regulile mele, ori nimic. De asta zic, nu le da putere asupra ta, arată-le că ești un om liber, că plătesc pentru propria fantezie, nu ca să te ajute pe tine, cum vor unii să pară! Dacă știi că în ziua respectivă nu ai ce pune pe masă, și ți se oferă o "șansă" pe care tu nu o consideri demnă de tine, care îți subjugă valorile și principiile în toată existența lor, refuz-o de la început, nu o lungi, nu te complace, rămâi fermă pe ceea ce reprezinți! Vor veni și zile mai bune.

Eu de felul meu, prin natura mea sunt foarte tolerantă, evit conflictele, dar am învățat că în viață, în chat, oriunde, trebuie pus piciorul în prag, trasate limite - boundaries, și de aici nu trece nimeni. Dacă le dai degetul mic astăzi, mâine îți vor lua toată mâna. De ce așa? De ce nu, dacă pot??? Eu ca model de videochat încerc să mă axez pe o gamă cât mai largă de cerințe, că de asta sunt acolo, să fac bani. Dar în același timp să abordez cerințele după regulile mele, după stilul meu de viață, să nu-mi încalc principiile și să îmi îmbolnăvesc mintea. Adesea citesc pe forumuri cum o grămadă de modele banează cu foarte multă ușurință, le deranjează orice mică chestie, urăsc bărbații din suflet și îi banează. Crezi că domini prin asta, dar guess what, el te-a dominat pe tine, pentru că a avut putere asupra ta, te-a făcut să ai reacție! Banarea nu este o soluție, banarea nu îți aduce bani, poate doar o mică satisfacție de moment că i-ai arătat tu lui. Așa, și? Ce ai rezolvat? Abia atunci l-ai dominat, când banii din contul lui se transferă în contul tău! Și din fericire membrii, unii dintre ei, încă mai pot fi învățați, modelați, etc. Iar ura, dușmănia, ranchiuna, dacă chiar le simți cu adevărat, și nu e doar un joc de moment, înseamnă că ești un om prins în jug, dominat. Pentru că toate aceste sentimente te țin captiv, cel pentru care le simți îți ia puterea, te sleiește. Pentru că da, este despre tine, nu prea are legătură cu cel urât. Iar vindecarea o poți primi numai atunci când le lași să plece, când le dai drumul. Atunci îți iei puterea înapoi. Eliberează-te, fii un om independent, un spirit liber, însetat de cunoaștere și evoluție!

Am exprimat toate acestea pentru că cumva se raportează la situația ta, adică e tot genul de membru care vrea mult și oferă puțin sau nimic, doar că situațiile diferă. Poate o să fie de folos și altora, și dacă tot a venit vorba, am zis să împărtășesc. În cele ce urmează, o să mă axez strict pe situația ta, cum aș proceda eu. Desigur, sunt mai multe moduri de abordare, reacții, diferă de la persoană la persoană. Inițial aș începe cu aluzii. Dacă mă întreabă/zice despre el ceva mai personal i-aș zice: "Thank You for question, but I am not so good with this kind of information in free chat...". Sau dacă e în free și tu ai privat, și când revii tot acolo îl găsești, începi să îi povestești despre cel cu care ai avut privat: "This guy is amazing. He knows how to please me and to make me happy. The type of guy I really like and I want in my room. He respects me and appreciates my time and my work. "Dacă continuă cu întrebări... "I like to share this with my best members only, They are special persons to me, because They make me feel special, too. ", "I don t like selfish people who believe They deserve everything. And for free, of course.", etc., Vezi tu cum le integrezi în context. Reguli. Chestii de bun simț. Dar dacă tu nu ai reguli de genul, păi ce să respecte? Scuză-mă, dar e vina ta că s-a ajuns aici, trebuia să pui piciorul în prag mai devreme. Bărbatul e vânător prin natura lui, vrea să cucerească, să lupte, să aibă satisfacția că a câștigat trofeul. Când primește totul pe tavă și gratis, pentru ce să mai lupte? Ar fi absurd. Crezi că la altele nu mai merge în privat? Dar la tine a văzut că se poate și fără. Încerci o vreme strategia asta cu diverse aluzii, dacă nu merge nici asta, îl ignori, faci abstracție de el, și te axezi pe alți membri potențiali plătitori. Move on, bb! Dar dacă nu mai vine? Probabil te întrebi. Păi să nu mai vină! Nu ai nevoie de el. Uite că de trei luni nu ți-a mai folosit la nimic, deci? Să plece, cu mers de bicicletă dacă se poate, în ritm cât mai alert. Ajută. Se regenerează celulele.

Asta e problema multor modele. Se tem. Se tem să crească prețul, se tem să spună ce vor și ce gândesc, se tem să se impună, se tem să ceară ce li se cuvine, se tem că pleacă membrul, se tem. Tu nu ai nevoie de oameni toxici în viața ta, în room-ul tău, oameni care nu contribuie cu nimic, doar te trag în jos pentru interesele proprii. Decât așa, mă lipsesc, lasă să fiu singură că nu mor. Le-o tai scurt când încep că vor întâlniri și pe dracu: "-This is a cam site, not a dating site./ I offer only cam services. -Ah, I know You are here for money. - Yes, I am. This is my job, I am a camgirl and this is a camming site. Kind of pay to play thing. Nothing more, nothing less." Părerea mea este că ajută mai mult să fii bitchy decât supusă, obedientă, pe termen lung ai mai mult de câștigat. De acord, să fii drăguță cu cei cu bun simț care merită, dar în același timp să știi să te impui când situația o cere, să știi să refuzi, cuvântul "No" e sfânt. Pay to play thing, cum ziceam. Sau cum e o vorbă pe site-urile Freemium: "Tip to get my attention!" Sau mai bine: Lemme 'now when u have dă mula, bb! ':) ;)
These users thanked the author Mery24 for the post (total 3):
WinXPfather (13 Noi 2019, 16:58) • beyou (13 Noi 2019, 22:46) • Ariadne (17 Iun 2022, 17:02)
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
AmelieSlade
Mesaje: 28
Membru din: 11 Iul 2019, 12:50
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Cunosc tipul asta de membri, iti dau bani pana le oferi atentie si apoi considera ca de ce sa iti mai dea bani daca oricum vorbesti cu ei si asa. Sunt doua variante: ori incerci sa ii explici frumos ca asta este jobu tau si ca ar fi frumos din partea lui sa te sprijine in continuare daca tot sustine ca are sentimente pentru tine, ori pur si simplu il ignori si te ocupi de ceilalti mai mult, pentru ca in asa fel iti poti face clientela noua si nu stai in loc pentru el. Cert este ca trebuie sa inveti cum sa le dai de inteles ca asta iti este jobul, sa ii faci sa isi doreasca sa te ajute financiar.
These users thanked the author AmelieSlade for the post:
WinXPfather (15 Noi 2019, 23:49)
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
AmelieSlade scrie: 15 Noi 2019, 21:07 sa ii faci sa isi doreasca sa te ajute financiar.

Din punctul meu de vedere "ajutor" e mult spus. Că nu e organizație de caritate ca să fie ajutor, e o gamă de servicii. Că și ei unii tot asta vor să pretindă, că te ajută. Nu, nu te ajută, plătesc pentru un serviciu, indispensabil la un moment dat (pentru majoritatea membrilor), care se poate compara cu oricare altul - mâncare, curățenie, telefonie etc. Să încetăm să-l mai numim "ajutor", măcar noi. Vrei mai mult, mai vrei o porție? Plătești. Adică eu dacă am abonament la Orange de 15 ani, îi ajut pe cei de la Orange, e în interesul lor ca eu să am de pe ce vorbi la telefon? I-am ales pe ei pentru că îi consider cei mai buni, cei mai potriviți pentru nevoile mele. Prin urmare, meritele sunt tot ale lor. Sau cum ar fi ca eu să merg toată săptămâna, zi de zi, să cumpăr meniul zilei de la restaurantul de vis-a-vis, și mâine să merg din nou, dar să consider că mâine mi se cuvine gratis, că doar am plătit toată săptămâna... Sau alt caz, am mai avut un retard zilele astea: "feet then pvt". Deși putea să vadă și singur cât costă Show Feet la mine, îi mai spun o dată, că poate nu-l duce capul îndeajuns. "Nu, nu, că dar dacă nu îmi place? Eu vreau gratis, să văd dacă îmi place!" Păi măi muie, tu dacă mergi la butic să iei o înghețată, îi spui vânzătorului că vrei să o guști înainte și după mai vezi tu dacă cumperi sau nu, în funcție de cum ți-o plăcea?! Deci ce detest eu foarte tare din ața inimii, e atunci când merg prin supermarket-urile mari și văd oameni cu pumnii plini de diverse fructe cum bagă în ei: struguri, cireșe, vișine, etc. Păi măi omule, doar guști o bucată nu tot magazinul, și asta doar în caz că vrei să cumperi, nu bagi ca spartul cu pumnii în tine pe gratis! Dar ghici ce? Ăștia niciodată nu cumpără, sau o fac foarte rar, "gustătorii ăștia", nici în supermarket, dar nici pe sites. Ei mereu consideră că societatea le datorează ceva.

Eu spun drept, niciodată nu gust nimic din ce cumpăr, nici măcar dop la pepene nu vreau. De cele din supermarket nici nu mai vorbesc, când stau să mă gândesc prin ce depozite au fost ținute, câte mâini au mai fost pe ele, nu sunt spălate, mi se ia de tot. Și în plus, nu mi se pare firesc. Sau să stau eu la piață să negociez prețurile cum am văzut că fac unii! Păi tu știi cu câtă trudă a muncit acel sărman om pentru ceea ce tu acum subapreciezi și ți se pare normal (deși nu este) ca tu să-i hotărăști prețul? Eu știu, că am crescut la țară, am crescut cu munci grele, și știu cum e ca niște sărăcii rupte-n fund, ce nu au după ce bea apă, să nu aprecieze munca ta nici cu doi lei. Eu așa ceva nu fac și nu voi face niciodată în viața mea. E chestie de principiu, sunt prea mândră ca să o fac, nici statura nu mi-ar permite-o, ar fi o întreagă antiteză. Adică om sănătos în toată puterea să merg de-a cerșitul?

Un alt aspect este acela că foarte mulți iau noțiunea de "free chat" cu sens propriu, adică stai să vorbești cu ei pe gratis cât vor ei, că dacă e gratis chatul, de ce nu??? Ei nu înțeleg că e doar un loc unde vă cunoașteți un pic mai bine, vezi "produsul", și de acolo hotărăști ce să faci pe mai departe.

Și nu, nu am nevoie de ajutorul nimănui, nu aștept nimic gratis, nici pe sites și nici în viața reală, mă descurc. Nu le datorez nimic și nu îmi datorează nimic. Eu doar atât îmi doresc: să plătească prețul pentru serviciile, interacțiunea, divertismentul, etc, pe care tot ei le pretind.
These users thanked the author Mery24 for the post (total 2):
WinXPfather (16 Noi 2019, 11:08) • Ariadne (17 Iun 2022, 17:05)
Salutând nemurirea printre muritori...
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

AmelieSlade scrie: 15 Noi 2019, 21:07 sa ii faci sa isi doreasca sa te ajute financiar.

Mami, sper ca te-ai exprimat gresit, se mai intampla, din cauza vitezei.... fiindca nu suntem cersetoare ci suntem providerese a ceva ce ei trebuie sa cumpere, cum si-ar cumpara farurile la masina, costumul, ciorapii sau o ciorba.... daca vor costum de o suta de dolari sa-si cumpere de 100 de dolari, daca vor de zece mii sa-si cumpere de zece mii, cert este ca atunci cand platesc costumul il platesc pentru propria lor multumire nu ca sa ajute cusatoreasa din Bangladesh.
If you get my point.
Trebuie sa te doreasca pe tine ca femeie nu sa doreasca sa iti dea ceva maruntis sa treci strada , ca esti tu vreo saraca von Vaslui.
Repet, sper ca te-ai exprimat gresit.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
andromaca_mulge_vaca scrie: 16 Noi 2019, 12:46 cert este ca atunci cand platesc costumul il platesc pentru propria lor multumire
Domnul ăsta pare că a înțeles foarte bine cum stă treaba cu plătitul propriilor plăceri:


Respect! Să curgă!!! Pentru toți plătitorii de plăceri! :star2: :star2: :crown: :star2: :star2:
Salutând nemurirea printre muritori...
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Mdaa, nu l-am mai bagat in seama decat minimal si mi-a intrat intr-un final dar mi-a stat mai putin decat statea inainte - (a avut dreptate cineva ma sus ca imi va sta mai putin) - dupa 15 min deja imi zicea ca trebuie sa plece ca se grabeste si abia am tras de el pana la putin peste 20 de min, in conditiile in care inainte imi statea lejer 60 - 80 de min. Nu zic ca nu sunt bune si cele 20 de min de pvt doar ma gandesc: ca eu daca as fi membru aflat pe fuga nu mi-ar arde de intrat pe chat, unde se presupune ca intru sa ma relaxez, nu vad cum m-as relaxa aflat pe fuga, deci nici sa minta nu stie, in fine... Nu-mi datoreaza nimic, as aprecia totusi daca ar veni doar cand are de gand sa imi intre in pvt pentru ca altfel ma dezgusta faptul ca pretinde ca nu are "privacy" sa imi intre in pvt dar in schimb are "privacy" sa imi stea o gramada in free chat, desi in pvt doar stam de vorba. Eu aproape in fiecare pvt am adus vorba de show ca sa fiu sigura ca nu vrea show ci doar "talking", el sustine ca e diferit fata de restul membrilor, imi da si webcam aproape de fiecare data fara sa ii cer eu, deci practic in pvt nu se intampla mare lucru diferit de free chat. Daca era genul sa ceara show sa faca laba mai intelegeam nevoia lui de "privacy" pentru pvt dar asa chiar nu inteleg. Chiar si asa, in 3 luni, daca voia cu adevarat, cred ca gasea 1 - 2 h acolo in care sa aiba "privacy" asa cum zice el, asa cum a gasit o gramada de timp sa imi stea in free chat, nu cred ca sta cu cineva langa el in timp ce intra pe siteuri de adult videochat, ma rog, voi pastra interactiunea minimala cu el in free chat.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Mery24 scrie: 16 Noi 2019, 13:10 :writing_hand:
andromaca_mulge_vaca scrie: 16 Noi 2019, 12:46 cert este ca atunci cand platesc costumul il platesc pentru propria lor multumire
Domnul ăsta pare că a înțeles foarte bine cum stă treaba cu plătitul propriilor plăceri:


Respect! Să curgă!!! Pentru toți plătitorii de plăceri! :star2: :star2: :crown: :star2: :star2:
Daca jumatate dintre modelele de chat s-ar comporta atat de expresiv ca nenea ar rupe la bani >:) .Mi se pare foarte tare cat traieste nenea ce canta el acolo, facea de un Oscar.

P.S.Unde l-ai gasit Mery? :')

@Memsy- Cred ca este genul de membru care are mai multe iuvy cum avem si noi mai multi iuby si probabil le sta lor in privat iar pe urma vine la tine pentru ca il tolorezi.Cum au spus si colegele, ai bani ne simtem bine, nu ai bani vino cand ai, sau timp sau whatever, tine free chatul la minim cu el, minim insemnand spre deloc, un salut si un mic bla bla in care-i poti bate ceva apropouri ca nu esti peron de asteptare si pana la urma daca nu revine pe calea cea buna e un simplu membru deci lipseste-te de el ca poate stand cu el pierzi alti membri misto pe care-i poti atrage.

P.S.2-Sa ne pastram si demnitatea zic, nu as da niciodata de inteles unui membru ca sunt lesinata de foame sa-mi arunce si mie un os...yuk.

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
SophyDavis1
Mesaje: 12
Membru din: 23 Sep 2019, 11:34
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Memsy scrie: 12 Noi 2019, 08:18 Buna, am o dilema in sensul ca nu prea stiu cum ar trebui sa ma comport cu un membru fost regular care nu imi mai intra in pvt, doar in free.
Problema nu e neaparat ca nu imi mai intra in pvt, inteleg ca si-o fi pierdut interesul, dar faptul ca se logeaza cu numele de membru, imi intra in free si sta pur si simplu, ma baga in seama si se asteapta la aceeiasi atentie pe care i-o dadeam ca atunci cand imi intra in pvt in mod regulat.
Imi distrage atentia pentru ca eu m-am obisnuit sa ii dau atentie in mod special ca oricarui membru regular de altfel dar stiind ca nu imi mai intra in pvt ma face sa ma simt aiurea, deci chiar nu stiu cum sa ma comport cu el, ce sa ii zic... De privat nu ii mai zic ca nu imi mai intra si ma simt penibil.
Bani are si un job foarte bun deci nu cred ca a saracit peste noapte. Pur si simplu nu vrea sa imi mai intre in pvt. Acum la momentul cand scriu acest topic de exemplu el este logat la mine in free la mine dar nu mi-a mai intrat in pvt de aproape 3 luni, ultimul pvt cu el a fost pe 18 august, de fiecare data gaseste aceleasi motive: ca trebuie sa plece la servici sau ca e la la servici, sau ca nu are privacy. Eu as vrea sa nu mai vina pur si simplu daca si-a pierdut interesul, adica ce vrea de fapt..?
Va multumesc anticipat pentru orice sfat.
Am avt si eu acceasi experienta ca si tine si nu cu un singr membru. In prezent sunt 3 membrii care imi intra in camera si se comporta aproape la fel ca al tau. Unul dintre ei mai intra din cand in cand in privat si sta tot atat de putin ca si al tau.
Initial cand lucrurile s-au schimbat( nu au mai intrat in pvt, dar rup free-ul) ma comportam cu ei ca si in privat, crezand ca daca nu imi schimb comportamentul se vor intoarce. Mare greseala am facut! Pe langa faptul ca le acordam mai multa atentie decat altor membrii, atunci cand incercam sa ma focusez pe membrii noi incepeau geloziile. Apoi m-am desteptat eu si am inceput sa vorbesc cu ei din ce in ce mai putin. In prezent ii vad in camera in fiecare zi ii salut, le raspund la o intrebare , doua si apoi imi vad de treaba mea.
Adevarul este ca toate avem sau vom avea astfel de membrii, pentru ca asa cum am citit si mai sus, membrii se plictisesc indiferent de ce ai face tu, sunt modele noi constant pe toate site-uile.
Cel mai bine este sa ii acorzi atentia cuvenita atata timp cat si el face la fel si cand lucrurile se schimba te focusezi pe alti membrii.
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
GlamChatStudio scrie: 19 Noi 2019, 17:38
Daca jumatate dintre modelele de chat s-ar comporta atat de expresiv ca nenea ar rupe la bani >:) .Mi se pare foarte tare cat traieste nenea ce canta el acolo, facea de un Oscar.

P.S.Unde l-ai gasit Mery? :')
Domniță dragă! :relaxed:

Eu sunt manelistă printre altele. Mânjită - de timp, de loc și de mod. Știu de mult melodia, respectiv pe Petrică Cercel, doar că acum am găsit momentul potrivit ca să o livrez. Voilà! Când am citit postarea colegei noastre, Andromaca, s-a produs un click, am avut o revelație: mi-am amintit melodia, și mi s-a arătat că trebuie integrată în context. E la sentiment. Știi ce zic. ;)
Salutând nemurirea printre muritori...
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”