Se merita sa slabesc ? Pareri va rog

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

In ce masura se merita sa fac efortul de a slabi pentru acest job in videochat in conditiile in care am mai slabit anul trecut vreo 10 kg si se vedea diferenta pe camera, imi ziceau membrii ca am slabit dar sumele facute nu au crescut asa cum ma asteptam. Ma asteptasem sa cresc macar cu o mie la perioada - oare am avut asteptari exagerate?
Acum am vreo 65 kg la 1.60 inaltime deoarece am pus inapoi kilogramele slabite de atunci deoarece am renuntat sa ma mai duc la sala si sa tin dieta demotivata fiind de faptul ca incasarile nu cresteau.
Cand lucram la studio aveam doua colege de vreo +80 kg la 1.60 - 1.65 inaltime care faceau dublu / triplu fata de mine si asta m-a demotivat total, am zis ca nu se merita sa slabesc, daca ele care nu isi dau silinta sa slabeasca si totusi fac dublu / triplu fata de mine atunci eu de ce sa o fac?
Daca ma abtin de la mancare si fac un extra efort la sala mi se pare normal sa ma astept sa si castig ceva de pe urma acestui fapt. Pot tine dieta, adica nu mai mananc ce stiu ca ingrasa, si ce nu ingrasa in cantitati mici dar fara sala e cam degeaba, totusi sa ma duc la sala am constatat ca mi-e cam greu. Si anul trecut mi-a fost greu dar atunci am fost motivata crezand ca imi vor creste sumele facute, ceea ce nu s-a intamplat din pacate.
Ma asteptam pe cont propriu sa am mai mult timp sa ma duc la sala dar se pare ca m-am cam inselat. Daca imi iau liber o zi sa ma odihnesc atunci ma pot duce la sala ziua urmatoare dar dupa o zi de munca (o tura online de 10-12h) ma simt foarte obosita, trebuie sa trag de mine sa ma duc rupta de oboseala prin urmare am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac un extra efort semnificativ pentru a ma duce la sala.
Sunt deja la al patrulea abonament la sala pe care il platesc aproape degeaba, m-am dus doar o data pe saptamana. Ma intreb in ce masura se merita sa continui cu dieta si sala avand in vedere situatia descrisa mai sus. Sper sa primesc macar 2-3 pareri va rog. Mersi.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Sanatatea ar trebuie sa fie motivatia numarul unu. Dar stiu ca nu e, fumatorii stiu cel mai bine asta. Sunt calitati mai importante decat cele fizice, dar e adevarat ca un mix de toate ofera sanse reale mai mari. Sunt midele BBW in top 10 pe siteuri. Deci...

Sala in procesul de slabire conteaza maxim 10%. De obicei e doar o scuza ca nu are relevanta mare in pierderea de kg. Doar cu o dieta facuta cu cap la inceput poti pierde 1kg/zi, lejer 10kg in prima luna.
These users thanked the author WinXPfather for the post:
GlamChatStudio (20 Mar 2019, 09:54)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
bebelina
User Junior
User Junior
Mesaje: 73
Membru din: 12 Ian 2008, 18:17
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Buna , eu zic sa faci fix ce te face sa te simti tu bine . Te simti bine asa?Te deranjeaza?Dak te deranjeaza se vede si pe cam asta .
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Sala si dieta sau un regim de viata echilibrat in primul rand iti creaza tie o disciplina si evident si alt tonus dar daca tie ti se pare o corvoada nu trebuie sa o faci doar pentru bani, sunt foarte multe fete care nu sunt slabe si fac foarte multi bani(ai mentionat chiar tu asta), alte aspecte sunt importante decat numarul de kg.Ca sa-ti dau un exemplu aleatoriu, degeaba esti slaba daca nu ai un aspect ingrijit, un machiaj care sa te avantajeze, hainute mai deosebite, un internet bun, program vad ca stai multe ore online dar si aici este o problema, cum le stai acele ore ca daca le stai in pat cu o fata plictisita si fara nici un chef mai bine stai 8 ore in care sa arati mereu fresh, in fiecare minut.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
Nord
User Activ
User Activ
Mesaje: 254
Membru din: 25 Aug 2014, 11:22
Localitate: Maramures
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times
Contact:

Din punct de vedere strict financiar nu ti se merita nu o sa-ti creasca cel mai probabil incasarile! Chubby si BBW sunt o nisa foarte cautata printre membrii! Plus de asta o sa trebuiasca sa-ti schimbi radical garderoba deci inca o gaura in buget. Daca doar motivatia financiara conteaza pentru tine atunci nu ti se merita!

Insa slabitul iti va creste stima de sine, te va disciplina, o sa ai un tonus mai bun, o stare de spirit mai buna, daca faci sport o sa devii mult mai mobila, puternica, tonifiata! Dupa un an de exemplu o sa fii cu totul o alta persoana o sa te schimbi total si asta in bine! Sa punem in calcul si beneficiile pentru sanatate care sunt uriase! O sa ti se regleze toate procesele din corp, nivelul hormonal, glicemia etc. Bine acum si tu nu esti foarte grasa ci doar chubby!

Iti spun toate astea din propria experienta! Eu am facut sport si am fost activ o mare parte din viata dar in ultimii ani din cauza ca m-am delasat si am avut o viata sedentara am ajuns sa cantaresc peste 130kg la 1,80m asta in Ianuarie 2017 acum doi ani mai tarziu am 80 de kg si ma simt la fel de bine ca la 18 ani desi am 34! Motivatia mea a fost insa sanatatea, este important sa previi din timp decat sa tratezi cand e prea tarziu!

Deci eu zic sa faci exact ceea ce-ti doresti, daca tu te simti bine cu tine, cu corpul tau iar singura ta motivatie sunt banii atunci uita de slabit nu se merita! Se merita doar daca iti doresti tu cu adevarat schimbarea asta in viata ta!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Memsy
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 139
Membru din: 19 Mar 2019, 03:40
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Ok, va multumesc pentru pareri. O sa incerc sa slabesc cateva kilograme dar nu o sa ma mai dau de ceasul mortii cum m-am dat anult trecut. Se pare ca daca o fac asteptandu-ma sa cresc la bani nu prea se merita, asa cum banuiam de altfel.
Avatar utilizator
EvellineClaire
Mesaje: 4
Membru din: 03 Iul 2019, 14:38
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

cred ca cel mai mult conteaza sa te simti bine in pielea ta si sa fi o femeie ingrijita. Sunt barbati care prefera femei cu forme si barbati care prefera femeile mai slabe. toate suntem diferite si frumoase in felul nostru. Nu te gandi daca vei face mai multi bani sau ce zice lumea. Fa ceea ce te face pe tine sa te simti bine.
These users thanked the author EvellineClaire for the post:
Adrian (24 Iul 2019, 09:30)
Avatar utilizator
SophyDavis1
Mesaje: 12
Membru din: 23 Sep 2019, 11:34
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Totul este subiectiv aici. Sunt membrii care sunt interesati si de fetele mai plinute. Depinde foarte mult de cum esti tu pe camera, peronalitatea ta, cat de comfortabila esti asa, mai mult decat cateva kilograme in plus, pentru ca membrii simt daca tu esti ok si cu si fara 10 kilograme in plus.
Daca iti doresti sa slabesti pentru sanatatea ta atunci fa-o pentru ca vei avea mai multa energie si din nou si asta se transmite.
Pentru a avea cat mai mult succes trebuie sa fii ok din punct de vedere emotional in primul rand, iar daca acele 10kg in plus nu te fac pe tine sa te simti bine online, scapa de ele.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”