Ce morții masii are lj

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
sweetgirl
VIP
VIP
Mesaje: 1214
Membru din: 10 Noi 2009, 17:53
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Ce morții masii se intampla cu lj sm ajuns sa fac 10-14$ /h . Am 3 Guesti in room la orice ora 1 pm, 5. , 11 etc membrii intra in free chat și in sec 2 au ieșit bagamias pula in lj lu morții masii ca mi e scârbă sa mai intru
SoulCams Models Studios wanted
sheep
Mesaje: 15
Membru din: 03 Mar 2012, 23:09
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Si eu am aceeasi problema perioada asta, traficul e foarte slab, membrii si guesti putini si extrem de tacuti
Perioada trecuta 32$/h, per asta 13$/h. Acelasi decor, aceleasi lumini, aceeasi atitudine .
Macar de as stii cu ce gresesc ca sa pot lucra la asta ':)
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

poate e doar o perioada mai slaba... nici la mine nu e wow si nu lucrez pe lj. Dar nu disper, nu fac vdchat de ieri , perioade ca astea au mai fost. Rabdare si tutun haha
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Pai cine stie CE FEL de guesti ai, de iti ies instant .... de exemplu eu ma uit la filmele artistice pe site-ul filmehd, acolo e Cinemateca mea si obligatoriu cand deschizi un film iti baga pop-up cu cate o fata din Lj (te baga direct la ea in room) sau in room la F4f sau in room la Chaturbate sau in panoul general din BongaCams .... ca ma si gandeam : io-te maike si la astia cum isi construiesc ei cifrele de trafic, care este .... deci daca ai guesti de genul meu care inchid reclama imediat, de aceea iti dispar guestii.... zisei sa-ti zic.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
GOTfan
Mesaje: 13
Membru din: 16 Feb 2019, 11:17
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Perfect adevarat! Te sustin!!cum este posibil ca LJ sa aiba asa caderi de trafic de la o perioada la alta? Daca este cineva care spune ca ti se poate schimba atitudinea sau orice altceva din performanta ta de pe 31 septembrie pana pe 1. 2 octombrie( inceputul perioadei si schimbarea radicala) mananca cacat mult! Schimbari radicale in traffic!. Membrii ce stau cu oreleleee ca saraciile doar sa priveasca si astepta ceva de pomana.. ce nu stiu dar in privat nu ar intra nici sa i bati!
Perioada trecuta a fost ok dar asta mortaciune....
Lets still hope for better days!
Cheers!
sweetgirl
VIP
VIP
Mesaje: 1214
Membru din: 10 Noi 2009, 17:53
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

E ceva de groaza te epuizează psihic așa ceva !!! Sincer îmi vine sa plâng când ma gândesc sa intru așa ceva nu dm pățit in atâția ani !!! se intampla o zi mai proasta dar următoarea zi făceai dublu știai ca recuperezi imediat !! Andromaca ,e vorba de membrii intra in free chat si in secunda 2 au zburat de parca au văzut pe dracu !!si pe dracu dacă îl vedeau tot stăteau !!!te epuizează psihic su fizic când vezi ca îți fug și sa vrei sa impresionezi vizual nu ai pe cine ca nu ii prinzi sa stea!! am ajuns de la câteva sute abia sa trag de 50$ In 4 ore ca mai mult nu rezisti ca sunt făcuți din pvt de 1$ 5$ cu mare chin și Făcuți forțat cu întrebat membrii hai in pvt si tarați aproape forțat !
webcammodel
Mesaje: 18
Membru din: 04 Sep 2019, 21:38
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Aceeași problema o am și eu membrii care intra și ies in continuu In rest trafic foarte slab ,parca au murit toți . Țin minte ca și anul trecut prin perioada asta,mai ales in Noiembrie a fost dezastru :( .
These users thanked the author webcammodel for the post:
Maddy (17 Oct 2019, 07:27)
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

E jalnic ce se intampla cu jasminul luna asta, sincer in anii trecut octombrie noiembrie si dec au fost luni bune dar anul asta e fucking mort si apare si neputinta aia ca nu ai pentru cine sa tragi efectiv din moment ce nu e nimeni in room, iar sa stai 8-9-10 ore cum sugereaza adminii timp in care vorbesti cu pulea de la oi e grav...voi cum iesiti din astfel de situații? Eu sincer nu mai stiu ce sa fac
webcammodel
Mesaje: 18
Membru din: 04 Sep 2019, 21:38
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Eu...stau și ma uit pe pereți,ma mai enervez.Încerc sa mai vb cu regularii, le mai trimit cate un mesaj, poate poate i se face la vreo unul dor de mine.Mai prind câteodată un privat de o ora sau doua dar rar.Daca înainte aveam room-ul plin acum mai am 1-2 membrii sau pe nimeni. Dimineața la primele ore mai mișcă ceva in rest liniște totala.Guesti de la 200-300 am ajuns la 50.E foarte greu și obositor.Nici măcar VIP show-uri nu am chef sa mai fac,ca nu îmi ies nici din 3 încercări . Nu știu cum e la toată lumea dar mie așa mi se pare ca membrii au tendința sa intre mai greu și mai rar in privat dar stau mai mult . De aceea încerc sa ma concentrez mai mult pe regulari sau pe cei care observ ca sunt serioși și au de gând sa stea mult . Ca in rest majoritatea întreabă dacă fac asta sau aia in privat , daca am toys etc, și oricum as vorbi cu ei,orice răspuns le-as da,dispar in secunda urmatoare. Nu te mai poti baza pe ei. De aceea încerc sa îmi focusez atenția pe cei pe care ii știu deja, pote ca nu asta e cea mai buna varianta dar asta e.
GOTfan
Mesaje: 13
Membru din: 16 Feb 2019, 11:17
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Eu mai nou ma uit la un serial pe Netflix si efectiv ignor.... ignor pentru ca m am saturat sa dau atentie degeaba efectiv degeaba membrilor ce par platitori.... am facut un mic studiu si am realizat ca in perioada asta chiar nu conteaza daca vorbesc cu ei sau nu... (tinand cont ca traficul este jalnic) cine vrea sa intre in private este liber... schimb 2 vorbe la 2 minute cu ei in free si cam atat...
Am realizat ca mi am consumat energia pozitiva unutil efectiv unutil.... vorbind si fiind nice cu jeguri si mincinosi de membri. Acum e mai bine asa, ignorand in free .
meowmeow
Mesaje: 47
Membru din: 02 Oct 2014, 17:04
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Salutare! De la 1 octombrie nu se mai aliniaza planetele pe lj, nimic nu se mai leaga. Incasarile mi-au scazut la jumatate de la 1 octombrie. Totusi, sunt curioasa daca voi sunteti de acasa sau nu, pentru ca in paranoia mea am impresia ca site-ul a inceput sa dezvolte un soi de nepasare amestecata cu ostilitate fata de modelele independente. Aveti badge-ul de exclusivitate cu lj-ul? Eu nu il am, desi sunt exclusiva. Plus ca de o luna ei nu mai fac promotii pentru membri si cred ca se vede.
webcammodel
Mesaje: 18
Membru din: 04 Sep 2019, 21:38
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Membrii s-au invatat cu promotii si cheltuie cat mai putin.Nici macar in weekend nu mai merge asa de bine. Anumite modele care sunt primele din awards fac totul in vip-show(ride dildo etc) pentru 1-2 credite si pentru voturi si fac handbra in free chat si panties off ,oil ass/tits,panties Off for votes, si asa mai departe. Cei care vor doar show, de ce ar fi prosti sa cheltuie pe un privat cand cu 2 credite pot sa vada tot sau nici macar pe vip nu mai trebuie sa cheltuie pentru ca unele se dezbraca din free chat pentru voturi.Si ele arata bine,au decoruri și camera bune,nu au cu nimic mai puțin decât noi,dar fac show pentru aproape nimic ca sa fie cât mai sus in awards.Nu spun ca ar fi numai asta, sunt si membrii de calitate dar mult mai putini. Iar despre badge-ul de exclusivitate nu il am nici eu desi lucrez numai pe jasmin. Cred ca doar modelele care lucreaza de la studio,(anumite studiouri)pot sa il aiba, iar despre asta nu comentez,va las pe voi sa comentati. Am ajuns la concluzia ca de la o vreme e tot una daca lucrezi numai pe jasmin sau pe mai multe siteuri, traficul e la fel de slab pe lj. Nu stiu daca le merge la fel de slab in perioada asta si celor care au badge-ul de exclusivitate sau nu , dar nu mi se pare corect. Toate modelele care lucreaza numai pe jasmin, indiferent de unde ar trebui sa il aiba...dar se pare ca pentru ei nu conteaza. Dar la urma urmei, ce e corect in lumea asta , nu? :)
webcammodel
Mesaje: 18
Membru din: 04 Sep 2019, 21:38
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Și încă o chestie , am fost la suport de doua ori și am întrebat ce e cu badge-ul ala de exclusivitate și de ce unele modele îl au și eu nu îl am . Unul dintre cei de la suport mi-a spus ca ei nu dețin in acest moment informații despre asta, iar altul mi-a spus: “It’s a reward for some old models for their hard work and performances” . Și eu ca am contul asta din 2016 și rar a fost perioda in care am stat sub 80 de ore și din ultimul an rar a fost perioada in care sa stau sub 100 de ore, asta nu este hard work. Și cred ca multe sunt in situația mea dar nu , noi nu meritam nici un reward :) O sa mai stau vreo doua luni și dacă tot așa merge, la revedere , îmi caut alt site :)
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Se pare ca badge-ul pentru exclusive model e pentru modelele de la anumite studiouri din cate spun adminii...oricum nu e ok deloc, e putin(mai multa) bataie de joc, de la inceputul lui octombrie nu au mai facut nicio promotie, poate vor face ceva in noiembrie, cat despre vip si chestii in free nu stiu in ce masura conteaza din moment ce foarte multe modele au tipsuri de sute chiar mii de dolari, membrii inca sunt dispusi sa plateasca:d doar ca e probabil o perioada mai nasoala..sa speram
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Dupa cateva luni in care numarul modelelor a crescut constant si incasarile medii la fel, sustinute de promotii care evident nu pot continua pe termen lung (nici un site nu isi poate permite sa ofere discounturi de achizitie peste un 10-20%), acum avem un recul inevitabil. Pe termen scurt, membrii cheltuie mai putin in medie si modele incasareaza mai putin in medie. Pe termen mediu, sistemul se va auto-regla, vom avea mai putine modele pe site si mediile vor reveni la normal.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

wrongturn2020 scrie: 27 Oct 2019, 00:50 Se pare ca badge-ul pentru exclusive model e pentru modelele de la anumite studiouri din cate spun adminii...oricum nu e ok deloc,
Iti dai seama este din ce in ce mai greu
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
meowmeow
Mesaje: 47
Membru din: 02 Oct 2014, 17:04
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Este din ce in ce mai greu pentru ca site-ul a decis asta, greutatea asta nu s-a pogorat peste noi din ceruri ca un dat al sortii lol. Site-ul a decis sa isi depasesca cu mult atributiile de platforma online si decide cine, cum, de ce si cand. Am inteles ca le pasa de buzunarul in care intra banii, deci oitele fara baci au devenit negre in timp. Cineva ar crede ca oitele negre nu sunt de fapt asa de negre, daca indeplinesc toate conditiile impuse, nu? Ei bine, nu conteaza. Da, stiu replica aia cu "muta-te pe alt site blah blah yada yada", "ca viata nu este cinstita" si alte est europenisme cu care lucram. Ramane totusi o intrebare, i-ar afecta cu ceva daca ar renunta la discriminare in anul de gratie 2019? Banii au acelasi miros, aceeasi valoare si culoare indiferent de unde vin. Sau nu? I-am intrebat pe ei, dar stim modus operandi, tu le arati ca laptele este alb si ei vor sa te convinga de negrul superb pe care il are.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Oitele fara baci pot rataci mult mai usor decat cele transhumate cu caine ciobanesc si toate cele din dotare.

PS: Nu sunt ziceri estice, sunt universale. Stiu o modeala de pe Marte ce zicea bla-blauri. Din practica s-a observat ca anii impari sunt mai incorecti decat cei pari. Mai sunt 2 luni...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
ice999
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 06 Feb 2015, 10:28
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Hmm nu stiu in ce conditii se poate "regla" piata daca studiourile de videochat promoveaza sever aceasta industrie..sever si masiv si agresiv. Daca nu ar sti atat de multa lume de jobul asta, e logic ca nu ar exista situatia asta...Zic si eu logic
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Pai tot logic a zis si Studio20. A zis ca se va auto-regla, ca vor fi mai putine modele pe site in timp. Si e logic, daca nu vor face bani nu vor sta. Uitati ca e vorba doar despre bani. Un studio nu va putea cheltui cu promovarea pentru angajare etc etc si angajatul sa nu faca bani. Ori nu va mai face reclama, ori va face ca anvajatul sa faca bani. Ca dovada, parca chiar pe topicul asta zicea cineva ca daca nu revine treaba incearca alt site. Si iar e logic ca nimic nu va reveni, totul merge intr-un singur sens, tot inainte.

Dar ca deobicei modelele vad absolut gresit acest biz. In loc sa-i incurajeze pe cei ce promoveaza contentul, le scriu sa-l dea jos sau fac dezindexari la motoarele de cautare. Adica lovesc chiar in aducerea de membri noi si mai multi, exact aceia ce fac ca toti sa existam. Am spus-o, si-o repet...va veti lamuri... Cine urmareste banii intelege ce are de facut...
These users thanked the author WinXPfather for the post (total 2):
Studio20 (29 Oct 2019, 09:31) • dragica1 (06 Noi 2019, 14:52)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Marius ai pretentii foarte mari, cand ele se logheaza in fiecare zi pe influencer, si nu banghesc tendinta, sa le ceri sa priceapa.
Noi nu lucram exclusiv cu Jasmin, si nici nu vom lucra niciodata iar traficul a bubuit de 2 luni incoace cam pe toate sites.Da, viitorul este naspa pentru modelele independente si neasumate, care inca trag sa dea content jos cand studiourile fac content pentru webmasteri, pentru cele care gandesc ca tot ea era si acum 2-3-5 ani si facea bani, pai numai 5 ani in plus la varsta si nu mai esti tu draga, mai uita-te prin sites ca zilnic apar zeci de fete frumoase, ingrijite si cu chef de munca, nu plictisite dupa o ora de stat fara privat, regret nespus ca nu ati prins ifriends cand se intampla sa stau si 15 ore online si sa am poate 2 privaturi pe zi pe un site cu member chat, ca multe va spanzurati de tavan...
Jasmin si cam toate sites au inteles tendinta spre social media, se numeste mai franc asumare, trafic venit din socia media ca lumea acolo traieste mai nou si potential de aducerea lui in sites, nu mai poti sa faci milioane sub cearceaf si sa te dai sfanta, banii vin cu un pret, daca va este rusine sunt locuri la supermarket.Indiferent ca faci non-adult, glamour, fetish sau speli vasele pe Chaturbate tot videochat faci, lumea proasta tot te va judeca, idiotii tot nu vor pricepe, deci pentru cine te ascunzi?Nu inteleg nici pe asta cu familia, daca familia nu ma accepta indiferent ce sunt inseamna ca m-am nascut in familia gresita, daca omul care ma iubeste nu ma intelege, nu ma iubeste si bye!.
Si puteti sa injurati, blestemati si ce mai faceti voi pe forum tot la eliminare o sa ajungeti daca nu deschideti ochii si mai ales capul, unele sunteti rupte de lume si de realitate definitiv, desigur ca Batman este de vina pentru tot si studiourile nemernice care fac bizz in defavoarea voastra LMAO.Pai a venit vreun studio la voi sa va ceara ceva?Va intereseaza pe voi cand facem ordine de plata de miliarde la 3 luni cand bagati cardul in bancomat si va strofocati ca va ia paxum nu stiu ce rahat de comision pe banii munciti cu mari chinuri 3 zile pe sapt 5 ore maxim, ca doar nu o sa muriti muncind?Va doare la bascheti de studiouri, pai atunci de ce aveti pretentia ca noi sa nu facem acelasi lucru?
Sunt modele independente care rup sites dar stiu ce fac, isi asuma ce fac si nu le vad pe aici smiorcaind, le vad pe instagram, pe twitter creeand content, facand ceea ce trebuie si schimbandu-si gandirea ca chatuk este doar ceva part time, nu mai este sau pentru cine vrea sa fie sa-si asume si cifrele.
Cat luati voi chatul in serios atat va iau si sites in calcul la ora actuala cam asta v-a spus si Mugur si Marius, eu v-am spus-o mai pe sleau.
These users thanked the author GlamChatStudio for the post:
Studio20 (02 Noi 2019, 08:44)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
meowmeow
Mesaje: 47
Membru din: 02 Oct 2014, 17:04
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Eu zic sa bagam sabiile in teaca. Vanity is definitely my favorite sin si pot aprecia si ostilitatea, daca este justificata. Nu putem arunca noroi in toate fetele de acasa, doar pentru ca isi spun pasul pe forum. Atitudinea de genul "Noi suntem OK, voi nu sunteti" este dezechilibrata total. In primul rand pentru ca nu cunoastem persoanele sau situatia sa ne dam cu parerea si in plus nu poti cere tuturor sa fie un leu rece si feroce, si e ok ca unele dintre noi sa ne plangem cand am ajuns la capatul rabdarii. E terapeutic uneori. Impartasirea experientei este benefica, pentru ca zici: " mai sunt si altii si eu care credeam ca sunt asa importanta pe site incat sa ma saboteze in mod intentionat doar pe mine" si asa scapi de momente paranoide. Poate ar trebui o rubrica pe forum, numita "pity party" pe care leii paralei sa nu o acceseze lol.
Sfaturile sunt bune, daca sunt oferite pe un ton adecvat, nu atitudine de tipul zeu- plebeu.
Or fi si cauze pierdute intre modelele independente, asa cum sunt si pe la studiouri. Desigur, noi oitele fara baci avem multe bube pentru ca nu avem o armata de oameni in spate. Avem lucruri de imbunatatit? Absolut , noi ne-am facut singure training si ne adaptam mai incetisor. Noi suntem magazinul de cartier, in timp ce studiourile sunt ca un mare supermarket. Advertising si tot tacamul nu cred ca deranjeaza pe cineva, poate pe ice, dar lol asta e alta discutie. Ce deranjeaza este ca, tu (magazin de cartier) nu vei primi un bec mare si luminos (de la electricianul sef) pentru ca nu esti un mare supermarket, desi ti se spune ca totul este perfect in magazinul tau. Totusi, tu nu primesti HD decat dupa 6-8 luni, exclusive badge decat dupa 239874389743895 ani, nici macar un rahat de retweet pe twitter lol. Decat atat am avut de zis. In rest, sa auzim doar de bine!
These users thanked the author meowmeow for the post:
AndrewAnderson (16 Dec 2021, 01:42)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”