Withdraw Funds By Card Request Failed: Paxum

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Justine
User Junior
User Junior
Mesaje: 57
Membru din: 27 Mai 2015, 18:50
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Bună tuturor .
Problema la orce suma doresc să retrag pe cardul de la bcr .
A mai pățit cineva asta ?
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: BCR nu acceptă transfer Paxum pe card, doar EFT sau Wire Transfer. Cel puțin acum un an când am verificat ultima dată așa era. Încearcă la Banca Transilvania sau Raiffeisen Bank, dar neapărat MasterCard, VISA nu se mai acceptă la nicio bancă la acest tip de transfer. Dar acum poți să faci transfer EFT, merge și cu card VISA. Ei zic că durează cam 5 zile lucrătoare ca să primești banii, dar durează mai puțin. Am făcut eu transfer EFT aseară la Banca Transilvania și deja azi am banii în cont. Costă 5$, posibil un mic comision să îți ia și banca (depinde de bancă), iar banii îi primești în lei. E simplu și util. :relaxed:
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
1tinkerbell
Mesaje: 18
Membru din: 27 Ian 2018, 01:23
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Buna , daca pana acum ai putut retrage pe cardul BCR , mai asteapta putin. Mi s-a intamplat si mie cu cardul MasterCard de la Raiffeisen. Mie personal mi s-a intamplat asta cand am incercat sa retrag banii imediat dupa ce am primit paymentul. Probabil multe modele fac tranzactiile imediat si de aia se intampla asta. Daca e prima data cand incerci sa retragi pe cardul de la BCR fa-ti card la alta banca . Ah, si ai grija sa nu fie card VISA. De pe Paxum nu mai poti retrage banii pe un card VISA. Good luck :blush:
Taste your words before you spit them out :upside_down_face:
Justine
User Junior
User Junior
Mesaje: 57
Membru din: 27 Mai 2015, 18:50
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Mulțumesc frumos .
E un semntiment frumos să văd că vă rupeți din timpul vostru cu sfaturi bune , mersi încă o dată !
alediana
Mesaje: 1
Membru din: 27 Noi 2019, 16:49
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna. Poate nu este sectiunea potrivita... dar am o maare nelamurire..
Am cont paxum si card paxum. Acum cand merg la ATM sa imi scot banii de pe card, care e cursul valutar cu care se face schimbul?
Am intrebat la banci si mi-au spus ca este un curs valutar pt mastercard, dar imi vine greu sa cred ca desi la banca respectiva dolarul este de exemplu 4.2 ron, mie sa imi schimbe cu 4.33 cat este pe cursul mastercard.
1.Cu cat va facut schimbul valutar?si de la ce Atm ati scos?
2. Care aveti card pe care transferati banii din paxum pe card din romana, la ce banca ati optat?Nu va intrebat nimeni nimic? De unde vin banii sau dovada provenienta banilor? Intreb pentru ca am avut o experienta neplacuta cu Alpha (aveam cont la ei in lei , euro ,usd si dupa ceva timp am fost anuntata ca vor incheie contractul din cauza provenienta banilor.Nu as vrea sa am aceeasi neplaceri si daca voi face un card la o banca din romania) Si care este suma maxima pe care o poti scoate?De ex la alpha era 4000ron.
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

1. Socoteala la extragerea din cardul paxum este asa , de exemplu la ING :
...sa presupunem ca ai de scos o mie de coco...
a) transferul pana in contul paxum te costa 0,25 deci iti va ateriza in CONT suma de 999,75
b) transferul din cont catre card te costa alti 0,25 deci suma maxima pe care o poti muta este de 999.50
c) extragerea in sine te costa 2,00 deci poti extrage maximum 997,50
d) cursul de extragere este cursul BNR (al dolarului) inmultit cu 0,942 (rotunjit la 10 lei) , deci astazi avem curs BNR 4.3422 lei si poti extrage
997,50 x 0,942 x 4.3422 = 4080.12 , respectiv 4080 lei
e) la circa doua-trei zile dupa extragere, vei primi inapoi in cardul paxum ( nu in cont ci in card !!) niste maruntis pe care ei si l-au tinut ca fond de rulment sau ceva si uneori ti-l dau inapoi uneori nu, dupa cum binevoiesc si cand binevoiesc, nu te baza pe ei , daca-ti vin ii vei adauga la viitoarele extrageri....

2. deoarece tara Olanda este adanc si demult implicata in industria avc , cred ca este cea mai friendly banca in ceea ce ne priveste.
O alta banca friendly este Raiffeisen, cu un curs mult mai bun decat 0,942 x cursul BNR daca muti din contul paxum nu in cardul paxum ci in cardul Raiffeisen, iar limitele de scoatere pe zi sunt mult mai largi.... personal nu folosesc card Raiffeisen asa ca habar n-am cat sunt limitele si nici cursul.

3. Alte banci fie au cursul mai prost, fie se feresc de banii nostri, fie ne dau in urmarire , lol.

4. Daca ai venituri sub pragul national de plata al TVA (299.999 lei / an fiscal calendaristic) este cel mai ieftin sa te faci PFA cu un singur obiect de activitate (unul singur) la care impozitele sunt ca si pentru un salariu minim pe economie INDIFERENT CAT CASTIGI, adica circa 1000 lei pe luna pentru tot-tot-tot : sanatate+pensie+impozit venit, e o suma infima si dormi linistita: esti primita in orice spital de stat si iti faci si vechime pentru o viitoare pensie .
Daca potrivesti socotelile bine ai de plata 12000 lei pe an la venituri de 299999 lei /an adica PATRU la suta (4%) pentru toate impozitele impreuna, ceea ce e foarte tare.
Un PFA plateste cate un pachet de impozite aferente salariului minim PENTRU FIECARE OBIECT DE ACTIVITATE si nu poate avea decat maxim cinci obiecte de activitate.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
Nord
User Activ
User Activ
Mesaje: 254
Membru din: 25 Aug 2014, 11:22
Localitate: Maramures
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times
Contact:

andromaca_mulge_vaca scrie: 27 Noi 2019, 20:23 4. Daca ai venituri sub pragul national de plata al TVA (299.999 lei / an fiscal calendaristic) este cel mai ieftin sa te faci PFA cu un singur obiect de activitate (unul singur) la care impozitele sunt ca si pentru un salariu minim pe economie INDIFERENT CAT CASTIGI, adica circa 1000 lei pe luna pentru tot-tot-tot : sanatate+pensie+impozit venit, e o suma infima si dormi linistita: esti primita in orice spital de stat si iti faci si vechime pentru o viitoare pensie .
Daca potrivesti socotelile bine ai de plata 12000 lei pe an la venituri de 299999 lei /an adica PATRU la suta (4%) pentru toate impozitele impreuna, ceea ce e foarte tare.
Un PFA plateste cate un pachet de impozite aferente salariului minim PENTRU FIECARE OBIECT DE ACTIVITATE si nu poate avea decat maxim cinci obiecte de activitate.

Eu am PFA sunt webmaster nu model dar fiscalitatea e la fel. LA PFA se plateste asa CAS si CASS adica pensie si sanatate plafonate la salariul minim brut (Poti plati mai mult daca vrei pensie mai mare de exemplu)! Plus 10% impozit pe profit adica incasari minus cheltuieli deductibile. Daca treci de plafonul de TVA te inscrii obligatoriu ca si platitor de TVA iar pentru firmele din EU emiti facturi cu TVA in schimb pentru cele extracomunitare nu trebuie sa emiti facturi cu TVA deoarece pentru serviciile electronice locul prestarii de servicii este considerat locul benificiarului, lucruri care trebuie lamurite cu contabilul si eventual cu o scrisoare catre anaf astfel o sa ai un raspuns oficial de la ei care sa te acopere in cazul unui control! Iar taxele o sa fie la fel fie ca ai o activitate fie ca ai 5, fara angajati sau cu angajati, doar daca atingi plafonul de TVA o sa fii obligat sa apelezi la serviciile unui contabil, in rest poti sa-ti tii contabilitatea singur fiind in partida simpla nu esti obligat sa ai expert contabil! Spun asta din experienta deoarece am un PFA platitor de TVA.


La SRL e un pic diferit dar nu foarte mult. Taxe se platesc : 1% impozit pe venit(totalitatea veniturilor) in cazul in care ai un singur angajat sau mai multi, daca esti angajat o sa mai platesti CAS si CASS exact ca la PFA pentru salariul minim sau mai mult asta depinde de tine, daca nu te angajezi o sa platesti 3% iar daca suma retrasa anual din dividente este mai mare de 12 salarii minime brute o sa platesi si CAS si CASS deci merita sa te angajezi. Iar la retragerea banilor o data la trimestru sau anual dupa caz o sa mai platesti 5% impozit pe profit (pe dividente) de data asta. Despre TVA se aplica aceeasi regula ca la PFA cand atingi pragul esti obligat sa te inregistrezi ca platitor de TVA.


Deci per total o sa iesi mai bine cu SRL iar raspunderea este limitata la aportul tau la capitalul social nu raspunzi cu bunuri proprii ca in cazul PFA! Din pacate fiscalitatea este intortocheata mai ales in domeniul asta, contabilii inteleg greu ce faci si cum se procedeaza iar bancile ne pun piedici.
These users thanked the author Nord for the post (total 3):
WinXPfather (28 Noi 2019, 18:26) • stefania (28 Noi 2019, 23:02) • Mery24 (29 Noi 2019, 12:54)
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”