Societate ipocrita si moralista!

Colecție de Știri despre Industria XXX și Activitatatea de video chat adult si non-adult din mass-media internă, România dar și din alte tări. Nu copiați articolele integral, maxim 10% din textul articolului plus link către sursă și păreri personale despre Articol. Se pot integra și videouri din Youtube! 🆕📰🇷🇴📖🌎
Scrie răspuns
Avatar utilizator
manuela222
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 19 Oct 2015, 01:58
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

https://www.youtube.com/watch?v=6vZiEP92wUw

:kissing: :kissing:



Vorbesc despre moralitate și aduc un preot în program. Dar, în lume, biserica are multe cazuri de pedofilie. Este moral acest lucru? Și când vorbesc de religie, vorbesc în general, fără a defini nicio religie anume. Cred că sunt invidioși, deoarece multe modele de videochat sunt grațioase și pot face bani rapid (dar nu atât de ușor uneori) în comparație cu alte persoane cu locuri de muncă obișnuite, care castiga puțin.

Câte tinere prezentatoare de televiziune din lume nu s-au culcat cu producătorii în vârstă pentru a obține un job de prezentatoare TV!!

Câți preoți pedofili sunt pe lume și se dau moraliști. Iar cealaltă domnisoara blondă care isi zice ca e „actriță” are o mecla de invidioasă incredibila! Să ai o diplomă de studii de actorie nu îți dă
garanția de a fi o persoană bună și morala.

Până la urmă, toată această stigmă este din vina religiei. Dacă oamenii nu aveau religia pana in varful capului, nu ar avea atât de multe prejudecăți și rușini.

În sfârșit, aș dori să-i spun doamnei manager al studioului că i-a lipsit ceva mai multă forță pentru a apăra această activitate. Deși am înțeles, a fost în dezavantaj și înconjurata de ´´puritani moraliști” și a avut si puțin timp de emisiune dedicat pentru a discuta acest subiect al videochatului.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Poate este si vina noastra, ca nu avem mai multi curajul sa iesim in fata si sa le spunem adevarul...
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Adania
Mesaje: 13
Membru din: 04 Iul 2019, 11:26
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Adevarul e ca multi abia asteapta sa ne batjocoreasca, asta e adevarul! Da, ar trebui sa iesim in fata, dar trebuie sa ne gandim la o strategie inteligenta si care sa nu ne poata fi intoarsa pe dos, sa nu ni intample intocmai reversul. Aceasta industrie nu ar exista daca ceea ce fac modelele de videochat ar fi ceva cu totul anormal! E trist ca suntem aratati cu degetul pentru faptul ca ne asumam sexualitatea si nevoile, ne recunoastem pofetele si dorintele si nu ne mintim in fata ca am fi inocenti. Nu am trait nicio clipa intr-o societate inocenta, dar stim sa aratam cu degetul spre altii....
Cu stima,
Adania
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Parerea mea dupa 18 ani de vchat este ca multi ne victimizam singuri, nu societatea ne condamna ci actiunile noastre ;)
Din punctul meu de vedere al unui om care traieste actual intr-un oras de provincie, nu m-am lovit absolut niciodata de astfel de oameni pentru ca nu ma invart in cercuri obscure si cu oameni tembeli.Practic actiunile mele, comportamentul in societate, cum ma comport, vorbesc, asta ma defineste.Niciodata in 18 ani nu am intalnit pe cineva care sa maraie ceva dar nici nu m-am ferit de ceea ce sunt sau fac, nu m-am ascuns, mai mult ma comport normal ca si cel care lucreaza in fabrica, cu cat te ascunzi, feresti, fugi cu atat te simti mai vinovat, adevarul este ca lumii nu-i pasa ce facem asa mult, bagatelizam noi si avem impresia ca vezi Doamne lumea toata stie ca noi avem un soricel roz sub perna, mintea noastra este cea care condamna prima desi spunem ca nu.Sau ma rog mintea unora ca a mea sta bine si linistita.
Mai bine va ganditi cum sa evoluati voi ca oameni inainte de a cere societatii acceptare, aceptandu-ne pe noi si ne avand asteptari de la altii.Nu o sa-ti ridice nimeni vreo statuie in nici o societate atunci cand tu esti milardar iar altii mor de foame dar este alegere personala.Eu cunosc miliardari mai huliti si invidiati si vorbiti decat mine si care au afaceri normale pentru ca, saracul mereu o sa fie frustrat, prostul va ramane prost, barfitorul va barfi and so on, este general valabil pentru intreaga societate de consum barfoteca iar ceea ce vorbesc pe la spate daca vorbesc ( eu una nu am auzit si nu ma intereseaza) e strict problema lor.
Stima de sine daca o ai o vor avea si altii, daca nu o ai, o sa te simti mereu un paria, uneori doar in mintea noastra.
Evoluati...
These users thanked the author GlamChatStudio for the post (total 3):
stefania (18 Noi 2019, 03:26) • Bishop. (01 Mar 2020, 21:52) • Studio20 (07 Mar 2020, 22:10)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
KaylinDream
Mesaje: 16
Membru din: 05 Iul 2019, 14:29
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Societatea romaneasca se imparte intre oameni religiosi si oameni "fara dumnezeu". Pentru ca noi suntem considerati fara morale si fara dumnezeu nu suntem acceptati de majoritatea populatiei. Educatia sexuala si sexul in sine sunt considerate subiecte taboo, chiar daca este natural si imperios necesar sa inveti tineretul despre bolile venerice, protectie, procese biologice samd. Traim intr-o societate care inca este condusa de preoti, o societate in care turmele de oameni se iau dupa ce spun cativa. Traim intr-o societate unde femeile stau in continuare cu sotii care le bat, de rusine si frica sa nu se vorbeasca despre ele si sa fie facute depravate sau sa zica lumea ca ele nu tin la familie. Majoritatea oamenilor nu sunt inca destul de educati pentru a intelege ceea ce facem noi, iar cei care sunt educati, se asigura ca sunt bagate bete in roate tuturor ca ei sa ajunga la putere. Tot interviul arata exact ce inseamna sa ai o moralitate ipocrita, si arata tuturor cum se cred ei judecatori. Nu e corect si nu e frumos, dar aceasta este societatea noastra si va trebui sa ii educam noi prin puterea exemplului
These users thanked the author KaylinDream for the post:
manuela222 (12 Noi 2019, 19:49)
Avatar utilizator
Bishop.
Mesaje: 19
Membru din: 26 Iul 2011, 08:41
Localitate: Brasov
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Era normal sa inceapa si aceste discutii in exact aceasta maniera. Fiecare vorbeste din punctul sau de vedere, elevat sau mediocru. Subiectivitatea acestui aspect aduce totodata o irelevanta. Tot ce putem face este sa ne intelegem si acceptam unul pe celalalt.

Fiecare om , ca a iubit sau nu , este intr-o forma sau alta spiritual. Cu cat creste isi doreste acest efect chimic ce duce mereu catre vindecare reala fizica, emotionala si mentala. Stiind asta , omul se indruma constant catre noi experiente din care stie ca are ce invata, personal.

Religia este o stigma pur geografica si nu cred ca ar trebui pusa inaintea propriei dezvoltari, implicit , propriei vieti. Ca-mi formez un principiu sa fiu ghidat de dragoste/spiritualitate , asta este o decizie proprie pe care intotdeauna , in orice conditie , imi va veni natural sa mi-o asum. Este in regula sa fiu ateu sau spiritual sau religios si sa fac ce simt eu a fi mai bine pt mine, tinandu-ma strans de reciprocitate in tot ce intampin.

Apreciez postul lui GlamChat, Noi suntem cei ce trebuie sa facem ce stim ca este mai bine pt noi si sa ne asumam asta , oprindu-ne singuri cand ne vedem ca mergem catre orice pt validare.
Odata ce am pornit pe drumul dezvoltarii proprii , nu mai avem loc sa mergem undeva sa fim aprobati. Un puternic caracter integru si demn mereu va fi atent daca propriul sau comportament este apreciat. Aprecierea aduce cu sine si validare si sustinere si tot ce se cauta, deep down. Kudos pt Maria , un exemplu frumos de integritate si respect pt ceilalti. Chiar daca au dat dovada de mediocritate se vedea clar cine vorbeste din cunostiinta de cauza.
Pt oamenii din industrie ce se lupta cu "binele si raul" , vestea buna este ca si aceste polaritati sunt subiective, de la individ la altul. Cum sti daca comportamentul tau este unul sanatos sau nociv ?! ... priveste-te si vezi daca tie ti-ar placea sa primesti ce tocmai ai spus/facut/simtit. Daca zambesti si te simti in siguranta, continua linistit/a.

M-am jucat in domeniul acesta ani frumosi alaturi de oameni din toate colturile, m-am distrat, am invatat, am ranit si vindecat, am judecat si condamnat, am fost ajutat si am ajutat........am tradat si am fost tradat...am trait. Iar astazi am recunostiinta enorma pt fiecare caracter cu care am avut sansa sa interactionez , de la model pana la owner, pt ca fiecare m-a modelat in egala masura cu care aveam eu impresia ca'i modelez. Am facut ce am putut eu mai bine la momentul respectiv si am facut un principiu "Whatever Floats Your Boat" care, eventual, m-a dus la descoperirea ca pe acest pamant nu exista autoritate mai mare decat dragostea... o mai numim reciprocitate.

Un om cu dorinta autentica de a se forma, cu reciprocitatea adanc inradacinata in comportamentul zilnic fata de ce si cine'i iese in cale, este cel mai puternic si cel mai frumos om de pe pamant; de neoprit si de admirat pe toate planurile.
These users thanked the author Bishop. for the post:
WinXPfather (01 Mar 2020, 22:04)
Be Yourself ! Everyone else is taken. :')
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Mă nene mă, viața e prea scurtă că să-ți ocupi timpul încercând să schimbi modul de gândire și percepție al altor oameni.
De exemplu , eu de ani de zile vă explic că nu banii sunt valoarea vieții ci viața însăși , dar , cu mici excepții, voi tot prin cifre vă percepeți fericirea.... Și nimeni nu vă poate schimba , până nu vă schimbați voi , individual.
Așa și cu gura lumii, este pierdere de timp să încerci să modifici păreri tradiționale, vechi de secole, în timp ele se vor schimba desigur, dăcât că nu vom mai apuca noi vremurile alea.
Categoric , această părere este generată de site-uri , nu de noi , că dacă astăzi videochatul ar fi fost discret cam cum e camcontacts in loc să fie liber la vedere și mecanizat ca la chaturbate gen , percepția publică ar fi fost alta.
Evident, de exemplu în viața offline, toate femeile fac ce fac femeile pe lumea asta : însă unele își păstrează o aureolă de mister , sunt mai enigmatice și le numim "doamne" iar altele sunt mai simpluțe pă directe așea și le numim "curve".
Dacă și site-urile ar fi mai enigmatice , nu numai că ar avea mai mulți membri și că ar fi mai generoși dar am avea și noi o imagine publică mai supereoară.... Însă cum management-ul site-urilor în general este lipsit de orice urmă de vizionarism social și societal luăm lucrurile cum sunt ele și ne vedem de viața noastră.... Că nici ploaia nu o putem opri când cade, ne adaptăm și cumpărăm o umbrelă , altceva ce să facem ?
Aceste site-uri ar fi putut fi o pârghie de manipulare a boborului mai dihai decât ziarul+radioul+televiziunea la un loc dacă s-ar fi pus singure pe un piedestal către care clientul să se târască precum orice dependent. Din păcate pentru ele , au ales situația inversă : să se târască ele și să facă ele compromisuri pentru clientul care EL stă pe piedestal... Piața era liberă , domeniul era nou, site-urile au avut puterea să facă legea, să construiască percepția clientului și să-și aleagă poziția de dominant.... Au ales poziția de dominaT dăruind rolul de dominaNT membrului plătitor, făcând orice concesii pentru un dolar în plus.... astăzi piața este saturată, populația masculină care ar fi piața-țintă este integral înrolată, webmasterii nu mai au de unde să aducă populație nouă deci primul site care va apare va atrage webmasterii instantaneu, site-urile anterioare vor fi părăsite și se vor lupta să-și mențină măcar regularii și fetele pentru care mai vin regularii. Însă primul site care va apare , ca să atragă și să păstreze membrii va trebui să fie încă și mai la extrem decât ceea ce există până în prezent. Nu mă îndoiesc că cineva o să-l inventeze, soon. Sunt prea mulți bani și prea multă adicție în industria asta că să fii tâmpit, ca om de afaceri, și din banii anteriori să nu construiești un mecanism identic pentru banii viitori în loc să te zbați în mocirla unei piețe saturate.
These users thanked the author andromaca_mulge_vaca for the post:
Bishop. (03 Mar 2020, 11:51)
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Daca nu noi, atunci cine?
andromaca_mulge_vaca scrie: 03 Mar 2020, 05:21 Mă nene mă, viața e prea scurtă că să-ți ocupi timpul încercând să schimbi modul de gândire și percepție al altor oameni.
De exemplu , eu de ani de zile vă explic că nu banii sunt valoarea vieții ci viața însăși , dar , cu mici excepții, voi tot prin cifre vă percepeți fericirea.... Și nimeni nu vă poate schimba , până nu vă schimbați voi , individual.
Așa și cu gura lumii, este pierdere de timp să încerci să modifici păreri tradiționale, vechi de secole, în timp ele se vor schimba desigur, dăcât că nu vom mai apuca noi vremurile alea.
Categoric , această părere este generată de site-uri , nu de noi , că dacă astăzi videochatul ar fi fost discret cam cum e camcontacts in loc să fie liber la vedere și mecanizat ca la chaturbate gen , percepția publică ar fi fost alta.
Evident, de exemplu în viața offline, toate femeile fac ce fac femeile pe lumea asta : însă unele își păstrează o aureolă de mister , sunt mai enigmatice și le numim "doamne" iar altele sunt mai simpluțe pă directe așea și le numim "curve".
Dacă și site-urile ar fi mai enigmatice , nu numai că ar avea mai mulți membri și că ar fi mai generoși dar am avea și noi o imagine publică mai supereoară.... Însă cum management-ul site-urilor în general este lipsit de orice urmă de vizionarism social și societal luăm lucrurile cum sunt ele și ne vedem de viața noastră.... Că nici ploaia nu o putem opri când cade, ne adaptăm și cumpărăm o umbrelă , altceva ce să facem ?
Aceste site-uri ar fi putut fi o pârghie de manipulare a boborului mai dihai decât ziarul+radioul+televiziunea la un loc dacă s-ar fi pus singure pe un piedestal către care clientul să se târască precum orice dependent. Din păcate pentru ele , au ales situația inversă : să se târască ele și să facă ele compromisuri pentru clientul care EL stă pe piedestal... Piața era liberă , domeniul era nou, site-urile au avut puterea să facă legea, să construiască percepția clientului și să-și aleagă poziția de dominant.... Au ales poziția de dominaT dăruind rolul de dominaNT membrului plătitor, făcând orice concesii pentru un dolar în plus.... astăzi piața este saturată, populația masculină care ar fi piața-țintă este integral înrolată, webmasterii nu mai au de unde să aducă populație nouă deci primul site care va apare va atrage webmasterii instantaneu, site-urile anterioare vor fi părăsite și se vor lupta să-și mențină măcar regularii și fetele pentru care mai vin regularii. Însă primul site care va apare , ca să atragă și să păstreze membrii va trebui să fie încă și mai la extrem decât ceea ce există până în prezent. Nu mă îndoiesc că cineva o să-l inventeze, soon. Sunt prea mulți bani și prea multă adicție în industria asta că să fii tâmpit, ca om de afaceri, și din banii anteriori să nu construiești un mecanism identic pentru banii viitori în loc să te zbați în mocirla unei piețe saturate.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Știri interne despre Industria Adult și VideoChat”