Intrebari incepatoare Streamate si Imlive!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Lea
Mesaje: 3
Membru din: 20 Feb 2019, 21:14
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Buna tuturor, sunt noua si revin cu cateva intrebari daca se poate sa ma ajutati. Deci am facut cont pe streamate si pe Imlive pe care lucrez in contemporan. Am inteles ca trebuie sa am rabdare si sa fiu online minim 8 ore pe zi, dar din cate stiti voi e normal sa am zile cand nu fac nici macar 1 dolar?? pe streamate nu am trafic in camera mai deloc, mai intra cate unul si la 3 secunde iesa... majoritatea is francezi si aici mi am pus un semn de intrebare (oare ma vad doar din Franta???) si pe imlive imi intra maxim 15 persdoane care la fel stau un pic si iesa. membrii platitori intra stau un pic si iesa... si chestia asta ma demoralizeaza maxim... dar daca as sti ca asa e la inceput ar fi atfel...orele la care intru sunt de pe la 3 dupa masa pana seara tarziu , eventual am mai facut pauza intte 20 si 23.... pretul pe minut e 2.99 si 2.80. Vorbsc nu prea tastez decat pt cine imi cere.. nu inteleg unde e problrma.. va multumesc anticipat!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
evaeva1
User Activ
User Activ
Mesaje: 367
Membru din: 20 Apr 2013, 09:05
Has thanked: 23 times
Been thanked: 26 times

Buna Lea

Sunt atât de multe variabile cand vine vorba de rezultate in acest job.
Ca idee da , fiind la inceput pot fi zile in care sa nu faci nici măcar un dolar însă dacă chiar se intampla asta pot fi si alte motive nu doar faptul că ești la inceput. Da conteaza orele si nu doar orele ci si constanta lor. Apoi pauzele ...de câte ori închizi site ul cat timp esti acolo. Felul în care te prezinți tu pe cameră...Felul în care arată camera...viteza netului...poze ..teasere etc.
Dacă as fi in locul tau as incerca sa schimb orele online si sa faci in asa fel incat sa încerci si alta tura. Pe zi e normal sa ai trf preponderent EU, de aici si francezii pe care îi tot vezi in chat...incearca asta sau de ce nu poti incerca un studio. Ti ar salva mult din research ai te ar putea îndruma.
Baftă acolo
These users thanked the author evaeva1 for the post (total 2):
Cata.Streamate (01 Apr 2019, 16:27) • Lea (23 Apr 2019, 12:10)
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Buna Lea, la inceput este foarte greu spre diferenta de anii trecuti dar nu atat de greu, adica ceva este posibil sa nu fie in regula mai ales ca spui ca engleza este buna ar trebui sa ajute intr-o mare masura dar nu e suficient, acum intreb unele aspecte ca sa vedem cu ce te putem ajuta.Cum transmiti pe streamate prin OBS, ai un profil bine pus la punct, internetul esti sigura ca este bun?Pe imlive au bagat de o saptamana optiunea de a transmite HD 16/9, verifica cu suportul daca tu te vezi in chat, daca nu-ti ingheata imaginea pentru ca inca nu merge cum trebuie si se mai lucreaza noua minunatie, si noi am avut un milion de probleme din partea membrilor, ori spun ca le vad frozen, ori efectiv sunt aruncati din privat si revin intreband modelul de ce au fost dati afara desi nu-i da nimeni afara, mergi la suport si cere sa te verifice.
Cu streamate nu ar trebui sa ai astfel de probleme, membri francezi pe streamate nu prea am vazut sincer, Catalina de la streamate recomanda sa nu ai nimic blocat, nici o tara, scazand sansele de trafic prin blocarea tarii, ce webcam ai, lumini, cat de mult iti pasa de aspectul fizic, te machiezi , ai hainute frumoase, ai o atitudine pozitiva si vesela si mentionez iar internetul pentru ca este foarte important sa ai un net bun si stabil. Daca pe streamate iti deblochezi tara te poti verifica si singura cum te vezi, daca te vezi clar, imaginea este cursiva si nu ingheti, sa te misti in timp real.

Astept raspunsurile tale si in functie de asta poate iti dam si niste sfaturi ca din ce ai scris tu este foarte vag si multe aspecte care conteaza nu le-ai mentionat.Pauza pe care o faci la orele respective mentionate de tine sunt ore de trafic, incearca mai bine dupa ora 16-17 si fa pauzele cat mai rare si cat mai scurte.

Succes!
These users thanked the author GlamChatStudio for the post:
Lea (23 Apr 2019, 12:11)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
AyleeB
Mesaje: 4
Membru din: 04 Iul 2019, 12:29
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Buna,

Fiind incepatoare, eu iti recomand sa incerci de la un studio. Eu cand am inceput la Studio20 mi s-a oferit un training specializat si muuult ajutor din partea colegilor. Pentru mine nu exista zi in care sa nu plec acasa cu mai putin de 100-200 de dolari. Iti recomand di ntoata inima sa incerci si tu asa. Site-ul cu care lucram este LiveJasmin si traficul este suuper bun aici.

Hope it helps :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”