Videochat-ul si posibilitatea de a avea o relație

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Maria14
Mesaje: 8
Membru din: 09 Iul 2019, 11:51
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hello,

Former camgirl aici. In ultimul timp ma apasa mai multe întrebări legate de trecutul în videochat si posibilitatea de a cunoaște o persoană care să poată accepta acest trecut. Poate ca ar fi trebuit să îmi pun aceste întrebări înainte de a intra în această activitate, dar lucrurile nu urmează întotdeauna litera manualului.

Am cunoscut o persoană pe care o consider speciala, dar îmi este teama si evit sa începem o relație serioasă pentru ca va trebui să fiu total deschisă în privința trecutului și nu îmi doresc sa fiu respinsă.

A trecut cineva printr-o situatie de acest gen? Cum ati abordat-o?

Multumesc!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Orice om are un trecut, probabil ca si el, nu? Videochatul nu este crima, nu te-ai prostituat desi nici asta nu ar trebui sa conteze ca doar e vorba de dragoste, nu ai facut inchisoare si esti eliberata conditionat pentru frant inimi :grin:, sa fim seriosi, traim in anul 2019!
Mie imi vine greu sa cred ca un barbat cat de cat educat, cu ceva parte cenusie, va rupe usa daca-i spui ca ai facut videochat din anumite motive financiare. Chiar si barbati cu pozitii sociale isi asuma langa ei femei care au trecut mai mult sau mai putin tenebros, ca sa fiu draguta iar videochatul cred ca este cea mai draguta parte din cate se pot face in viata, ca model de vchat ar trebui sa stii aceste lucruri.

Daca domnul perfect a crescut la vreo manastire sau se duce la biserica duminica, nu inseamna ca nu a facut niciodata laba, toti o fac, deci nu cred ca e cazul sa te simti cumva inferioara in fata niciunui barbat, trecutul de asta se numeste trecut pentru ca a trecut...

Daca el nu accepta trecutul, inseamna ca nu va accepta multe chestii in viitor si o relatie de durata trece prin multe momente critice mult mai nasoale decat videochatul, intreaba-te pe tine ce va face atunci, va rupe usa?

Cand iubesti un om cu adevarat il iubesti cu trecut, prezent si viitor, nu-l iubesti doar pentru ca este cum il vezi tu,in meseria asta invatam asa multe despre oameni, sper ca si tu ai invatat suficient ca sa nu crezi utopia ca cineva ar fi perfect in viata asta si fara de pata.

Succes si capul sus!
These users thanked the author GlamChatStudio for the post:
Adrian (10 Iul 2019, 12:00)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Maria14
Mesaje: 8
Membru din: 09 Iul 2019, 11:51
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Multumesc pentru raspuns!

Nu este o crimă, însă nu toata lumea poate digera asta. Am prieteni care stiu această parte din viata mea si prieteni carora nu le-am putut spune desi au trecut ani de zile. Cu cei care stiu ma simt foarte deschisă, în schimb cu ceilalți simt oarecum ca le ascund ceva, în sensul că poate ar intelege mai bine anumite atitudini ale mele din viata de zi cu zi.

Cand vine vorba despre o persoană de sex masculin cu care ai vrea sa fii împreună lucrurile par si mai complicate. Iti pui problema cand sa ii spui. La început sau dupa ce relația evolueaza? La început ti se pare prea devreme, nu ai incredere in el si totusi iti doresti un fir de conexiune emoțională, dar daca ii dezvălui asta într-un stadiu avansat al relației simti ca este incorect față de persoană respectivă pentru ca nu i-ai dat posibilitatea să facă o alegere cand sentimentele erau mai putin existente.

Ma simt inferioară, mai putin fata de bărbat, cat fata de femeile care nu au facut asta. Si stau sa ma intreb: de ce ar investi sentimente intr-o relatie cu mine cand ar putea alege o fata care nu a făcut asta si care poate are calitățile mele? Recunosc încrederea în mine este în cea mai mare parte a timpului diminuată, dar mai am si momente foarte bune.

Videochat ul este o chestie drăguță, depinde foarte mult si motivatia pentru care ai facut asta, dar și de personalitatea pe care o ai.
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

Pai Mariuca mamii, TU esti nesigura pe tine, adica cum e aia ca "sa te respinga" ?
Pai femeia alearga dupa barbat sau barbatul alearga dupa femeie , cine este vanatorul si cine este cheprioara ?
Ca daca alearga amandoi unul spre altul atunci sunt sigur prea preocupati de atractia bilaterala ca sa mai respinga cineva pe altcineva .

Fii mai stapana pe tine, fii mai "asumata" cum se spune in limbajul capitalist : esti cum esti, fii cum esti, cui nu-i place sa se duca pe campii ....
Si daca pleaca, pleaca , inseamna ca nu l-ai avut niciodata si nu poti pierde ceva ce nu era al tau.
O poveste in care nu exista atractie din partea ambilor e moarta din fasa, iar atractia se simte nu se discuta, e oarba, nu o intereseaza nici trecutul nici viitorul, ci doar prezentul , cat o da Dumnezeu sa faca prezentul de lung.....
Mariuca mamii, cand o fii sa mori, nu-ti mai da nimeni nici cinci minute de timp in plus, tot ce ai in viata asta este TIMPUL si absolut nimic altceva, deci nu-ti pierde timpul tau biologic unic si irepetabil ca sa te explici ca esti cum esti , nu-ti pierde timpul cu relatii de genul ulei+apa, nuca+peretele.
Traieste cum iti place sa traiesti ca cine vrea sa traiasca cu tine vine el si singur, fara sa-l chemi .
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Buna Maria, sunt total deacord cu ce au zis fetele mai sus si in plus ca sa ai si o parere de la un barbat... daca nu accepta adevarul... sincer acum... inseamna ca nu te merita.. Tu poti sa minti sau sa spui jumatate de adevar.. ca se poarta si asta.. dar pari o persoana cu suflet mare daca iti pui astfel de intrebari... asa ca decat sa afle dupa la altii si sa fi pusa mai tarziu intr-o situatie jenanta.. mai bine sa ii zici tu!

Eu am trecut prin ceva similar si am avut de invatat, nu intru in detalii acum ca nu mai termin pana dimineata dar ca idee ar trebui sa fie un echilibru si nivele de cat de mult dai din casa chestiile personale fata de o persoana nou cunoscuta.. indiferent cat de mult ti la ea sau cat de puternica e iubirea... Eu am facut greseala sa dau prea devreme din casa unor persoane de sex feminin pe care le-am crezut super speciale... si m-a costat.. nu scump.. dar cu orgoliul ranit sa zicem.. Iar in acelasi timp am cunoscut femeie care da foarte foarte foarte greu detalii din trecutul ei.. mi le serveste asa cate putin cate putin.. si deja a trecut un an si ceva.. Este foarte enervanta situatia in multe randuri.. dar in acelasi timp creeaza asa un mister care face jocul dragostei mai frumos.. probabil daca stiam tot istoricul de la bun inceput ar mai fi scazut din intensitatea sentimentelor.. nu stiu zic si eu...

Orice ai alege va fi bine pentru experienta de viata. Toate cele bune!
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
NataliaSynn
Mesaje: 4
Membru din: 04 Iul 2019, 14:08
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Eu zic ca nu ai de ce sa te temi. Daca e sa fie si daca e persoana potrivita, va intelege si va accepta trecutul tau. Daca nu accepta, inseamna ca nu e persoana potrivita. Greseala pe care o facem adeseori e ca ascundem 'sub pres' anumite lucruri despre noi, iar acele lucruri vor iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Parerea mea e ca merita sa-ti asumi riscul :) Succes :*
Maria14
Mesaje: 8
Membru din: 09 Iul 2019, 11:51
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hello,

Va multumesc pentru mesaje. Pot spune ca au avut un efect pozitiv asupra mea.

Aveti dreptate. Dacă există atracție adevarata, va trece peste.

Nu as putea ascunde asta sub preș într o relație pentru ca am nevoie sa fiu total deschisă cu cealaltă persoana.
Nu vreau sa afle de la altcineva sau sa isi permita cineva sa ma rănească cu subiectul pentru a face pe interesantul.

Va multumesc! Si voi reveni la topic cândva 😁 cu detalii.
Avatar utilizator
EvellineClaire
Mesaje: 4
Membru din: 03 Iul 2019, 14:38
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Daca unui barbat ii pasa cu adevarat de tine, nu va tine cont de trecutul tau. Va avea incredere in tine si te va accepta asa cum esti. Eu am o relatie serioasa de 4 ani iar iubitul meu ma intelege. Daca exista comunicare, totul va merge struna :)
ice999
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 06 Feb 2015, 10:28
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Stai putin sa o luam logic...Deci eu nu pricep nici in ruptul capului, cum si de ce i-ai spune tu unui tip ce ai facut in trecut? Adica cum? iti face backround verification, sau de ce i-ai spune? Nu inteleg logica in treaba asta...spune si tu ca ai lucrat in call center sau whatever, in functie de ce studii ai. Nu te obliga absolut nimeni in lumea asta sa spui cuiva orice chestie importanta sau nu din trecutul tau...Nu e ca si cum ala ar fi ghicitor si ar afla chestia asta...I really don't get ir, sorry
Jimmywhatever
Mesaje: 21
Membru din: 22 Oct 2018, 07:41
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Mariaaaaaaaaaaaa :)
Eu nu cred ca ar fi vreo problema la el ci mai degraba la tine acolo ,inside of u !
NU ai cum sa te gandesti ca iti este rusine cu trecutul ,nu ai cum asa ceva !Asuma-ti-l ,e al tau !Daca iti e rusine cu trecutul ai o problema reala ,mai bine rezolvi problema intai si dupa treci la ceva serios cu baiatu' ,altfel nu prea are sens pt ca doar iti vei proiecta frustrarile din trecut din relatia pe care doresti sa o incepi cu el !
Nu o sa vin cu texte de genu ''daca nu accepta nu te merita '' nah.El va accepta orice atata timp cat TU te accepti pe tine si te iubesti exact asa cum esti !...Daca tie iti e rusine cu trecutul, cum ai zis, lui cum sa ii fie ?la fel ,evident !
Hai sa gandim mai liber ,videochatul e cel mai bun lucru care se putea intampla in tarisoara asa mica :D
Avatar utilizator
AmelieSlade
Mesaje: 28
Membru din: 11 Iul 2019, 12:50
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Cineva care te place, te va placea asa cum esti indiferent de trecutul tau, ba chiar si daca ai face in prezent videochat ar trebui sa fie alaturi de tine. Sfatul meu e sa fii sincera, sa ii spui, iar daca el e ce trebuie atunci clar nu va avea o problema cu asta. Pupici
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”