Proiect Streamate Franta - mai mult trafic si incasari garantate!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Vesti bune pentru modelele vorbitoare de limba Franceza!
Acum puteti avea prioritate pentru mai mult trafic si incasari garantate!

Suntem extrem de incantati sa anuntam un nou proiect Streamate dedicat tuturor modelelor vorbitoare de limba Franceza.

Studiile arata ca membrii au tendinta sa cheltuie mai mult atunci cand ei pot comunica cu modelele in limba lor nativa. Deci scopul nostru este sa oferim membrilor cea mai buna experienta si asta o putem face oferindu-le oportunitatea de a comunica direct cu modele vorbitoare de limba Franceza.


Ca sa poti participa in acest proiect trebuie sa te asiguri ca in aproximativ 95% din timpul petrecut online vorbesti si tastezi in Franceza si sa nu blochezi Franta pe cont.


Imagine

Avantajele pe care le vei avea vor fi urmatoarele:

  • Trafic de membrii Francezi de calitate superioara garantat;

  • Vei avea plasament cu prioritate pentru toti membrii nostri vorbitori de limba Franceza;

  • Iti vom adauga un flat fee garantat ( daca va fi necesar ) pe cont, sa ne asiguram ca nu vei pierde bani pe Noiembrie si Decembrie, iar la sfarsitul acestei perioade urmand sa facem o reevaluare a acestui efort.
De retinut urmatoarele:
  • Modelele existente de pe Streamate care vor opta sa participe in acest proiect vor putea sa isi pastreze favoritii dar plasamentul lor pe site se va schimba;
  • Ca sa puteti participa, va fi necesar sa testam nivelul vostru de tastat/vorbit Franceza;
  • Modelele pot opta sa fie scoase din acest proiect oricand doresc.
Daca esti interesat(a) sa ne ajuti cu acest proiect sau ai intrebari, contacteaz-o pe Aura pe Email sau Skype: aura@streamate.com.
These users thanked the author Cata.Streamate for the post (total 3):
WinXPfather (11 Oct 2019, 15:50) • Adrian (14 Oct 2019, 04:11) • Mery24 (15 Oct 2019, 22:58)
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Dar ati analizat structura de clienti potentiali ca sa vedeti daca merita acest efort ?
Asta-iarna francezii au iesit in strada timp de 14-16 weekend-uri din cauza de ... FOAME : micile afaceri de cartier sunt omorate de competitia cu supermarketurile si de scaderea puterii de cumparare a locuitorilor din cartier, bugetul national este mega-super impovarat de sustinerea facilitatilor pentru migranti , a securicilor, a magistratilor si a medicilor, practic francezul mediu nu mai are loc decat sa lucreze ca muncitor cu un salariu de 2100 avand acasa cheltuieli lunare de 2200, model Romanica, gen .... si deci cine sa intre pe net : magistratii si securicii categoric nu , ca sa nu devina santajabili, medicii nu au timp, migrantii sunt ocupati cu dealereala lor , clasa mijlocie e moarta in cotet , iar muncitorul sta cuminte strange banutzul ca poate luna viitoare nu mai are la cine sa lucreze.... e adevarat ca francezul mediu cu venituri de 2100 si cheltuieli de 2200 e mai bogat decat romanul mediu cu veniturile de 1600 si cheltuieli de 2200, dar e si mai prudent cu cheltuiala , fiind mai patit in capitalismul aurit decat romanul naiv care si astazi confunda ambalajul cu continutul si crede orice compliment i se aduce in timp ce i se trage presul de sub picioare.

Eu analizez lunar traficul site-urilor pe similarweb.com , dar analizez tot acolo si traficul publicatiilor romanesti de succesuri , gen click, cancan, spynews, adevarul, gandul, evenimentul zilei , etc...... de exemplu site-ul francez al Frantei pentru francezi in limba franceza xlove.com are un trafic pe jumatate cat ziarul Adevarul din tara noastra mica si pustiita de emigrare .... deci .... decat sa faceti eforturi si cheltuieli aiurea , mai bine dati aceiasi bani ca sa faceti reclama site-ului in ziare si reviste , in publicatii OFFLINE, ca sa aduceti membri dinpre offline catre online, sau asociati-va cu reclama scrisa (pe suport hartie) cu medicamente pentru potenta, cu prezervative, afise in farmacii, simpozioane cu medici , etc. ... caci ejacularea este sanatoasa, elimina din organism o substanta care s-ar degrada si ar genera infectii.... cheltuiti banii cu intelepciune, educati populatia care inca are rezerve si prejudecati, nu cheltuiti banii ca sa smulgeti o populatie minuscula deja informata de la alte site-uri, chiar nu se merita .... cheltuiti banii ca sa aduceti sute de milioane de oameni din offline nu cei sapte milioane de saraci si de freeloaderi de la xlove .

Parerea mea.
E ca si cum tu si cu mine am avea un castron cu 10 mere, le inhatam si pe urma eu fur un mar de la tine , tu furi un mar de la mine, mutam intre noi mereu aceleasi zece mere .... in loc sa ne uitam imprejur si impreuna sa ne gandim cum sa scuturam copacul , sa ne umplem de mere si belsug.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

In alta ordine de idei, internetul ar trebui sa fie un taram unic, like Heaven, fara granite si fara nationalisme, iar daca ONU a stabilit ca limba internationala de comunicare pe planeta Pamant este Engleza, so be it .... n-o sa ne punem acum sa facem micro-site-uri pentru toate limbile globului, sau daca facem atunci sa abordam studiile priving gradul de insingurare al japonezului, al chinezului, al sinagporezului, , etc..... populatii cu mult mai numeroase si cu o putere REALA de cumparare. ... mie nu mi se pare normal nici faptul ca la poza fetei se afiseaza tara de unde e, ce naiba suntem in Fantasy Land sau suntem la ora de Georgrafie ? Pe internet toata lumea ar trebui sa fie otova si sa vorbeasca aceeasi limba, fara orgolii nationale sau plecaciuni internationale.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

(... iar cine e curios din ce tara e fata, sa intrebe nene in privat, sa obtina aceasta informatie PE BANII LUI nu sa i-o ofere site-ul pe gratis. )
Si site-urile dar si noi avem membrii pe care noi ii educam, ii avem exact asa cum ii educam , noi impunem limitele.
Daca le dam totul degeaba, se invata asa.
Trebuie sa-si castige multumirea si fericirea la fel cum si in viata zilnica isi castiga supravietuirea fizica.... n-am vazut ca firmele de curent electric sa-ti dea ceva pe gratis, de exemplu.
Barbatul este un vanator, lucrurile pe care le primeste gratis nu doar ca nu le apreciaza , dar chiar LE DISPRETUIESTE, le paraseste si se muta sa vaneze in alta padure mai plina de adrenalina.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Adaugand un comentariu la cele mentionate mai sus, nu este atat de relevant ce se petrece in Franta. Site-uri precum XLove au destul de multe modele online si au incasari foarte bune, deci ce se intampla in tara nu prea are efect asupra industriei adult.

Modelele care sunt interesate de acest deal si vor sa afle mai multe detalii, o pot contacta pe colega mea Aura :).

Catalina
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”